Σχετικά με την ανακοίνωσή μας για το Indymedia

Φίλοι και μέλη γνωριζόμαστε και συζητάμε για τα θέματα που μας απασχολούν.
Κομπειλάδας
Μέλος του Κόμματος Πειρατών
Επικοινωνία:

Σχετικά με την ανακοίνωσή μας για το Indymedia

Δημοσίευσηαπό Κομπειλάδας » 01 Μάιος 2013, 11:32

Ανοίγω αυτό το θέμα για την συζήτηση που έχει ανοίξει στην Σελίδα μας στο FB.
(θα μεταφέρω τα μέχρι τώρα σχόλια που έχουν μπει εκεί, δώστε μου λίγο χρόνο γιατί είναι πολλά).
Σχετικό topic: "Καταστολή" indymedia

Vassilis Vassiliadis Ποιές είναι οι θέσεις των Πειρατών για την ελευθερία έκφρασης?
9 ώρες πριν

Anna Kanellopoulou Σε μια εποχή που τα άκρα εκμεταλλευονται την οικονομική και πολιτική κρίση για να μας επαναφέρουν σε εμφυλιακή κατάσταση κοιτάξαμε και εμείς εναλλακτικές πολιτικές προτάσεις μήπως βρούμε κάποιους να μπορέσουν να μας εκπροσωπήσουν με αξοπρέπεια.Και εκεί που νομίζαμε πως τους βρήκαμε πέφτουμε πάνω σε αυτή την απαράδεκτη ανακοίνωση. Αρχικά οι άνθρωποι που εσείς θεωρείται πως έχασαν την ελευθερία της έκφρασης σας πληροφορώ ότι δεν έχουν κανένα σεβασμό σε αυτήν όταν χρησιμοποιούσαν την συγκεκριμένη σελίδα ως διαυλο επικοινωνίας καταστροφής περιουσιών και βίαιων δραστηριοτήτων απέναντι στους πολίτες που εσείς ζητάτε τη ψήφο τους. Μέσω αυτής της σελίδας συνήθιζαν να αναρτούν μηνύματα μισαλλόδοξα, ανάπτυξης ταξικού μίσους, υμνώντας το αντάρτικο πόλεων χωρίς καν σεβασμό σε νεκρούς. http://i40.tinypic.com/33vi1l3.jpg Όταν τα σώματα νεαρών αστυνομικών της ΔΙΑΣ που είχαν χάσει τη ζωή τους από πυρά κακοποιών βρίσκοταν ακόμα στο δρόμο, οι θαμώνες της σελίδας που τώρα νιώθουν να απειλούνται τα δικαιώματα τους, είχαν ζητήσει από το Δήμο να καθαρίσει τους δρόμους από τα σκουπίδια. Σας ενοχλεί που δεν λειτουργεί μια σελίδα της οποίας οι διαχειριστές υποθάλπτουν απόψεις κατά τις οποίες εγώ που μπορεί να δουλευώ σε μια τράπεζα δεν έχω δικαίωμα στη ζωή αλλά εκείνος πρέπει να έχει την ελευθερία να το λέει και να καθοδηγεί εκείνους που θέλουν να μου το στερήσουν? Αυτούς υποστηρίζετε? Και αν ακόμα μου ζητήσετε να κλείσω τα μάτια στο γεμάτο μίσος και μισαλλοδοξία περιεχόμενο προς χάριν της ελευθερίας της έκφρασης τότε δυστυχώς θα βρεθείτε στη δύσκολη θέση να πρέπει να αναρτήσετε και μια ανακοίνωση εναντίον του Facebook που έσβησε τα προφίλ των νεοναζιστών της Χρυσής Αυγής. Τέλος θα ήθελα πολύ να μου εξηγήσετε με ποια λογική ένας αντιεξουσιαστής πρέπει και απαιτεί να φιλοξενούνται οι απόψεις του σε ΚΡΑΤΙΚΟ server. Για ποιό λόγο πρέπει εγώ και εσείς να πληρώνουμε για να διακινούνται απόψεις μίσους και μισαλλοδοξίας. Κρίμα.
5 ώρες πριν

