off-topic

laskaris_vasilis
Μέλος του Κόμματος Πειρατών

Re: ΚΑΤΑΧΡΗΣΕΙΣ MODERATORS

Δημοσίευσηαπό laskaris_vasilis » 23 Φεβ 2013, 23:02

kailor έγραψε:
chprokop έγραψε:Να ανησυχεις εσυ για το τι προκειται να φας με τις λογοκρισιες.
Εδω υπαρχει αρθρο για τους δημοκρατες του κολου. To μοδερατιον δεν ανεχομαστε?

Δλδ εγω αν κανω report σε ο,τι γραφεις θα το κλεινουν? Συνελθετε...

όχι δεν κλείνουμε όλα ότι μας κάνουν reports, έλεος. τότε θα έπρεπε να κλείσουμε το μισό φόρουμ.

Απλώς όταν γίνεται report και παραβαίνουν τους κανόνες του φόρουμ, τι πρέπει να κάνουμε εμείς? Δεν πρέπει να επέμβουμε?

Τελικά βρε kailor (και οι λοιποί): Ποιοι είναι οι ΣΑΦΕΙΣ κανόνες που προσδιορίζουν την λειτουργία αυτού του forum;
Τους γνωρίζει κανείς; και αν ναι, εμείς δικαιούμαστε να τους γνωρίζουμε; (Παρακαλώ, γενικότητες δεν με αφορούν)
Αφού το LQFB έπαψε να με "ενοχλεί" (εντροπία λέγεται), παύω και εγώ να ασχολούμαι μαζί του!

chprokop

Δημοσίευσηαπό chprokop » 23 Φεβ 2013, 23:05

laskaris_vasilis

Δημοσίευσηαπό laskaris_vasilis » 23 Φεβ 2013, 23:09

chprokop έγραψε:https://pirateparty.gr/forum/viewtopic.php?f=140&t=1542

Όλο αυτό που παραθέτεις βρε "τσι....", έχει καμία σχέση με τις καταγγελίες μου;
Αφού το LQFB έπαψε να με "ενοχλεί" (εντροπία λέγεται), παύω και εγώ να ασχολούμαι μαζί του!

chprokop

Δημοσίευσηαπό chprokop » 23 Φεβ 2013, 23:13

οχι βεβαια-αυτο πρεπει να εφαρμοζουν και αυτοι λογοκρινουν τον πολιτικο λογο.
Ενν. πως συμφωνουμε, απλα ρωτησες τι (πρεπει να) εφαρμοζουν...

Οτι εχουν ξεφυγει το γνωριζουμε. ΤΟ ζητημα ειναι οτι πανε να δημιουργησουν ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ.

hrsfpgyjrnptrd

Δημοσίευσηαπό hrsfpgyjrnptrd » 23 Φεβ 2013, 23:20

Η θέση του moderator είναι λεπτή, αλλά άσχετα με την ορθότητα η όχι ενός post αν κάτι είναι off topic μπορεί (και συνηθέστατα πρέπει) να διαγράφεται.
Κάθε ένας μπορεί να ανοίξει ένα νέο νήμα και να κάνει την κουβέντα του εκεί. Η διολίσθηση ενός νήματος από ένα θέμα σε άλλο δεν βοηθάει να γίνει κουβέντα.

laskaris_vasilis

Δημοσίευσηαπό laskaris_vasilis » 23 Φεβ 2013, 23:23

headofthebored έγραψε:Η θέση του moderator είναι λεπτή, αλλά άσχετα με την ορθότητα η όχι ενός post αν κάτι είναι off topic μπορεί (και συνηθέστατα πρέπει) να διαγράφεται.
Κάθε ένας μπορεί να ανοίξει ένα νέο νήμα και να κάνει την κουβέντα του εκεί. Η διολίσθηση ενός νήματος από ένα θέμα σε άλλο δεν βοηθάει να γίνει κουβέντα.

ΚΑΝΟΝΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ή απλά αερολογούμε και (φυσικά) χαϊδευόμαστε;

hrsfpgyjrnptrd

Δημοσίευσηαπό hrsfpgyjrnptrd » 23 Φεβ 2013, 23:25

ναι εδω,

για παράδειγμα ο κανόνας 4

Μη βγαίνετε εκτός θέματος, ανοίξτε νέο θέμα για να συζητήσετε θέματα πέραν του αρχικού.

Και επειδή μιλώ για την δικιά σου απορία θα έπρεπε κανονικά να το κάνω στο δικό σου νήμα.
;)

laskaris_vasilis

Δημοσίευσηαπό laskaris_vasilis » 23 Φεβ 2013, 23:36

headofthebored έγραψε:ναι εδω,

για παράδειγμα ο κανονας 4

Μη βγαίνετε εκτός θέματος, ανοίξτε νέο θέμα για να συζητήσετε θέματα πέραν του αρχικού.

