Μήνυμα από ΕΠΑΜ κατά ΕΟΖ και Κέντρα Φιλοξενίας Μεταναστών.

Νέα και ειδήσεις που πρέπει να γνωρίζουν οι Πειρατές.
kailor

Μήνυμα από ΕΠΑΜ κατά ΕΟΖ και Κέντρα Φιλοξενίας Μεταναστών.

Δημοσίευσηαπό kailor » 09 Μαρ 2013, 15:37

Όπως ξέρετε έλειπα λόγω διακοπών... Μου ήρθε αυτό στο facebook (την Δευτέρα) αλλά δεν το είχα δει γιατί δεν ήταν στα απευθείας μηνύματα αλλά στα άλλα. Σήμερα που επέστρεψα και άνοιξα τον υπολογιστή μου το είδα.

Θέλετε να έρθουμε σε κάποια επαφή μαζί του? Θα το είχα κάνει αλλά δεν ξέρω τι να του πω του ανθρώπου διότι δεν έχουμε πάρει κάποια θέση σε αυτά τα ζητήματα!

Αναμένω την γνώμη σας. Καλό θα ήταν όμως να το δείτε αντικειμενικά.

Γεια σας κύριε Τακλή,

είμαι ο Αλέξανδρος Μ**** από το ΕΠΑΜ Ιωαννίνων και μετά από συνομιλίες με τα μέλη των Πειρατών Κώστα Π**** και Μιχάλη Τ**** μου είπαν να επικοινωνήσω μαζί σας. Εμείς προσπαθούμε μαζί με την Πρωτοβουλία κατά της ΕΟΖ Πωγωνίου των κατοίκων να φτιάξουμε ένα κοινό μέτωπο με όλου όσους εναντιώνονται στη δημιουργία Ειδικών Οικονομικών Ζωνών και κέντρα "φιλοξενίας" μεταναστών στην Ήπειρο, με στόχο την κοινή δράση για την ματαίωση των σχετικών σχεδίων του Δήμου Πωγωνίου και της Περιφέρειας Ηπείρου. Σήμερα στις 7μμ θα γίνει η πρώτη συνάντησή μας με κόμματα, κινήματα και πολίτες και καλούμε και εσάς να συμμετάσχετε. Αν δεν μπορέσει κάποιος σήμερα μιας και είναι σε λίγες ώρες η συνάντηση, επικοινωνήστε μαζί μου αν σας ενδιαφέρει η συμμετοχή στις επόμενες συναντήσεις ή δράσεις.

Αλέξανδρος Μ*****
69*******

Kotsos
Μέλος του Κόμματος Πειρατών

Re: Μήνυμα από ΕΠΑΜ κατά ΕΟΖ και Κέντρα Φιλοξενίας Μεταναστώ

Δημοσίευσηαπό Kotsos » 09 Μαρ 2013, 15:59

Χρήστο επειδή δεν γνωρίζω καν ποιό είναι το ΕΠΑΜ, ποιά ακριβώς η θέση τους, οι λόγοι εναντίωσης στα συγκεκριμένα θέματα και ποιές οι αντιπροτάσεις τους;;;;;

Καλόν θα ήταν τα δύο μέλη των Ιωαννίνων να μας ενημερώναν ως προς τα παραπάνω, και τους λόγους που θεωρούν ότι είναι συμφέρουσα μία τέτοια συστράτευση.
Ο νέος κόσμος έχει κάνει σαφές τι θέλει.
Κάποιον που να είναι σταθερός στη ιδεολογία του, να μην την κάνει υποκριτικά λάστιχο κατα πως τον συμφέρει και να την εκφράζει αυτή με λόγια και πράξεις αδιαφορώντας για τις συνέπειες.

baskin

Δημοσίευσηαπό baskin » 09 Μαρ 2013, 16:01

Ο ένας νομίζω ότι δεν είναι πλέον μέλος (ήταν αυτός που έλεγε ότι δεν έχουμε κάνει τίποτα για την συνεργατική οικονομία γιατί ασχολούμαστε με το LQFB...)
Στον τάφο της Αμφίπολης είναι ο Μαυρογένης...

kailor

Δημοσίευσηαπό kailor » 09 Μαρ 2013, 16:02

Kotsos έγραψε:Χρήστο επειδή δεν γνωρίζω καν ποιό είναι το ΕΠΑΜ, ποιά ακριβώς η θέση τους, οι λόγοι εναντίωσης στα συγκεκριμένα θέματα και ποιές οι αντιπροτάσεις τους;;;;;

Καλόν θα ήταν τα δύο μέλη των Ιωαννίνων να μας ενημερώναν ως προς τα παραπάνω, και τους λόγους που θεωρούν ότι είναι συμφέρουσα μία τέτοια συστράτευση.

Προσωπικά δεν ξέρω ποιές είναι ακριβώς οι προτάσεις τους και για αυτό δεν ήρθα σε κάποια επαφή ακόμα.

Καλό θα ήταν να μας πει κάποιος που ίσως ξέρει.

dizzyk

Δημοσίευσηαπό dizzyk » 09 Μαρ 2013, 16:07

Έχω ένα φίλο στο ΕΠΑΜ Πάτρας, δεν ξέρω όμως κάτι παραπάνω απ' όσα λένε στο site τους:

http://epam-patras.net/%CE%B9%CE%B4%CF%81%CF%85%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CE%AE%CF%81%CF%85%CE%BE%CE%B7/

laskaris_vasilis

Δημοσίευσηαπό laskaris_vasilis » 09 Μαρ 2013, 17:21

Καλά!!!
Όταν καταλήξει η πρωτοβουλία, "σφυράτε" μου!!!

Φυσικά, δεν απευθύνομαι στον Χρήστο!!!!
Αφού το LQFB έπαψε να με "ενοχλεί" (εντροπία λέγεται), παύω και εγώ να ασχολούμαι μαζί του!

Επιστροφή στο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 6 και 0 επισκέπτες