αντιγράφω από LF
Οι υποψήφιοι Βουλευτές-Ευρωβουλευτές πρέπει:
1) Να έχουν εγγραφεί στο κεντρικό μητρώο μελών του κόμματος τουλάχιστον έναν (1) χρόνο πριν από την ανακήρυξη των εκλογών.
2) Να μην κατ-είχαν/έχουν θέση εκλεγμένου οργάνου (ΔΕ, ΕΔ, Υπεύθυνος Οικονομικών) μέσα στο κόμμα ένα (1) χρόνο πριν από την ανακήρυξη των εκλογών.
3) Να μην έχουν συμπληρώσει δύο πλήρεις θητείες σε οποιαδήποτε εκλεγμένη θέση (Βουλευτή - Ευρωβουλευτή).
4) Να έχουν τακτοποιημένες τις ταμειακές τους υποχρεώσεις προς το κόμμα.
απαντώ: (μερικά με ερωτήσεις)
1) αν γραφτούν τον Σεπτέμβριο (9 μήνες πριν) δεν έχουν το δικαίωμα να είναι πλήρως μέλη με δικαιώματα και υποχρεώσεις ?
2) αν μετρηθούμε είμαστε λίγοι ενεργοί,
α)αν παραιτηθούμε ποιοι θα αναλάβουν ? που και αυτοί δεν θα μπορούν να είναι υποψήφιοι ? (εγώ αν θέλω να είμαι υποψήφιος θα πρέπει να παραιτηθώ και να οδηγήσω/σύρω το κόμμα σε συνέδριο=καταστροφή με τα οικονομικά που διαθέτουμε, λυπάμαι τέτοιο βάρος δεν το θέλω να πέσει πάνω μου)
β) αν δεν παραιτηθούμε, υπάρχουν αρκετοί ενεργοί να συμπληρώσουν ένα αξιοπρεπές ψηφοδέλτιο σε
αριθμό υποψηφίων ?
3) δεν έχουμε τέτοιους στο κόμμα
4) με 12 ευρώ δηλαδή είμαι ικανός για υποψήφιος ευρωβουλευτής ?
και κάτι δικά μου...στήριξα την πρόταση για να βελτιωθεί, αλλά δεν...
αναθεωρήσεις έγιναν 2, οπότε μην λες δεν έγιναν, το γράφει...
επίσης εγώ ρωτώ αυτούς που μου ανέθεσαν την ψήφο τους.....και ψήφισα όπως ήθελε η πλειοψηφία
και τελικά..... το ξανασκέφτηκα.... είναι μεμπτό ?
τελευταίο άφησα το γεγονός ότι μαζί ΚΑΙ με σένα ετοιμάζουμε/ετοιμάζαμε έναν πλήρη κανονισμό για τις ευρωεκλογές, σε σένα τι άλλαξε και βιάστηκες να βγάλεις κάτι πιο γρήγορα ?