Μιας και οι απαιτήσεις του κανόνα των τριών πειρατών δεν γίνονται σεβαστές από τους ίδιους που τον πρότειναν, έχω καταθέσει στο LQFB πρωτοβουλία για ανακοίνωση για το συμβάν με την ΕΡΤ.
https://liquid.pirateparty.gr/initiative/show/229.html
Ανακοίνωση για ΕΡΤ
-
- Μέλος του Κόμματος Πειρατών
Ανακοίνωση για ΕΡΤ
Στον τάφο της Αμφίπολης είναι ο Μαυρογένης...
-
- Επικοινωνία:
Re: Ανακοίνωση για ΕΡΤ
Για μια ακόμα φορά γίνεσαι γελοίος και παρασυρεις το κόμμα σε διχασμό.
Τελικά μήπως είσαι εσύ ο izno?
Ρε γελοίε πήγαινε να δώσεις καμμία συνέντευξη και Ασε τους κανόνες των τριών πάρε τα τριά μου.
Α μη ξεχάσω εσυ δεν είσαι ο πρόεδρος της ΕΔ ? για δε με παραπέμπεις για εξύβριση του μαλάκα του κόμματος ? έτσι για να μετρήσουμε λίγο τις δυνάμεις μας, μαλάκα, να δούμε ποιο σε υποστηρίζουν, αυτός από τη λεσβία, το πουστράκι και τη λουλού.
Ρε γελοίε πήγαινε να δώσεις καμμία συνέντευξη και Ασε τους κανόνες των τριών πάρε τα τριά μου.
Α μη ξεχάσω εσυ δεν είσαι ο πρόεδρος της ΕΔ ? για δε με παραπέμπεις για εξύβριση του μαλάκα του κόμματος ? έτσι για να μετρήσουμε λίγο τις δυνάμεις μας, μαλάκα, να δούμε ποιο σε υποστηρίζουν, αυτός από τη λεσβία, το πουστράκι και τη λουλού.
Οι αναρτήσεις μου είναι οι πολιτικές μου απόψεις.
!!!Be Proud to fly the Jolly Roger!!!
jamesppgr@riseup.net
!!!Be Proud to fly the Jolly Roger!!!
jamesppgr@riseup.net
-
James έγραψε:Για μια ακόμα φορά γίνεσαι γελοίος και παρασυρεις το κόμμα σε διχασμό.
Έχεις να πεις κάτι ουσιώδες ηλίθιε; Όποιος διαφωνεί μαζί σου είναι γελοίος δηλαδή;
Εξήγησα με λεπτομέρεια την πολιτική μου διαφωνία με την αντιμετώπιση του θέματος της ΕΡΤ, εσύ όμως συνεχίζεις να παίζεις το παλαιοκομματικό παιχνίδι των εντυπώσεων με κούφιες ανακοινώσεις χωρίς ουσία. Τράβα παίξε το, αλλά πρέπει να αναγνωρίσεις ότι και τα άλλα παιδάκια έχουν δικαίωμα στο παιχνίδι.
-
Λιγη σοβαροτητα δε βλαπτει... Οταν εχουμε ενα μειζον πολιτικο γεγονός (που μπορει να ανατρεψει και την κυβερνηση)
ειναι αστειο να τσακωνεται κανεις σε προσωπικο επιπεδο...
Τι να πουν και οι απολυμενοι...
ειναι αστειο να τσακωνεται κανεις σε προσωπικο επιπεδο...
Τι να πουν και οι απολυμενοι...
-
- Επικοινωνία:
James έγραψε:Για μια ακόμα φορά γίνεσαι γελοίος και παρασυρεις το κόμμα σε διχασμό.
!!! το έβαλε στο Liquid!!! Πως ακριβώς διχάζει; Δεν το στηρίζεις...
ΡΕ Μην τρώγεστε γαμώ το μου γιατί θα σας σπάσω στο ξύλο...

Βασίλης Περαντζάκης (Προγραμματιστής\Αναλυτής)
http://www.vasper.eu/blog/
https://www.linkedin.com/in/vassilis-perantzakis-1029b514/
http://www.vasper.eu/blog/
https://www.linkedin.com/in/vassilis-perantzakis-1029b514/
-

