Λοιπόν, ξεκινάω την επιτροπή!

iznogood

Re: Λοιπόν, ξεκινάω την επιτροπή!

Δημοσίευσηαπό iznogood » 22 Φεβ 2012, 00:11

baskin έγραψε:
iznogood έγραψε:ναι θέσφατο είναι.
όποιος διαβάζει όλες τις ιδέες, το μυαλό του γίνεται πιο οξύ, και είναι σε θέση να κρίνει καλύτερα.
Η άμεση δημοκρατία χρειάζεται απαραίτητα ανθρώπους λογικούς και με κρίση για να μπορέσει να δουλέψει.

Ώπα τώρα τα χάλασες. Δεν υπάρχουν θέσφατα στην σκέψη και την νόηση και αν νομίζεις ότι υπάρχουν τότε είσαι ότι πρέπει για τις "δικτατορίες" από τις οποίες προσπαθείς να προστατεύσεις το καημένο το πρόβατο.

Πλέον με την κβαντομηχανική και την φυσική υψηλών ενεργειών δεν έχουμε θέσφατα ούτε σε υποατομικό επίπεδο και εσύ μιλάς για θέσφατα στην σκέψη και την διανόηση.

Πάρε το αλλιώς iznogood γιατί βρώμισε πολύ τώρα. Το πληκτρολόγιο που σου γράφω υπάρχει γιατί εγώ το κάνω να υπάρχει.

Μπορούμε να συνεχίσουμε την συζήτηση εφόσον εκπέσεις από τον θρόνο της μοναδικής σου αλήθειας και αρχίσεις να γίνεσαι λίγο ανοιχτός. Μπορεί και να σε καλέσω στο party με τα strapon θα νοιώσεις πιο ελεύθερος.

Θα σε στεναχωρήσω, αλλά η κβαντομηχανική και γενικά όλο το οικοδόμημα της φυσικής δεν ισχύει. Βασίζεται στην λάθος υπόθεση ότι οι νόμοι της φυσικής είναι ίδιοι παντού σε όλο το σύμπαν. Η αλήθεια, αποδεδειγμένη και πειραματικά, είναι ότι οι νόμοι του σύμπαντος εξαρτώνται από το χωροχρόνο. Απλά οι φυσικοί δεν θέλουν να το παραδεχτούνε. Να μην το πιάσουμε όμως τώρα εδώ το ζήτημα.

Rainmaker

Δημοσίευσηαπό Rainmaker » 22 Φεβ 2012, 00:15

iznogood έγραψε:Σεβαστή η άποψή σου, όμως η δικιά μου άποψη είναι ότι ειδικά για τα οικονομικά προβλήματα που απασχολούν την κοινωνία και στα οποία πρέπει αναγκαστικά να πάρει θέση το κόμμα, αν δεν θέλει να παρουσιάζεται ως κόμμα εκτός τόπου και χρόνου, εκεί είναι που πρέπει να είναι μυστική η ψήφος.
Αν υπάρχει μια υπόγεια αντι-καπιταλιστική ή αντι-κουμμουνιστική "γραμμή" από κάποιους που αρχικοποιήσανε το κόμμα, τότε η μυστική ψήφος σε αυτό το θέμα θα τους εμποδίσει να ενεργοποιήσουν μηχανισμούς διαγραφής, μέσω τις διμελούς επιτροπής διαιτησίας των τριών ατόμων, όπως προβλέπεται στο καταστατικό σας.

Θα σου δώσω παράδειγμα επιχείρηση μεγάλη με χ χιλιάδες υπαλλήλους ο επιχειρηματίας έχει οικονομικά συμφέροντα και θέλει να ψηφιστεί έμμεσα έχουν συμφέρον και οι υπάλληλοί του (δεν θα αρχίσω σενάρια επηρεασμού γνώμης,... κλπ) δεν πρέπει να ξέρω εγώ ότι μια ομάδα ανθρώπων και το χειρότερο ένας επιχειρηματίας θα τα κονομίσει δεν θα πρέπει να μπορεί να ελεχθεί αυτό και να ξέρω μία ακόμη παράμετρο πριν ψηφίσω ή και μετά και σου λέω απλό σενάριο χωρίς ΄΄νεφελιμ΄΄ :lol:

iznogood

Δημοσίευσηαπό iznogood » 22 Φεβ 2012, 00:20

Rainmaker έγραψε:
iznogood έγραψε:Σεβαστή η άποψή σου, όμως η δικιά μου άποψη είναι ότι ειδικά για τα οικονομικά προβλήματα που απασχολούν την κοινωνία και στα οποία πρέπει αναγκαστικά να πάρει θέση το κόμμα, αν δεν θέλει να παρουσιάζεται ως κόμμα εκτός τόπου και χρόνου, εκεί είναι που πρέπει να είναι μυστική η ψήφος.
Αν υπάρχει μια υπόγεια αντι-καπιταλιστική ή αντι-κουμμουνιστική "γραμμή" από κάποιους που αρχικοποιήσανε το κόμμα, τότε η μυστική ψήφος σε αυτό το θέμα θα τους εμποδίσει να ενεργοποιήσουν μηχανισμούς διαγραφής, μέσω τις διμελούς επιτροπής διαιτησίας των τριών ατόμων, όπως προβλέπεται στο καταστατικό σας.

