Κομπειλάδας έγραψε:Παρακαλώ να μην θεωρηθεί ως τρολλάρισμα... γιατί δεν είναι.
Ρώτησα την γυναίκα μου: "Γιατί μαγειρεύεις τόσο λιπαρά φαγητά και σε τέτοιες ποσότητες;"
Μου απάντησε: "Γιατί θέλω να μεταβάλλω επαυξητικά την πολυκαμπυλότητα σου στο χωρόχρονο"
Της λέω: "Δεν το κατάλαβα αυτό... πες το μου με ποιο απλά λόγια"
Και μου απαντά: "Να συγκεντρώσω σε μεγαλύτερη συμπύκνωση την πολυσημειακή ενέργεια της ουσίας σου μέσα στο είναι της φύσης"
Και εγώ έβγαλα τον σκασμό και συνέχισα να τρώω...
Εκτελούνται αναρτήσεις
-
mankasp
- Μέλος του Κόμματος Πειρατών
Re: Εκτελούνται αναρτήσεις
https://twitter.com/e_kastrinakis
-
mankasp
Θέλει να τον παχύνει για να μην τον κλέψει άλλη.Μιχάλης Μαντάς έγραψε:Ένα καλό διαζύγιο ίσως ...Κομπειλάδας έγραψε:Παρακαλώ να μην θεωρηθεί ως τρολλάρισμα... γιατί δεν είναι.
Ρώτησα την γυναίκα μου: "Γιατί μαγειρεύεις τόσο λιπαρά φαγητά και σε τέτοιες ποσότητες;"
Μου απάντησε: "Γιατί θέλω να μεταβάλλω επαυξητικά την πολυκαμπυλότητα σου στο χωρόχρονο"
Και μου απαντά: "Να συγκεντρώσω σε μεγαλύτερη συμπύκνωση την πολυσημειακή ενέργεια της ουσίας σου μέσα στο είναι της φύσης"
-
Rainmaker
μπα του δείχνει ποιος είναι το αφεντικό!mankasp έγραψε:Θέλει να τον παχύνει για να μην τον κλέψει άλλη.Μιχάλης Μαντάς έγραψε:Ένα καλό διαζύγιο ίσως ...Κομπειλάδας έγραψε:Παρακαλώ να μην θεωρηθεί ως τρολλάρισμα... γιατί δεν είναι.
-
Μιχάλης Μαντάς
Δηλαδή Μανώλη το:mankasp έγραψε: Θέλει να τον παχύνει για να μην τον κλέψει άλλη.
"Να συγκεντρώσω σε μεγαλύτερη συμπύκνωση την πολυσημειακή ενέργεια της ουσίας σου μέσα στο είναι της φύσης"
σημαίνει: Να σε παχύνω;
Για δες ρε παιδί μου πρόοδος οι ξένες γλώσσες! Εμένα αρχικά κάτι σε "οικολογικό" μου φάνηκε.
Υ.Γ.: Ήθελα νάξερα πού τα βρίσκει αυτά αυτός ο Κομπειλάδας;
-
mankasp
Δεν ξέρω, εγώ κατάλαβα το πρώτο "Γιατί θέλω να μεταβάλλω επαυξητικά την πολυκαμπυλότητα σου στο χωρόχρονο" = Θέλω να αυξήσω την μάζα σου.Μιχάλης Μαντάς έγραψε:Δηλαδή Μανώλη το:mankasp έγραψε: Θέλει να τον παχύνει για να μην τον κλέψει άλλη.
"Να συγκεντρώσω σε μεγαλύτερη συμπύκνωση την πολυσημειακή ενέργεια της ουσίας σου μέσα στο είναι της φύσης"
σημαίνει: Να σε παχύνω;
Για δες ρε παιδί μου πρόοδος οι ξένες γλώσσες! Εμένα αρχικά κάτι σε "οικολογικό" μου φάνηκε.
Υ.Γ.: Ήθελα νάξερα πού τα βρίσκει αυτά αυτός ο Κομπειλάδας;
-
baskin
Πίσω έχει η αχλάδα την ουρά.Rainmaker έγραψε:ότι πει ο baskin
Στον τάφο της Αμφίπολης είναι ο Μαυρογένης...
-
mankasp
Μου επιτρέπετε να θέσω ένα ακόμα ερώτημα.Kotsos έγραψε:
Μιχάλη είναι δύσκολο σε πέντε δέκα γραμμές να εξηγήσω όλο το σύστημα.
Είχα περιγράψει ένα αντίστοιχο σύστημα, πως θα μπορούσαμε να δουλέψουμε σαν ομάδα, στην πρόταση που είχα καταθέσει για την δομή του κόμματος εδώ http://pirateparty.gr/forum/viewtopic.php?f=167&t=2856.
Δυστυχώς τότε ξεκίνησαν τα προβλήματα και το θέμα ξεχάστηκε.
Πόση εξωστρέφεια πρέπει να έχει το κόμμα μέχρι να αναπτύξουμε μια διαδικασία όπως την Ψηφιακή λειτουργία Δημοκρατικού Κόμματος που παραθέτει ο Kotsos;
Με άλλα λόγια, που πρέπει να επικεντρώσουμε τις δυνάμεις μας δεδομένου του μικρού αριθμού των μελών του κόμματος;
Τη δική μου άποψη την ξέρετε, είναι να κλειστούμε για κάποιο καιρό. Άλλοι υποστηρίζετε πως πρέπει να ανοιχτούμε. Ποια είναι τελικά η σωστή πορεία;
-
Rainmaker
αντί να τρωγόμαστε και να προσπαθούμε να επιβληθούμε ο ένας στον άλλον, να κάνει ο καθένας αυτό που μπορεί καλύτερα και όπου βρεθούμε έτσι κι αλλιώς το ταξίδι έχει σημασία!mankasp έγραψε:
Μου επιτρέπετε να θέσω ένα ακόμα ερώτημα.
Πόση εξωστρέφεια πρέπει να έχει το κόμμα μέχρι να αναπτύξουμε μια διαδικασία όπως την Ψηφιακή λειτουργία Δημοκρατικού Κόμματος που παραθέτει ο Kotsos;
Με άλλα λόγια, που πρέπει να επικεντρώσουμε τις δυνάμεις μας δεδομένου του μικρού αριθμού των μελών του κόμματος;
Τη δική μου άποψη την ξέρετε, είναι να κλειστούμε για κάποιο καιρό. Άλλοι υποστηρίζετε πως πρέπει να ανοιχτούμε. Ποια είναι τελικά η σωστή πορεία;
-
baskin
Όταν μπλέκει το οικονομικό στην μέση, το ποίημα εξανεμίζεται...Rainmaker έγραψε:αντί να τρωγόμαστε και να προσπαθούμε να επιβληθούμε ο ένας στον άλλον, να κάνει ο καθένας αυτό που μπορεί καλύτερα και όπου βρεθούμε έτσι κι αλλιώς το ταξίδι έχει σημασία!
Στον τάφο της Αμφίπολης είναι ο Μαυρογένης...
-
Rainmaker
δηλαδή τρωγόμαστε γιατί υπάρχει το οικονομικό;baskin έγραψε:Όταν μπλέκει το οικονομικό στην μέση, το ποίημα εξανεμίζεται...Rainmaker έγραψε:αντί να τρωγόμαστε και να προσπαθούμε να επιβληθούμε ο ένας στον άλλον, να κάνει ο καθένας αυτό που μπορεί καλύτερα και όπου βρεθούμε έτσι κι αλλιώς το ταξίδι έχει σημασία!