Αγαπημένο μου ημερολόγιο σήμερα έκλεισε ένα από τα μεγάλα μπουρδέλα στην Τρούμπα. Το έκλεισε ο ίδιος του ο νταβατζής μπάμ και κάτω. Και ξεσηκώθηκε όλος ο μαχαλάς που λες.
Μαζεύτηκαν απ’ έξω οι πουτάνες και οι αγαπητικοί τους και οι καθαρίστριες και αυτοί που πουλούσαν τσιγάρα και όσοι έπλεναν τα σεντόνια και όλοι οι συγγενείς τους και γνωστοί και τσίριζαν να ανοίξει λέει πάλι το «μαγαζί». Μέχρι και οι κυράτσες που έβριζαν τόσο καιρό τις πουτάνες, μέχρι και αυτές ήρθαν ημερολόγιο γιατί λέει θα χάσουν την δουλειά τους τα «κορίτσια» και έπρεπε λέει να αξιολογήσουν πρώτα ποιες πουτάνες το έκαναν καλύτερα πριν τις πετάξουν στο δρόμο. Μέχρι και έρανο προσφέρθηκαν να κάνουν γι αυτές. Άκου να δεις τελικά είναι ευαίσθητος ο μαχαλάς και δεν του φαινόταν.
Τα άλλα μπουρδέλα βέβαια έτριβαν τα χέρια τους γιατί θα πάνε εκεί οι πελάτες και ούτε κουβέντα. Και οι πουτάνες που ανήκουν στον νταβατζή δεν ανησυχούν καθόλου ούτε τσιρίζουν γιατί τους έδωσε αποζημίωση και τους υποσχέθηκε ότι θα ανοίξει άλλο δικό του μαγαζί και θα τις πάρει πάλι πίσω όλες ίσως και περισσότερες. Με τους ίδιους όρους!
Δεν σου κρύβω και εγώ συγκινήθηκα ημερολόγιο μου. Γιατί όλοι μου οι φίλοι στον μαχαλά εκεί είχαν χάσει την παρθενιά τους και όλοι μας είχαμε περάσει από εκεί μια βόλτα να χαζέψουμε γιατί εκεί γινόντουσαν πάντα τα καλύτερα παρτυ και όλο καμιά μπύρα κερνούσαν και εμάς. Ιστορία σου λέω.
Βέβαια ημερολόγιο μου όσοι ξέρουν καλά την Τρούμπα λένε ότι ο νταβατζής δεν το ‘κλεισε το μπουρδέλο επειδή έμπαινε μέσα, αλλά γιατί τα σκάνδαλα, τα εγκλήματα και οι καταχρήσεις εκεί μέσα ήταν τόσο εξωφρενικές που είχε επέμβει εισαγγελέας απ τα εξωτερικά. Και είπαν ότι ήταν θέμα χρόνου να βγούνε όλα αυτά στην φόρα και τότε θα έκλειναν πολλά «καλά» σπίτια ίσως και όλη η χώρα. Οπότε το έκλεισε το μπουρδέλο και ησύχασε και πάνε όλα αυτά πια γιατί κανείς Εισαγγελέας δεν θα ασχοληθεί αναδρομικά με ένα κλειστό μπουρδέλο. Και θα ανοίξει άλλο καλύτερο λέει. Με τους ίδιους όρους και τα ίδια λεφτα και τις ίδιες πουτάνες σου λεω!
Άντε να ησυχάσει και ο μαχαλάς να αρχίσουν πάλι οι αγαπητικοί τις βόλτες αγκαζέ με τις πουτάνες, να αρχίσουν οι μπύρες και τα πηδήματα ξανά ημερολόγιο μου. Γιατί αγριεμένους τους βλέπω. Και όταν ο κόσμος δεν έχει μπουρδέλα να χαζεύει λίγο ζορίζεται πολύ στο μαχαλά και τρώγεται μεταξύ του.
Αυτά έγιναν σήμερα στην μπουρδελοχώρα ημερολόγιο και αυτοί έζησαν παρόλα αυτά καλά και οι άλλοι που έρχονται μετά από αυτούς πολύ καλύτερα.
Υ.Γ. Αντιγραμμένο, χωρίς άδεια... Τρέχα επαναστάτη να βρεις την ουσία...
-
Οι Εισαγγελείς ασχολούνται ΚΥΡΙΩΣ με κλειστα μπουρδέλα... Και είμαι σίγουρος οτι το συγκεκριμενο θα παιξει και πολιτικα ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ.
-
baskin έγραψε:
Υ.Γ. Αντιγραμμένο, χωρίς άδεια... Τρέχα επαναστάτη να βρεις την ουσία...
το αντέγραψα και εγώ χωρίς άδεια

1. Προστασία της ιδιωτικής ζωής .
2. Μεταρρύθμιση της νομοθεσίας για το copyright.
3. Αλλαγές στην Ευρωπαϊκή νομοθεσία για τις πατέντες.
+1. Διαφάνεια της Δημόσιας Διοίκησης.
2. Μεταρρύθμιση της νομοθεσίας για το copyright.
3. Αλλαγές στην Ευρωπαϊκή νομοθεσία για τις πατέντες.
+1. Διαφάνεια της Δημόσιας Διοίκησης.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 4 και 0 επισκέπτες