Το δικαίωμα μεταβολής-διαγραφής παλαιών μηνυμάτων καταργήθηκε από την ΙΤ.
Η ΙΤ μόνο αυτή διατηρεί το δικαίωμα να μεταβάλει-διαγράψει αυτά που είπες, ενώ εσύ δεν έχεις δικαίωμα να διαγράψεις ή να μεταβάλεις τα λόγια σου.
Στην πράξη αυτό σημαίνει ότι τα μηνύματά σου δεν σου ανήκουν.
Θέλεις να έχεις δικαίωμα να κάνεις edit τα παλιά σου μηνύματα;
ΟΝΟΜ. ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ: Δικαίωμα edit στα παλιά σου μηνύματα
ΟΝΟΜ. ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ: Δικαίωμα edit στα παλιά σου μηνύματα
Τελευταία επεξεργασία από 1 και enros, έχει επεξεργασθεί 3 φορά/ες συνολικά
-
- Επίτιμο μέλος του Κόμματος Πειρατών (Κάπτεν)
- Τοποθεσία: Κάπου με θέα τον Κορινθιακό μου αρκεί (πρώην -mesitiko-)
Re: ΟΝΟΜ. ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ: Δικαίωμα edit στα παλιά σου μηνύματα
ΝΑΙ....γιατί έχω πει και μ....ίες και μετάνοιωσα
(πρώην -mesitiko-)
Χρυσανθόπουλος Σπύρος."Έχει δικαίωμα να ασκεί κριτική εκείνος που έχει διάθεση να βοηθήσει."Abraham Lincoln (1809-1865, Αμερικανός πρόεδρος)
https://www.facebook.com/spyros.piratis
Ό,τι γράφω είναι προσωπικές απόψεις.
Χρυσανθόπουλος Σπύρος."Έχει δικαίωμα να ασκεί κριτική εκείνος που έχει διάθεση να βοηθήσει."Abraham Lincoln (1809-1865, Αμερικανός πρόεδρος)
https://www.facebook.com/spyros.piratis
Ό,τι γράφω είναι προσωπικές απόψεις.
-mesitiko- έγραψε:ΝΑΙ....γιατί έχω πει και μ....ίες και μετάνοιωσα
Έτσι μπράβο! Άνθρωποι είμαστε και έχουμε όλοι μας πει ΠΟΛΛΕΣ μαλακίες.
Μαλακίες-ξεμαλακίες, σημασία έχει ότι αυτά που είπαμε είναι δικά μας, και πρέπει να έχουμε το δικαίωμα, ο καθένας για τα δικά του λόγια, να τα διορθώνει ή να τα διαγράφει.
-
- Μέλος του Κόμματος Πειρατών
- Επικοινωνία:
Don't feed ......
Οι αναρτήσεις μου είναι οι πολιτικές μου απόψεις.
!!!Be Proud to fly the Jolly Roger!!!
jamesppgr@riseup.net
!!!Be Proud to fly the Jolly Roger!!!
jamesppgr@riseup.net
Τρολλ είσαστε εσείς, που θέλετε να είναι το φόρουμ σαν το facebook, όπου δεν σβήνεται τίποτα.
Εγώ θα παρακαλούσα την ΙΤ τουλάχιστον για μένα να με αφήσει να διορθώνω κάποια μηνύματά μου τα οποία είναι σκληρά στους χαρακτηρισμούς τους και θίγουν (δίκαια αλλά πολλές φορές και άδικα) κάποιους ανθρώπους.
Εγώ θα παρακαλούσα την ΙΤ τουλάχιστον για μένα να με αφήσει να διορθώνω κάποια μηνύματά μου τα οποία είναι σκληρά στους χαρακτηρισμούς τους και θίγουν (δίκαια αλλά πολλές φορές και άδικα) κάποιους ανθρώπους.
Re: Πειρατικό Παπαγαλάκι - Αναφορά Ιανουαρίου 2013
baskin έγραψε:To Παπαγαλάκι έχει δικό του AWstats. Μπορεί να μην είναι σαν τα google analytics αλλά είναι ok και δεν στέλνει πουθενά δεδομένα.
Προσωπικά όμως δεδομένα πολλές φορές κάποιοι κάνουν λάθος και τα δημοσιεύουν οι ίδιοι. Και μετά το μετανιώνουν.
Δεν θα ήταν σωστό να έχουν το δικαίωμα να τα διαγράψουν;
Γιατί έχετε κάνει το φόρουμ σαν το facebook που ο καθένας δεν μπορεί να διαγράψει τα μηνύματά του;
-
- Μέλος του Κόμματος Πειρατών
Αν αρχίσεις πάλι να spammαρεις όλα τα θέματα με την καινούργια σου μανία, θα τρώει delete γιατί βαριέμαι να μεταφέρω.
Στον τάφο της Αμφίπολης είναι ο Μαυρογένης...
baskin έγραψε:Αν αρχίσεις πάλι να spammαρεις όλα τα θέματα με την καινούργια σου μανία, θα τρώει delete γιατί βαριέμαι να μεταφέρω.
καλά οκ σταματώ.
Την γνώμη σου όμως εδώ, το ναι ή όχι θα το καταθέσεις; Όχι πως θεωρώ βέβαια ότι έχει και σημασία, αφού το τι έχει δικαίωμα να κάνει ο καθένας με τα δικά του μηνύματα, δεν τίθεται καν σε ψηφοφορία.
Εγώ προσωπικά αρνούμαι να δεχτώ ότι οι άλλοι έχουν δικαίωμα να μου απαγορέψουν να διαγράψω αν ποτέ το θελήσω όλα τα μηνύματά μου.
Και παρακαλώ όλους τους πειρατές να στηρίξουν το αίτημά μου αυτό προς την ΙΤ. Τα προσωπικά δεδομένα και το δικαιώματα του άλλου στο να διαγράφει ότι θέλει από αυτά που είπε, είναι πολύ σημαντικότερο πράγμα από την διαφύλαξη της ροής της συζήτησης (που στο κάτω κάτω όποιος θέλει να την διαφυλάξει, υπάρχει και το quote).
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 0 και 0 επισκέπτες