Ο καλός ο πειρατής πρέπει να έχει όραμα... βολευτή

Φίλοι και μέλη γνωριζόμαστε και συζητάμε για τα θέματα που μας απασχολούν.
Rainmaker

Ο καλός ο πειρατής πρέπει να έχει όραμα... βολευτή

Δημοσίευσηαπό Rainmaker » 28 Απρ 2013, 21:44

https://liquid.pirateparty.gr/initiative/show/200.html
τι έγινε ρε παιδιά και απορρίφθηκε η πρόταση;
μάλλον δεν σας άρεσε η πρόταση για τις δύο πλήρεις θητείες :lol: :lol: :lol: ...μ αρέσετε γιατί έχετε "όραμα βουλευτή"! :mrgreen:

ΥΓ: μακάρι να καταφέρετε να γίνετε βουλευτές όλοι ρε παιδιά και να τα πάτε τόσο καλά όσο οι υπάρχοντες βουλευτές και φυσικά να περάσετε και τα μηνύματα των πειρατικών αρχών που τόσο καλά περνάτε και τώρα :lol: :lol: :lol:

Κομπειλάδας
Μέλος του Κόμματος Πειρατών
Επικοινωνία:

Re: Ο καλός ο πειρατής πρέπει να έχει όραμα... βολευτή

Δημοσίευσηαπό Κομπειλάδας » 28 Απρ 2013, 21:53

Άντε τώρα να κάτσει κάποιος να σου εξηγήσει πως γίνεται και δεν πέρασε η πρόταση (σου), εμείς με "όραμα βολευτή", εσύ με "όραμα προτασο-πραματευτή" που να γίνει χωριό, γίνεται;
:|
здравствуйте

Rainmaker

Δημοσίευσηαπό Rainmaker » 28 Απρ 2013, 21:56

... και έχω και μια απορία γιατί υποστηρίξατε την πρόταση κύριοι
Χρυσανθόπουλος Σπύρος + 3
Antonis T.
dizzyk
mankasp
(και οι υπόλοιποι που δεν συμμετείχαν στην ψηφοφορία για τους δικούς τους λόγους)

και μετά την καταψηφίσατε αφού δεν έγινε καμιά αλλαγή στην πρόταση το σκεφτήκατε ποιο σοβαρά (επαγγελματικά)
...μην την υποστηρίζετε καθόλου γιατί βάζετε όλο το κόμμα στην διαδικασία της ψηφοφορίας,
...τις συμπεριφορές σας τις αφήνω στην κρίση των αναγνωστών (όσων έχουν μείνει).

ΥΓ: Τουλάχιστον υπάρχουν και κάποιοι που είναι συνεπής στα λεγόμενά τους.

Rainmaker

Δημοσίευσηαπό Rainmaker » 28 Απρ 2013, 21:59

Κομπειλάδας έγραψε:Άντε τώρα να κάτσει κάποιος να σου εξηγήσει πως γίνεται και δεν πέρασε η πρόταση (σου), εμείς με "όραμα βολευτή", εσύ με "όραμα προτασο-πραματευτή" που να γίνει χωριό, γίνεται;

Για πες ρε Σίμο τι δεν σου άρεσε στην πρόταση;

mankasp

Δημοσίευσηαπό mankasp » 28 Απρ 2013, 22:05

Rainmaker έγραψε:... και έχω και μια απορία γιατί υποστηρίξατε την πρόταση κύριοι
Antonis T.
dizzyk
mankasp
(και οι υπόλοιποι που δεν συμμετείχαν στην ψηφοφορία για τους δικούς τους λόγους)

και μετά την καταψηφίσατε αφού δεν έγινε καμιά αλλαγή στην πρόταση το σκεφτήκατε ποιο σοβαρά (επαγγελματικά)
...μην την υποστηρίζετε καθόλου γιατί βάζετε όλο το κόμμα στην διαδικασία της ψηφοφορίας,
...τις συμπεριφορές σας τις αφήνω στην κρίση των αναγνωστών (όσων έχουν μείνει).

