Ποντίκια

Rainmaker

Re: Συγχαρητήρια για το Νέο κόμμα των πειρατών.

Δημοσίευσηαπό Rainmaker » 03 Μάιος 2013, 17:44

Vassilis Perantzakis έγραψε:. Αλλιώς θα είχαμε κάνει σύλλογο και θα τελείωνε η υπόθεση.

αυτό θα έπρεπε να γίνει!

Voyager-1
Επίτιμο μέλος του Κόμματος Πειρατών (Κάπτεν)
Τοποθεσία: Κάπου με θέα τον Κορινθιακό μου αρκεί (πρώην -mesitiko-)

Δημοσίευσηαπό Voyager-1 » 04 Μάιος 2013, 17:15

Rainmaker έγραψε:
Vassilis Perantzakis έγραψε:. Αλλιώς θα είχαμε κάνει σύλλογο και θα τελείωνε η υπόθεση.

αυτό θα έπρεπε να γίνει!

Ποτέ δεν είναι αργά, τόσοι που μείναμε...
(πρώην -mesitiko-)
Χρυσανθόπουλος Σπύρος."Έχει δικαίωμα να ασκεί κριτική εκείνος που έχει διάθεση να βοηθήσει."Abraham Lincoln (1809-1865, Αμερικανός πρόεδρος)
https://www.facebook.com/spyros.piratis
Ό,τι γράφω είναι προσωπικές απόψεις.

laskaris_vasilis
Μέλος του Κόμματος Πειρατών

Δημοσίευσηαπό laskaris_vasilis » 04 Μάιος 2013, 17:51

Βρε rain, με κάθε σεβασμό:
Προτείνεις, προφανώς εν τη ρύμη του λόγου (σου), (του εγωπαθούς κατά την εκτίμησή μου) και της ειρωνείας που επίσης επέλεξες, να γίνει το ΠΕΙΡ λέσχη!!!!
Θα σε ρωτήσω ευθέως: ΤΙ ΓΥΡΕΥΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΛΕΣΧΗ ΒΡΕ "RAIN";

Εκτός και, ο προσδιορισμός "λέσχη" σου φαντάζει "πιασάρικος" και γι` αυτό τον χρησιμοποιείς!! (Τον έχω χρησιμοποιήσει και εγώ αλλά..... για άλλους λόγους).

Προσωπικά, δεν θέλω να μιλήσω εξ` ονόματος κανενός άλλου!
Προσωπικά επίσης, εκτιμώ πως βγάζεις "χολή" που σου περισσεύει (για τους δικούς σου λόγους).
Προσωπικά, τείνω να σε κατατάξω στο μυαλό μου στα trolls!
Προσωπικά, βαρέθηκα την στάση σου!!!
Αφού το LQFB έπαψε να με "ενοχλεί" (εντροπία λέγεται), παύω και εγώ να ασχολούμαι μαζί του!

Rainmaker

Δημοσίευσηαπό Rainmaker » 04 Μάιος 2013, 18:18

laskaris_vasilis έγραψε:Βρε rain, με κάθε σεβασμό:
Προτείνεις, προφανώς εν τη ρύμη του λόγου (σου), (του εγωπαθούς κατά την εκτίμησή μου) και της ειρωνείας που επίσης επέλεξες, να γίνει το ΠΕΙΡ λέσχη!!!!
Θα σε ρωτήσω ευθέως: ΤΙ ΓΥΡΕΥΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΛΕΣΧΗ ΒΡΕ "RAIN";

Εκτός και, ο προσδιορισμός "λέσχη" σου φαντάζει "πιασάρικος" και γι` αυτό τον χρησιμοποιείς!! (Τον έχω χρησιμοποιήσει και εγώ αλλά..... για άλλους λόγους).

Προσωπικά, δεν θέλω να μιλήσω εξ` ονόματος κανενός άλλου!
Προσωπικά επίσης, εκτιμώ πως βγάζεις "χολή" που σου περισσεύει (για τους δικούς σου λόγους).
Προσωπικά, τείνω να σε κατατάξω στο μυαλό μου, στα trolls!
Προσωπικά, βαρέθηκα την στάση σου!!!