Επειδή μιλάμε βρε head για κανόνες και όχι για ευχολόγια, σε καλύπτουν, προσωπικά εσένα, οι ορισμοί αυτοί;
Πες μου σε παρακαλώ, πότε τηρήθηκε, το 50% (minimum) όσων περιγράφονται!!
Τι θέλω να πω; Κάποιοι αυθαιρετούν. Προσπαθούν να "χρεώσουν" τις αυθαιρεσίες τους, εκεί που δεν πρέπει, αλλά τους "βολεύει".
Εδώ, τίθεται ζήτημα ΔΕ!!!

hrsfpgyjrnptrd

Δημοσίευσηαπό hrsfpgyjrnptrd » 24 Φεβ 2013, 00:05

Έχεις δίκιο που λες οτι δεν εφαρμόζονταν, και ο λόγος ηταν οτι δεν προλάβαιναν οι moderators.
Τώρα είμαστε 5 και προσπαθούμε να είμαστε 24/7 επάνω στο forum και να απαντάμε στα reports των χρηστών.
Γενικά προτιμούμε το ελαφρύ moderation για να μην υπάρχουν προβλήματα, άλλα όταν βρέχει αναφορές πρέπει να γίνει κάτι.
Βοήθα και εσύ με τις αναφορές σου και καθώς το τρέχουμε θα φανεί πόσο moderation χρειάζεται.
Δυστυχώς δεν υπάρχει κάνονας για όλα, ειδικά στην ανθρωπινή επικοινωνία.

Στην τελικη οι κανόνες δεν γραμμένοι στην πέτρα,αλλάζουν, δε χρειάζεται καμία ΔΕ για να το κάνει, θα το κάνουμε ολοι μαζί αν χρειαστεί (όπως και έχει ξαναγίνει).

piroga

Σχετικά με τους Mod. Όσο περισσότεροι, τόσο χειρότερα.

Δημοσίευσηαπό piroga » 24 Φεβ 2013, 01:05

Όσο πιο πολλοί γίνονται οι mods, τόσο πιο σκατά θα είναι η κατάσταση, τόσο περισσότερο θα μεγαλώνει η λογοκρισία και όλο και πιο δυσαρεστημένος θα είναι ο κόσμος. Η μόνη λύση είναι να διαλέγει ο καθένας τους δικούς του προσωπικούς mod που θέλει.

Να μου το θυμηθείτε αυτό που λέω. Παραθέτω και το (μοναδικό) σχόλιο από την διαβούλευση (που δεν έγινε) σχετικά με τους συντονιστές του φόρουμ.

Βλέπω οι φασίστες και τα κομματόσκυλα προσπαθούν να ανασυνταχτούν με βάση τον κανονισμό αυτό, για δημιουργήσουν την ιεραρχική τους δομή και να συνεχίσουν να ελέγχουν την πληροφορία, εις βάρος της θέλησης της πλειοψηφίας.

Η δικιά μου πρόταση είναι άλλη.

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ.

ΝΑ ΠΕΡΑΣΤΕΙ ΤΟ PLUGIN-ΜΟD ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΜΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, KAI AN EXEI ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ ΑΠΟ ΘΕΤΙΚΕΣ ΚΡΙΣΕΙΣ, ΤΟΤΕ ΜΟΝΟ ΝΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΤΑΙ.

Μην έχετε καμία εμπιστοσύνη στα κομματόσκυλα και στους φασίστες. Προσέχτε, μην ξεγελαστήτε και περάσει αυτός ο κανονισμός, θα είναι τεράστιο σφάλμα. Μπορεί τώρα να είναι ήρεμα τα κομματόσκυλα και οι φασίστες, και να μην μετακινούν πολλά μηνύματα, αλλά αυτό συμβαίνει απλά γιατί δεν έχουμε προεκλογική περίοδο.

Την έχουμε βιώσει στο πετσί μας αυτή τους την συμπεριφορά. Όταν θα πλησιάζουμε στις εκλογές θα αρχίσουν πάλι να λογοκρίνουν τον κάθε ελεύθερο πολίτη, για να δώσουν στο πειρατικό κόμμα την κατεύθυνση που το ιερατείο προστάζει, δηλαδή ΝΑ ΤΟ ΧΡΕΩΣΟΥΝ ΞΑΝΑ (οικονομικά και πολιτικά)

Επιστροφή στο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 1 και 0 επισκέπτες