WTF! Άλλαξα γνώμη.
https://twitter.com/e_kastrinakis

Rainmaker

Δημοσίευσηαπό Rainmaker » 28 Απρ 2013, 22:13

mankasp έγραψε:
WTF! Άλλαξα γνώμη.

σεβαστό!

ΥΓ: πως λένε αυτόν που αλλάζει συχνά γνώμη; (ρητορική ερώτηση)

Κομπειλάδας
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό Κομπειλάδας » 28 Απρ 2013, 22:15

1) Εγώ συγκεκριμένα ΔΕΝ έγραψα/είπα ΤΙΠΟΤΑ πριν λήξει ΚΑΙ η ψηφοφορία
2) Όσοι είπαν και έγραψαν μέσα στο LQfb αγνοήθηκαν και από τον Kailor και από εσένα
3) Οι προτάσεις "πολυβόλα" που κατατέθηκαν έγιναν εκ του πονηρού (το λιγότερο) από τον Kailor και "ακόμη δεν έχω καταλάβει για ποιον λόγο" από εσένα
4) Έχουμε εδώ και 2 μήνες που ξεκίνησε αντίστοιχη πρωτοβουλία για την σύνταξη κανονισμού ΜΕ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ για τις ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ στην οποία συμμετείχες
(άμα ψάξω θα βρω και άλλα, όμως δεν θέλω να με παρεξηγήσεις)

Η πρόταση δεν ψηφίστηκε.-

Κατέθεσε νέα άμα θέλεις, όμως θεωρώ απαράδεκτο από μέρους σου να μας "τα χώνεις" γιατί δεν την ψηφίσαμε. Δηλ. αν ψηφίζονταν, αυτοί που δεν την ήθελαν θα έπρεπε να "τα χώσουν" σε σένα και σε όσους την ψήφιζαν επειδή δεν πέρασε το δικό τους;
Που στα κομμάτια "ξέρεις" άμα έχουμε ή δεν έχουμε ΟΛΟΙ μας "όραμα...βολευτή";
Και γιατί το ψηφίζω/δεν ψηφίζω έχει να κάνει με οποιουδήποτε είδους κατηγορία, ΔΕΝ αρκεί η ελευθερία επιλογής ψήφου για τον καθένα μας και για τους δικούς του λόγους;
Και τι προκαθορίζει και "αναγκάζει" κάποιον/κάποιους να στηρίξουν μια πρόταση και στο τέλος να την ψηφίσουν οπωσδήποτε;
...

(κουράστηκα να λέω τα αυτονόητα...)
здравствуйте

Kotsos

Δημοσίευσηαπό Kotsos » 28 Απρ 2013, 22:22

Rainmaker έγραψε:... και έχω και μια απορία γιατί υποστηρίξατε την πρόταση κύριοι
Antonis T.
dizzyk
mankasp

Θα σου απαντήσω για μένα,
Δεν ήξερα πότε γινόταν η ψηφοφορία.

Γενικά είναι ένα πρόβλημα που έχει το λικουιντ. Στηρίζεις μία πρόταση, και πρέπει να έχεις τον νού σου κάθε μέρα πότε θα ξεκινήσει η ψηφοφορία.
Αν δεν μπαίνεις κάθε μέρα την χάνεις.
Θα πρέπει να μπεί, αν δεν υπάρχει ήδη και δεν ξέρω πως να τον ενεργοποιήσω, ένας ειδοποιητής που να στέλνει email σε όλα τα μέλη ακόμα και αν έχουν κάνει ανάθεση, πότε κατατίθεται μία πρόταση, πότε κατατέθηκε εναλλακτική και πότε ξεκινάει η ψηφοφορία
Ο νέος κόσμος έχει κάνει σαφές τι θέλει.
Κάποιον που να είναι σταθερός στη ιδεολογία του, να μην την κάνει υποκριτικά λάστιχο κατα πως τον συμφέρει και να την εκφράζει αυτή με λόγια και πράξεις αδιαφορώντας για τις συνέπειες.