Στη ¨λέσχη¨ ξέρω τι γυρευω, στο κόμμα όμως.... ;
Φυσικό είναι να με κατατασεις κάπου όπως κάνουμε όλοι.
Στην πολιτική ο όρος τρολ απο μονος του δεν λεει τίποτα γιατί η ιδια η πολιτικη είναι ένας ¨αγωνας¨ εντυπώσεων.
Οσο το ότι βαρεθηκες και γω βαρέθηκα όλους τους υποκριτές που είναι μαζεμενοι εδώ και όσο δείχνουν την ατέλειωτη υποκρισία τους τέτοια κείμενα θα βλέπεις απο μένα ... έτσι κι αλλιώς την ανάθεση του εαυτού μου δεν μπορώ να την χασω :mrgreen:

agelos

Δημοσίευσηαπό agelos » 04 Μάιος 2013, 19:32

Vassilis Perantzakis έγραψε:Ρε συ, για μία ακόμα φορά, με ηρεμία, εδώ είμαστε Πειρατές. Δεν πρόκειται να γίνουμε Οικολόγοι ή Δημαρίτες γιατί το θέλει ο ... λαός. Υπάρχουν ήδη Οικολόγοι και Δημαρίτες. Οι θέσεις μας είναι αυτές που αποφασίζουμε οι Πειρατές. Τέρμα τελείωσε και όσο και να κωλοχτυπιέσαι αυτή είναι η αποστολή ενός κόμματος. ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ. Ο λαός μπορεί να διαλέγει και να προτείνει ο ίδιος κάνοντας προτάσεις (μέσω δημοκρατικών διαδικασιών) ή δημιουργώντας άλλα κόμματα. Αλλιώς θα είχαμε κάνει σύλλογο και θα τελείωνε η υπόθεση. Πήγαινε τώρα στο κλειστό Forum του αμεσοδημοκρατικού πειρατικού και φώναζε όσο θες... ΑΑΑΑΑ είναι κλειστό.. ξέχασα...

βασιλη συμφωνώ και θα σου πώ απλά σαν τροφή για σκέψη. για να λειτουργήσει η άμμεση και να γίνουν οι προτάσεις πρέπει πρωτίστως να υπάρχει ΣΕΒΑΣΜΟΣ στην προσωπικότητα του άλλου. δεν το λέω για σένα απλα μιας και μου δόθηκε η αφορμή. αλλα εδω μέσα δεν ξέρουμε τι σημαίνει σεβασμός. και γι αυτό διώχνουμε όλους τους αμμεσοδημοκράτες και έρχονται μόνο μελλονγτικοί πολιτικοί (κρίνωντας αο την στάση τους).
Όντας πιστοί στις Πειρατικές Αρχές μας παγκοσμίως αλλά πολύ μακρυά από την Ελληνική πραγματικότητα, θυμίζουμε πολύ την Αντουανέτα, μιλάμε για παντεσπάνι χωρίς να έχουμε το ψωμί.

tamystikatouvaltou

Δημοσίευσηαπό tamystikatouvaltou » 04 Μάιος 2013, 19:34

Τελικά ποιοί έχουν πολλές αναθέσεις, θα τους κατονομάσουμε; Νομίζω στα πρώτα αυτά βήματα που κάνει το κόμμα είναι πολύ πιθανό να πέσει (αν δεν έχει ήδη πέσει) θύμα οργανωμένων ομάδων με σχέδιο δράσης.
Πρέπει η ανάθεση ψήφου (που διευκολύνει τέτοιου είδους σχέδια) να καταργηθεί.
Πρέπει και οι ψηφοφορίες για ιδεολογικά θέματα που οι ομάδες με σχέδιο δράσης επέβαλαν να είναι με ημερομηνία λήξης, να αντικατασταθούν με ψηφοφορίες που δεν λήγουν.

Η ανάθεση ψήφου διχάζει, και είναι μια από τις κύριες αιτίες του σχίσματος των πειρατικών. Στην ανάλογη μόνιμη ψηφοφορία στις δημοσκοπήσεις, η κατάσταση παραμένει 50-50. Δεν μπορεί το κόμμα να είναι συνέχεια στην κόψη του ξυραφιού, να είναι σε αυτή την κατάσταση ασταθούς ισορροπίας.

Πρέπει κάποια στιγμή η αποφαση να συγκλίνει ξεκάθαρα είτε υπερ ή είτε κατά της ανάθεσης με ισχυρή πλειοψηφία. Το 50-50 σε οποιοδήποτε θέμα είναι κακός οιωνός.

baskin

Δημοσίευσηαπό baskin » 05 Μάιος 2013, 09:31

Έχεις τερματίσει το off-topic...
Στον τάφο της Αμφίπολης είναι ο Μαυρογένης...

