treiskai60 έγραψε:Είτε σου αρέσει είτε όχι, η δημόσια αιδώ πάντα υπάρχει, άσχετα το που ακριβώς η κάθε κοινωνία την οριοθετεί.
Αν αμφιβάλεις, βγάλε την έξω και πήγαινε στο σύνταγμα, και θα δεις τι θα πάθεις.
Εγώ ξέρω τι κάνει η κοινωνία και δεν επικροτώ σαν εσένα. Η κοινωνία των πειρατών οριοθετεί τους δικούς της κανόνες αλλά δεν φαίνεσαι να τους σέβεσαι και πολύ. Και επειδή δεν σε βλέπω να διαμαρτύρεσαι για την σεμνοτυφία συμπαιραίνω δύο πράγματα
1) πως η δημόσια αιδώς ως έχει σε εκφράζει.
2) πως είσαι ένας υποκριτής και μισός και η μόνη ελευθερία και δικαιώματα που σε ενδιαφέρουν είναι η ελευθερία σου να κάνεις ότι σου αρέσει στο σπίτι των άλλων και το δικαίωμα σου να μας τα ζαλίζεις ατιμωρητί.
Είσαι απλά ακόμα ένας κομπλεξικός με δύο μέτρα και δεκαπέντε σταθμά που κάνει τον προφήτη της ελευθερίας αλλά το μόνο που θέλει είναι οι άλλοι να υπακούνε στα βίτσια του. Είσαι γραφικός μέσα στην γελοιότητά σου.
Ε.Δ.Α.Π.Ε. The truth is out there.