Ο καλός ο πειρατής πρέπει να έχει όραμα... βολευτή

Φίλοι και μέλη γνωριζόμαστε και συζητάμε για τα θέματα που μας απασχολούν.
Rainmaker

Re: Ο καλός ο πειρατής πρέπει να έχει όραμα... βολευτή

Δημοσίευσηαπό Rainmaker » 28 Απρ 2013, 22:53

Κομπειλάδας έγραψε:2) Όσοι είπαν και έγραψαν μέσα στο LQfb αγνοήθηκαν και από τον Kailor και από εσένα

την μόνη πρόταση που μπορείς να πεις ότι αγνοήθηκε από την πρότασή μου είναι του tvelocity που στην πραγματικότητα δεν χρειάζεται κάποιο σκεπτικό οποιοσδήποτε με κοινό νου μπορεί να καταλάβει τον λόγο μιας τέτοιας πρότασης να εξηγήσεις τι αν θα πρέπει ή όχι να είσαι βουλευτής και μέλος πχ της ΔΕ

Κομπειλάδας έγραψε: 3) Οι προτάσεις "πολυβόλα" που κατατέθηκαν έγιναν εκ του πονηρού (το λιγότερο) από τον Kailor και "ακόμη δεν έχω καταλάβει για ποιον λόγο" από εσένα

ο λόγος που την κατέθεσα και μάλιστα προς το τέλος της διαβούλευσης είναι είχα λίγο χρόνο την έγραψα και την κατέθεσα.

Κομπειλάδας έγραψε: 4) Έχουμε εδώ και 2 μήνες που ξεκίνησε αντίστοιχη πρωτοβουλία για την σύνταξη κανονισμού ΜΕ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ για τις ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ στην οποία συμμετείχες
(άμα ψάξω θα βρω και άλλα, όμως δεν θέλω να με παρεξηγήσεις)

αν ψηφιζόταν δεν υπάρχει κάτι που να εμπόδιζε την πρόσθεση επιπλέον προϋποθέσεων ή ότι άλλο σκεφτεί ο καθένας σε μεταγενέστερο χρόνο οπότε δεν θα επηρεαζότανε η δουλειά που έχει γίνει μέχρι τώρα και μπορούσε να κατεβεί ως πρόταση οποιαδήποτε στιγμή.
και που υπάρχουν αρκετοί που διαφωνούν γι αυτήν την διαβούλευση και έχουν εκφράσει την διαφωνία τους κατά το παρελθόν, γιατί άραγε;...

Κομπειλάδας έγραψε:Η πρόταση δεν ψηφίστηκε.-

Κατέθεσε νέα άμα θέλεις, όμως θεωρώ απαράδεκτο από μέρους σου να μας "τα χώνεις" γιατί δεν την ψηφίσαμε.

θέμα που έχω καταθέσει και αποφάνθηκε το "σώμα αναθέσεων" δεν θα το ξανακατεβάζω (εφόσον δεν έχει αλλάξει ο αριθμός των μελών) ας το κάνει όποιος άλλος θέλει εγώ την "υποχρέωσή μου" την έκανα.

Κομπειλάδας έγραψε:Δηλ. αν ψηφίζονταν, αυτοί που δεν την ήθελαν θα έπρεπε να "τα χώσουν" σε σένα και σε όσους την ψήφιζαν επειδή δεν πέρασε το δικό τους;

να μου τα χώσουν για ποιο πράγμα γιατί δεν θα έχω θέση σε εκλεγμένο όργανο του κόμματος και δεν θα εκμεταλεύομαι αυτήν την "δημοφιλία" για να γίνω υποψήφιος βουλευτής.