Μανώλης Καμηλάκης Η Άννα Κανελλοπούλου με κάλυψε, απλά απαράδεκτη η ανακοίνωσή σας. Η ελευθερία έκφρασης σταματάει στην προπαγάνδα και στα κυρήγματα μίσους του κάθε indymedia. Και μια και είστε υπέρμαχοί της όπως λέτε, πείτε μας που μπορούμε να σας καταγγείλουμε για στήριξη παλαιοκομματικών πολιτικών αντιλήψεων και προπαγανδιστικών μέσων.
3 ώρες πριν

Kostas Livieratos Η θα ξεχωριζετε ορισμενα πραγματα ή θα καθεστε να γραφετε σεντονια εδω. Η ανακοινωση του κομματος λεει οτι η δικαιολογια που τους ειπαν για να τους κλεισουν ηταν ανυποστατη. Και αυτο περιοριζει την ελευθερια της εκφρασης τους. Τωρα πως εσεις καταλαβατε οτι υποστηριζει αντιεξουσιαστες και μιλαει με παλαιοκομματικες πρακτικες κλπ,ενας θεος ξερει.
2 ώρες πριν

Μανώλης Καμηλάκης Λέει ξεκάθαρα ότι η διακοπή της λειτουργίας του indymedia από τις κρατικές υπηρεσίες είναι καταδικαστέα επειδή παραβιάζειτο δικαίωμα της ελεύθερης έκφρασης. Διάβασέ την καλύτερα φίλε Κώστα. Ή μήπως θεωρείς ότι το indymedia δεν έχει καμμία σχέση με αντι-εξουσιαστές και αναρχικούς;
πριν από μία ώρα περίπου

Κόμμα Πειρατών Ελλάδας (kompeiladas) Vassilis Vassiliadis δες εδώ: http://www.pirateparty.gr/arxes/ και εδώ http://www.pirateparty.gr/theseis/ και φυσικά πάντα μπορούμε να τα συζητήσουμε στο ανοιχτό forum μας: index.php
Οι Αρχές του Κόμματος Πειρατών Ελλάδας » Κόμμα Πειρατών Ελλάδας - Pirate party of Greece
www.pirateparty.gr
Το Κόμμα Πειρατών Ελλάδας έχει ως βασική Αρχή τη δημοκρατική οργάνωση και λειτου...Δείτε περισσότερα
πριν από μία ώρα περίπου

Vassilis Vassiliadis Μάλλον πρέπει να ορίσουμε το ελευθερία έκφρασης. Σε μια δημοκρατία υπάρχουν πλαίσια και κανόνες λειτουργίας.
Από την στιγμή που σκοπεύετε να μπείτε ως κόμμα στην Βουλή θα πρέπει να αγωνίζεστε οι νόμοι να βελτιώνονται προς το συμφέρον των πολιτών και όχι να ενθαρύνετε την καταπάτησή τους.
Θα πρέπει π.χ. να αγωνίζεστε για την απονομιμοποίηση της ΑΕΠΙ και όχι να ενθαρύνετε τα "πειρατικά" downloads.
πριν από μία ώρα περίπου

Vassilis Vassiliadis και κ. Λιβιεράτο θα πρέπει να μάθετε να σέβεστε το δικαίωμα στην έκφραση και αυτών που γράφουν σεντόνια εδώ.
Και ποιά ακριβώς πράγματα δεν ξεχωρίσαμε και να προσέχετε το ύφος σας όταν δεν γράφετε στην προσωπική σας ιστοδελίδα.
Πριν από 59 λεπτά

Μανώλης Καμηλάκης έκανα εγγραφή και δεν μπορώ να απαντήσω στο εν λόγω νήμα όπου έχετε δημοσιεύσει τα σχόλιά μας, καθώς και το προσωπικό μήνυμα που σας έστειλα.
πριν από μία ώρα περίπου

