pappasadrian έγραψε:pappasadrian έγραψε:https://www.youtube.com/watch?v=hI_KAcGIfU4
η απαντηση σου
Εσύ πως κατάφερες να διπλοψηφίσεις , με την μέθοδο του baskin;
Και τι Provider έχεις;
Επαναλαμβάνω την μέθοδο του baskin (με ένα υπολογιστή) να την κάνουν και άλλοι.
1) Διαλέγουμε ένα τυχαίο σχόλιο μέσα στο σαιτ του βηματος, σε οποιοδήποτε άρθρο του βήματος.
2) το ψηφίζουμε
3) στον firefox πάμε στις επιλογές, στο απόρρητο, και διαγράφουμε τα cookies.
4) στον firefox πάμε στις επιλογές, στο προχωρημένους, στο δικτυο, και διαγράφουμε την cache.
5) Ανοιγοκλείνουμε τον router για να αλλάξουμε IP
5) εκτελούμε την εντολή firefox.exe -p και δημιουργούμε ένα νέο profile (ή κάνουμε αποσύνδεση του λογαριασμού μας στα windows και μπαίνουμε σε άλλο λογαριασμό)
6) Πάμε ξανά στο σχόλιο που έχουμε βάλει στόχο και βλέπουμε αν μπορούμε να ξαναψηφίσουμε.
(με δύο υπολογιστές windows)
8) Μετά από όλα αυτά, ξανανοιγοκλείνουμε τον router και πάμε σε άλλο υπολογιστή windows. Απείραχτο υπολογιστή, που δεν έχει μπει ποτέ στο συγκεκριμένο σχόλιο του σαιτ, και βλέπουμε αν μπορούμε να ξαναψηφίσουμε.
ΕΓΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ!
Μπορεί κάποιος να το επαναλάβει και να μου πει αν μπορεί να ξανα ψηφίσει ;
Και πόσες φορές κατάφερε να ξαναψηφίσει το συγκεκριμένο σχόλιο; Γιατί και εγώ έχω καταφέρει να ανεβάσω το σχόλιο κατά 5-6 ψήφους, αλλά από ένα σημείο και μετά είναι αδύνατο.
Καταρχήν σε πρώτη φάση θέλω την μαρτυρία σας σε αυτό το πείραμα, πόσες φορές καταφέρατε να ξαναψηφισετε το ίδιο σχόλιο και σε ποιόν provider είσαστε.