pav έγραψε:Τίτλος είδησης:"Το Κόμμα Πειρατών βάζει την δίωξη να βρει ποιος τους χάκαρε το Facebook"
Really?
Που αναρτήθηκε αυτό?
pav έγραψε:Τίτλος είδησης:"Το Κόμμα Πειρατών βάζει την δίωξη να βρει ποιος τους χάκαρε το Facebook"
Really?
yiannpap έγραψε:Που αναρτήθηκε αυτό?
gounara έγραψε:οπως εγραψα και στις λιστες χρειαζεται απαντηση χ 100 ιδιου τροπου και αργοτερα να τον παμε για εννομο συμφερον
Jake Lankster έγραψε:Καλησπέρα...
Θα ήθελα να ζητήσω από το κόμμα και σε καθένα προσωπικά συγνώμη για ότι έγινε
χθές το βράδυ...Θέλω να σας πω όμως ότι δεν έχει γίνει κάτι με δική μου ευθύνη...
Ποτέ δεν είχα ούτε έχω σκοπό να βλάψω το κόμμα ούτε την προσπάθεια που γίνεται...
Επίσης οποιαδήποτε διαφωνία έχω με κάποιον την λέω και δεν θα χρησιμοποιούσα αθέμιτους τρόπους για επιτύχω κάτι.
Είμαι με το κόμμα των πειρατών απο την αρχή(παρ' όλο που δεν είμαι επίσημο μέλος) και δεν έχω δώσει ποτέ κάποιο δικαίωμα για να κατηγορούμαι σήμερα με αυτό το τρόπο...
Μπορεί ο φίλος μου James να με είπε βλάκα και κάποιος άλλο μαλάκα και να κυκλοφορεί η φωτογραφία μου σαν Wanted, αλλά δεν έκανα κάτι εγώ και μάλιστα
με τόσο απροκάλυπτο τρόπο ώστε να εκθέσω εμένα...Η μαλακία είναι ότι έκανα add για φίλο έναν τυχαίο τύπο Μαρκήσιο κάτι χωρίς να τον τσεκάρω πρώτα και επίσης ότι το προφίλ μου στο fb είναι χύμα στο κύμα...Μεγάλο Λάθος(Thanks Χριστίνα)...Θα επανέλθω μόλις λύσω κάποιες απορίες που έχω και θα σας πω επακριβώς τι έγινε...Καθυστέρησα να απαντήσω επειδή είμαι ακόμα στη δουλειά
Ευχαριστώ και Συγνώμη
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 2 και 0 επισκέπτες