Κομπειλάδας
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό Κομπειλάδας » 28 Απρ 2013, 22:27

Πάνω δεξιά στο LQfb στο όνομά σου (κλικ) ανοίγει ένα μενού
Διαλέγεις το "Επιλογές" ανοίγει άλλο μενού
Ρυθμίζεις κατάλληλα, τα:
* Αλλαγή email για τις ειδοποιήσεις
και
* Ρυθμίσεις ειδοποιήσεων

Επίσης:
Μπορείς να πας στην Κεντρική Σελίδα και να διαλέξεις όλες όσες θέλεις από τις Ενότητες και τις Υποενότητες να "σε ενδιαφέρουν".
здравствуйте

Voyager-1
Επίτιμο μέλος του Κόμματος Πειρατών (Κάπτεν)
Τοποθεσία: Κάπου με θέα τον Κορινθιακό μου αρκεί (πρώην -mesitiko-)

Δημοσίευσηαπό Voyager-1 » 28 Απρ 2013, 22:52

αντιγράφω από LF
Οι υποψήφιοι Βουλευτές-Ευρωβουλευτές πρέπει:
1) Να έχουν εγγραφεί στο κεντρικό μητρώο μελών του κόμματος τουλάχιστον έναν (1) χρόνο πριν από την ανακήρυξη των εκλογών.
2) Να μην κατ-είχαν/έχουν θέση εκλεγμένου οργάνου (ΔΕ, ΕΔ, Υπεύθυνος Οικονομικών) μέσα στο κόμμα ένα (1) χρόνο πριν από την ανακήρυξη των εκλογών.
3) Να μην έχουν συμπληρώσει δύο πλήρεις θητείες σε οποιαδήποτε εκλεγμένη θέση (Βουλευτή - Ευρωβουλευτή).
4) Να έχουν τακτοποιημένες τις ταμειακές τους υποχρεώσεις προς το κόμμα.

απαντώ: (μερικά με ερωτήσεις)
1) αν γραφτούν τον Σεπτέμβριο (9 μήνες πριν) δεν έχουν το δικαίωμα να είναι πλήρως μέλη με δικαιώματα και υποχρεώσεις ?

2) αν μετρηθούμε είμαστε λίγοι ενεργοί,
α)αν παραιτηθούμε ποιοι θα αναλάβουν ? που και αυτοί δεν θα μπορούν να είναι υποψήφιοι ? (εγώ αν θέλω να είμαι υποψήφιος θα πρέπει να παραιτηθώ και να οδηγήσω/σύρω το κόμμα σε συνέδριο=καταστροφή με τα οικονομικά που διαθέτουμε, λυπάμαι τέτοιο βάρος δεν το θέλω να πέσει πάνω μου)
β) αν δεν παραιτηθούμε, υπάρχουν αρκετοί ενεργοί να συμπληρώσουν ένα αξιοπρεπές ψηφοδέλτιο σε αριθμό υποψηφίων ?

3) δεν έχουμε τέτοιους στο κόμμα

4) με 12 ευρώ δηλαδή είμαι ικανός για υποψήφιος ευρωβουλευτής ?

και κάτι δικά μου...στήριξα την πρόταση για να βελτιωθεί, αλλά δεν...
αναθεωρήσεις έγιναν 2, οπότε μην λες δεν έγιναν, το γράφει...
επίσης εγώ ρωτώ αυτούς που μου ανέθεσαν την ψήφο τους.....και ψήφισα όπως ήθελε η πλειοψηφία
και τελικά..... το ξανασκέφτηκα.... είναι μεμπτό ?

τελευταίο άφησα το γεγονός ότι μαζί ΚΑΙ με σένα ετοιμάζουμε/ετοιμάζαμε έναν πλήρη κανονισμό για τις ευρωεκλογές, σε σένα τι άλλαξε και βιάστηκες να βγάλεις κάτι πιο γρήγορα ?
(πρώην -mesitiko-)
Χρυσανθόπουλος Σπύρος."Έχει δικαίωμα να ασκεί κριτική εκείνος που έχει διάθεση να βοηθήσει."Abraham Lincoln (1809-1865, Αμερικανός πρόεδρος)
https://www.facebook.com/spyros.piratis
Ό,τι γράφω είναι προσωπικές απόψεις.

Επιστροφή στο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 4 και 0 επισκέπτες