Η παραίτηση μου από μέλος του Πειρ. (by kailor)

Φίλοι και μέλη γνωριζόμαστε και συζητάμε για τα θέματα που μας απασχολούν.
tvelocity
Μέλος του Κόμματος Πειρατών

Re: Η παραίτηση μου από μέλος του Πειρ. (by kailor)

Δημοσίευσηαπό tvelocity » 01 Μάιος 2013, 17:37

tamystikatouvaltou έγραψε:
kailor έγραψε:- Κλίκες, δηλαδή 6 - 7 μέλη έχουν μαζέψει αναθέσεις από όλα τα υπόλοιμα μέλη φίλους τους που δεν μπαίνουν ποτέ μέσα, με αποτέλεσμα να γυρίζουν τις ψηφοφορίες όπως γουστάρουν αυτά τα 6 - 7 μέλη.

Ναι αλλά ποιοι είναι αυτοί με τις αναθέσεις δεν μας είπες ακόμα!
Εσύ μπορεί να φεύγεις, εμείς όμως θα συνεχίσουμε να μιλάμε μέχρι τα ψευτοπειρατάκια εδώ μέσα να τα κλειδώσουν όλα, και μέχρι να παραδεχτούν και στο καταστατικό τους πόσο μεγάλα ψευτρόνια είναι.
Αυτό που εσύ διαπίστωσες μετά από 1 χρόνο ενασχόλησης μαζί τους, δεν το ξέρει ο νέος που θα έρθει.
Έχουν πολλούς ακόμα να κοροϊδέψουν σαν και σένα, και αυτό, όσο περνάει από το χέρι μας, δεν θα τους το επιτρέψουμε.

Το γεγονός ότι δεν έχουν απαντήσει ποτέ στα χρονικά κάποια από αυτές τις ερωτήσεις, είναι αποκαλυπτική για τις πραγματικές τους προθέσεις... που είναι η δημιουργία εντυπώσεων και το spinning. Γνωστό εξάλλου καιρό τώρα ότι ο Μαριόττι ήθελε πάντα το ΟΛΟΔΙΚΟ του κόμμα (και τις καρέκλες) :mrgreen: Να το χαίρεται τώρα! :mrgreen: :mrgreen:
Verba volant, scripta manent

tamystikatouvaltou

Δημοσίευσηαπό tamystikatouvaltou » 01 Μάιος 2013, 17:41

tvelocity έγραψε:
kailor έγραψε:- Κλίκες, δηλαδή 6 - 7 μέλη έχουν μαζέψει αναθέσεις από όλα τα υπόλοιμα μέλη φίλους τους που δεν μπαίνουν ποτέ μέσα, με αποτέλεσμα να γυρίζουν τις ψηφοφορίες όπως γουστάρουν αυτά τα 6 - 7 μέλη.

Ναι αλλά ποιοι είναι αυτοί με τις αναθέσεις δεν μας είπες ακόμα!
Εσύ μπορεί να φεύγεις, εμείς όμως θα συνεχίσουμε να μιλάμε μέχρι τα ψευτοπειρατάκια εδώ μέσα να τα κλειδώσουν όλα, και μέχρι να παραδεχτούν και στο καταστατικό τους πόσο μεγάλα ψευτρόνια είναι.
Αυτό που εσύ διαπίστωσες μετά από 1 χρόνο ενασχόλησης μαζί τους, δεν το ξέρει ο νέος που θα έρθει.
Έχουν πολλούς ακόμα να κοροϊδέψουν σαν και σένα, και αυτό, όσο περνάει από το χέρι μας, δεν θα τους το επιτρέψουμε.

Το γεγονός ότι δεν έχουν απαντήσει ποτέ στα χρονικά κάποια από αυτές τις ερωτήσεις, είναι αποκαλυπτική για τις πραγματικές τους προθέσεις... που είναι η δημιουργία εντυπώσεων και το spinning. Γνωστό εξάλλου καιρό τώρα ότι ο Μαριόττι ήθελε πάντα το ΟΛΟΔΙΚΟ του κόμμα (και τις καρέκλες) :mrgreen: Να το χαίρεται τώρα! :mrgreen: :mrgreen:

Για να αρχίσεις να κατηγορείς το άλλο κόμμα, πρέπει πρώτα να κοιτάξεις την καμπούρα αυτού εδώ.
Δείτε τον εαυτό σας στον καθρέφτη, και το ένα κόμμα θα αντικρίσει το άλλο. Γιατί και οι δύο τα ίδια σκατά είστε.
Φασιστάκια και δεν συμμαζεύεστε.

tvelocity

Δημοσίευσηαπό tvelocity » 01 Μάιος 2013, 17:43

tamystikatouvaltou έγραψε:Για να αρχίσεις να κατηγορείς το άλλο κόμμα, πρέπει πρώτα να κοιτάξεις την καμπούρα αυτού εδώ.
Δείτε τον εαυτό σας στον καθρέφτη, και το ένα κόμμα θα αντικρίσει το άλλο. Γιατί και οι δύο τα ίδια σκατά είστε.

Λέγε ότι θέλεις, εμένα δεν με ενοχλείς... τίποτα από αυτά που λες δεν με αγγίζουν, οπότε λέγε εσύ και εγώ θα σε αγνοώ :mrgreen:
Verba volant, scripta manent

tamystikatouvaltou

Δημοσίευσηαπό tamystikatouvaltou » 01 Μάιος 2013, 17:44

tvelocity έγραψε:
tamystikatouvaltou έγραψε:Για να αρχίσεις να κατηγορείς το άλλο κόμμα, πρέπει πρώτα να κοιτάξεις την καμπούρα αυτού εδώ.

Λέγε ότι θέλεις, εμένα δεν με ενοχλείς... τίποτα από αυτά που λες δεν με αγγίζουν, οπότε λέγε εσύ και εγώ θα σε αγνοώ :mrgreen:

Εσύ μπορεί να με αγνοείς, ευτυχώς όμως οι νέοι που είναι να προσεγγίσουν το κόμμα καταλαβαίνουν τι ακριβώς λέω και την έχουν κοπανήσει από εδώ μέσα.
Άλλωστε αυτός είναι και ο στόχος μου, να μην πέφτει νέος κόσμος στα δίχτυα σας.

Ο κόσμος είναι μεγάλος, και υπάρχει ακόμα πάρα πολύς που δεν σας ξέρει και που μπορείτε να κοροϊδέψετε.

Βγάλτε την άμεση δημοκρατία από το καταστατικό σας, φασιστάκια.

Vassilis Perantzakis
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό Vassilis Perantzakis » 01 Μάιος 2013, 18:38

Οι ποιοί; Οι νέοι είναι στην Χρυσή Αυγή ρε.... Που αλλού τους είδες τους νέους; Έχεις αντίληψη τι συμβαίνει ρε; Μπα.... ζεις στον κόσμο σου....
Βασίλης Περαντζάκης (Προγραμματιστής\Αναλυτής)
http://www.vasper.eu/blog/
https://www.linkedin.com/in/vassilis-perantzakis-1029b514/

tamystikatouvaltou

Δημοσίευσηαπό tamystikatouvaltou » 01 Μάιος 2013, 18:45

Vassilis Perantzakis έγραψε:Οι ποιοί; Οι νέοι είναι στην Χρυσή Αυγή ρε.... Που αλλού τους είδες τους νέους; Έχεις αντίληψη τι συμβαίνει ρε; Μπα.... ζεις στον κόσμο σου....

Και η χρυσή αυγή άμεση δημοκρατία και δημοψηφίσματα υπόσχεται στον κόσμο, όταν πάρει την εξουσία.
Γιαυτό είναι οι νέοι (και) εκεί.

Είσαστε παντού τα φασιστάκια που ψεύδονται, όχι μόνο εδώ.

tamystikatouvaltou

Δημοσίευσηαπό tamystikatouvaltou » 01 Μάιος 2013, 20:16

Vassilis Perantzakis έγραψε:Οι ποιοί; Οι νέοι είναι στην Χρυσή Αυγή ρε.... Που αλλού τους είδες τους νέους; Έχεις αντίληψη τι συμβαίνει ρε; Μπα.... ζεις στον κόσμο σου....

Και η χρυσή αυγή άμεση δημοκρατία και δημοψηφίσματα υπόσχεται στον κόσμο, όταν πάρει την εξουσία.
Γιαυτό είναι οι νέοι (και) εκεί.

