zio_donnie έγραψε:οι αμεσοδημοκράτες είναι προβατάκια που τα κυνηγάνε παρόλο που καταστρέφουν αυτό που τους φιλοξενεί; .
γιατί με φιλοξενεί;
απο που προκύπτει αυτό δεν είμαι ιδρυτικό μέλος και όπως εγώ και πολλοί ακόμα;
zio_donnie έγραψε:οι αμεσοδημοκράτες είναι προβατάκια που τα κυνηγάνε παρόλο που καταστρέφουν αυτό που τους φιλοξενεί; .
ekfrasi έγραψε:Να θυμίσω απλά πως η ερώτηση είναι: Θα θέλατε να συμμετάσχετε σε ένα νέο πολιτικό κίνημα με κύρια αρχή την άμεση δημοκρατία;"
και όχι το αν θα αλλάξει το ΠΕΙΡ.
Κοινώς μιλάμε για το αν γινόταν κάτι τέτοιο αν εσείς εδώ μέσα θα πηγαίνατε (που σημαίνει οτι θα φεύγατε απο εδώ βάση του 3,3,3)?
baskin έγραψε:zio_donnie έγραψε:Πάντως την συνομωσιολογία Μοτσάκου παρατηρώ πως δεν την βάζεις στην λασπολογία.
Για την ταμπακέρα τίποτα...
ekfrasi έγραψε:Να θυμίσω απλά πως η ερώτηση είναι: Θα θέλατε να συμμετάσχετε σε ένα νέο πολιτικό κίνημα με κύρια αρχή την άμεση δημοκρατία;"
και όχι το αν θα αλλάξει το ΠΕΙΡ.
Κοινώς μιλάμε για το αν γινόταν κάτι τέτοιο αν εσείς εδώ μέσα θα πηγαίνατε (που σημαίνει οτι θα φεύγατε απο εδώ βάση του 3,3,3)?
Rainmaker έγραψε:baskin έγραψε:[Ξέρετε, στην αρχή νόμιζα ότι στοχοποιήσατε τον mike1966 τον piratiko.org και κάποιους άλλους γιατί κάναν "κοτσάνες" αλλά τελικά ο λόγος (φυσικά δικιά μου ερμηνεία) ήταν γιατί δεν πληρούσαν τις προϋποθέσεις που θέτετε και πάνω στις κοτσάνες τους καταφέρατε να διώξετε μερικούς τους επόμενους στόχους σας τους βλέπουμε και ξέρουμε ότι όντως έχουν κάνει κοτσάνες αλλά σας "ΒΛΕΠΟΥΜΕ"
zio_donnie έγραψε: Αν δεν αντέχεις στην κριτική ή αν τσαντίζεσαι που οι ιδέες σου δεν περνάνε και φεύγεις δεν σημαίνει πως υπάρχει συνωμοσία. .
Rainmaker έγραψε:zio_donnie έγραψε: Αν δεν αντέχεις στην κριτική ή αν τσαντίζεσαι που οι ιδέες σου δεν περνάνε και φεύγεις δεν σημαίνει πως υπάρχει συνωμοσία. .
+1000000000000000000
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 1 και 0 επισκέπτες