Κόμμα Πειρατών Ελλάδας (kompeiladas) Anna Kanellopoulou σου απάντησε (λίγο) ο Kostas Livieratos
Εμείς να συμπληρώσουμε ότι, το ανθρώπινο δικαίωμα της ελευθερίας της έκφρασης ιεραρχικά προηγείται και είναι πάνω από αυτά που αναφέρεις. Και για να μην έχουμε πάλι "παρεξηγήσεις", το δικαίωμα της έκφρασης δεν καταργείτε ποτέ, η παραβίαση όμως του νόμου τιμωρείται.
Ένα απλό παράδειγμα: Λέω ότι "θέλω να σκοτώσω κάποιον" και "σκοτώνω κάποιον", φυσικά και δεν είναι το ίδιο αυτά τα δυο.
Σε καμιά περίπτωση ΔΕΝ θα υποστηρίζαμε ούτε το 1ο ούτε το 2ο, στην πρώτη περίπτωση όμως ΔΕΝ θα δεχόμασταν να αφαιρεθεί η δυνατότητα να μπορεί να το πει κάποιος.
Άλλο λέω και άλλο κάνω, αυτά τα δυο είναι σαφέστατα διακριτά και ξέχωρα μεταξύ τους.
(Έβαλες πολλά θέματα)
Για το θέμα του FB και της σελίδας της XA. Η σελίδα παραβίαζε τους όρους χρήσης του ίδιου του FB (όπως και η σελίδα που είχαν στο WordPress η οποία και αυτή έκλεισε).
Δεν υπάρχει (ευτυχώς όχι ακόμη αλλά και αν τυχόν υπάρξει θα μας βρει απέναντι) νόμος που να λέει "απαγορεύεται να λες αυτό που θέλεις να πεις", υπάρχουν όμως (και καλώς υπάρχουν) πολλοί νόμοι που καθορίζουν το παράνομο αυτών που κάνουμε ως πράξεις.
Ακόμα και η "απειλή" έχει νόμους που την καθιστούν κολάσιμη (στον βαθμό που θεωρείται κολάσιμη και τιμωρείτε).
Τώρα το πως από την ανακοίνωσή μας εξήγαγες το συμπέρασμα ότι υποστηρίζουμε την φιλοσοφία και τις πράξεις των διαχειριστών και των "οπαδών" του Indymedia, αυτό ακόμα αδυνατούμε να το κατανοήσουμε. :|
Πριν από 51 λεπτά

Κόμμα Πειρατών Ελλάδας (kompeiladas) Μανώλης Καμηλάκης νομίζουμε ότι απαντάμε και σε εσένα με αυτά που γράψαμε ως απάντηση για την Anna Kanellopoulou
Πριν από 49 λεπτά

Μανώλης Καμηλάκης Ευχαριστώ αλλά νομίζω δεν μου απαντάτε εξ'ολοκλήρου. Θα ήθελα όμως να μπορώ να συμμετάσχω και στο θέμα στο φόρουμ, άλλωστε δημοσιεύσατε τα σχόλιά μου καθώς και το μήνυμα που σας έστειλα. Γιατί δεν μπορώ;
Πριν από 47 λεπτά

Vassilis Vassiliadis Με την έκφραση δεν εκφράζεις μόνο την πρόθεση να τελέσεις αδίκημα αλλά μπορείς να το τελέσεις. Αδικήματα όπως η εξύβριση, ο εκβιασμός, η προσβολή νεκρού κλπ. τελούνται από κατάχρηση του δικαιώματος έκφρασης και της ορθής χρήσης του διαδικτύου.
Τα συγκεκριμένα άτομα παραβίαζαν συστηματικά κάθε έννοια ηθικής και δικαίου καλυπτόμενα πίσω από το "άσυλο".
Η επέμβαση έγινε λόγω τέλεσης συγκεκριμένων αξιόποινων πράξεων οι οποίες έγιναν στα πλαίσια της κατάχρησης της ελευθερίας έκφρασης.
Συμφωνείτε με τις αξιόποινες πράξεις αυτές?
Ποιά κατά την γνώμη σας θα έπρεπε να είναι η αντίδραση?
Να επιτραπεί στον server να λειτουργεί με το υβριστικό και παράνομο περιεχόμενο αναρτημένο?
Να τους αφήσει το κράτος να συνεχίζουν το παράνομο έργο τους?
Πριν από 42 λεπτά

Vassilis Vassiliadis Και εαν όπως λέτε αδυνατείτε να κατανοήσετε τα ανωτέρω θα ήταν καλό να πάτε να κάνετε σεμινάρια στο κόμμα πειρατών της Γερμανίας ή της Ισλανδίας. Μήπως και κατανοήσετε βασικές αρχές Δημοκρατίας και δη της Άμεσης δημοκρατίας.
Πριν από 39 λεπτά

