Αμεσοδημοκρατικό Κόμμα Ελλάδας

Δημοσκοπήσεις Πολιτών - Δικαίωμα ψήφου έχουν όλα τα μέλη και φίλοι του κόμματος.

Θα θέλατε να συμμετάσχετε σε ένα νέο πολιτικό κίνημα με κύρια αρχή την άμεση δημοκρατία;

Το δημοψήφισμα λήγει στις 29 Ιαν 2013, 15:20

Ναι
3
10%
Όχι (θα εξηγήσω γιατί όχι)
22
71%
Άλλο
5
16%
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ
1
3%

Σύνολο ψήφων: 31

mankasp
Μέλος του Κόμματος Πειρατών

Re: Αμεσοδημοκρατικό Κόμμα Ελλάδας

Δημοσίευσηαπό mankasp » 24 Ιαν 2013, 18:43

Θέλω να λειτουργούμε δημοκρατικά στο κόμμα. Δεν θέλω την άμεση δημοκρατία ως πολίτευμα, θέλω την δημοκρατία γενικώς, οποιασδήποτε μορφής. Αν αυτό είναι φασισμός, χέστηκα, τότε είμαι φασίστας.
https://twitter.com/e_kastrinakis

Kotsos

Δημοσίευσηαπό Kotsos » 24 Ιαν 2013, 18:45

James έγραψε:
Kotsos έγραψε:Ερώτηση κρίσεως.

Ποιές είναι οι τρείς Πειρατικές αρχές;;;;;

Κάτι θυμάμαι, έχω και το Αλτσχάιμερ λόγω ηλικίας, για το άτομα αποφασίζουν. Υπάρχει ακόμα σαν αρχή ή ήταν και αυτό εκλογική παπάτζα για να μαζέψουμε ψήφους, όπως λέει και ο Διονύσεις;;;

Διευκρινήσεις
3 αρχές =
*Αλλαγή νομοθεσίας copyright
*Αλλαγή νομοθεσίας πατέντες
*Πολιτικά δικαιώματα

Στο πολιτικά δικαιώματα δεν εντάσσεται η άμεση δημοκρατία;;;;

Τι θέλει να πει ο ποιητής με το πολιτικά δικαιώματα;;;;;

Ερώτηση κρίσεως για τα πειρατόπουλα το πληκτρολογίου.
Ο νέος κόσμος έχει κάνει σαφές τι θέλει.
Κάποιον που να είναι σταθερός στη ιδεολογία του, να μην την κάνει υποκριτικά λάστιχο κατα πως τον συμφέρει και να την εκφράζει αυτή με λόγια και πράξεις αδιαφορώντας για τις συνέπειες.

Kotsos

Δημοσίευσηαπό Kotsos » 24 Ιαν 2013, 18:46

mankasp έγραψε:Θέλω να λειτουργούμε δημοκρατικά στο κόμμα. Δεν θέλω την άμεση δημοκρατία ως πολίτευμα, θέλω την δημοκρατία γενικώς, οποιασδήποτε μορφής. Αν αυτό είναι φασισμός, χέστηκα, τότε είμαι φασίστας.

Define δημοκρατικα;;;;
Κάποιον που να είναι σταθερός στη ιδεολογία του, να μην την κάνει υποκριτικά λάστιχο κατα πως τον συμφέρει και να την εκφράζει αυτή με λόγια και πράξεις αδιαφορώντας για τις συνέπειες.

Κομπειλάδας
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό Κομπειλάδας » 24 Ιαν 2013, 18:46

Κάτι θυμάμαι, έχω και το Αλτσχάιμερ λόγω ηλικίας, για το άτομα αποφασίζουν. Υπάρχει ακόμα σαν αρχή ή ήταν και αυτό εκλογική παπάτζα για να μαζέψουμε ψήφους, όπως λέει και ο Διονύσης;;;

Κατ' εμέ: Pirate Party Declaration of Principles 3.2 / Πειρατικό Κόμμα Διακήρυξη Αρχών 3.2 http://www.pirateparty.gr/wiki/index.php?title=Pirate_Party_Declaration_of_Principles_3.2
(που περιλαμβάνονται και ως αναφορές στις Αρχές μας και στο Καταστατικό μας και αναλύονται αρκετά στις Θέσεις μας)
здравствуйте

Kotsos

Δημοσίευσηαπό Kotsos » 24 Ιαν 2013, 18:57

Κομπειλάδας έγραψε:

Κάτι θυμάμαι, έχω και το Αλτσχάιμερ λόγω ηλικίας, για το άτομα αποφασίζουν. Υπάρχει ακόμα σαν αρχή ή ήταν και αυτό εκλογική παπάτζα για να μαζέψουμε ψήφους, όπως λέει και ο Διονύσης;;;

