Χωρίς σχολιά

Εδώ συζητιέται ότι δεν συμπεριλαμβάνεται σε κάποια άλλη κατηγορία, σε χαλαρούς τόνους.
Necromancer

Re: Χωρίς σχολιά

Δημοσίευσηαπό Necromancer » 06 Φεβ 2013, 20:26

Όλα τα παραπάνω από τον Ερμή του κόμματος ο οποίος κατάφερε στο σύντομο χρονικό διάστημα που ήταν μέλος του να ποινικοποιήσει
τον πολιτικό λόγο εντός του κόμματος , μια που τελείωνε κάθε πολιτική διαφωνία με απειλές περί καταγγελιών στην αστυνομία και προσφυγής στα πολιτικά δικαστήρια οπού προεδρέυουν συγγενείς του.Τα συμπεράσματα δικά σας.

Όσο για την ανθρωπινή υποστασή μου ........................ :twisted: ............έχεις δίκαιο.....................άνθρωποι είσαστε και φαίνεσθε..........

pav

Δημοσίευσηαπό pav » 06 Φεβ 2013, 20:30

Σχόλιο 1.

Ο τίτλος του νήματος είναι "Χωρίς σχόλια".

Να τ' αφήσουμε έτσι; :)

Rainmaker

Δημοσίευσηαπό Rainmaker » 06 Φεβ 2013, 20:32

pav έγραψε:
Σχόλιο 1.

Ο τίτλος του νήματος είναι "Χωρίς σχόλια".

Να τ' αφήσουμε έτσι; :)

+1000

James
Μέλος του Κόμματος Πειρατών
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό James » 06 Φεβ 2013, 20:55

baskin έγραψε:
Καλησπέρα σας,

Με έκπληξή μου ενημερώθηκα από φίλους για τα κείμενα που έχουν αναρτηθεί στο forum και στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://pirateparty.gr/forum/viewtopic.php?f=162&t=3631 σχετικά με το πρόσωπό μου, δημοσιοποιημένα από άτομο που δεν αξίζει τα «σχολιά»...

Επειδή η προσωπικότητα του καθενός μας δεν επιτρέπεται να είναι παίγνιο τού κάθε τυχοδιώκτη και αρρωστημένου συνομωσιολόγου, αναφέρω τα εξής:

Ως γνωστόν, έχω καταθέσει την παραίτησή μου τόσο από μέλος του Κ.Π.Ε. όσο και από τη Δ.Ε. αυτού, ως φυσικό επακόλουθο της πρώτης. Ο αγαπητότατος εις εμέ πρόεδρος της Δ.Ε. ******************, σε μια προσπάθεια να με μεταπείσει, τουλάχιστον ως προς την αποχώρησή μου από το κόμμα, εζήτησε να συμμετάσχω στην επόμενη συνεδρίαση της Δ.Ε. και να εξηγήσω διά ζώσης το σκεπτικό της απόφασής μου. Επίσης, εζήτησε αν επιθυμώ να γράψω κι ένα κείμενο σχετικό, όπου να κατατίθενται γραπτώς οι σκέψεις μου, θεωρώντας ότι ένα μέλος, που έχει διαθέσει το τελευταίο ένα έτος σημαντικότατο μερίδιο της προσωπικής και οικογενειακής του ζωής στην εξυπηρέτηση των σκοπών και στόχων του κόμματος, δεν μπορεί να αποχωρεί με μια δήλωση απλώς.

Ως ένδειξη σεβασμού προς το ******* αλλά και προς άλλα μέλη, που ζήτησαν να εξηγήσω τη στάση μου, αποδέχθηκα την πρόταση και δόθηκε το ραντεβού για την επόμενη συνεδρίαση της Δ.Ε.

Δυστυχώς, από την Κυριακή το απόγευμα, ένα απρόσμενο γεγονός, το οποίο προκάλεσε απίστευτο πόνο και ανέτρεψε κάθε προγραμματισμό, προσωπικό και οικογενειακό, κι έχει να κάνει με ακραίο θέμα υγείας προσφιλεστάτου προσώπου, δεν μου επέτρεψε να διεκπεραιώσω τις ανειλημμένες υποχρεώσεις μου.