Vassilis Perantzakis
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό Vassilis Perantzakis » 06 Μάιος 2013, 00:10

agelos έγραψε:βασιλη συμφωνώ και θα σου πώ απλά σαν τροφή για σκέψη. για να λειτουργήσει η άμμεση και να γίνουν οι προτάσεις πρέπει πρωτίστως να υπάρχει ΣΕΒΑΣΜΟΣ στην προσωπικότητα του άλλου. δεν το λέω για σένα απλα μιας και μου δόθηκε η αφορμή. αλλα εδω μέσα δεν ξέρουμε τι σημαίνει σεβασμός. και γι αυτό διώχνουμε όλους τους αμμεσοδημοκράτες και έρχονται μόνο μελλονγτικοί πολιτικοί (κρίνωντας αο την στάση τους).

Σέβομαι κάποιον μέχρι να μου αποδείξει ότι κακώς τον σέβομαι... Τον Kailor τον στήριξα στο έργο του όπως στήριξα και τον Μαριότι. Αλλά τις ανοησίες δεν τις συγχωρώ, ειδικά όταν δεν γίνονται αντιληπτές από αυτούς που τις κάνουν. Αυτές είναι που οδήγησαν την χώρα μας εδώ. Κρυφές αναθέσεις (Μαριότι) και παρασκηνιακές εργασίες (Kailor - όσο ήταν μέλος της ΔΕ ετοίμαζε άλλο κόμμα) δεν είναι δημοκρατικές. Η δημοκρατία τέλος δεν έχει καμία άλλη έννοια εκτός από την άμεση. Η είναι άμεση ή δεν είναι δημοκρατία.
Βασίλης Περαντζάκης (Προγραμματιστής\Αναλυτής)
http://www.vasper.eu/blog/
https://www.linkedin.com/in/vassilis-perantzakis-1029b514/

Petros

Δημοσίευσηαπό Petros » 06 Μάιος 2013, 10:28

agelos έγραψε:για να λειτουργήσει η άμμεση και να γίνουν οι προτάσεις πρέπει πρωτίστως να υπάρχει ΣΕΒΑΣΜΟΣ στην προσωπικότητα του άλλου. δεν το λέω για σένα απλα μιας και μου δόθηκε η αφορμή. αλλα εδω μέσα δεν ξέρουμε τι σημαίνει σεβασμός. και γι αυτό διώχνουμε όλους τους αμμεσοδημοκράτες και έρχονται μόνο μελλονγτικοί πολιτικοί (κρίνωντας αο την στάση τους).

Ειλικρινά πες μου τι περιμένεις να σχολιάσει κανείς σε αυτό;
Ο Σεβασμός που λες , κερδίζεται με τον χαρακτήρα!
Δεν μου αρέσει να κατηγορώ, αλλά Εσύ, ο Κάιλορ, ο Μοτσάκος, το Τρολ (τυχαίο; ) και ο Μαριόττι, λυσσάξατε να βλέπετε παντού εχθρούς!
Αν είστε πια τόσο σίγουροι, βγείτε και πείτε: Ξέρετε, ο τάδε, ο τάδε, ο τάδε κι ο τάδε υποσκάπτουν την οντότητα του κόμματος γιατί έκαναν: αυτό κι αυτό.

Αυτό το πράγμα που όλοι ξέρουν που είναι ο "οχτρός", αλλά κανένας δεν έχει πει, μου κάνει μεγάλη εντύπωση...
Μόνο για "κλίκες" ακούω, για "λόμπυ" κι ένα σωρό άλλους φαρισαϊσμούς που τελικά αποδείχθηκε πως τα έκαναν εκείνοι που τα έλεγαν!

Επίτρεψέ μου να σου υπενθυμίσω μερικά πράγματα που έγιναν και είναι παλαιοκομματικές τακτικές: (αν ξεχνώ κάτι περισσότερο χοντρό συγχωρέστε με)

Απευθείας ανάθεση του Μαριόττι στον Ενγκελς χωρίς έγκριση ΔΕ
Χρήση του ονόματος του κόμματος για εξυπηρέτηση ιδίων σκοπών(μερικές από αυτές οι παρακάτω)
Συλλογή τροφίμων για απόρους στο όνομα του κόμματος (που δεν λέω, καλή σαν κίνηση, αλλά άλλο πράγμα το κόμμα κι άλλο ο εθελοντισμός)
Λειτουργία συλλόγου που λειτουργούσε για το κόμμα, αλλά για να μάθει κάποιος για την δράση του, έπρεπε να ήταν μέλος (sic)
Η περίφημη ιστοσελίδα υποψήφιου ευρωβουλευτή
και τέλος Δημιουργία νέου κόμματος copy-paste με τη διαφορά ότι στο καινούριο κόμμα καταπατούν την ίδια την αρχή τους
"αποτροπή κάθε είδους Λογοκρισίας στο Διαδίκτυο και αλλού."