Κομπειλάδας έγραψε: Που στα κομμάτια "ξέρεις" άμα έχουμε ή δεν έχουμε ΟΛΟΙ μας "όραμα...βολευτή";

επειδή όσοι ασχολούνται μετα κόμματα συνήθως έχουν το "όραμα...βολευτή" και επειδή οι εκλογές μπορούν να γίνουν οποιαδήποτε χρονική στιγμή γι αυτό και τελικά κατέθεσα την πρόταση για να μην μαζευτούν αλεξιπτωτιστές, αγανακτισμένοι κλπ. αλλά φαίνεται κάποιοι έχουν καλύτερες προτάσεις και τις κρατάνε για την τελευταία στιγμή έχοντας την ασφάλεια των "αναθέσεων"

Κομπειλάδας έγραψε: Και γιατί το ψηφίζω/δεν ψηφίζω έχει να κάνει με οποιουδήποτε είδους κατηγορία, ΔΕΝ αρκεί η ελευθερία επιλογής ψήφου για τον καθένα μας και για τους δικούς του λόγους;

αγαπητέ μου δεν πρόκειται για κατηγορία αλλά για κρίση όλοι κρίνονται και γι αυτά που λένε και γι αυτά που πράττουν και καλώς ή κακώς υπάρχουν στο ιστορικό του φόρουμ και του λικουιντ

Κομπειλάδας έγραψε:Και τι προκαθορίζει και "αναγκάζει" κάποιον/κάποιους να στηρίξουν μια πρόταση και στο τέλος να την ψηφίσουν οπωσδήποτε;

τίποτα έχουν απόλυτη ελευθερία απλά σ ένα κόμμα (αν θέλουμε να λεγόμαστε κόμμα) οι κανόνες είναι λίγο διαφορετικοί από την προσωπική μας ζωή και πολλές φορές θα πρέπει να εξηγούμε ακόμα και τα ... αυτονόητα...

Κομπειλάδας έγραψε:(κουράστηκα να λέω τα αυτονόητα...)

για πες μας τι είναι που σου δίνει την δύναμη να συνεχίζεις να λες τα αυτονόητα;
μπας και μάθουμε το μυστικό σου... ;)
Τελευταία επεξεργασία από 1 και Rainmaker, έχει επεξεργασθεί 28 φορά/ες συνολικά

Κομπειλάδας
Μέλος του Κόμματος Πειρατών
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό Κομπειλάδας » 28 Απρ 2013, 23:05

Είμαι "αβόλευτος" εκ της ανεγέρσεως μου από του καναπέως, βεβαίως, βεβαίως... :mrgreen:
(45 χρόνια πιάστηκε ο ποπός μου στον καναπέ και τώρα που σηκώθηκα και έκανα το λάθος να "ξεμουδιάσω", δεν πρόκειται να ξανακαθήσω... αλλά πότε μην λες ποτέ, ε;)
здравствуйте

Rainmaker

Δημοσίευσηαπό Rainmaker » 28 Απρ 2013, 23:09

-mesitiko- έγραψε:
απαντώ: (μερικά με ερωτήσεις)
1) αν γραφτούν τον Σεπτέμβριο (9 μήνες πριν) δεν έχουν το δικαίωμα να είναι πλήρως μέλη με δικαιώματα και υποχρεώσεις ?

τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις τις ορίζουν τα ίδια τα μέλη.

-mesitiko- έγραψε: 2) αν μετρηθούμε είμαστε λίγοι ενεργοί,
α)αν παραιτηθούμε ποιοι θα αναλάβουν ? που και αυτοί δεν θα μπορούν να είναι υποψήφιοι ? (εγώ αν θέλω να είμαι υποψήφιος θα πρέπει να παραιτηθώ και να οδηγήσω/σύρω το κόμμα σε συνέδριο=καταστροφή με τα οικονομικά που διαθέτουμε, λυπάμαι τέτοιο βάρος δεν το θέλω να πέσει πάνω μου)
β) αν δεν παραιτηθούμε, υπάρχουν αρκετοί ενεργοί να συμπληρώσουν ένα αξιοπρεπές ψηφοδέλτιο σε αριθμό υποψηφίων ?

και επειδή δεν ήμαστε αρκετοί θα μαζεύουμε τον κάθε τυχάρπαστο ή καιροσκόπο για να γίνει υποψήφιος βουλευτής εγώ προσωπικά αν δεν υπάρχουν μέλη που να στηρίζουν τις πειρατικές αρχές δεν θέλω να κατεβαίνουν για βουλευτές όπως επίσης δεν θέλω και αυτούς που προσπαθούν να αναδειχθούν μέσω των εκλεγμένων οργάνων για να έχουν την "καλύτερη μεταχείριση" στις εκλογές.

