το κόμμα πειρατών εξασθενεί.

Φίλοι και μέλη γνωριζόμαστε και συζητάμε για τα θέματα που μας απασχολούν.
manos_

Re: το κόμμα πειρατών εξασθενεί.

Δημοσίευσηαπό manos_ » 28 Ιαν 2013, 16:29

Αν δεν έχεις επίπεδο δεν θα φτάσεις σε επίπεδο.
Το τρολάρισμα ή το αγνοούμε ή χλευάζουμε τον φανατισμό του, αλλιώς το τρολ σπέρνει τη διάλυση.
Όμως το τρολ δεν ευθύνεται αν δεν έχει ξεκαθαριστεί το ηθικό πλαίσιο.
Και η ηθική προκύπτει από το όραμα και τις αξίες.

zio_donnie
Μέλος του Κόμματος Πειρατών
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό zio_donnie » 28 Ιαν 2013, 16:32

headofthebored έγραψε:
zio_donnie έγραψε:
Να δούμε αν τελικά η λύση είναι το άνοιγμα ή το κλείσιμο της ατζέντας.

Λύση σε τι πράγμα; Γιατί αν το πρόβλημα είναι τα εκλογικά ποσοστά, εγώ δεν το θεωρώ πρόβλημα. Οι Σουηδοί είναι στο 3% και κάτω στη χώρα τους και έχουν 2 ευρωβουλευτές. απλά το 3% τους είναι παγιωμένο και σταθερό σε αντίθεση με την Γερμανική φούσκα.

Λύση στην μη-συμμετοχή και την απαξίωση (αν αυτή υπάρχει)
Για τους ευρωβουλευτές δεν μετράει τι γιατί είναι από εκλογές προ 4ετιας, για σήμερα έχεις στοιχεία για το 3% ότι είναι σταθερό?
Αν έχεις μπορείς να τα παραθέσεις να τα δούμε?

Δεν καταφέρνω να βρω κάτι στα Αγγλικά πέρα από τα λεγόμενα του Falkvinge. To 2010 πάντως δεν πιάσανε το 4% και έμειναν εκτός βουλής ενώ το 2009 είχαν 7% και 50.000 μέλη. Το 2012 είχαν 16.000 μέλη.
Ε.Δ.Α.Π.Ε. The truth is out there.

enros

Δημοσίευσηαπό enros » 28 Ιαν 2013, 17:42

Το έχω πει πολλές φορές και θα το ξαναπώ.

Το πρόβλημα βρίσκεται στην ανικανότητα της ΙΤ, και στον "μασωνικό" τρόπο με τον οποίο αυτή δέχεται τα νέα μέλη και γενικά λειτουργεί.
Η ανικανότητα της ΙΤ, και η άρνησή της να δεχτεί νέο αίμα που θα δώσει τεχνικές λύσεις στο πρόβλημα του τρολλ αλλά και της δημοκρατίας, είναι η αιτία του χάους.
Η ΙΤ ως ομάδα είναι "καμένη", όμως δεν υπάρχει το θάρρος (ή η πολιτική βούληση) από την ΔΕ να την ξεριζώσει και να φυτέψει καινούργιους στην θέση της.

Επαναλαμβάνω σε όλους τους τεχνολογικά άσχετους, ας μην τρομάζουν και ας μην θεωρούν την ΙΤ αναντικατάστατη. Η δουλειά που κάνει αυτή την στιγμή η ΙΤ είναι για παιδάκια του δημοτικού.

laskaris_vasilis

Δημοσίευσηαπό laskaris_vasilis » 28 Ιαν 2013, 18:57

Όταν σε κάποιο κόμμα χαθεί η "ακοή" και η "αίσθηση", εκεί θα οδηγηθεί, θέλει δεν θέλει!!!!
........ Βέβαια υπάρχει πάντα το επιχείρημα της "υπερτροφίας του προστάτη"!!!
aka: Τα "γεροντοπαλίκαρα" παραμένουν στις εμμονές τους!!!
Αφού το LQFB έπαψε να με "ενοχλεί" (εντροπία λέγεται), παύω και εγώ να ασχολούμαι μαζί του!

piratiko.org
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό piratiko.org » 28 Ιαν 2013, 19:47

baskin έγραψε:Μπορεί κάποιος να κάνει μετάφραση;

το που θέλω να καταλήξω...

