Συνάντηση Πειρατών Μαγνησίας.

Συζήτηση για την περιφέρεια ή την τοπική κοινωνία, όπως δράσεις και συναντήσεις.
kailor

Re: Συνάντηση Πειρατών Μαγνησίας.

Δημοσίευσηαπό kailor » 07 Μαρ 2013, 11:01

Μετα απο 1 αίτημα και 1 report το ξανανοιγω.

Κοιταξτε να μην ξεκινήσετε πάλι τα ίδια.

Κομπειλάδας
Μέλος του Κόμματος Πειρατών
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό Κομπειλάδας » 07 Μαρ 2013, 11:13

Αφού λοιπόν "τα μιλήσατε, τα αποφασίσατε" και όλοι οι άλλοι να πιουν ξύδι....
Τι το ξεκλείδωσες;
Για να μας το ξαναπείς;
Αφού δεν καταλαβαίνεις ότι ουσιαστικά "πήρατε" μια απόφαση που ΔΕΝ δέχεται καμία συζήτηση και ΔΕΝ λαμβάνει υπόψη το καταστατικό, το ΣτΜ και το κόμμα (για να μην πω κάτι χειρότερο σχετικά με το που τα γράφετε όλα και όλους... σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενά σου).

Πάρε ένα δωράκι λοιπόν και καλή επανάσταση, φίλε Kailor:
(προτεινόμενος τίτλος: Αυτόνομοι ΒιοΠειρατές Magnesias)
pirate_flag_se_prasino_portokalaki._small.jpg
pirate_flag_se_prasino_portokalaki._small.jpg (37.14 KiB) 5802 προβολές
здравствуйте

kailor

Δημοσίευσηαπό kailor » 07 Μαρ 2013, 11:20

Σιμο έχεις αρχίσει να γίνεσαι το μεγαλύτερο τρολλ.

1) πες που ακριβώς είμαστε αντίθετα με το καταστατικό?

2) τα τοπικά γραφεία δεν καθορίζουν μόνα τους πως θα δουλέψουν ή όχι?

Οσο είμαστε σύμφωνοι με το καταστατικο και τις αρχές μας δεν πα να φωναζετε όσο θέλετε. Εμείς σωστά λειτουργούμε. Αλλα εδω οποίος δουλεύει υπάρχει πρόβλημα απο άλλους.

Κομπειλάδας
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό Κομπειλάδας » 07 Μαρ 2013, 11:51

kailor έγραψε:Η συναντηση πριν λίγο τελείωσε και γενικά συζητήσαμε τι θα κάνουμε αλλα και για τα προβλήματα μέσα στο κόμμα.
Αποφασίσαμε και 2 πράγματα και σε όποιον δεν αρέσει Ξύδι.:
1) Δεν έχουμε τα άτομα για να γίνουμε επίσημο και δεν θελουμε να μπλέκουμε με καταστατικό, Δ.Ε., κλπ οπότε μας αρέσει και παραμένουμε ανεπίσημο.
2) όλες οι πλατφόρμες που έχουμε Facebook, twitter, g+, YouTube, Blog της Μαγνησίας αποφασίσαμε ότι τα κρατάμε ότι και να πει το κόμμα ή το ΣτΜ και συνεχίζουμε να τα δουλεύουμε όπως κάναμε μέχρι τώρα.
Οποίος έχει πρόβλημα ας έρθει απο κοντά να τα ακούσει κιόλας.

Σιγά, γιατί πήρες "επαναστατική φόρα" και δεν σταματάς με τίποτα.
Όταν λες (λέτε) τα παραπάνω και ειδικά για το 2), προκαταβάλλοντας μάλιστα ότι θα έχουμε "πρόβλημα" και πως αν έχουμε, να πιούμε ξύδι...

Τι εννοείς;
Εγώ τρολλάρω ή εσείς ΔΕΝ θα αποδεχτείτε (άμα σας καπνίσει) όποια απόφαση πάρει το ΣτΜ για να εφαρμόσει, έστω και για μια στοιχειώδη "πολιτική στρατηγικής" στα online media που αναφέρουν (ως προερχόμενα)-έχουν την ετικέτα ότι ανήκουν-είναι άμεσα συνδεδεμένα με, το Κόμμα Πειρατών Ελλάδας;

