Ερώτηση για σοβαρή αντίδραση

Εδώ μπορείτε να μας πείτε τη γνώμη σας για το κόμμα, να συζητήσουμε, να κάνετε ερωτήσεις και να πάρετε απαντήσεις.
yiannpap
Μέλος του Κόμματος Πειρατών
Επικοινωνία:

Re: Ερώτηση για σοβαρή αντίδραση

Δημοσίευσηαπό yiannpap » 17 Φεβ 2013, 20:16

pav έγραψε:Τίτλος είδησης:

"Το Κόμμα Πειρατών βάζει την δίωξη να βρει ποιος τους χάκαρε το Facebook"

Really?

Που αναρτήθηκε αυτό?
Γιάννης Παπαναστάσης
Ο γερολαδάς του ΠΕΙΡ.
Ό,τι γράφω είναι αυστηρά προσωπικές απόψεις.

baskin

Δημοσίευσηαπό baskin » 17 Φεβ 2013, 20:17

Μην λέτε βλακείες. Δεν τίθεται τέτοιο ζήτημα. Όποιος το κάνει θα πάει στην αιμοσταγή Ε.Δ. αυτομάτως! :twisted: :twisted:
Στον τάφο της Αμφίπολης είναι ο Μαυρογένης...

pav

Δημοσίευσηαπό pav » 17 Φεβ 2013, 20:19

yiannpap έγραψε:Που αναρτήθηκε αυτό?

Δεν αναρτήθηκε, ήταν υποθετικός τίτλος για να πείσω ότι δεν πρέπει να μπλέξουμε την δίωξη για τρίχες.

gounara

Δημοσίευσηαπό gounara » 17 Φεβ 2013, 20:28

οπως εγραψα και στις λιστες χρειαζεται απαντηση χ 100 ιδιου τροπου και αργοτερα να τον παμε για εννομο συμφερον
Θανάσης Γούναρης
6976403600,6934753640
agounar@sch.gr,thanasisgounaris@gmail.com
www.facebook.com/thanasis.gounaris

baskin

Δημοσίευσηαπό baskin » 17 Φεβ 2013, 20:31

gounara έγραψε:οπως εγραψα και στις λιστες χρειαζεται απαντηση χ 100 ιδιου τροπου και αργοτερα να τον παμε για εννομο συμφερον

Θα πας στην Ε.Δ. για παραβίαση αρχών. :twisted: :twisted:

Υ.Γ. Γράψε στην λίστα για Δ.Ε. σήμερα, εσύ και η Χριστίνα λείπετε...
Στον τάφο της Αμφίπολης είναι ο Μαυρογένης...

zio_donnie
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό zio_donnie » 17 Φεβ 2013, 20:32

Streisand effect. Όσο περισσότερη σημασία του δίνετε τόσο χειρότερα είναι. Μην κλωτσάτε την σφηκοφωλιά.
Ε.Δ.Α.Π.Ε. The truth is out there.

Z53

Δημοσίευσηαπό Z53 » 17 Φεβ 2013, 20:34

Σε καμία περίπτωση την Αστυνομία. Η ζημιά έγινε και δεν πρόκειται να την αποκαταστήσει η Αστυνομία. Το θέμα είναι δικό μας και πρέπει να δούμε τι θα κάνουμε από 'δω και μπρός για να μη ξαναγίνει. Το αν θα τιμωρηθεί από τις Αρχές ο υπαίτιος δεν αλλάζει τίποτα για μας. Αντίθετα μας κάνει πολύ μεγαλύτερη ζημιά.
@Phoebus μη το θεωρητικοποιούμε τόσο πολύ. Νομικά δεν είναι και κανένα φοβερό αδίκημα. Εμάς μας τζούζει γιατί είναι στα χωράφια μας.
Ζαννής Φραγκάκης (Αρχιτέκτονας)

Phoebus
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό Phoebus » 17 Φεβ 2013, 20:37

