Κομπειλάδας έγραψε:Kotsos έγραψε:Γιατί θεωρείς ότι το σύστημα, που έβαλες αυτοβούλως, ως επίσημα προτιμώμενη θέση του κόμματός μας, είναι πιο δίκαιο από το σημερινό;;;;
Και επειδή αυτό είναι πέρα ακόμα και για να το χαρακτηρίσω ως αβάσιμη αερολογία... Για πες μου αγαπητέ συνΠειρατή, που στα κομμάτια έχω βάλει "ως επίσημα προτεινομένη θέση του κόμματος μας" τον Συνεργατισμό;
Που στα τσακίδια το έχεις δει εσύ αυτό;
Περιμένω απάντηση, γιατί είναι σοβαρότατη καταγγελία/επισήμανση, και για μένα "καταγγελία" από μέρους σου, για μένα.![]()
(Κώστα, σοβαρέψου και έλα να συζητήσουμε επί του θέματος, αν σε ενδιαφέρει και αν έχεις πραγματική αντίληψη σχετικά.
Αν είναι να κάνουμε "κόντρα αερολογίας" να καθορίσουμε το που και πότε, ώστε να προετοιμαστώ (να φάω μια κατσαρόλα φασολάδα) και μετά να αμολήσουμε ο καθένας τα "αέρια" του και να ανακηρυχθεί ως νικητής ο "last man standing up")
Ε, άμα πια, ρε man!
Είναι πραγματικά σοβαρότατη η κατηγορία.
Το παπαγαλάκι είναι για να αναρτώνται κείμενα που εκφράζουν την κοινή μας ιδεολογία, και όχι κείμενα προπαγάνδας της ιδεολογίας που πρεσβεύαμε πρίν και θέλουμε να την περάσουμε στο στόμα των Πειρατών.
Ποιός λέει ότι ένα κείμενο της ιδεολογίας του ΕΠΑΜ ανήκει στην σφαίρα της κοινής μας ιδεολογίας.
Μπορεί να λατρεύεις τον Καζάκη, και δικαίωμά σου, αλλά αυτό που έκανες είναι καπέλωμα.
Αμά δεν μπορείς να καταλάβεις πως, λυπάμαι γιατί είσαι και μέλος της ΟμΕπ.
Δηλαδή εγώ που λατρεύω τις αναρτήσεις του Αρχαιοπτέρυγα να της αναρτώ και εγώ στο παπαγαλάκι. Είναι Πειρατικές κάργα. Λένε και για πειρατεία και για κατάργηση της πατέντας, και για κοινά αγαθά και άλλα.
Βέβαια αν μας πούν ότι οι πειρατές είμαστε αντίθετοι στην πράσινη ανάπτυξη, δεν τρέχει τίποτα. Στο παπαγαλάκι ανέρτησα, δεν είναι και θέση του κόμματος.
Αλλά βλέπεις εγώ δεν έχω δικαίωμα να αναρτήσω στο παπαγαλάκι, μόνο πόσοι τέχνη ένρος θέλουν να καπελώσουν το κόμμα φρόντισαν να αποκτήσουν και το μαχαίρι και το καρπούζι.
Ευτυχώς κάποιοι από τις βαρκούλες την κάναν.
Μας μείναν τα παπαγαλάκια.
Μας βλέπω σαν τους πειρατές του Αστερίξ να καταλήγουμε.
Les Gaul......les Gaul........les gauloise........ Arrrrrrrrr
Καλή φασολάδα, παράγεις και βιοαέριο για τη θέρμανση του οικοχωριού που ονειρεύεσαι.