Rainmaker έγραψε:Ποιος φταίει γι αυτό (που δεν ασχολούμαστε)?ekfrasi έγραψε:
επειδή δεν ασχολούμαστε με αυτό αλλά με όλα τα άλλα.
Υπάρχει έργο και δεν φαίνεται?
ekfrasi έγραψε:Μιλάω μόνο για αυτά που έχω ακούσει εγώ!
Rainmaker έγραψε:Ποιος φταίει γι αυτό (που δεν ασχολούμαστε)?ekfrasi έγραψε:
Υπάρχει έργο και δεν φαίνεται?
ekfrasi έγραψε:Μιλάω μόνο για αυτά που έχω ακούσει εγώ!
εγώ μιλάω στο αν ισχύουν (ή αν νομίζεις ότι ισχύουν) αυτά που έχεις ακούσει?ekfrasi έγραψε:Rainmaker έγραψε:Ποιος φταίει γι αυτό (που δεν ασχολούμαστε)?ekfrasi έγραψε:
Υπάρχει έργο και δεν φαίνεται?ekfrasi έγραψε:Μιλάω μόνο για αυτά που έχω ακούσει εγώ!
Οι απαντήσεις είναι εκεί!!!!Κομπειλάδας έγραψε:Οι απαντήσεις έχουν ήδη δοθεί στο Ερωτηματολόγιο
Ξανακοίταξα τα αποτελέσματα του ερωτηματολογίου. Πιστεύω πως αναφέρεστε στην ερώτηση 8: "Πρότεινε τρόπους δράσης για να γίνει πιο αποτελεσματική η δράση του κόμματος.". Θα πρέπει να κάνω μια ομαδοποίηση και θα τις λάβω υπόψιν.laskaris_vasilis έγραψε:Οι απαντήσεις είναι εκεί!!!!Κομπειλάδας έγραψε:Οι απαντήσεις έχουν ήδη δοθεί στο Ερωτηματολόγιο
αχ ρε Άγγελε, τους έβαλες τα πιο δύσκολα πράγματα.... Δηλαδή τα αυτονόητα.agelos έγραψε:a) γιατί επιτρέπουμε στα τρολ να τρολάρουν
β) γιατι επιτρέπουμε σε φίλους μας πειρατές να επιμένουν με άξεστο τρόπο να επιβάλουν την άποψη τους
γ) γιατί για πολλά και σημαντικά θέματα δεν ασχολούμαστε και μόνο μια επιτροπή τρέχει ενω τα 70κατι ενεργά μέλη δεν μπαίνουν σε επιτροπές όλοι μαζί να παράγουμε έργο ουσιαστικό πέρα απο την μουρμούρα....
Γειά σου άγγελε. Επέτρεψε μου...agelos έγραψε:a) γιατί επιτρέπουμε στα τρολ να τρολάρουν
β) γιατι επιτρέπουμε σε φίλους μας πειρατές να επιμένουν με άξεστο τρόπο να επιβάλουν την άποψη τους
γ) γιατί για πολλά και σημαντικά θέματα δεν ασχολούμαστε και μόνο μια επιτροπή τρέχει ενω τα 70κατι ενεργά μέλη δεν μπαίνουν σε επιτροπές όλοι μαζί να παράγουμε έργο ουσιαστικό πέρα απο την μουρμούρα....