James έγραψε:Kotsos:
Δεν ξέρω αν θα μείνω ή αν θα φύγω, αλλά δεν θα αφήσω ένα πολιτικό χώρο στον οποίο εκτέθηκα να γίνει σαν την Χρυσή Αυγή με τους ίδιους περιορισμένης ευθύνης ανεγκέφαλους οπαδούς και την ίδια ιδεοληπτική υπερφίαλη φιγούρα σαν την μάνα του Μιχαλολιάκου να ορίζει τι θα πιστεύουν αυτή την εβδομάδα ο αρχηγός (ΔΕ) και οι οπαδοί.
Κωνσταντίνε πρίν αποφασίσεις να μας απαλλάξεις από τη παρουσία σου, μη ξεχάσεις να απελευθερώσεις εκείνη τη
πληρωμή στο κόμμα που είχες κάνει στην Alpha bank τότε που δεν είχαμε λογαριασμό στην αντίστοιχη τράπεζα..............
Θα απελευθερωθούν όταν κάποιοι επίδοξοι βουλευτές σαν και του λόγου σου θα υπογράψουν ότι ο βουλευτικός μισθός τους θα πηγαίνει υπέρ κόμματος.
Μαζόχας να ασχολούμαι μαζί σου μπορεί να είμαι. Μαλάκας να σε πληρώσω το υστέρημά μου για να βγάζεις 10000 ευρώ το μήνα και να μην κερδίζει το κόμμα τίποτα δεν είμαι.
Οι άλλοι μπορεί να είναι και να τους δουλεύεις.
Στην ζωή μου όμως έμαθα ότι με ξένα κόλυβα κηδεία δεν κάνεις.
Αντιλαμβάνομαι γιατί σας έπιασε η κολωπιλάλα. Το 2014 είναι κοντά, ευρωβουλευτή κατά πάσα πιθανότητα θα βγάλουμε. Θέλετε να ξεκαθαριστούν οι λογαριασμοί μέσα στο κόμμα ώστε να συνταχθεί η λίστα για το ποιοί θα συμμετάσχουν στο φαγοπότι.
Γι'αυτό και το κάψιμο, ο κάθε ένας να ιδρύει και ένα τοπικό γραφείο, για αυτό και πολλά πολλά άλλα καψίματα που συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό.
Μαζευτείτε.
Ο νέος κόσμος έχει κάνει σαφές τι θέλει.
Κάποιον που να είναι σταθερός στη ιδεολογία του, να μην την κάνει υποκριτικά λάστιχο κατα πως τον συμφέρει και να την εκφράζει αυτή με λόγια και πράξεις αδιαφορώντας για τις συνέπειες.