Πες μου τώρα, πως να σου εμπνεύσει σεβασμό μια τέτοια χοντράδα...
Τι να σεβαστεί κανείς σε κάποιον που δεν σεβάστηκε ούτε τον εαυτό του;

Δεν πρόκειται να κατηγορήσω εσένα για κάτι από τα παραπάνω,
απλά στην περίπτωση που χάψεις κι εσύ το δόλωμα, το πολύ πολύ να σε θεωρήσω θύμα όπως θεωρώ και τον Κάιλορ δυστυχώς πλέον.
«Mε τις εξαιρέσεις ο κόσμος προχωρά. Όσοι ανθέξετε θα πάτε ένα βήμα πιο μπροστά».
https://www.youtube.com/watch?v=wYEejB_sBMM

kailor

Δημοσίευσηαπό kailor » 06 Μάιος 2013, 11:09

Πέτρος έγραψε:
agelos έγραψε:για να λειτουργήσει η άμμεση και να γίνουν οι προτάσεις πρέπει πρωτίστως να υπάρχει ΣΕΒΑΣΜΟΣ στην προσωπικότητα του άλλου. δεν το λέω για σένα απλα μιας και μου δόθηκε η αφορμή. αλλα εδω μέσα δεν ξέρουμε τι σημαίνει σεβασμός. και γι αυτό διώχνουμε όλους τους αμμεσοδημοκράτες και έρχονται μόνο μελλονγτικοί πολιτικοί (κρίνωντας αο την στάση τους).

Ειλικρινά πες μου τι περιμένεις να σχολιάσει κανείς σε αυτό;
Ο Σεβασμός που λες , κερδίζεται με τον χαρακτήρα!
Δεν μου αρέσει να κατηγορώ, αλλά Εσύ, ο Κάιλορ, ο Μοτσάκος, το Τρολ (τυχαίο; ) και ο Μαριόττι, λυσσάξατε να βλέπετε παντού εχθρούς!
Αν είστε πια τόσο σίγουροι, βγείτε και πείτε: Ξέρετε, ο τάδε, ο τάδε, ο τάδε κι ο τάδε υποσκάπτουν την οντότητα του κόμματος γιατί έκαναν: αυτό κι αυτό.

Αυτό το πράγμα που όλοι ξέρουν που είναι ο "οχτρός", αλλά κανένας δεν έχει πει, μου κάνει μεγάλη εντύπωση...
Μόνο για "κλίκες" ακούω, για "λόμπυ" κι ένα σωρό άλλους φαρισαϊσμούς που τελικά αποδείχθηκε πως τα έκαναν εκείνοι που τα έλεγαν!

Επίτρεψέ μου να σου υπενθυμίσω μερικά πράγματα που έγιναν και είναι παλαιοκομματικές τακτικές: (αν ξεχνώ κάτι περισσότερο χοντρό συγχωρέστε με)

Απευθείας ανάθεση του Μαριόττι στον Ενγκελς χωρίς έγκριση ΔΕ
Χρήση του ονόματος του κόμματος για εξυπηρέτηση ιδίων σκοπών(μερικές από αυτές οι παρακάτω)
Συλλογή τροφίμων για απόρους στο όνομα του κόμματος (που δεν λέω, καλή σαν κίνηση, αλλά άλλο πράγμα το κόμμα κι άλλο ο εθελοντισμός)
Λειτουργία συλλόγου που λειτουργούσε για το κόμμα, αλλά για να μάθει κάποιος για την δράση του, έπρεπε να ήταν μέλος (sic)
Η περίφημη ιστοσελίδα υποψήφιου ευρωβουλευτή
και τέλος Δημιουργία νέου κόμματος copy-paste με τη διαφορά ότι στο καινούριο κόμμα καταπατούν την ίδια την αρχή τους
"αποτροπή κάθε είδους Λογοκρισίας στο Διαδίκτυο και αλλού."

Πες μου τώρα, πως να σου εμπνεύσει σεβασμό μια τέτοια χοντράδα...
Τι να σεβαστεί κανείς σε κάποιον που δεν σεβάστηκε ούτε τον εαυτό του;

Δεν πρόκειται να κατηγορήσω εσένα για κάτι από τα παραπάνω,
απλά στην περίπτωση που χάψεις κι εσύ το δόλωμα, το πολύ πολύ να σε θεωρήσω θύμα όπως θεωρώ και τον Κάιλορ δυστυχώς πλέον.

