Αμεσοδημοκρατικό Κόμμα Ελλάδας

Δημοσκοπήσεις Πολιτών - Δικαίωμα ψήφου έχουν όλα τα μέλη και φίλοι του κόμματος.

Θα θέλατε να συμμετάσχετε σε ένα νέο πολιτικό κίνημα με κύρια αρχή την άμεση δημοκρατία;

Το δημοψήφισμα λήγει στις 29 Ιαν 2013, 15:20

Ναι
3
10%
Όχι (θα εξηγήσω γιατί όχι)
22
71%
Άλλο
5
16%
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ
1
3%

Σύνολο ψήφων: 31

ekfrasi
Μέλος του Κόμματος Πειρατών

Re: Αμεσοδημοκρατικό Κόμμα Ελλάδας

Δημοσίευσηαπό ekfrasi » 25 Ιαν 2013, 14:03

pav έγραψε:
ekfrasi έγραψε:
mankasp έγραψε:Υ.Γ. πρέπει να το βγάλουμε με ελληνικούς υπότιτλους.

ΠΟΙΟΣ θα το αναλάβει? το subtitles?

Ορίστε το SRT, θέλει μετάφραση τώρα. http://pastebin.com/raw.php?i=kXzxaf4s

Το πιάνω....
1. Προστασία της ιδιωτικής ζωής .
2. Μεταρρύθμιση της νομοθεσίας για το copyright.
3. Αλλαγές στην Ευρωπαϊκή νομοθεσία για τις πατέντες.
+1. Διαφάνεια της Δημόσιας Διοίκησης.

baskin

Δημοσίευσηαπό baskin » 25 Ιαν 2013, 14:03

pav έγραψε:
ekfrasi έγραψε:
mankasp έγραψε:Υ.Γ. πρέπει να το βγάλουμε με ελληνικούς υπότιτλους.

ΠΟΙΟΣ θα το αναλάβει? το subtitles?

Ορίστε το SRT, θέλει μετάφραση τώρα. http://pastebin.com/raw.php?i=kXzxaf4s

Δεν το βάζετε στην ΟΜ.ΕΠ στο Κουμπάσο σαν θέμα για να μην παραπέσει εδώ.
Στον τάφο της Αμφίπολης είναι ο Μαυρογένης...

mankasp

Δημοσίευσηαπό mankasp » 25 Ιαν 2013, 14:04

Rainmaker έγραψε:
baskin έγραψε:
Ο κόσμος δεν θα πάει σε ένα πειρατικό κόμμα στο οποίο ανακατεύουν τσουκάλια με γενικές αρλούμπες και αυτόν τον κόσμο εγώ δεν το θέλω. Μου αρκούν 5-10 πιτσιρικάδες που έχουν λιώσει στα RPG και αποφάσισαν να γίνουν ενεργοί πολίτες σε έναν τομέα που στην χώρα μας θεωρείτε για τους λίγους και εκλεκτούς.

Γιατί δεν βάζετε στο καταστατικό όποιος θέλει να είναι στο κόμμα πειρατών να περνάει τεστ υπολογιστών;
μήπως γιατί θέλετε και τα λεφτάκια των "αγαθών" πολιτών;
Μήπως τελικά είστε ίδιοι με το σύστημα που μας μεγάλωσε; ο καθένας την "πάρτι" του βέβαια η δικιά σας "πάρτι" είναι οι υπολογιστές!

Ένας “ψευτοδημοκράτης του κώλου που κρύβεται πίσω από μια οθόνη” απαντά
https://twitter.com/e_kastrinakis

baskin

Δημοσίευσηαπό baskin » 25 Ιαν 2013, 14:04

Rainmaker έγραψε:Γιατί δεν βάζετε στο καταστατικό όποιος θέλει να είναι στο κόμμα πειρατών να περνάει τεστ υπολογιστών;
Μήπως τελικά είστε ίδιοι με το σύστημα που μας μεγάλωσε; ο καθένας την "πάρτι" του βέβαια η δικιά σας "πάρτι" είναι οι υπολογιστές!

Μια χαρά μπουρδολογία...

adrian

Δημοσίευσηαπό adrian » 25 Ιαν 2013, 14:08

δεν τον ειχα για τοσο μαλθακο τον rain..
https://www.youtube.com/watch?v=wuKx7AgHLes
καλύτερα ξύλινο πόδι, παρά ξύλινος λόγος - arrrr

zio_donnie
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό zio_donnie » 25 Ιαν 2013, 14:13

Rainmaker έγραψε:Γιατί δεν βάζετε στο καταστατικό όποιος θέλει να είναι στο κόμμα πειρατών να περνάει τεστ υπολογιστών;

