Τυχαίο; Δεν νομίζω!
Πότε ακριβώς έγιναν 30 ευρώ τα litecoins σας; Για μετρήστε το.
Τα Litecoins έφτασαν το ποσό των 30 αργυρίων!
-
Re: Τα Litecoins έφτασαν το ποσό των 30 αργυρίων!
εγω ακόμη δεν εχω καταλάβει πως λειτουργεί το σύστημα αυτο... 

Όντας πιστοί στις Πειρατικές Αρχές μας παγκοσμίως αλλά πολύ μακρυά από την Ελληνική πραγματικότητα, θυμίζουμε πολύ την Αντουανέτα, μιλάμε για παντεσπάνι χωρίς να έχουμε το ψωμί.
agelos έγραψε:εγω ακόμη δεν εχω καταλάβει πως λειτουργεί το σύστημα αυτο...
υπερφορτώνεις τον υπολογιστή σου, δηλαδή την cpu, χαλάς ρεύμα περισσότερο και δημιουργείς τα litecoins και τα bitcoins.
Βεβαίως πολλύ περισσότερη φθορά έχεις στον υπολογιστή σου και στο ηλεκτρικό ρεύμα π.χ. για να δημιουργήσεις 5 ευρώ σε litecoins... Οπότε καλύτερα πήγαινε και δώσε καλύτερα κατευθείαν τα 5 ευρώ, εκτός βεβαίως εάν έχεις δωρεάν υπολογιστή και ρεύμα όπως στην δουλειά σου οπότε δεν σε νοιάζει να πληρώνει άλλος τα κερατιάτικα.
kailor έγραψε:agelos έγραψε:εγω ακόμη δεν εχω καταλάβει πως λειτουργεί το σύστημα αυτο...
υπερφορτώνεις τον υπολογιστή σου, δηλαδή την cpu, χαλάς ρεύμα περισσότερο και δημιουργείς τα litecoins και τα bitcoins.
Βεβαίως πολλύ περισσότερη φθορά έχεις στον υπολογιστή σου και στο ηλεκτρικό ρεύμα π.χ. για να δημιουργήσεις 5 ευρώ σε litecoins... Οπότε καλύτερα πήγαινε και δώσε καλύτερα κατευθείαν τα 5 ευρώ, εκτός βεβαίως εάν έχεις δωρεάν υπολογιστή και ρεύμα όπως στην δουλειά σου οπότε δεν σε νοιάζει να πληρώνει άλλος τα κερατιάτικα.
δηλαδή ποση ώρα θέλει να παραχθεί ένα litecoin και πώς αυτό μεταφράζεται σε χρηματική αξία? υπάρχει άνθρωπος που τα αγοράζει? και γιατί?
Όντας πιστοί στις Πειρατικές Αρχές μας παγκοσμίως αλλά πολύ μακρυά από την Ελληνική πραγματικότητα, θυμίζουμε πολύ την Αντουανέτα, μιλάμε για παντεσπάνι χωρίς να έχουμε το ψωμί.
-
- Μέλος του Κόμματος Πειρατών
- Επικοινωνία:
@aggelos
Πάνε καλύτερα εδώ και διάβασε γιατί θα σε "παραμορφώσει" ο Kailor και τις εξυπνιές του
Peer to peer Litecoin mining για το κόμμα
Πάνε καλύτερα εδώ και διάβασε γιατί θα σε "παραμορφώσει" ο Kailor και τις εξυπνιές του
Peer to peer Litecoin mining για το κόμμα
здравствуйте
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 7 και 0 επισκέπτες