baskin έγραψε:Και πολύ καλά κάνουν...
για το λόγο ότι;
baskin έγραψε:Και πολύ καλά κάνουν...
Πέτρος έγραψε:baskin έγραψε:Και πολύ καλά κάνουν...
για το λόγο ότι;
baskin έγραψε:Yes. Η ανάθεση όπως έχει υλοποιηθεί στο LQFB είναι μέρος της μεθόδου, γι' αυτό και δεν την βγάζουν ούτε δίνουν τέτοιο option. Σου λέει αν δεν σου κάνει κύριε η μέθοδος, τράβα βρες άλλη, αυτό το σύστημα είναι έτσι και η ανάθεση είναι μέρος του. Και πολύ καλά κάνουν...
laskaris_vasilis έγραψε:baskin έγραψε:Yes. Η ανάθεση όπως έχει υλοποιηθεί στο LQFB είναι μέρος της μεθόδου, γι' αυτό και δεν την βγάζουν ούτε δίνουν τέτοιο option. Σου λέει αν δεν σου κάνει κύριε η μέθοδος, τράβα βρες άλλη, αυτό το σύστημα είναι έτσι και η ανάθεση είναι μέρος του. Και πολύ καλά κάνουν...
Λατρεύω αυτή τη λογική και επιχειρηματολογία!!!
Η "Ρευστή Δημοκρατία" σου λέει:
"Εγώ αυτό γουστάρω, κόψε τον λαιμό σου"!!
Επομένως, από όσο φαντάζομαι, το "ρευστό" είναι σχετικά με το "εργαλείο" που θα τον κόψω!!!
Και εμείς καθόμαστε και το κουβεντιάζουμε ακόμα!!!!!!!!
laskaris_vasilis έγραψε:Λατρεύω αυτή τη λογική και επιχειρηματολογία!!!
Επομένως, από όσο φαντάζομαι, το "ρευστό" είναι σχετικά με το "εργαλείο" που θα τον κόψω!!!
mankasp έγραψε:laskaris_vasilis έγραψε:baskin έγραψε:Yes. Η ανάθεση όπως έχει υλοποιηθεί στο LQFB είναι μέρος της μεθόδου, γι' αυτό και δεν την βγάζουν ούτε δίνουν τέτοιο option. Σου λέει αν δεν σου κάνει κύριε η μέθοδος, τράβα βρες άλλη, αυτό το σύστημα είναι έτσι και η ανάθεση είναι μέρος του. Και πολύ καλά κάνουν...
Λατρεύω αυτή τη λογική και επιχειρηματολογία!!!
Κοιτά. Εγώ γουστάρω να εκλέγω έναν αντιπρόσωπο και να ασχολούμαι κάθε 4 χρόνια με το τι θα ψηφίσω. Ενδιάμεσα έχω και άλλες δουλείες.
Εσύ θες να ψηφίζεις για όλα ο ίδιος. Στη ρευστή γίνονται και τα δυο, ποιο είναι το πρόβλημα σου;
baskin έγραψε:Καλά ρε μαλάκα, θέλεις να τα ακούσεις. Δεν ψηφίσαμε και μάλιστα δύο φορές;
Τι μαλακίες μας τσαμπουνάς; Τράβα κατέβασε πρόταση. Μέχρι τότε απλά trollάρεις για το θέμα.Τις ίδιες πίπες συνεχώς.
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 2 και 0 επισκέπτες