εάν ήμουνα φασίστας θα απαντούσα στον στρατο ως εξής:

στρατο δεν πας καλά! συμμετάσχεις σε ένα διεθνές κόμμα σε ένα παγκόσμιο κίνημα. έλεος πια! τι να σου μεταφράσω? εάν δεν ξέρεις γερμανικά η τουλάχιστον δεν μπορείς να μεταφράσεις αυτό που γράφω? τι γυρεύεις εδώ μέσα??

(στρατό όμως δεν είμαι φασίστας και θα σου το μεταφράσω εάν σου είναι τόσο σημαντικό)

δεν περιγράφει τίποτε άλλο πέρα από αυτά που περνάμε και εμείς.. Ένας πολύ ενεργός πειρατής φεύγει από το κόμμα επειδή ο ιδρώτας και το τρέξιμο που έχει ρίξει πάντοτε περνά από μια αρνητική κρίση ορισμένων υπέρ ενεργών troll και φασιστικών ομάδων μέσα από στο forum και τις λίστες. πέρα από αυτό αναφέρει και το πρόβλημα του liquid με το delegation και το πως το εκμεταλλεύονται κάποιοι superdelegators.

το πρόβλημα μου είναι

βλέπω σε εμάς μια τάση μιας ομάδας του σουηδικού lobby μέσα στο κόμμα το οποίο προσπαθεί να περάσει την δικιά του agenta με αισχρότατο τρόπο.

φυσικά έχει το δικαίωμα να το κάνει, και ένα παραπάνω εφόσον οι υπόλοιποι δεν ενεργούν κατάλληλα να αποτρέψουν η τουλάχιστον να αποδείξουν και να παρουσιάσουν την δικιά τους agenta.

καταδικάζω μόνο ένα πράγμα. τον τρόπο τον οποίο χρησιμοποιεί η ομάδα αυτή. είναι χυδαία, ακατάλληλη και ακαταλαβίστικη για έναν ψηφιακά αναλφάβητο χρήστη όπως οι ίδιοι τον αποκαλούν.

προσωπικά δεν γουστάρω ένα κόμμα πειρατών μόνο στον ψηφιακό χορό, αλλά ένα κόμμα κοινωνικό, άμεσοδημοκρατικό, εκμεταλλευόμενο τα ψηφιακά δεδομένα που μας παρέχει η τεχνολογία και τεχνογνωσία των ψηφιακών ενήμερων μελών.

να είστε σίγουροι ότι όταν μείνετε μόνοι σας δεν έχετε μέλλον! σε μια χώρα όπως η σουηδία που η κοινωνία είναι σχεδόν πλήρες διαδικτυακά συνδεδεμένοι και πολλοι πολίτες είναι ψηφιακά αλφάβητοι , το κόμμα των πειρατών κυμαίνεται πάνω κάτω στα 3%. για σκεφτείτε σε πόσα τις εκατό θα είναι το δικό σας κόμμα πειρατών!

μάλλον είστε βολεμένοι και έχετε χρόνο και διάθεση να παίζεται με τον πόνο του κόσμου. εγώ προσωπικά δεν ήρθα στο κόμμα για να παίξω star wars. ήρθα να αλλάξουμε!
και όχι να αλλάξουμε ψηφιακές πλατφόρμες και να συζητώ για μπαρούφες.

ΕΓΩ ΗΡΘΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ !!! ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ∞ ΧΡΟΝΙΑ!. ΑΛΛΑ ΣΗΜΕΡΑ!!!!!!

έχετε μείνει "ΜΌΝΟΙ ΣΑΣ" δεν το βλέπετε?? 5 άτομα καθόσαστε και μιλάτε περί ανέμου αναμεταξύ σας ! και όλοι οι άλλοι πήγανε σπίτια τους!!!!!

E L E Ο Σ
Τελευταία επεξεργασία από 9 και piratiko.org, έχει επεξεργασθεί 28 φορά/ες συνολικά
Όλες οι απόψεις των post μου είναι αυστηρά προσωπικές. Οι επίσημες θέσεις βρίσκονται στο http://www.pirata.gr
My Blog: http://www.pressfree.net
Γιώργος

Vassilis Perantzakis
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό Vassilis Perantzakis » 28 Ιαν 2013, 19:56

Ο καθένας με τον πόνο του...

