Το *Γερμανικό Κομμα Πειρατων εξασθενεί.
Ότι είπε ο pav. Τα υπόλοιπα είναι ανούσια ηχώ... που ακούμε και ξανα-ακούμε και μοιάζει με την γενική Ελληνική ηττοπάθεια στην κοινωνία.
το κόμμα πειρατών εξασθενεί.
Re: το κόμμα πειρατών εξασθενεί.
Φοίβος Γιαννόπουλος. Ένας ακόμη κρίκος στην ανθρώπινη αλυσίδα. http://phoebusg.com/
-
- Μέλος του Κόμματος Πειρατών
.....Η μόνη επίθεση από πλευρά μου ήταν μία για την οποία σου ζήτησα συγνώμη. Διαφωνώ μαζί σου στην αιτιολογία για την επανάληψη της ψηφοφορίας για το liquid, αλλά από την άλλη δεν μου έχεις απαντήσει αν εννοείς πως ΟΛΕΣ οι ψηφοφορίες μέχρι τώρα είναι άκυρες για τον ίδιο λόγο... Δεν θεωρώ ότι μου κάνεις επίθεση, αλλά μία απάντηση θα την ήθελα....
Συνονόματε, δεν τίθεται ζήτημα για την (όποια) επίθεση (τυχόν) μου έκανες!! Δεν την "είδα". Δεν την θεώρησα σαν "επίθεση"!!!
Από εκεί και πέρα, αν ζητάς την άποψή μου για τις ψηφοφορίες: ΝΑΙ!! Είναι αντικαταστατικές!!
Επιχειρήματα; Ένα "κάρο".... Τα έχω καταθέσει/περιγράψει όλα εδώ (κατά πως μου "κόβει").
Δικαιολογίες δε, του τύπου: "πρόκειται για πληκτρολόγηση", "είναι σύμφωνες με τον "κανονισμό"";;;...... δεν μου λένε τίποτα!!!
Αφού το LQFB έπαψε να με "ενοχλεί" (εντροπία λέγεται), παύω και εγώ να ασχολούμαι μαζί του!
pav έγραψε:Προσωπική άποψη/επιφοίτηση/moment of clarity:
Ο μόνος τρόπος για να δεχτώ να έχουμε θέσεις για όλα, είναι να αλλάξουν ριζικά οι "επιτροπές" μας, οι στόχοι τους και ο τρόπος λειτουργίας τους. Θα πρέπει να εντοπίζουν τα προβλήματα, να τα κατακερματίζουν και να ζητάνε από τον κόσμο να διαμορφώσει τις θέσεις μέσα από ειδικά εργαλεία διαβουλεύσεων και ψηφοφοριών.
Μέχρι να είμαστε σε θέση να το κάνουμε αυτό δεν πρέπει να βγάζουμε θέσεις, προτάσεις, καταγγελίες και τα εσώψυχα του καθενός. Ως τότε παγώνουν όλα και δουλεύουμε μόνο για να στήσουμε τα παραπάνω. Αλλιώς δεν κάνουμε τίποτα διαφορετικό από τα υπόλοιπα κόμματα.
Λαϊκισμός RULES
ακομη και στο κομμα των "ορθολογιστων" πειρατων οπου προτεινεται και μαλιστα απο ενα digerati (!) η ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΗ ΜΠΑΡΟΥΦΑ περι "κοσμου" που θα διαμορφωνει τις θεσεις (τις ποιες;;;τις αντιμνημονιακες βεβαιως βεβαιως αφου ο "κοσμος" ετσι ξερει να "σκεφτεται") ...
ουτε στο ΚΚΕ να ημουνα , τοση αγιοποιηση του "κοσμου" πια, παλι καλα που δεν ειπες "ο λαος"...
Απ' οτι καταλαβα εχουμε ηδη φτασει στο ανωτερο σταδιο του σοσιαλισμου, στην ...Αμεση Δημοκρατια... κατα το οποιο ο πληρως ενημερος, καταρτισμενος και με ωριμη πολιτικη αντιληψη "κοσμος" διαμορφωνει θεσεις, παιρνει αποφασεις και οδηγει τη χωρα στον "πειρατικο παραδεισο"...
Εχει και η (πολιτικη) ανευθυνοτητα τα ορια της... ή μηπως οχι ;
Νέες "πειρατικές" αρχές :
1. Δρυός πεσούσης πας "πειρατής" ξυλεύεται
2. Ουδείς ασφαλέστερος εχθρός από τους ευεργετηθέντες ΑΧΑΡΙΣΤΟΥΣ
3. Όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα , στο τέλος τον τρώνε οι κότες
-
Νομίζω Γιώργο, δεν το έπιασες αυτό που είπε ο Παύλος. Κόλλησες με τον "κόσμο", ενώ ο Παύλος εννοεί την "συμμετοχή".