Ok. Εγώ αποδέχομαι τον χαρακτηρισμό σου ότι είμαι "τρολλ" εσάς πως να σας βαφτίσω/κατανοήσω;
Ως τι θα λειτουργήσετε αν παρθεί μια απόφαση να κάνουμε αυτό και εκείνο, συγκεκριμένα για την εμφάνιση μας στα ΜΜΕ και προς τα έξω γενικότερα;
Αν πούμε δηλαδή πχ. (<- πρόσεξε λέω πχ.) ότι η μάσκα anonymous, θεωρούμε ότι δεν είναι καλό να "ταυτίζετε" με τους Πειρατές και εσείς αποφασίσετε/διαλέξτε να φοράτε μάσκες anοnymous και γυρνάτε στους δρόμους φωνάζοντας "Πειρατές, Πειρατές", μοιράζοντας φυλλάδια για το Κόμμα Πειρατών Ελλάδας. Τι θα γίνει;
Να πάμε να πιούμε ξύδι οι υπόλοιποι;
:|
Τελευταία επεξεργασία από 3 και Κομπειλάδας, έχει επεξεργασθεί 7 φορά/ες συνολικά
здравствуйте

chprokop

Δημοσίευσηαπό chprokop » 07 Μαρ 2013, 11:52

Εγω θα θελα να χαλαρωσετε και να οργανωσετε μια πηλιορείτικη αυτονομη κοινοτητα.
Αν δε υποστηριξετε και το επομενο Συνεδριο (καπου στη Μαγνησια), εχετε τις ευλογιες μου.

Επισημη πρόσκληση ομως θα λαβετε μονο οταν δω ιδρυμενο το Περιφερειακο Γραφειο Θεσσαλιας (αν οργανωθειτε λιγο, θα το πετυχετε..).
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

baskin

Δημοσίευσηαπό baskin » 07 Μαρ 2013, 12:03

To ΣτΜ σε δύο μέρες θα έχει πάρει απόφαση για τον αρχικό κανονισμό social media.

To να προκαταβάλεις την μη συμμόρφωση σου στο αποτέλεσμα, το οποίο ακόμη δεν υπάρχει, ως μέλος της Δ.Ε. που είσαι πλέον Χρήστο το μόνο που θυμίζει είναι τις πρακτικές του άλλου μέλους που πήρε τα παπούτσια του στο χέρι.

Συγχαρητήρια και πάλι. Καλή αρχή.
Στον τάφο της Αμφίπολης είναι ο Μαυρογένης...

kailor

Δημοσίευσηαπό kailor » 07 Μαρ 2013, 12:06

Κομπειλάδας έγραψε:
kailor έγραψε:Η συναντηση πριν λίγο τελείωσε και γενικά συζητήσαμε τι θα κάνουμε αλλα και για τα προβλήματα μέσα στο κόμμα.
Αποφασίσαμε και 2 πράγματα και σε όποιον δεν αρέσει Ξύδι.:
1) Δεν έχουμε τα άτομα για να γίνουμε επίσημο και δεν θελουμε να μπλέκουμε με καταστατικό, Δ.Ε., κλπ οπότε μας αρέσει και παραμένουμε ανεπίσημο.
2) όλες οι πλατφόρμες που έχουμε Facebook, twitter, g+, YouTube, Blog της Μαγνησίας αποφασίσαμε ότι τα κρατάμε ότι και να πει το κόμμα ή το ΣτΜ και συνεχίζουμε να τα δουλεύουμε όπως κάναμε μέχρι τώρα.
Οποίος έχει πρόβλημα ας έρθει απο κοντά να τα ακούσει κιόλας.

Σιγά, γιατί πήρες "επαναστατική φόρα" και δεν σταματάς με τίποτα.
Όταν λες (λέτε) τα παραπάνω και ειδικά για το 2), προκαταβάλλοντας μάλιστα ότι θα έχουμε "πρόβλημα" και πως αν έχουμε, να πιούμε ξύδι...

Τι εννοείς;
Εγώ τρολλάρω ή εσείς ΔΕΝ θα αποδεχτείτε (άμα σας καπνίσει) όποια απόφαση πάρει το ΣτΜ για να εφαρμόσει, έστω και για μια στοιχειώδη "πολιτική στρατηγικής" στα online media που αναφέρουν (ως προερχόμενα)-έχουν την ετικέτα ότι ανήκουν-είναι άμεσα συνδεδεμένα με, το Κόμμα Πειρατών Ελλάδας;

Ok. Εγώ αποδέχομαι τον χαρακτηρισμό σου ότι είμαι "τρολλ" εσάς πως να σας βαφτίσω/κατανοήσω;
Ως τι θα λειτουργήσετε αν παρθεί μια απόφαση να κάνουμε αυτό και εκείνο, συγκεκριμένα για την εμφάνιση μας στα ΜΜΕ και προς τα έξω γενικότερα;
Αν πούμε δηλαδή πχ. (<- πρόσεξε λέω πχ.) ότι η μάσκα anonymous, θεωρούμε ότι δεν είναι καλό να "ταυτίζετε" με τους Πειρατές και εσείς αποφασίσετε/διαλέξτε να φοράτε μάσκες anοnymous και γυρνάτε στους δρόμους φωνάζοντας "Πειρατές, Πειρατές", μοιράζοντας φυλλάδια για το Κόμμα Πειρατών Ελλάδας. Τι θα γίνει;
Να πάμε να πιούμε ξύδι οι υπόλοιποι;
:|

Οσο στις πλατφόρμες μας Facebook, twitter, g+, YouTube, blog λειτουργούμε βάση του καταστατικού και των αρχών δε πα να λέτε ότι θέλετε.

