Πρόσκληση ομιλίας για το PPGR στο ΤΕΙ Ναυπάκτου, ιδεες;

Φίλοι και μέλη γνωριζόμαστε και συζητάμε για τα θέματα που μας απασχολούν.
Phoebus
Επικοινωνία:

Πρόσκληση ομιλίας για το PPGR στο ΤΕΙ Ναυπάκτου, ιδεες;

Δημοσίευσηαπό Phoebus » 06 Μαρ 2013, 18:14

Χαίρε συνΠΕΙΡατες,

Έχω μια πρόσκληση από απόφοιτους και παρών φοιτητές στο
Τμήμα Τηλεπικοινωνιακών Συστημάτων και Δικτύων - ΤΕΙ Μεσολογγίου - παράρτημα Ναυπάκτου.
Μέχρι στιγμής λέμε για τις 20 του μηνός (Μαρτίου).

Θέματα που αφορούν τους μαθητές άμεσα, κατάργηση και μεταφορά του παραρτήματος εκτός και εάν βρεθεί στέγαση.
Του παρόντος ενοικιάζεται χώρος, Περισσότερες λεπτομέρειες και πιθανές λύσεις.

Αφήνω αυτή τη ενότητα ανοικτή για νέα μέλη που τους αφορά το ζήτημα, και για ανάπτυξη γενικής θεματολογίας για την ομιλία.
Δικό μου γενικό σχέδιο είναι μια μικρή εισαγωγή για το πως βρήκα τους πειρατές και γιατί είμαι μέλος, και μετά ανοικτές
ερωτήσεις και ελεγχόμενος διάλογος. Άμεσα ερωτήματα;

Brainstorm!
Φοίβος Γιαννόπουλος. Ένας ακόμη κρίκος στην ανθρώπινη αλυσίδα. http://phoebusg.com/

JudgeD

Re: Πρόσκληση ομιλίας για το PPGR στο ΤΕΙ Ναυπάκτου, ιδεες;

Δημοσίευσηαπό JudgeD » 08 Μαρ 2013, 12:30

Πολυ καλη ευκαιρια!
Σε νεους ανθρωπους απευθυνονται οι ΠΕΙΡ, ανεξαρτητους, αλλα και υπευθυνους.

Οποτε καλο ειναι να προβληθει η απουσια αρχηγου, η αξιοποιηση των τεχνολογιων και (κατι που δεν εχω διαβασει εδω) ο εξευρωπαισμος της χωρας.

Γιατι τα αλλα κομματα θα εχουν την ιδια δυσκολια να μεταβαλουν το ακαμπτο Δημοσιο και τη νοοτροπια του.
Οι ΠΕΙΡ λογω ευρ. μεθοδολογιας θα εχουν ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ.

hrsfpgyjrnptrd

Δημοσίευσηαπό hrsfpgyjrnptrd » 08 Μαρ 2013, 16:14

Είχαμε κάνει μια παρουσίαση στην ΑΣΟΕΕ με τον Δημήτρη για την οπτική μας για τα προσωπικά δεδομένα και τα πνευματικά δικαιώματα.
Αν θέλεις το υλικό μου λες.

Φυσικά δεν ξέρω αν τους απασχολεί κάτι τέτοιο, με δεδομένο το πρόβλημα στέγασης που έχουν.
Αν και θα δημιουργήσει προβλήματα με το όραμα κάποιων για την εκπαίδευση θα ήταν ενδιαφέρων να υπάρξει μια παρουσίαση στο crowd funding?
Φαντάζομαι αν υπάρχει ζεστό χρήμα ο ιδιοκτήτης θα σκεφτεί σοβαρά να αναπροσαρμόσει το ενοίκιο. Με τόσα σουβλατζίδικα, μπαρ και μαγαζιά να βγάζουν τον χειμώνα από τους φοιτητές, ίσως να πρέπει να στηρίξουν αρχικά την προσπάθεια. Αν δεν φτανουν οι φοιτητές ας πείσουν την κοινωνία (όλους μας) να βάλουν το χέρι στην τσέπη για κάτι καλό.
2000 άτομα με 50€ βγάλανε 100.000. και μετά αντί για
Το μόνο του μειονέκτημα είναι ότι η Ναύπακτος δεν θέλησε ή δεν μπόρεσε μέχρι σήμερα να το στεγάσει.

θα λένε ότι η πόλη, όχι ο δήμος, και θέλησε και μπόρεσε το στεγάσει.

JudgeD

Δημοσίευσηαπό JudgeD » 09 Απρ 2013, 14:44

Τελικα τι εγινε με αυτο????

Phoebus
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό Phoebus » 18 Απρ 2013, 14:59

Απλά δεν έγινε περεταίρω επικοινωνία. Προσωπικά έχω μπλέξει με κάτι πελάτες. Αν θέλουν το κάνουμε αργότερα αλλα πριν απο ιούνιο γιατι θα φύγω για Ιο.
Φοίβος Γιαννόπουλος. Ένας ακόμη κρίκος στην ανθρώπινη αλυσίδα. http://phoebusg.com/

Επιστροφή στο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 10 και 0 επισκέπτες