Rainmaker έγραψε:+1000000000000000000zio_donnie έγραψε: Αν δεν αντέχεις στην κριτική ή αν τσαντίζεσαι που οι ιδέες σου δεν περνάνε και φεύγεις δεν σημαίνει πως υπάρχει συνωμοσία. .
Τουλαχιστον τουτος ειναι λογικος
Rainmaker έγραψε:+1000000000000000000zio_donnie έγραψε: Αν δεν αντέχεις στην κριτική ή αν τσαντίζεσαι που οι ιδέες σου δεν περνάνε και φεύγεις δεν σημαίνει πως υπάρχει συνωμοσία. .
οκ! εγώ προσωπικά δεν έχω να προσθέσω στην συζήτηση κάτι άλλο νομίζω ότι το καλύψαμε το θέμαbaskin έγραψε:Για να καταλάβεις πόσο λάθος είσαι (αν και το πρόβλημα σου στο έβαλα πιο πάνω), ψάξε να βρεις ποιος μιλάει (και ποιος άρχισε να μιλάει) για "εμείς" και "εσείς".
Και σε ξανα-παραπέμπω στα λογικά σφάλματα. Χρεώνεις τα "κακά" που σε κατατρέχουν στους άλλους. Ποιο fail και κοινότυπο, καίγεσαι.
Ναι γιατί μπαινοβγαίνει ανάλογα με το ποιος "κερδίζει". Για να ξαναμπήκε θα τα είπανε με τους άλλους αμεσοδημοκράτες, τα βάλανε κάτω και μάλλον θα είναι περισσότεροι εξ'ου και οι χαρούλες. Δε βλέπεις μας έχουν βαλαντώσει με τις αρχές. Ο piratiko τις έχει κανει προαιρετικές, o rainmaker τις αρνείται εντελώς, ο Μοτσάκος συνωμοσιολογεί και κατεβάζουν πρόταση να μπουν άλλες 5-10 αρχές.SilindeElendil έγραψε:Rainmaker έγραψε:+1000000000000000000zio_donnie έγραψε: Αν δεν αντέχεις στην κριτική ή αν τσαντίζεσαι που οι ιδέες σου δεν περνάνε και φεύγεις δεν σημαίνει πως υπάρχει συνωμοσία. .
Τουλαχιστον τουτος ειναι λογικος
μην αγχώνεσαι δεν πάει κανένας πουθενά όλοι εδώ θα μείνουμε....alex-S έγραψε:Καλησπέρα, μόλις μπήκα σε αυτό το κόμμα, εδω και 2 ημέρες!
Γιατί με ρωτάτε αν θέλω να πάω σε άλλο?
Ψήφισα όχι.
Καλώς τα παιδιά. Ποιος σε ρώτησε κάτι τέτοιο; Μια χαρά είσαι εδώ. Να σου ευχηθώ σιδεροκέφαλος, κι αν θες να ξέρεις, εγώ πρέπει να είμαι ο γεροντότερος εδώ μέσα μέχρι αποδείξεως του εναντίου.alex-S έγραψε:Καλησπέρα, μόλις μπήκα σε αυτό το κόμμα, εδω και 2 ημέρες!
Γιατί με ρωτάτε αν θέλω να πάω σε άλλο?
Ψήφισα όχι.
Και με την σειρά μου, καλώς σε βρήκαμε.alex-S έγραψε:Σιδεροκέφαληκαι ευχαριστώ κε. Μιχάλη

Αυτά παθαίνουμε με τα ψευδώνυμα!alex-S έγραψε:Σιδεροκέφαληκαι ευχαριστώ κε. Μιχάλη