Θα σου δώσω παράδειγμα επιχείρηση μεγάλη με χ χιλιάδες υπαλλήλους ο επιχειρηματίας έχει οικονομικά συμφέροντα και θέλει να ψηφιστεί έμμεσα έχουν συμφέρον και οι υπάλληλοί του (δεν θα αρχίσω σενάρια επηρεασμού γνώμης,... κλπ) δεν πρέπει να ξέρω εγώ ότι μια ομάδα ανθρώπων και το χειρότερο ένας επιχειρηματίας θα τα κονομίσει δεν θα πρέπει να μπορεί να ελεχθεί αυτό και να ξέρω μία ακόμη παράμετρο πριν ψηφίσω ή και μετά και σου λέω απλό σενάριο χωρίς ΄΄νεφελιμ΄΄ :lol:

εννοείς δηλαδή μια ολόκληρη επιχείρηση θα γραφτεί με όλους της τους υπαλλήλους στο κόμμα των πειρατών, με σκοπό να το κατευθύνει;

Τότε υπάρχει και το άλλο, ο επιχειρηματίας να πιέζει για φανερή ψήφο, για να ελέγχει τους υπαλλήλους του.
Τελευταία επεξεργασία από 1 και iznogood, έχει επεξεργασθεί 22 φορά/ες συνολικά

Rainmaker

Δημοσίευσηαπό Rainmaker » 22 Φεβ 2012, 00:22

λάθος παράγραφο εσβησα σορι

Rainmaker

Δημοσίευσηαπό Rainmaker » 22 Φεβ 2012, 00:23

iznogood έγραψε:Σεβαστή η άποψή σου, ...... εκεί είναι που πρέπει να είναι μυστική η ψήφος.
.

Rainmaker

Δημοσίευσηαπό Rainmaker » 22 Φεβ 2012, 00:26

iznogood έγραψε:
Τότε υπάρχει και το άλλο, ο επιχειρηματίας να πιέζει για φανερή ψήφο, για να ελέγχει τους υπαλλήλους του.

Θα μπορούσε αλλά θα είχε ένα ΄΄μικρό πρόβλημα΄΄ με την δικαιοσύνη!!

iznogood

Δημοσίευσηαπό iznogood » 22 Φεβ 2012, 00:29

Rainmaker έγραψε:
iznogood έγραψε:

Θα μπορούσε αλλά θα είχε ένα ΄΄μικρό πρόβλημα΄΄ με την δικαιοσύνη!!

Δεν κατάλαβες, εννοώ ότι θα τον βολεύει η ψήφος στο κόμμα να είναι φανερή , γιατί έτσι θα ελέγχει τους υπαλλήλους του.
Ενώ αν είναι μυστική, του χαλάμε τα σχέδια.

Μπορείς να βρεις ένα άλλο πιο καλό παράδειγμα, όπου επιβάλεται η ψήφος να είναι φανερή;

Rainmaker

Δημοσίευσηαπό Rainmaker » 22 Φεβ 2012, 00:40

Άραγε άμα το μνημόνιο ψηφιζόταν με μυστική ψήφο τι αποτέλεσμα θα είχε το ξέρουμε; Απαντάω όχι. σίγουρα όμως καποιοι θα ψήφιζαν διαφορετικά. Νομιζω οτι δεν υπάρχει τέλειο σύστημα απλά ψάχνουμε το λιγότερο χειρότερο( ή το περισσότερο καλύτερο)!!

baskin
Μέλος του Κόμματος Πειρατών

Δημοσίευσηαπό baskin » 22 Φεβ 2012, 00:41

iznogood έγραψε:Θα σε στεναχωρήσω, αλλά η κβαντομηχανική και γενικά όλο το οικοδόμημα της φυσικής δεν ισχύει. Βασίζεται στην λάθος υπόθεση ότι οι νόμοι της φυσικής είναι ίδιοι παντού σε όλο το σύμπαν. Η αλήθεια, αποδεδειγμένη και πειραματικά, είναι ότι οι νόμοι του σύμπαντος εξαρτώνται από το χωροχρόνο. Απλά οι φυσικοί δεν θέλουν να το παραδεχτούνε. Να μην το πιάσουμε όμως τώρα εδώ το ζήτημα.

Εγώ θα σε στεναχωρήσω γιατί κάνεις σοβαρό σφάλμα και συνεχίζεις να νομίζεις ότι μόνο η δική σου "θέση" ειναι η σωστή.

Δεν σου έγραψα τυχαία την κβαντομηχανική, την έγραψα για να σου δείξω ότι δεν υπάρχει "οικοδόμημα" αλλά μάλλον δεν είσαι καλά διαβασμένος. Οπότε μην παίρνεις τις απόψεις σου τις μετρητοίς γιατί αποκαλύπτεται ότι είτε βιάζεσαι, είτε δεν ξέρεις, είτε παίζεις παιχνίδι.
Στον τάφο της Αμφίπολης είναι ο Μαυρογένης...

Zekvyrin
Μέλος του Κόμματος Πειρατών

Δημοσίευσηαπό Zekvyrin » 22 Φεβ 2012, 03:58

Εικόνα

Επιστροφή στο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 0 και 0 επισκέπτες