24/2 είναι ok από εμέναprodromos έγραψε:παιδια ας κανουμε μια συντονισμενη προσπαθεια να βρεθουμε.οσο πιο γρηγορα βρεθουμε τοσο πιο καλα θα αρχισουμε να οργανωνομαστε
προτεινω ραντεβου πεμπτη 24/2 απογευμα!!!
συνηθως τις καθημερινες τα απογευματα ο κοσμος εχει περισσοτερη ευχερεια κ πολυ περισσοτερο κ τη πεμπτη που ειναι κ τα μαγαζια κλειστα σε μας.περιμενω προτασεις
Είναι κανείς από Θεσσαλία?
Re: Είναι κανείς από Θεσσαλία?
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
"Η ωριμότητα του ανθρώπου είναι να ξαναβρεί τη σοβαρότητα με την οποία έπαιζε όταν ήταν παιδί".
Νίτσε
"Η ωριμότητα του ανθρώπου είναι να ξαναβρεί τη σοβαρότητα με την οποία έπαιζε όταν ήταν παιδί".
Νίτσε
-
prodromos
- Μέλος του Κόμματος Πειρατών
καλημερα!
επειδη οι μερες απο την επικειμενη συναντηση μας πλησιαζουν κ εχουν ηδη εκδηλωθει καποιοι ενδιαφερωμενοι θελω να τη βαλω σε ραγες ωστε να μπορεσουμε να μιλαμε χειροπιαστα κ να καταληξουμε στο καλυτερο δυνατο αποτελεσμα
προτεινω λοιπον
συνατηση πεμπτη 24/2 και ωρα 7 το απογευμα.ενα μαγαζι που θεωρω οτι ειναι ιδανικο ειναι το "encore" που βρισκεται ασκληπιου διπλα απο το "to eat" το γυραδικο.ημουνα τη βδομαδα που μας περασε κ ειναι ευρυχωρο με ησυχο περιβαλλον(σε περιπτωση που μαζευτουμε πανω απο 100 ατομα
) κ ειναι στο κεντρο πλ.ταχυδρομιου.
αναμενουμε εκδηλωσεις ενδιαφεροντος
επειδη οι μερες απο την επικειμενη συναντηση μας πλησιαζουν κ εχουν ηδη εκδηλωθει καποιοι ενδιαφερωμενοι θελω να τη βαλω σε ραγες ωστε να μπορεσουμε να μιλαμε χειροπιαστα κ να καταληξουμε στο καλυτερο δυνατο αποτελεσμα
προτεινω λοιπον
συνατηση πεμπτη 24/2 και ωρα 7 το απογευμα.ενα μαγαζι που θεωρω οτι ειναι ιδανικο ειναι το "encore" που βρισκεται ασκληπιου διπλα απο το "to eat" το γυραδικο.ημουνα τη βδομαδα που μας περασε κ ειναι ευρυχωρο με ησυχο περιβαλλον(σε περιπτωση που μαζευτουμε πανω απο 100 ατομα
prodromos καλη σκεψη το ξερω
θα συννενοηθω και με ακομη εναν απο θεσσαλονικη
εγω θα ξερω τριτη για μενα, αν δεν ειμαι εγω να ειναι ο crisal ή και οι δυο μαζι
φιξαρετο για π.χ. πεμπτη ωρα κλπ και ανακοινωσετο αμεσα
θα συννενοηθω και με ακομη εναν απο θεσσαλονικη
εγω θα ξερω τριτη για μενα, αν δεν ειμαι εγω να ειναι ο crisal ή και οι δυο μαζι
φιξαρετο για π.χ. πεμπτη ωρα κλπ και ανακοινωσετο αμεσα
24/2 είναι Παρασκευή....prodromos έγραψε:καλημερα!
επειδη οι μερες απο την επικειμενη συναντηση μας πλησιαζουν κ εχουν ηδη εκδηλωθει καποιοι ενδιαφερωμενοι θελω να τη βαλω σε ραγες ωστε να μπορεσουμε να μιλαμε χειροπιαστα κ να καταληξουμε στο καλυτερο δυνατο αποτελεσμα![]()
προτεινω λοιπον
συνατηση πεμπτη 24/2 και ωρα 7 το απογευμα.ενα μαγαζι που θεωρω οτι ειναι ιδανικο ειναι το "encore" που βρισκεται ασκληπιου διπλα απο το "to eat" το γυραδικο.ημουνα τη βδομαδα που μας περασε κ ειναι ευρυχωρο με ησυχο περιβαλλον(σε περιπτωση που μαζευτουμε πανω απο 100 ατομα) κ ειναι στο κεντρο πλ.ταχυδρομιου.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Νίτσε
Νίτσε
prodromos τι λετε για πεμπτη τελικα
θα γινει μια πρωτη συναντηση να το δουμε να κατεβω ?
παρασκευη λογω αποκριας μηπως καποιοι φυγουν για τιποτα τριημερο
από εμένα η Πέμπτη είναι ok...kdev έγραψε:prodromos τι λετε για πεμπτη τελικα
Νίτσε
Νίτσε
-
prodromos
το ραντεβου ειναι για πεμπτη 23/2!!!!ο δαιμων του τυπογραφειου αλλαξε την ημερομηνια
θα γινει κανονικα η συναντηση!!!
περιμενουμε ακομα συμμετοχες.οποιος ειναι να ερθει ας μας ενημερωσει απο δω να ξερουμε
θα γινει κανονικα η συναντηση!!!
περιμενουμε ακομα συμμετοχες.οποιος ειναι να ερθει ας μας ενημερωσει απο δω να ξερουμε
-
anestis
Γραψε ώρα και μαγαζί να το βγάλουμε σε tw / FB
info: Δυστυχώς, δεν έχω το χρόνο να διαβάζω όλο το forum.
Ό,τι γράφω είναι απλά & μόνο προσωπικές απόψεις.
"First they ignore you. Then they ridicule you. Then they attack you. And then they build monuments to you". (N.Klein 1918)
Ό,τι γράφω είναι απλά & μόνο προσωπικές απόψεις.
"First they ignore you. Then they ridicule you. Then they attack you. And then they build monuments to you". (N.Klein 1918)
-
prodromos
συναντηση πεμπτη 23/2 ωρα 7 το απογευμα στο μαγαζι "encore" που βρισκεται ασκληπιου στο υψος τησ πλατειας ταχυδρομιου διπλα απο το "to eat" το γυραδικο.
κι εγώ θα είμαι εκεί λοιπόν!
Άντε να μαζευομαστε!!!
Άντε να μαζευομαστε!!!