Κόμμα Πειρατών Ελλάδας (kompeiladas) Μανώλης Καμηλάκης Φυσικά και μπορείς!
Όχι μόνο μπορείς αλλά θεωρούμε ότι είναι και απαραίτητο.
Και δεν είπαμε ότι εσείς γράψατε τα σχόλια (βάλαμε μόνο τα αρχικά σας)
Πριν από 39 λεπτά

Μανώλης Καμηλάκης Και όμως .. δεν μπορώ, δεν εμφανίζεται καν το κουμπί απάντησης
Πριν από 31 λεπτά

Κόμμα Πειρατών Ελλάδας (kompeiladas) Μανώλης Καμηλάκης στο topic "Επικαιρότητα" έχουν δικαίωμα να γράφουν μόνο τα μέλη, μπορείς να ανοίξεις ένα "Νέο Θέμα" στο topic "Γενική συζήτηση" viewforum.php?f=140
Vassilis Vassiliadis το ότι διαχωρίζουμε το "λέω κάτι" με το "απειλώ κάποιον" δεν είναι σαφές;
pirateparty.gr forum • Προβολή Δ. Συζήτησης - Γενική συζήτηση
www.pirateparty.gr
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Google [Bot], kailor, Κομπειλάδας, tamystikatouvaltou και 2 επισκέπτες
Πριν από 31 λεπτά

Μανώλης Καμηλάκης μα εκεί έχετε δημοσιεύσει τα σχόλιά μου .. σε δημόσια θέα για όλους. Δεν καταλαβαίνω τον λόγο που δεν μπορώ να απαντήσω ακριβώς εκεί.
Πριν από 27 λεπτά

Vassilis Vassiliadis Όχι βέβαια. Αυτό διευκρίνησα. Ότι μπορείς να διαπράξεις σοβαρά αδικήματα με την κατάχρηση της ελευθερίας έκφρασης, όπως ενδεικτικά αυτά που προανέφερα.
Πριν από 27 λεπτά

Κόμμα Πειρατών Ελλάδας (kompeiladas) Vassilis Vassiliadis
ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ
10 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 1948
http://www.ohchr.org/EN/UDHR/Pages/Lang ... LangID=grk
ΑΡΘΡΟ 19
Καθένας έχει το δικαίωμα της ελευθερίας της γνώμης και της έκφρασης, που σημαίνει το δικαίωμα να μην υφίσταται δυσμενείς συνέπειες για τις γνώμες του, και το δικαίωμα να αναζητεί, να παίρνει και να διαδίδει πληροφορίες και ιδέες, με οποιοδήποτε μέσο έκφρασης, και από όλο τον κόσμο.
Πριν από 24 λεπτά

Vassilis Vassiliadis Η εξύβριση και η προσβολή νεκρού κύριοι δεν είναι ελευθερία έκφρασης!
Μήπως πρέπει να ξανακαθήσετε στα θρανία?
Είναι ανήκουστα να γράφονται αυτά από κόμμα το οποίο πρεσβεύει την άμεση δημοκρατία!
Μπορείτε να μου απαντήσετε ξεκάθαρα ποιά είναι η θέση σας για την προσβολή νεκρού? Την θεωρείτε ελευθερία έκφρασης?
Πριν από 22 λεπτά

Κόμμα Πειρατών Ελλάδας (kompeiladas) Vassilis Vassiliadis Μα το αναφέραμε, είπαμε ότι υπάρχουν νόμοι που ξεκαθαρίσουν το "κολάσιμο της απειλής" και επισύρουν ανάλογες ποινές!!!
Η ανακοίνωσή μας για το Indymedia (και για το κάθε Indymedia) είναι πάνω στο ανθρώπινο δικαίωμα της ελευθερίας της γνώμης και της έκφρασης.-
Πριν από 18 λεπτά

Μανώλης Καμηλάκης κύριοι Πειρατές, οι διαχειριστές του indymedia μπορούν να πάνε αλλού και να μην καταχράζονται την δημόσια περιουσία του λαού χωρίς την συγκατάθεσή του. Δεν τους φίμωσε κανείς. Και αν ρωτήσετε φοιτητές του πανεπιστημίου υπάρχουν πολλά παραδείγματα κατάχρησης από άτομα του φιλο-αναρχικού χώρου, πόσες φορές έχουν διακόψει το μάθημα λόγω κάποιας διαμαρτυρίας που "έτρεχε" τότε. Αυτούς υποστηρίζετε, και δυστυχώς χρωματίζεστε. Όταν λοιπόν τους κλείσουν σε άλλον διακομιστή εκτός δημόσιας περιουσίας, τότε θα συμφωνήσω μαζί σας 100%.
Πριν από 15 λεπτά