Πάλι δεν σε καταλαβαίνω. Αφενός δεν απαιτείται καμία εξειδικευμένη γνώση υπολογιστή, πέρα από το να ξέρεις να μπαίνεις στο ίντερνετ. Και ναι αν δεν ξέρεις τι είναι το ίντερνετ, δεν έχει νόημα να γίνεις μέλος. Αν τώρα είσαι τόσο αγαθός που γράφτηκες με την ελπίδα να κάνουμε προγραμματικές δηλώσεις για την Αγία Θέκλα, δείξε μου που σου τάξανε κάτι άλλο από τις 3 αρχές και θα σου δώσω τα λεφτά σου πίσω. Αν όμως μπαίνεις με την λογική θα περάσω το δικό μου βιολί και αν δεν περάσει είστε μονόχνοτοι, συγγνώμη αλλά έχεις προβλήματα κατανόησης αλλά και στοιχειώδους πολιτικής ευγένειας. Δεν γίνεται να μπαίνεις σε μια οργάνωση και να λες "τι μαλακίες είναι όλες αυτές άλλα είναι τα σημαντικά".

Το ο καθένας για την πάρτη του είναι άδικη κατηγορία ενός πικρόχολου που αρνείται να καταλάβει πως δεν έχουμε όλοι τις ίδιες προτεραιότητες. Δηλαδή το κόμμα πρέπει με το ζόρι να ευχαριστεί τους πάντες ή είναι υποχρεωτικό να ασχοληθώ με όλα τα προβλήματα μέσω του κόμματος; Κανείς δεν σου απαγορεύει να ασχοληθείς και με άλλες οργανώσεις και κινήματα ταυτόχρονα. Γιατί πρέπει να είναι όλα κάτω από την ίδια ομπρέλα;
Ε.Δ.Α.Π.Ε. The truth is out there.

Rainmaker

Δημοσίευσηαπό Rainmaker » 25 Ιαν 2013, 14:17

zio_donnie έγραψε: Εγώ ξέρω τι θέλω και δεν βιάζομαι, οπότε δεν έχω το άγχος που έχεις εσύ να πείσεις και να μαζέψεις πλήθη για να αλλάξεις το "σύστημα".

Λοιπόν ας μιλήσω για μένα εγώ δεν ήρθα στο πειρατικό για να πείσω και να μαζέψω πλήθη ούτε καν ήθελα να μιλάω στο φόρουμ και δεν έχω ξαναμιλήσει σε φόρουμ.
Το ίδιο το πειρατικό με κάλεσε με αυτά που "διατυμπάνιζε" και είπα να ρθω αλλά τώρα με διώχνει και απ ότι καταλαβαίνω και όλους όσους δεν πληρούν τις "προϋποθέσεις" πραγματικά δεν έχω πρόβλημα να φύγω αλλά αλλάξτε το καταστατικό και γω υπόσχομαι να ψηφίσω αυτές τις αλλαγές αλλά αν δεν το κάνετε και επειδή πλεόν δεν σας παίρνω και πολύ στα σοβαρά θα κατεβω υποψήφιος βουλευτής (σήμερα τις ελέγχετε τις ψήφους εντος του κόμματος αύριο δεν το ξέρετε) έτσι για πλάκα, φυσικά και συμφωνώ με τις τρεις αρχές σας αλλά θα λέω και τα δικά μου και η πλάκα συνεχίζεται... :lol:

zio_donnie έγραψε:Οι ιδέες των πειρατών θα επικρατήσουν αργά ή γρήγορα, με ή χωρίς το κόμμα.

Αν δεν σοβαρευτείτε και διορθώσετε τα κακώς κείμενα του καταστατικού οι ιδέες των πειρατών θα επικρατήσουν όμως όχι λόγω του κόμματος.

mankasp

Δημοσίευσηαπό mankasp » 25 Ιαν 2013, 14:19

Πού συμπεραίνεις Rainmaker ότι κάποιος θέλει να σε διώξει;
https://twitter.com/e_kastrinakis

baskin

Δημοσίευσηαπό baskin » 25 Ιαν 2013, 14:20

Rainmaker έγραψε:Αν δεν σοβαρευτείτε και διορθώσετε τα κακώς κείμενα του καταστατικού οι ιδέες των πειρατών θα επικρατήσουν όμως όχι λόγω του κόμματος.

Η διαφορά μας είναι ότι εγώ θεωρώ ως σοβαρό το να καταλήξουμε χωρίς καταστατικό κάποια στιγμή.

zio_donnie
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό zio_donnie » 25 Ιαν 2013, 14:20

Rainmaker έγραψε:
zio_donnie έγραψε:Οι ιδέες των πειρατών θα επικρατήσουν αργά ή γρήγορα, με ή χωρίς το κόμμα.

Αν δεν σοβαρευτείτε και διορθώσετε τα κακώς κείμενα του καταστατικού οι ιδέες των πειρατών θα επικρατήσουν όμως όχι λόγω του κόμματος.

Μακάρι. Αν γίνει αυτό εγώ θα πάω σπίτι μου. Μακάρι να τις κλέψουν και να τις εφαρμόσουν τις ιδέες μας, να ασχοληθώ περισσότερο με τα χόμπυ μου.
Ε.Δ.Α.Π.Ε. The truth is out there.

Επιστροφή στο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 2 και 0 επισκέπτες