Ο *********, που είναι ενήμερος για το γεγονός και τον οποίο κι από τη θέση αυτή ευχαριστώ για την εχεμύθειά του, και στην εμφανή προσπάθειά του να αποτρέψει την αποχώρησή μου, με ρώτησε αν δέχομαι να αναβληθεί η συζήτηση του συγκεκριμένου θέματος για την επόμενη συνεδρίαση. Δέχτηκα, θεωρώντας ότι όντως χρωστώ μια απάντηση προς όλους αυτούς με τους οποίους είχαμε κάνει τόσες κοινές προσπάθειες, για την ανάδειξη των πειρατικών αρχών, αν και του εξήγησα ότι η αποχώρησή μου μπορεί να θεωρηθεί ως δεδομένη, χωρίς να διατυπώνω υπερβολές του τύπου «είμαι αμετάπειστος». Του εζήτησα να μην αναφέρει τη σοβαρότητα του λόγου για τον οποίο θα απουσίαζα κι ότι αν επιθυμούν και τα υπόλοιπα μέλη της Δ.Ε., θα μπορούσα, καλώς εχόντων των καταστάσεων, να παρευρίσκομαι στην επόμενη συνεδρίαση.

Κι εκεί έκλεισε το όποιο θέμα.

Από εκεί και μετά, αναλαμβάνουν δράση τα γνωστά εσωκομματικά τρολάκια, που εναγωνίως αναζητούν εχθρούς, γιατί τούς είναι μία κάποια λύσις, για να παραφράσω το μέγιστο αλεξανδρινό.

Ας μη ψάχνουν κάποιοι την κακοδαιμονία του κόμματος δεξιά κι αριστερά. Εκ των ένδον η αποσάθρωση. Διόλου τυχαία η λειψανδρία που ταλανίζει το κόμμα και η υποτίμησή του σε μια ηλεκτρονική παρέα, πολλά μέλη της οποίας αδυνατούν να δουν πέρα και έξω από το πλαίσιο της οθόνης τους.

Οι προσβολές και οι ειρωνείες (η νέα πειρατική μόδα, των οποίων η κακή και άστοχη χρήση τους δείχνει και το ποιόν των χρηστών τους,) επιστρέφονται, γιατί δεν υπάρχει παραλήπτης. Τέτοια μέλη, να τα χαίρεται το όποιο κόμμα τα έχει.

Χαίρομαι, πάντως, που αποδεικνύεται ότι ακόμα και τα ανθρωποειδή, τύπου necromancer και της συνομοταξίας του, μπορούν και χρησιμοποιούν υπολογιστή. Εύχομαι σύντομα την αναβάθμιση του λογισμικού τους σε πιο ανθρώπινη έκδοση.

Προφανώς, ό,τι έχω να εξηγήσω και ν΄ απολογηθώ θα γίνει σε προσωπικό επίπεδο και στους όποιους ελαχίστους μπορεί αυτό να ενδιαφέρει.

Παρακαλώ να διαγραφεί κάθε προσωπικό μου δεδομένο από το Κόμμα Πειρατών και μου κοινοποιηθεί η διαγραφή μου.

Αυτονόητο, ότι τόσο τις πειρατικές ιδέες όσο και τη χρήση των εννοιών, δεν τις εκχωρώ σε κανέναν, ούτε τις απεμπολώ και διατηρώ κάθε μου δικαίωμα να τις χρησιμοποιώ ως άτομο, όπως σάς έχουν απαντήσει σχετικώς κι άλλοι πριν από μένα.

Μετά τιμής,

Υ.Γ. Τρεχάτε, τώρα, στην Ε(πιτροπή) Δ(ιάλυσης) να κάνετε επιπλήξεις στους απροσάρμοστους...

από απαντητικό email στη λίστα ΔΕ
Είσαι τραγικός.......................και εσύ και οι υπόλοιποι λαικιστές που απαρτίζουν την Δ.Ε..
Δεν έχετε καταλάβει ότι δεν έχετε τίποτα άλλο να κερδίσετε από το Κ.Π.Ε.?
Αργά ή γρήγορα η ανικανότητα σας φαίνεται όλο και πιό πολύ, μέρα με τη μέρα.
Δε θα αργήσει να αποκατασταθεί η πειρατική εικόνα.