Μα αυτό ακριβώς λέω, δεν είναι ακριβώς χωράφι μας το Facebook. Οπότε τουλάχιστον επίσημη αναφορά εκ μέρους μας (Δ.Ε.). Και ας πράξει το Facebook για τον δικό του χώρο. Ας διάβαζε ο Κυριος τους όρους χρήσης.
Φοίβος Γιαννόπουλος. Ένας ακόμη κρίκος στην ανθρώπινη αλυσίδα. http://phoebusg.com/

James
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό James » 17 Φεβ 2013, 20:53

Jake Lankster έγραψε:Καλησπέρα...
Θα ήθελα να ζητήσω από το κόμμα και σε καθένα προσωπικά συγνώμη για ότι έγινε
χθές το βράδυ...Θέλω να σας πω όμως ότι δεν έχει γίνει κάτι με δική μου ευθύνη...
Ποτέ δεν είχα ούτε έχω σκοπό να βλάψω το κόμμα ούτε την προσπάθεια που γίνεται...
Επίσης οποιαδήποτε διαφωνία έχω με κάποιον την λέω και δεν θα χρησιμοποιούσα αθέμιτους τρόπους για επιτύχω κάτι.
Είμαι με το κόμμα των πειρατών απο την αρχή(παρ' όλο που δεν είμαι επίσημο μέλος) και δεν έχω δώσει ποτέ κάποιο δικαίωμα για να κατηγορούμαι σήμερα με αυτό το τρόπο...

Μπορεί ο φίλος μου James να με είπε βλάκα και κάποιος άλλο μαλάκα και να κυκλοφορεί η φωτογραφία μου σαν Wanted, αλλά δεν έκανα κάτι εγώ και μάλιστα
με τόσο απροκάλυπτο τρόπο ώστε να εκθέσω εμένα...Η μαλακία είναι ότι έκανα add για φίλο έναν τυχαίο τύπο Μαρκήσιο κάτι χωρίς να τον τσεκάρω πρώτα και επίσης ότι το προφίλ μου στο fb είναι χύμα στο κύμα...Μεγάλο Λάθος(Thanks Χριστίνα)...Θα επανέλθω μόλις λύσω κάποιες απορίες που έχω και θα σας πω επακριβώς τι έγινε...Καθυστέρησα να απαντήσω επειδή είμαι ακόμα στη δουλειά

Ευχαριστώ και Συγνώμη

Επέτρεψε μου να σου πω ότι λες ηλιθιότητες. Δεν έχουμε τελειώσει ακόμα...
Και στο λέω εγώ γιατί σε θεωρούσα Πειρατή και πάνω από όλα φίλο Πειρατή και όταν η Χριστινα είχε ζητήσει διαχειριστές στο γκρούπ είχα χαρεί που είχες ζητήσει να βοηθήσεις, παρόλα αυτά εσύ διάλεξες τα κολητηλήκια με το βλάκα το Γερμανό και δε δέχομαι ένας άνθρωπος που διαχειρίζεται και άλλα γκρουπ στο FB και διαχειρίζεται και ιστοσελίδα δεν μπορεί να έχει βασική ασφάλεια στους λογαριασμούς του.
Κρίμα λυπάμαι ... Και λυπάμαι ακόμα γιατί θα αναγκαστώ να καταεβάσω το βίντεο "γιατι έγινα Πειρατής "
Οι αναρτήσεις μου είναι οι πολιτικές μου απόψεις.
!!!Be Proud to fly the Jolly Roger!!!
jamesppgr@riseup.net

Tzouvekas Theodoros
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό Tzouvekas Theodoros » 17 Φεβ 2013, 21:08

Η δική μου άποψη είναι πάντως σύσωμη με της χριστίνας . δεν μπορει ο καθένας να κανει κατι και να λέει ειναι μαμακες αυτοι θα την γλυτώσω .
φανταστήτε και τον τίτλο

ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΦΗΜΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΤΕΣ .ΝΕΤΑ ΤΗΝ ΦΗΜΩΣΗ ΑΠΟ ΤΑ MEDIA , ΧΑΚΑΡΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΤΟΥΣ

μην ξεχναμε τι γινωταν τον ιούνιο
Αλήθεια ,Διαφάνεια ,Ελευθερεια του Ανθρώπου
Όι απόψεις μου είναι προσωπικές.

Επιστροφή στο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 2 και 0 επισκέπτες