-mesitiko- έγραψε:3) δεν έχουμε τέτοιους στο κόμμα
καλά αν είχαμε θα σκιζόντουσαν να το ψηφίσουν :lol:

-mesitiko- έγραψε:4) με 12 ευρώ δηλαδή είμαι ικανός για υποψήφιος ευρωβουλευτής ?

σκέψου ότι υπήρξαν υποψήφιοι που ούτε εγγραφή στο κόμμα δεν είχαν κάνει και δεν έχει να κάνει με την ικανότητα αλλά με μια στοιχειώδη υποχρέωση.

-mesitiko- έγραψε:και κάτι δικά μου...στήριξα την πρόταση για να βελτιωθεί, αλλά δεν...
αναθεωρήσεις έγιναν 2, οπότε μην λες δεν έγιναν, το γράφει...
επίσης εγώ ρωτώ αυτούς που μου ανέθεσαν την ψήφο τους.....και ψήφισα όπως ήθελε η πλειοψηφία
και τελικά..... το ξανασκέφτηκα.... είναι μεμπτό ?

στην ουσία μία αναθεώρηση έγινε κι αυτήν την πρόσθεσα αμέσως και αφορούσε το 4,
Την πρότασή σου για να βελτιωθεί η πρόταση δεν την είδα...

-mesitiko- έγραψε:τελευταίο άφησα το γεγονός ότι μαζί ΚΑΙ με σένα ετοιμάζουμε/ετοιμάζαμε έναν πλήρη κανονισμό για τις ευρωεκλογές, σε σένα τι άλλαξε και βιάστηκες να βγάλεις κάτι πιο γρήγορα ?

το ξανα απάντησα στο σίμο αυτό

ΥΓ: δεν πρόκειται για καταστατικό αλλά για κανονισμό άρα αν δεν υπάρχουν αρκετοί υποψήφιοι μπορεί να παρθεί απόφαση από το σώμα των μελών κατ εξαίρεση αυτά τα χ άτομα να πάρουν την τιμητική θέση του υποψηφίου βουλευτή που θα θεωρούμε ότι είναι ικανά να υποστηρίξουν τις πειρατικές αρχές μας και τέλος. αυτό για την έλλειψη ενεργών μελών.
Τελευταία επεξεργασία από 1 και Rainmaker, έχει επεξεργασθεί 28 φορά/ες συνολικά

Rainmaker

Δημοσίευσηαπό Rainmaker » 28 Απρ 2013, 23:13

Κομπειλάδας έγραψε:Είμαι "αβόλευτος" εκ της ανεγέρσεως μου από του καναπέως, βεβαίως, βεβαίως... :mrgreen:
(45 χρόνια πιάστηκε ο ποπός μου στον καναπέ και τώρα που σηκώθηκα και έκανα το λάθος να "ξεμουδιάσω", δεν πρόκειται να ξανακαθήσω... αλλά πότε μην λες ποτέ, ε;)

μάλλον θέλεις καινούριο καναπέ :lol: :lol:

baskin

Δημοσίευσηαπό baskin » 28 Απρ 2013, 23:17

Kotsos έγραψε:Θα σου απαντήσω για μένα,
Δεν ήξερα πότε γινόταν η ψηφοφορία.

Γενικά είναι ένα πρόβλημα που έχει το λικουιντ. Στηρίζεις μία πρόταση, και πρέπει να έχεις τον νού σου κάθε μέρα πότε θα ξεκινήσει η ψηφοφορία.
Αν δεν μπαίνεις κάθε μέρα την χάνεις.
Θα πρέπει να μπεί, αν δεν υπάρχει ήδη και δεν ξέρω πως να τον ενεργοποιήσω, ένας ειδοποιητής που να στέλνει email σε όλα τα μέλη ακόμα και αν έχουν κάνει ανάθεση, πότε κατατίθεται μία πρόταση, πότε κατατέθηκε εναλλακτική και πότε ξεκινάει η ψηφοφορία

Εσύ έχεις το πρόβλημα. Εγώ παίρνω email για τα πάντα... Και έχει συζητηθεί 700 φορές και το γράφουν και οι οδηγίες...
Στον τάφο της Αμφίπολης είναι ο Μαυρογένης...