Vassilis Vassiliadis Το κολάσιμο λοιπόν της πράξης ήταν η συλληψη και τιμωρία των δραστών, καθώς και το "κατέβασμα" του σερβερ με το συγκεκριμένο περιεχόμενο για να μην συνεχίζεται να διαπράττεται το αδίκημα.
Επιμένετε ότι θα έπρεπε να παραμείνει "σηκωμένος" ο σέρβερ με το συγκεκριμένο περιεχόμενο και να συνεχίζονται να διαπράττονται τα αδικήματα?
Πριν από 14 λεπτά

Κόμμα Πειρατών Ελλάδας (kompeiladas) .-
(για την συνέχεια της συζήτησης μπορούμε να πάμε στο forum:
Θέμα: "Σχετικά με την ανακοίνωσή μας για το Indymedia"
viewtopic.php?f=140&t=4303)
здравствуйте

mkamilakis

Re: Σχετικά με την ανακοίνωσή μας για το Indymedia

Δημοσίευσηαπό mkamilakis » 01 Μάιος 2013, 11:47

Το τελευταίο σχόλιο:
Kostas Livieratos:
οχι.επιμενουμε οτι θα επρεπε να εχουν ειδοποιηθει 2-3 μερες νωριτερα οι διαχειριστες του για να μεταφερθουν ομορφα κι ωραια. τιποτα αλλο.

Αυτή η άποψη με βρίσκει σύμφωνο προσωπικά, θα έπρεπε να έχουν ειδοποιηθεί οι διαχειριστές! Από τα σχόλια μελών όμως εδώ στο "Επικαιρότητα - Καταστολή indymedia" νομίζω δεν συμφωνούν όλοι με τον Κώστα.

Ευχαριστώ που μεταφέρατε το θέμα αυτούσιο, και αναμένω με ενδιαφέρον την συζήτηση

James
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό James » 01 Μάιος 2013, 11:51

Σίμο μπορείς να βάλεις το λινκ τησ συζήτησης απο το facebook?
Οι αναρτήσεις μου είναι οι πολιτικές μου απόψεις.
!!!Be Proud to fly the Jolly Roger!!!
jamesppgr@riseup.net

Κομπειλάδας
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό Κομπειλάδας » 01 Μάιος 2013, 11:52

здравствуйте

mankasp

Δημοσίευσηαπό mankasp » 01 Μάιος 2013, 11:54

mkamilakis έγραψε:Αυτή η άποψη με βρίσκει σύμφωνο προσωπικά, θα έπρεπε να έχουν ειδοποιηθεί οι διαχειριστές! Από τα σχόλια μελών όμως εδώ στο "Επικαιρότητα - Καταστολή indymedia" νομίζω δεν συμφωνούν όλοι με τον Κώστα.

Καλά, είναι δυνατόν να συμφωνούν όλοι όταν γίνεται μια συζήτηση; Όλοι βάζουν τα επιχειρήματά τους κάτω, κάνουν προτάσεις, αντιπροτάσεις, διορθώσεις κτλ και μετά ψηφίζουν. Και στο τέλος αποδεχόμαστε την απόφαση τις πλειοψηφίας: https://liquid.pirateparty.gr/issue/show/97.html
https://twitter.com/e_kastrinakis

James
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό James » 01 Μάιος 2013, 12:03

Αγαπητέ κύριε Καμιλάκη
βρίσκεστε σε ένα πολιτικό χώρο(PPGR), όπου η ελευθερία των απόψεων είναι θεμελιώδης αρχή, στο κόμμα των πειρατών μπορούμε να συζητάμε τα πάντα (σε πολιτικό επίπεδο) και να διαμορφώνουμε τις θέσεις του κόμματος μέσα από διαδικασίες δημοκρατικές.

Αν με κάποιες από τις θέσεις μας διαφωνείτε μπορείτε να συμμετάσχετε την επόμενη φορά στη συζήτηση.

