chprokop έγραψε:Kotsos έγραψε:chprokop έγραψε:και καμια τρεχουσα εργασια δεν επιβραδυνθηκε με την αποχωρηση τους... Τυχαίο?
Να αλλάζεις συχνά φανέλες μην αρπάξεις κανά κρύωμα από τις ιδρωμένες από την πολύ δουλειά.
Τί εργασίες είχαν ξεκινήσει από πρίν που συνεχίσαν ακάθεκτες;;;
Τί εργασίες γίνανε μετά;;;;;
Μηδέν από μηδέν στον φυσικό κόσμο και όχι τον ψηφιακό, κάνει μηδέν.
Τίποτα δεν κάναμε πρίν τίποτα δεν κάνουμε και τώρα.
Εισαι βαθια νυχτωμενος... Τι καουρα σας εχει πιασει να προπαγανδιζετε οτι δεν γινεται τπτ?
Διαβασε κανενα νιουζλετερ...
Επειδή τα διαβάζω για αυτό το γράφω.
Τα εβδομαδιαία νιουζλέτερ (κάτι που είχα προτείνει τον προηγούμενο Μάιο και μου είχαν πεί ότι λέω βλακείες και δεν είναι πειρατική πολιτική να σπαμάρουμε) δεν αναφέρουν ότι κάναμε κάτι.
Μία εκδήλωση κάναμε, που δεν νομίζω ότι μας εμπόδιζε κανένας από τους αποχωρήσαντες να κάνουμε και παλαιότερα, μόνο η φωνή του λογιστή και του χρεωμένου στον τυπογράφο ότι το ταμείο είναι μείον, οι οποίοι με μαγικό τρόπο τώρα συμφωνήσαν, και χρωθήκαμε άλλα 150 ευρώ.
Αν δεν το έχεις καταλάβει είμαστε πολιτικό κόμμα.
Τι πολιτική παράξαμε;;;;;
θεωρείς πολιτική το ότι ιδρύουμε ένα με δύο γραφεία σε κάθε ραχούλα;;;; (Η θεσ/νικη πχ έχει δύο ήδη)
Μάλλον έχουμε διαφορετική άποψη ως προς το τι είναι πολιτική και το τί είναι πολιτικό κόμμα και ποιός ο ρόλος του και η δουλειά του.
Και πίστεψέ με, γνωρίζω πολύ καλά ότι και σε άλλα κόμματα, παρά τον αστικό μύθο που έχεις στο μυαλό σου, είναι πιο εύκολο να δημιουργήσεις ομάδες ειδικού ενδιαφέροντος και να δημιουργήσεις νέες πολιτικές, που να ενταχθούν στο δυναμικό του κόμματος, γιατί έχουν τις δομές και τις διαδικασίες να το κάνουν αυτό, αντίθετα με τους πειρατές που δεν έχουμε τίποτα.
Η μόνη διαδικασία που έχουμε είναι πάω στο περιφεριακό ή τοπικό γραφείο συζητάω την ιδέα μου, βρίσκω ένα δύο υποστηρικτές, ανακοινώνω την ιδέα μου στο φόρουμ και κάνω αυτό που αποφασίσα χωρίς ψηφοφορίες και άλλα δημοκρατικά, και όποιος διαφωνήσει μονομπλόκ οι υποστηρικτές μου του επιτίθενται, ή στην χειρότερη του βγάζουν επίθετα και τον φιμώνουν μεταφέροντας τις αναρτήσεις του στη χαβούζα, τρολάροντάς του αλλού ασύστολα.
Αν δεν σου θυμίζει αυτό καμαρίλα, όπως αμερικάνικο κονγκρέσο, και τη δημιουργία από ομαδούλες, τότε τι να πώ.
Αναρωτιέμαι όταν λέγαμε τα άτομα αποφασίζουν, και για τη σοφία του πλήθους, αυτό εννοούσαμε και αυτό είναι το νέο λογισμικό που ονειρευόμασταν.
Λυπάμαι αλλά αν ήθελα αυτό, πήγαινα να γραφτώ σε οποιαδήποτε τοπική ή κλαδική.
Ο νέος κόσμος έχει κάνει σαφές τι θέλει.
Κάποιον που να είναι σταθερός στη ιδεολογία του, να μην την κάνει υποκριτικά λάστιχο κατα πως τον συμφέρει και να την εκφράζει αυτή με λόγια και πράξεις αδιαφορώντας για τις συνέπειες.