Η μεγάλη αντίφαση είναι ότι οι "digerati" εδώ μέσα, κατηγορούνται ως εχθροί την "άμεσης" δημοκρατίας, ενώ οι υπέρμαχοι άλλα λένε και άλλα πράττουν.
Η μεγάλη αντίφαση είναι ότι οι "digerati" εδώ μέσα, κατηγορούνται ως εχθροί την "άμεσης" δημοκρατίας, ενώ οι υπέρμαχοι άλλα λένε και άλλα πράττουν.
Στον τάφο της Αμφίπολης είναι ο Μαυρογένης...
Δεν ηρθα στους πειρατες για να λυσω το οικονομικο προβλημα της ελλαδας. Αν ηταν ετσι, ειμαι αρκετα βεβαιος οτι θα ημουν στον συριζα.
οπα , et tu figlio Adrian !!!
(...ενω εκει θα το ελυνες σιγουρα

baskin έγραψε:Νομίζω Γιώργο, δεν το έπιασες αυτό που είπε ο Παύλος. Κόλλησες με τον "κόσμο", ενώ ο Παύλος εννοεί την "συμμετοχή".
Δυστυχως Στρατο, το "επιασα" πολυ περισσοτερο απο οσο φανταζεσαι...
απο τη μια μεταφυσικη αρλουμπα παμε στην αλλη τωρα .
Οσο για τη "συμμετοχη" φαινεται πως καποιοι την ταυτιζουν με την κολυμπηθρα του Σιλωαμ οπου εμβαπτιζονται οι μεχρι προτινος "διεφθαρμενοι" και εξαγνιζονται, ετοιμοι πλεον για τις πλεον ρηξικελευθες τομες στη ζωη τους και τις πιο ορθολογικες αποφασεις (μεσα απο ψηφιακες διαδικασιες βεβαιως βεβαιως - ναι ναι ειναι οι ιδιοι που μεχρι προχτες ψηφιζαν 80% ΠΑΝΔΟΚ και ζουσαν με δανεικα !).
Αλλαζω πλεον το ερωτημα : εχει ορια η (πολιτικη) αγραμματωσυνη ;;; ή μηπως οχι ;
μου φαινεται , τελικα εχει δικηο ο Θεοφανης : σας ψεκαζουν....
-
Γιώργο δεν έχεις καταλάβει τι ζητάει ο pav. Μπαρούφες βγαίνουν από τυχαίες επιτροπές που συμμετέχει κάποιος απλά επειδή ενδιαφέρεται. Ο pav περιγράφει μια πιο σύνθετη διαδικασία και μάλιστα προτείνει μέχρι να την βρούμε να κάτσουμε στα αυγά μας.
https://twitter.com/e_kastrinakis
οσοι αισθανονται "τυχαιοι" και "ανεπαρκεις" να κατσουν στ' αυγα τους.
Επειδη καποιοι εχουν κοπει στις εξετασεις και εμειναν στο (πολιτικο) νηπιαγωγειο δεν σημαινει οτι οι υπολοιποι που αισθανονται ικανοι και επαρκεις δεν μπορουν να ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ λυσεις και θεσεις.
Ακριβως σε αυτη τη "συνθετη διαδικασια" κρυβεται η μεταφυσικη μπαρουφα. Ο ιδεαλισμος σε ολο του το μεγαλειο.
Δεν θελω να πιασω αυτο που εγραψε ο Παυλος λεξη προς λεξη γιατι θα πω πραγματα που δεν θελω, κυριως γιατι εκτιμω οτι οσα εγραψε τα εγραψε με καλη πιστη και ανιδιοτελεια. Ειναι προφανης ομως και η πολιτικη αγνοια και η απολυτα σχηματικη προσεγγιση .
καλο ειναι να διαβαζουμε και κανενα βιβλιο, οχι μονο links...
Επειδη καποιοι εχουν κοπει στις εξετασεις και εμειναν στο (πολιτικο) νηπιαγωγειο δεν σημαινει οτι οι υπολοιποι που αισθανονται ικανοι και επαρκεις δεν μπορουν να ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ λυσεις και θεσεις.
Ακριβως σε αυτη τη "συνθετη διαδικασια" κρυβεται η μεταφυσικη μπαρουφα. Ο ιδεαλισμος σε ολο του το μεγαλειο.
Δεν θελω να πιασω αυτο που εγραψε ο Παυλος λεξη προς λεξη γιατι θα πω πραγματα που δεν θελω, κυριως γιατι εκτιμω οτι οσα εγραψε τα εγραψε με καλη πιστη και ανιδιοτελεια. Ειναι προφανης ομως και η πολιτικη αγνοια και η απολυτα σχηματικη προσεγγιση .