Τι δεν καταλαβαίνεις ρε Σιμο ότι για εμάς αυτή ειναι η επικοινωνία προς τα έξω στους πολίτες της Μαγνησίας???

Τώρα εάν γίνει το ατυχές παράδειγμα που είπες για την μάσκα των anonymous, το κόμμα μετα απο μόνο του θα πρέπει να αλλάξει όνομα γιατι όλα τα κόμματα πειρατών απο ότι έχω δει τα μέλη τους φοράνε μάσκες ανώνυμους σε διάφορες δράσεις τους.

chprokop έγραψε:Εγω θα θελα να χαλαρωσετε και να οργανωσετε μια πηλιορείτικη αυτονομη κοινοτητα.
Αν δε υποστηριξετε και το επομενο Συνεδριο (καπου στη Μαγνησια), εχετε τις ευλογιες μου.

Επισημη πρόσκληση ομως θα λαβετε μονο οταν δω ιδρυμενο το Περιφερειακο Γραφειο Θεσσαλιας (αν οργανωθειτε λιγο, θα το πετυχετε..).
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Οι πηλιορειτες έχουν αυτόνομη οικοκοινοτητα αλλα και γενικά δεν ειναι σαν την υπόλοιπη χώρα σε νόμους και λειτουργία.

Θες και περιφερειακό γραφείο Θεσσαλίας? άμα βρεις μέλη απο Λάρισα, Καρδίτσα και Τρίκαλα γιατι όχι???

kailor

Δημοσίευσηαπό kailor » 07 Μαρ 2013, 12:09

baskin έγραψε:To ΣτΜ σε δύο μέρες θα έχει πάρει απόφαση για τον αρχικό κανονισμό social media.

To να προκαταβάλεις την μη συμμόρφωση σου στο αποτέλεσμα, το οποίο ακόμη δεν υπάρχει, ως μέλος της Δ.Ε. που είσαι πλέον Χρήστο το μόνο που θυμίζει είναι τις πρακτικές του άλλου μέλους που πήρε τα παπούτσια του στο χέρι.

Συγχαρητήρια και πάλι. Καλή αρχή.

Αυτο δεν έχει να κανει με Δ.Ε. αλλα με το τοπικο γραφείο Μαγνησίας.

Ωστόσο μου αρέσει που είσαι σίγουρος ότι θα ψηφιστεί ο αρχικός κανονισμός και όχι ο εναλλακτικός... :lol:

baskin

Δημοσίευσηαπό baskin » 07 Μαρ 2013, 12:10

Εσύ είσαι σίγουρος, όχι εγώ. Εγώ είπα ότι προκαταβάλεις την μη συμμόρφωση σου σε πιθανό αποτέλεσμα που δεν σου αρέσει.

Έχεις και πρόβλημα κατανόησης, μεταξύ άλλων...
Στον τάφο της Αμφίπολης είναι ο Μαυρογένης...

Κομπειλάδας
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό Κομπειλάδας » 07 Μαρ 2013, 12:36

kailor έγραψε:Οσο στις πλατφόρμες μας Facebook, twitter, g+, YouTube, blog λειτουργούμε βάση του καταστατικού και των αρχών δε πα να λέτε ότι θέλετε.

Τι δεν καταλαβαίνεις ρε Σιμο ότι για εμάς αυτή ειναι η επικοινωνία προς τα έξω στους πολίτες της Μαγνησίας???

Τώρα εάν γίνει το ατυχές παράδειγμα που είπες για την μάσκα των anonymous, το κόμμα μετα απο μόνο του θα πρέπει να αλλάξει όνομα γιατι όλα τα κόμματα πειρατών απο ότι έχω δει τα μέλη τους φοράνε μάσκες ανώνυμους σε διάφορες δράσεις τους.

Απλά: "ότι για εμάς αυτή ειναι η επικοινωνία προς τα έξω" ή "ότι για εμάς αυτή ειναι η επικοινωνία του κόμματος προς τα έξω";

Αυτό με τους anonymous δεν στο απαντάω γιατί φαίνεται πως ΔΕΝ γνωρίζεις βασικά πράγματα, τόσο για την επικοινωνία, όσο και για τους "πειρατές" σε σχέση με τους "anonymous".
здравствуйте

Επιστροφή στο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 2 και 0 επισκέπτες