Αντί να κατηγορεί ο ένας τον άλλον, προτείνετε πολιτικές και θέσεις. Τα υπόλοιπα είναι ανοησίες. Δεν με ενδιαφέρει ο ΙΤάς ή ο ΔΕάς ή ΕΔάς. Αυτά είναι για εσωτερική λειτουργία.

Επίσης δεν με ενδιαφέρουν οι θεωρίες συνωμοσίας. Όποιος θέλει τέτοιες να πάει στον Καμμένο... :twisted:
Βασίλης Περαντζάκης (Προγραμματιστής\Αναλυτής)
http://www.vasper.eu/blog/
https://www.linkedin.com/in/vassilis-perantzakis-1029b514/

laskaris_vasilis

Δημοσίευσηαπό laskaris_vasilis » 28 Ιαν 2013, 20:14

Vassilis Perantzakis έγραψε:Ο καθένας με τον πόνο του...

Αντί να κατηγορεί ο ένας τον άλλον, προτείνετε πολιτικές και θέσεις. Τα υπόλοιπα είναι ανοησίες. Δεν με ενδιαφέρει ο ΙΤάς ή ο ΔΕάς ή ΕΔάς. Αυτά είναι για εσωτερική λειτουργία.

Επίσης δεν με ενδιαφέρουν οι θεωρίες συνωμοσίας. Όποιος θέλει τέτοιες να πάει στον Καμμένο... :twisted:

Βρε Βασίλη, ο "πόνος" του καθ` ενός, δεν είναι "πόνος" ή τουλάχιστον αιτία σκέψης για το "κόμμα";
........ Θέλεις προτάσεις;
.. ΕΘΕΛΟΤΥΦΛΕΙΣ Πειρατή!!!
Οι προτάσεις έχουν γίνει, έχουν αναλυθεί αλλά ΔΕΝ ΑΡΕΣΟΥΝ!!!!
.. Σε ποιούς; (ερώτηση).
Σε εμένα πάντως αρέσουν στηρίζω πολλές από αυτές!!!!
Από μεριάς σου όμως δεν είδα διάθεση για διάλογο αλλά για "επίθεση"!!
Γιατί;; "Υπηρετείς" κάπου;;
Αφού το LQFB έπαψε να με "ενοχλεί" (εντροπία λέγεται), παύω και εγώ να ασχολούμαι μαζί του!

SilindeElendil

Δημοσίευσηαπό SilindeElendil » 28 Ιαν 2013, 20:15

laskaris_vasilis έγραψε:

Βρε Βασίλη, ο "πόνος" του καθ` ενός, δεν είναι "πόνος" ή τουλάχιστον αιτία σκέψης για το "κόμμα";
.. Σε ποιούς; (ερώτηση).

Στο Μετρο!!! :lol:
Dura lex...Sed lex
Ότι γράφω είναι αυστηρά προσωπικές απόψεις.
'Οποιος επιθυμεί εναλλακτικούς διαύλους επικοινωνίας ας μου στείλει ένα Pm

laskaris_vasilis

Δημοσίευσηαπό laskaris_vasilis » 28 Ιαν 2013, 20:18

SilindeElendil έγραψε:
laskaris_vasilis έγραψε:

.. Σε ποιούς; (ερώτηση).

Σε ρώτησε κανείς ή είσαι αυτόκλητο "γιουσουφάκι";

SilindeElendil

Δημοσίευσηαπό SilindeElendil » 28 Ιαν 2013, 20:20

laskaris_vasilis έγραψε:
SilindeElendil έγραψε:

Σε ρώτησε κανείς ή είσαι αυτόκλητο "γιουσουφάκι";

Οτι ερωτηση κανεις τετοια απαντηση θα παρεις.... :mrgreen:
Dura lex...Sed lex
Ότι γράφω είναι αυστηρά προσωπικές απόψεις.
'Οποιος επιθυμεί εναλλακτικούς διαύλους επικοινωνίας ας μου στείλει ένα Pm

Επιστροφή στο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 9 και 0 επισκέπτες