Ο Γιώργος έχει καταλάβει πολύ καλά, γιαυτό και τον έπιασαν οι αλλεργίες του. Δεν θέλω να επεκταθώ και να προσβάλω όπως αυτός γιατί όσες φορές το έκανα το μετάνιωσα αργότερα. Δεν ήρθα εδώ για να αποδείξω κάτι.
Πριν από λίγα χρόνια ήταν αδιανόητο να έχει ο κάθε ένας μας τόσο δυνατή φωνή και ευκαιρίες να ακουστεί. Ελάχιστοι είχαν βήμα και ακροατήριο και ακόμη λιγότεροι το δικαίωμα να μιλήσουν ελεύθερα.
Οι αποφάσεις πρέπει να περάσουν σταδιακά στα χέρια του κόσμου - είναι θέμα χρόνου. Όπως ψηφίζουμε στις βουλευτικές, έτσι θα μάθουμε να ψηφίζουμε και αλλού.
Πριν από λίγα χρόνια ήταν αδιανόητο να έχει ο κάθε ένας μας τόσο δυνατή φωνή και ευκαιρίες να ακουστεί. Ελάχιστοι είχαν βήμα και ακροατήριο και ακόμη λιγότεροι το δικαίωμα να μιλήσουν ελεύθερα.
Οι αποφάσεις πρέπει να περάσουν σταδιακά στα χέρια του κόσμου - είναι θέμα χρόνου. Όπως ψηφίζουμε στις βουλευτικές, έτσι θα μάθουμε να ψηφίζουμε και αλλού.
-
omissman έγραψε:οσοι αισθανονται "τυχαιοι" και "ανεπαρκεις" να κατσουν στ' αυγα τους.
Να μην κάτσουν στα αυγά τους, ποιος θα τους το απαγορεύσει; Εξάλλου το ποιος έιναι τυχαίος και ανεπαρκεις ποιος το κρίνει; Είναι υποκειμενικό. Καποιος τρίτος πρέπει να κρίνει τα επιχειρήματα του. Ποιος θα το κάνει αυτό; Είναι ικανή να το κάνει η πλειοψηφία; Σίγουρα είναι ικανός να το κάνει κάποιος γνώστης ή ειδικός ή διαβασμένος; Ποιος θα τον διαλέξει όμως αυτόν;
omissman έγραψε:Επειδη καποιοι εχουν κοπει στις εξετασεις και εμειναν στο (πολιτικο) νηπιαγωγειο δεν σημαινει οτι οι υπολοιποι που αισθανονται ικανοι και επαρκεις δεν μπορουν να ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ λυσεις και θεσεις.
Αυτό με τα βιβλία και τα links δεν το καταλαβαίνω. Το θεωρώ αυτονόητο πως οποίος θέλει να εμβαθύνει θα πρέπει να διαβάζει και βιβλία αλλά πριν πάει στο βιβλιοπωλείο ή την βιβλιοθήκη, μια ερευνά online για να δει ποιους συγγραφείς ή για τι θέματα να ψάξει, δεν μπορεί να κάνει; Από μένα πάντως ολοκληρωμένη πρόταση χωρίς να έχω διαβάσει και παραθέσει οτιδήποτε απαραίτητο δεν πρόκειται να κατέβει επίσημα ποτέ και ας κάνω χρόνια να τη διαμορφώσω, γιατί πρώτα απ'όλα πρέπει να πείσω τον εαυτό μου πως είναι εφικτή.
Αυτό γιατί κάπου είπες πως ασχολούμαστε για συνεργατικές οικονομίες και τέτοια. Να σε ενημερώσω λοιπόν πως θα ήθελα επανεκκίνηση τη επιτροπής για την οικονομία όχι για αυτά που μάζεψα στο wiki που και εγώ μπαρούφες τις βλέπω προς το παρών αλλά μπας και βγει κάτι που θα μπορούσε να εφαρμοστεί χθες κιόλας μπας και φιλοτιμηθεί να ασχοληθεί και κανένας άλλος μαζί μας.
Και για να τελειώσω, σε ό,τι αφορά την πρόταση του pav, δεν ξέρω αν είναι μπαρούφα ή όχι προς το παρών - μελετάω (βιβλία) για το πως θα μπορούσε να γίνει - αλλά εμένα μου φαίνεται πιο υποσχόμενη. Περίμενε να δεις κάτι ποιο ολοκληρωμένο (αν βγει ποτέ), και μετά κρίνε όσο θες.
https://twitter.com/e_kastrinakis
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 3 και 0 επισκέπτες