έλεος ρε Πέτρο... Το ποιοί υποσκάπτουν το είχαμε πει χιλιάδες φορές.

- Ο Μαριότι είχε έγκριση 6 από τους 7 για την ανάθεση του ένγκελς, απλώς επειδή δεν άρεσε στους άλλους επειδή έγινε μέσω προσωπικών email αλλά και κινητού, λες και ο άλλος είναι αναγκασμένος να είναι 24ώρες το 24ωρο πάνω από τον υπολογιστή του.
- Το ποιός έκανε χρήση του ονόματος του κόμματος δεν το ξέρουμε και ούτε πιθανών ποτέ θα το μάθουμε, αλλά ποιός σου λέει ότι δεν το κάνανε αρκετοί από εδώ μέσα.
- Η Συλλογή τροφίμων είχε συζητηθεί από πριν και αυτοί που ήταν υπεύθυνοι ήταν μέλη του κόμματος από Ελλάδα και όχι μόνο ο Σύλλογος.
- Το ποιοί είχαν γράψει υποψήφιοι ευρωβουλευτές στο facebook, άστο γιατί δεν ήταν μόνο ένας. Και το τι επιθυμεί ο καθένας είναι δική του επιλογή. Δηλαδή τι σε εμποδίζει εσένα να γράψεις υποψήφιος πρωθυπουργός Ελλάδας με το Κόμμα Πειρατών Ελλάδας?
- Το copy-paste που λες και εσύ και οι άλλοι είσαι νυχτωμένοι. Μπείτε και διαβάστε το καταστατικό που παραπάνω από το μισό είναι εντελώς διαφορετικό από του κόμματος πειρατών ελλάδας και μετά έλα να πεις. Ωστόσο ναι στις θέσεις τις αντιγράψαμε και μείναμε με αυτές γιατί και εμείς είχαμε βοηθήσει, και δεν αλλάξαμε κάτι γιατί δεν θέλουμε να περάσουμε την δική μας ατζέντας όπως μας καταγγέλνετε συνέχεια ψευδώς, αλλά τα μέλη και οι επιτροπές να κάτσουν να τα δουλέψουν και να τα αλλάξουν μετά από το ΣτΜ.
- Επίσης μπαίνετε στο facebook group, στο shoutbox του φόρουμ και όπου αλλού βρείτε και μας βρίζετε, ψεύδεστε ασυστόλως, και μας κατηγορείτε με ότι σας κατέβει στο κεφάλι σας. και θέλετε να τα αφήσουμε όλα αυτά έτσι? το μπάχαλο που γίνετε εδώ μέσα από τα τρολλ εμείς δεν το επιτρέπουμε. Εάν θέλετε συζήτηση και διαβούλευση για κάποια θέματα καλώς, εάν θέλετε να μας καταστρέψετε (που ήδη μερικοί το κάνετε), δεν θα σας το επιτρέψουμε.

Και για να ξεκαθαρίσει αυτό το ψέμα που λέτε συνέχεια ότι φτιάξαμε δικό μας κόμμα για να περάσουμε τα δικά μας, σας το λέω ότι δεν είναι έτσι. Φτιάχτηκε νέο κόμμα γιατί το Πειρατικό Κόμμα στην Ελλάδα πιστεύουμε πως έπρεπε να είναι γενικού περιεχομένου έτσι όπως ξεκίνησε και το κόμμα πειρατών ελλάδας. Έτσι οι διαφορές μας είναι οι 2 εξής:

1) Οι Πειρατές θα ασχολούμαστε και με τις πειρατικές αρχές αλλά όχι μόνο με αυτές, δηλαδή εάν η επιτροπές παιδείασ και περιβάλλοντος δουλεύουν μόνο αυτά, θα δείχνουμε μόνο αυτά δεν θα τα κρύβουμε επειδή οι άλλοι δεν δουλεύουν ή δεν θέλουν να δουλέψουν.

2) Τέρμα οι αμπελοφιλοσοφίες, δεν είμαστε λέσχη αλλά κόμμα. Οπότε εμείς πάμε φουλ επίθεση σε ΠΡΑΞΗ...

Υ.Γ. Κόφτε να προσπαθείτε να μας καταστρέψετε γιατί απλώς δεν θα το πετύχετε.

Υ.Γ. 2. Όποιος θέλει ακολουθεί, όποιος θέλει κάθεται εδώ και παλεύει για αυτό που θεωρεί σωστό.

Επιστροφή στο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 4 και 0 επισκέπτες