tamystikatouvaltou

Δημοσίευσηαπό tamystikatouvaltou » 29 Απρ 2013, 03:45

mankasp έγραψε:
Rainmaker έγραψε:... και έχω και μια απορία γιατί υποστηρίξατε την πρόταση κύριοι
Χρυσανθόπουλος Σπύρος + 3
Antonis T.
dizzyk
mankasp
(και οι υπόλοιποι που δεν συμμετείχαν στην ψηφοφορία για τους δικούς τους λόγους)

και μετά την καταψηφίσατε αφού δεν έγινε καμιά αλλαγή στην πρόταση το σκεφτήκατε ποιο σοβαρά (επαγγελματικά)
...μην την υποστηρίζετε καθόλου γιατί βάζετε όλο το κόμμα στην διαδικασία της ψηφοφορίας,
...τις συμπεριφορές σας τις αφήνω στην κρίση των αναγνωστών (όσων έχουν μείνει).

ΥΓ: Τουλάχιστον υπάρχουν και κάποιοι που είναι συνεπής στα λεγόμενά τους.

WTF! Άλλαξα γνώμη.

Γνωστή τακτική του Mankasp.Το έχει κάνει πολλές φορές.
Άλλα να λέει, και άλλα να ψηφίζει.
Βαθιά χωμένος στα μυστικά του βάλτου.
Σε ευχαριστούμε Rainmaker για τις πληροφορίες.
Αν θες, μιας και έχεις πρόσβαση στην πλατφόρμα των κομματόσκυλων, μπορείς να μας μαρτυρήσεις και ποιοί έχουν αναθέσεις και από ποιούς;

mankasp

Δημοσίευσηαπό mankasp » 29 Απρ 2013, 09:47

Άντε γαμήσου ρε μαλακισμένο.
https://twitter.com/e_kastrinakis

James
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό James » 29 Απρ 2013, 10:16

Φτου κακά...
Οι αναρτήσεις μου είναι οι πολιτικές μου απόψεις.
!!!Be Proud to fly the Jolly Roger!!!
jamesppgr@riseup.net

mankasp

Δημοσίευσηαπό mankasp » 29 Απρ 2013, 10:25

τρολάκι, σου βρήκα playground

http://2013marathon.org/
https://twitter.com/e_kastrinakis

tamystikatouvaltou

Δημοσίευσηαπό tamystikatouvaltou » 29 Απρ 2013, 11:04

Rainmaker έγραψε:
Κομπειλάδας έγραψε:Η πρόταση δεν ψηφίστηκε.-

Κατέθεσε νέα άμα θέλεις, όμως θεωρώ απαράδεκτο από μέρους σου να μας "τα χώνεις" γιατί δεν την ψηφίσαμε.

θέμα που έχω καταθέσει και αποφάνθηκε το "σώμα αναθέσεων" δεν θα το ξανακατεβάζω (εφόσον δεν έχει αλλάξει ο αριθμός των μελών) ας το κάνει όποιος άλλος θέλει εγώ την "υποχρέωσή μου" την έκανα.

Όχι δεν έκανες την "υποχρέωσή" σου. Η καταστροφική εξίσωση είναι:

ψηφοφορίες που λήγουν + ανάθεση ψήφου ===τα μυστικά του βάλτου===αντιδημοκρατική συμπεριφορά από ομάδες που δρουν συντονισμένα με σχέδιο δράσης

Εφόσον δεν μπορείς να νικήσεις τα μυστικά του βάλτου ή την ανάθεση, πρέπει οι ψηφοφορίες σου να μην λήγουν. Οπότε ξαναβάλτην την ψηφοφορία ως έχει.

Και επίσης, για να κάνεις την "υποχρέωσή" σου, πρέπει να μας αποκαλύψεις το "σώμα αναθέσεων", δηλαδή τα ψευδώνυμα του φασιστικού μπλοκ των κομματόσκυλων που χρησιμοποιούν ή αποδέχονται την ανάθεση σε καθεστώς ψηφοφοριών που λήγουν. Είμαστε πολλοί περισσότεροι όσοι είμαστε εκτός του κομματοσκυλικού μηχανισμού, οπότε καλό είναι να γνωρίζουμε τους εχθρούς μας όταν θα γίνει η σύγκρουση.

Επιστροφή στο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 3 και 0 επισκέπτες