James - member of PPGR

να επισημάνω ότι το παραπάνω μήνυμα μου απορρίφθηκε από το διαχειριστή, δε τον ρωτάω γιατί, αλλά θέλω να τον ρωτήσω γιατί δεν απόρριψε το πιό παραπάνω μήνυμα κάποιου που είχε ήδη παραιτηθεί και έστειλε μήνυμα στη ΔΕ χρησιμοποιώντας και λογαριασμό εμαιλ με όνομα= μιχάλης-κατερινα και hotmail?
ή μήπως το πιο παραπάνω μήνυμα δε περιέχει απαξιωτικούς και υβριστικούς χαρακτηρισμούς????
Γιά το δικό μου δε με νοιάζει γιά του μιχάλη θέλω να μου πεις γιατί το πέρασες κύριε διαχειρστά????????????????
Τελευταία επεξεργασία από 1 και James, έχει επεξεργασθεί 6 φορά/ες συνολικά
Οι αναρτήσεις μου είναι οι πολιτικές μου απόψεις.
!!!Be Proud to fly the Jolly Roger!!!
jamesppgr@riseup.net

baskin

Δημοσίευσηαπό baskin » 06 Φεβ 2013, 21:05

Δεν απαντάμε στην λίστα της Δ.Ε. Δημήτρη εγώ το έκανα reject για να αρχίσουμε να κρατάμε την λίστα καθαρή.
Στον τάφο της Αμφίπολης είναι ο Μαυρογένης...

James
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό James » 06 Φεβ 2013, 21:07

και συνεχίζω γιατί άφησες του μιχάλη??
jamesppgr@riseup.net

baskin

Δημοσίευσηαπό baskin » 06 Φεβ 2013, 21:09

James έγραψε:και συνεχίζω γιατί άφησες του μιχάλη??

Γιατί κανείς δεν μου έχει προωθήσει αίτημα διαγραφής του από τις λίστες και είναι μέλος της Δ.Ε. οπότε δεν περνάει από το moderation. Δεν έχει γίνει καμία αλλαγή στα accounts του Μιχάλη, γιατί δεν έχει γίνει αίτημα από την Δ.Ε. για την αφαίρεση των λογαριασμών.

Θεωρώ ότι καταλαβαίνεις.

Ας ασχοληθούμε με τον άλλο καρδινάλιο που μαζεύει και φράγκα στο όνομα του κόμματος.
Στον τάφο της Αμφίπολης είναι ο Μαυρογένης...

mankasp

Δημοσίευσηαπό mankasp » 06 Φεβ 2013, 21:14

https://twitter.com/e_kastrinakis

James
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό James » 06 Φεβ 2013, 21:21

baskin έγραψε:
James έγραψε:και συνεχίζω γιατί άφησες του μιχάλη??

Γιατί κανείς δεν μου έχει προωθήσει αίτημα διαγραφής του από τις λίστες και είναι μέλος της Δ.Ε. οπότε δεν περνάει από το moderation. Δεν έχει γίνει καμία αλλαγή στα accounts του Μιχάλη, γιατί δεν έχει γίνει αίτημα από την Δ.Ε. για την αφαίρεση των λογαριασμών.

Θεωρώ ότι καταλαβαίνεις.

Ας ασχοληθούμε με τον άλλο καρδινάλιο που μαζεύει και φράγκα στο όνομα του κόμματος.

οπότε δηλαδή τότε και εγώ είμαι αναπληρωματικό μέλος της ΔΕ ? αφού κανείς δε σας το έχει επισημοποιήσει?
(δε θέλω να είμαι πάντως)
jamesppgr@riseup.net

ekfrasi

Δημοσίευσηαπό ekfrasi » 07 Φεβ 2013, 00:23

mankasp έγραψε:http://pads.pirateparty.gr/p/amfisvitisi_melous_DE

Γνωρίζουμε το σύνολο του ΣτΜ?

9.5 Αμφισβήτηση μέρους ή του συνόλου της Διοικούσας Επιτροπής γίνεται με αίτημα που συγκεντρώνει την υποστήριξη του ενός δεύτερου (1/2) του Σώματος των Μελών συν έναν, προς την Επιτροπή Διαιτησίας. Σε περίπτωση αμφισβήτησης του συνόλου της Διοικούσας Επιτροπής ορίζεται από την Επιτροπή Διαιτησίας τριμελές Προεδρείο, το οποίο οδηγεί το κόμμα σε έκτακτο Συνέδριο για την εκλογή νέας Διοικούσας Επιτροπής.
1. Προστασία της ιδιωτικής ζωής .
2. Μεταρρύθμιση της νομοθεσίας για το copyright.
3. Αλλαγές στην Ευρωπαϊκή νομοθεσία για τις πατέντες.
+1. Διαφάνεια της Δημόσιας Διοίκησης.

Επιστροφή στο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 5 και 0 επισκέπτες