Σχετικά με την ελευθερία του λόγου στο διαδίκτυο, σας λέω την προσωπική μου άποψη η οποία έιναι: ελευθερία πλήρης(αυστηρά-εκτός παιδεραστών και θέματα ανθρώπινης εκεμετάλευσης)
Οι αναρτήσεις μου είναι οι πολιτικές μου απόψεις.
!!!Be Proud to fly the Jolly Roger!!!
jamesppgr@riseup.net

mkamilakis

Δημοσίευσηαπό mkamilakis » 01 Μάιος 2013, 12:23

mankasp ευχαριστώ δεν την είχα δει

James το γνωρίζω, τα έχω διαβάσει. Ομολογώ ότι παρεξήγησα την ανακοίνωσή σας, (το έγραψα μόλις και στο fb), δεν κατάλαβα ότι αυτό που καταδικάσατε ήταν το ότι δεν υπήρξε ρητή προειδοποίηση, δεν είναι εμφανές. Και νομίζω και πολλοί άλλοι θα το παρεξήγησαν.

Η διατύπωση δεν είναι ξεκάθαρη κατά τη γνώμη μου, στο σημείο:
Θεωρούμε ότι ήταν απολύτως εφικτή η μεταφορά των υπηρεσιών του Indymedia από τον συγκεκριμένο server μετά από ρητή προειδοποίηση. Επειδή αυτό δεν έγινε,

ίσως να ήταν καλύτερο το:
Θεωρούμε ότι ήταν απολύτως εφικτή η μεταφορά των υπηρεσιών του Indymedia από τον συγκεκριμένο server μετά από ρητή προειδοποίηση. Επειδή δεν υπήρξε ρητή προειδοποίηση,

Όπως και να'χει το θέμα είναι πολύ ευαίσθητο και "εκμεταλλεύσιμο" από κακόβουλες φωνές

ΥΓ: ζητώ συγνώμη για τις αρχικές "απειλές" περί καταγγελίας κλπ, ήμουν υπ'ατμόν και είμαι αδικαιολόγητος

Vassilis

Δημοσίευσηαπό Vassilis » 01 Μάιος 2013, 12:25

Για να ξαναθέσω την ερώτηση και στο φόρουμ:
Το κολάσιμο λοιπόν της πράξης ήταν η συλληψη και τιμωρία των δραστών, καθώς και το "κατέβασμα" του σερβερ με το συγκεκριμένο περιεχόμενο για να μην συνεχίζεται να διαπράττεται το αδίκημα.
Επιμένετε ότι θα έπρεπε να παραμείνει "σηκωμένος" ο σέρβερ με το συγκεκριμένο περιεχόμενο και να συνεχίζονται να διαπράττονται τα αδικήματα?

Vassilis Perantzakis
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό Vassilis Perantzakis » 01 Μάιος 2013, 13:11

Vassilis έγραψε:Για να ξαναθέσω την ερώτηση και στο φόρουμ:
Το κολάσιμο λοιπόν της πράξης ήταν η συλληψη και τιμωρία των δραστών, καθώς και το "κατέβασμα" του σερβερ με το συγκεκριμένο περιεχόμενο για να μην συνεχίζεται να διαπράττεται το αδίκημα.

Επιμένουμε ότι δεν είναι άσπρο μαύρο. Προσωπικά θεωρώ ότι ο server έπρεπε να φύγει. Δεν ήταν ανάγκη να γίνει σόου. Δεν εξυπηρετεί κανέναν παρά μόνο τον λαϊκισμό.
Βασίλης Περαντζάκης (Προγραμματιστής\Αναλυτής)
http://www.vasper.eu/blog/
https://www.linkedin.com/in/vassilis-perantzakis-1029b514/

chprokop

Δημοσίευσηαπό chprokop » 01 Μάιος 2013, 13:19

Vassilis Perantzakis έγραψε:
Vassilis έγραψε:Για να ξαναθέσω την ερώτηση και στο φόρουμ:

Επιμένουμε ότι δεν είναι άσπρο μαύρο. Προσωπικά θεωρώ ότι ο server έπρεπε να φύγει. Δεν ήταν ανάγκη να γίνει σόου. Δεν εξυπηρετεί κανέναν παρά μόνο τον λαϊκισμό.

Πολύ σωστή επισήμανση...

Επιστροφή στο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 8 και 0 επισκέπτες