Είσαστε παντού τα φασιστάκια που ψεύδονται, όχι μόνο εδώ.

Και για του λόγου το αληθές, τελευταίο κρούσμα φασιστοειδούς που αυτο-ονομάζεται δημοκράτης και προτείνει δημοψηφίσματα.
http://www.enikos.gr/politics/140705,Ka ... n_pol.html

( ακριβώς παρόμοια τελελεσμένα δημοψηφίσματα για την ανάθεση, για το λικουιντ, για το δικαίωμα ψήφου σε ανώνυμους ή μη οικονομικά εντάξει, για το εξοστρακισμό των πολιτών από το δικαίωμα ψήφου σε θέματα που τους αφορούν και αποφασίζει το κομμα, για το καταστατικό κλπ κλπ κάνανε και τα φασιστάκια εδώ μέσα)

petrogazz
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό petrogazz » 01 Μάιος 2013, 21:29

iParatithike :mrgreen:

Kotsos

Δημοσίευσηαπό Kotsos » 01 Μάιος 2013, 22:30

Φίλε Χρήστο.

Ειλικρινά λυπάμαι για την παραίτησή σου.
Αντιλαμβάνομαι τους λόγους που θές να φύγεις, αλλά δεν μπορώ να συγχωρήσω την λιγοψυχία σου να μην αγωνιστείς για τα ιδεώδη σου και την λιποταξία σου από τον κοινό αγώνα.

Ενας από τους λόγους που αποφάσισα να ασχοληθώ με την πολιτική με τους πειρατές, παρά τις προτάσεις που είχα να δραστηριοποιηθώ σε άλλους χώρους, ήταν και είναι ότι πάντα απαξίωνα αυτούς που άλλα λέγαν, άλλα σκέφτονταν και άλλα έκαναν.
Ήθελα να συνδιαλέγομαι με άτομα ντόμπρα και με μπέσα, που να έχουν το θάρρος να εκφράζουν στα ίδια την άποψή τους και τα αισθήματά τους, κάτι που κάνω και εγώ και ίσως χαρακτηρίζομαι φίλερης πολλές φορές, και είχα την εντύπωση πως οι περισσότεροι πειρατές ήταν έτσι.

Δυστυχώς με απογοήτευσες και αποδείχθηκες ένα άτομο που σου χαμογελά και είναι έτοιμο να σε μαχαιρώσει πισώπλατα.
Et tu fillio Brute???
Είναι κρίμα να βλέπεις την νέα γενιά να αντιγράφει όλα τα ελαττώματα της παλαιάς και κανένα από τα προτερήματά της.

Ευχαριστώ για την συνεργασία που είχαμε και την συμμετοχή σου στην σύντακτική ομάδα της περιβαλλοντικής πολιτικής του κόμματός μας και το μόνο που έχω να σου ευχηθώ είναι καλό ταξίδι στην πρύμνη σου και αέρα στα πανιά σου
Ο νέος κόσμος έχει κάνει σαφές τι θέλει.
Κάποιον που να είναι σταθερός στη ιδεολογία του, να μην την κάνει υποκριτικά λάστιχο κατα πως τον συμφέρει και να την εκφράζει αυτή με λόγια και πράξεις αδιαφορώντας για τις συνέπειες.

Voyager-1
Επίτιμο μέλος του Κόμματος Πειρατών (Κάπτεν)
Τοποθεσία: Κάπου με θέα τον Κορινθιακό μου αρκεί (πρώην -mesitiko-)

Δημοσίευσηαπό Voyager-1 » 01 Μάιος 2013, 23:19

Φίλος είναι κάποιος που σου δίνει πλήρη ελευθερία να είσαι ο εαυτός σου.(Jim Morrison)
Κάνε αυτό που θέλεις, μην ακούς την κριτική από ανθρώπους που δεν κοιτάνε τον καθρέπτη. Καλή συνέχεια.
(πρώην -mesitiko-)
Χρυσανθόπουλος Σπύρος."Έχει δικαίωμα να ασκεί κριτική εκείνος που έχει διάθεση να βοηθήσει."Abraham Lincoln (1809-1865, Αμερικανός πρόεδρος)
https://www.facebook.com/spyros.piratis
Ό,τι γράφω είναι προσωπικές απόψεις.

Επιστροφή στο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 7 και 0 επισκέπτες