Vassilis Perantzakis έγραψε:bucaneros A έγραψε:Vassilis Perantzakis έγραψε:Εδώ πιστεύω ότι πρέπει να ακολουθήσουμε την διαδικασία που έχει προτείνει ο enros. Να είναι διαρκής η ψηφοφορία και να περιλαμβάνει όλους τους εκλεγμένους. Σημείωση μόνο προς τον enros... η IT δεν είναι εκλεγμένη, είναι εθελοντική.
ειναι λαθος αυτη η αποψη για προσωπα ισως για θεσεις υπο διαμορφωσει.
άσε ρε να τρολλάρω το τρολ... αφού δεν θα τελειώσει ποτέ η ψηφοφορία για να υπάρχει απόφαση....
Δεν είναι όπως τα λες.
ΌΣΟ διαρκεί η απόφαση για έκπτωση, παραμένει κάποιος εκτός αξιώματος. Δεν χρειάζεται να τελειώνει η ψηφοφορία για να υπάρξει απόφαση.
Δες π.χ. τον οστρακισμό μου, όσο οι περισσότεροι δεν θέλουν να μιλάω, δεν μιλάω. Δεν τελειώνει η ψηφοφορία, όμως εγώ είμαι υποχρεωμένος να σκάσω, για όσο χρόνο παραμένει ένα αποτέλεσμα που είναι κατά της ελευθερίας του λόγου μου.
Το ίδιο και για τα μέλη που κατέχουν αξιώματα. Παύονται από τα αξιώματα και αντικαθίστανται με αναπληρωματικούς ΟΣΟ διατηρείται εναντίον τους το αποτέλεσμα της μόνιμης ψηφοφορία που αφορά το πρόσωπό τους. Φυσικά ο εκπίπτων δεν διαγράφεται από το σώμα, ούτε χάνει το δικαίωμα απλού ψήφου και λόγου, οπότε διατηρεί ανά πάσα στιγμή την ελπίδα να μεταπείσει όσους δεν τον χωνεύουν και να ξανα-ανακτήσει το αξίωμά του.