Κατ' εμέ: Pirate Party Declaration of Principles 3.2 / Πειρατικό Κόμμα Διακήρυξη Αρχών 3.2 http://www.pirateparty.gr/wiki/index.php?title=Pirate_Party_Declaration_of_Principles_3.2
(που περιλαμβάνονται και ως αναφορές στις Αρχές μας και στο Καταστατικό μας και αναλύονται αρκετά στις Θέσεις μας)

The three core beliefs of the Pirate Party are the need for protection of citizen's rights, the will to free our culture, and the insight that patents and private monopolies are damaging to society.
Οι τρεις βασικές πεποιθήσεις του Πειρατικού Κόμματος είναι η ανάγκη για την προστασία των δικαιωμάτων των πολιτών, η θέληση της απελευθέρωσης του πολιτισμού μας, και η αντίληψη ότι τα διπλώματα ευρεσιτεχνίας και τα ιδιωτικά μονοπώλια ([private] monopoly, βλ. http://en.wikipedia.org/wiki/Monopoly) βλάπτουν την κοινωνία.

Η άμεση δημοκρατία ( δυνατότητα του πολίτη να ασκεί την νομοθετική εξουσία) δεν ανήκει στα citizen rights ( πολιτικά δικαιώματα και όχι δικαιώματα των πολιτών κε μεταφραστά) ;;;;;;;;
Τα πειρατόπουλα συνεχίζουν να είναι σε κρίση.

James
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό James » 24 Ιαν 2013, 19:00

to billy:
Its-Not-Fascism-when-WE-do-it1.jpg
Its-Not-Fascism-when-WE-do-it1.jpg (32.05 KiB) 3904 προβολές
Οι αναρτήσεις μου είναι οι πολιτικές μου απόψεις.
!!!Be Proud to fly the Jolly Roger!!!
jamesppgr@riseup.net

petrogazz
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό petrogazz » 24 Ιαν 2013, 19:02

Λέτε τελικά να μας ψεκάζουν με φασιστόσκονη;

Κομπειλάδας
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό Κομπειλάδας » 24 Ιαν 2013, 19:09

Kotsos έγραψε:
Κομπειλάδας έγραψε:

The three core beliefs of the Pirate Party are the need for protection of citizen's rights, the will to free our culture, and the insight that patents and private monopolies are damaging to society.
Οι τρεις βασικές πεποιθήσεις του Πειρατικού Κόμματος είναι η ανάγκη για την προστασία των δικαιωμάτων των πολιτών, η θέληση της απελευθέρωσης του πολιτισμού μας, και η αντίληψη ότι τα διπλώματα ευρεσιτεχνίας και τα ιδιωτικά μονοπώλια ([private] monopoly, βλ. http://en.wikipedia.org/wiki/Monopoly) βλάπτουν την κοινωνία.

Η άμεση δημοκρατία ( δυνατότητα του πολίτη να ασκεί την νομοθετική εξουσία) δεν ανήκει στα citizen rights ( πολιτικά δικαιώματα και όχι δικαιώματα των πολιτών κε μεταφραστά) ;;;;;;;;

Ψάχνω να βρω το alias σου σε κάποια ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ εργασία μετάφρασης.... αλλά δεν το βρίσκω... γιατί άραγε? :|
здравствуйте

ekfrasi

Δημοσίευσηαπό ekfrasi » 24 Ιαν 2013, 19:10

Kotsos έγραψε:

Αν και θα ήταν αυτονόητο το "η δυνατότητα του πολίτη να ασκεί την νομοθετική εξουσία" μπορώ να πω ότι ΟΧΙ δεν περιλαμβάνεται σε αυτά τα 3.
Δεν ασχολείτε με το κομμάτι της "εξουσίας" καμίας απο τις 3, ούτε της μορφής του πολιτεύματος.

Αλλά μόνο με αυτό: (για την ώρα)
Μια δημοκρατική κοινωνία χρειάζεται διαφανές κράτος και αδιαφανείς πολίτες. Οι πολίτες θα πρέπει να είναι ελεύθεροι να συναθροίζονται να διατυπώνουν και να εκφράζουν τις απόψεις τους χωρίς τον φόβο της κρατικής παρακολούθησης. Επεκτείνοντας αυτήν την έννοια σε μια κοινωνία της πληροφορίας το δικαίωμα στην ανωνυμία στις επικοινωνίες πρέπει να επεκταθεί. Κατά συνέπεια το απόρρητο της αλληλογραφίας πρέπει να συμπεριλαμβάνει όλη την ψηφιακή επικοινωνία.
1. Προστασία της ιδιωτικής ζωής .
2. Μεταρρύθμιση της νομοθεσίας για το copyright.
3. Αλλαγές στην Ευρωπαϊκή νομοθεσία για τις πατέντες.
+1. Διαφάνεια της Δημόσιας Διοίκησης.

zio_donnie
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό zio_donnie » 24 Ιαν 2013, 19:25

Kotsos έγραψε:Η άμεση δημοκρατία ( δυνατότητα του πολίτη να ασκεί την νομοθετική εξουσία) δεν ανήκει στα citizen rights ( πολιτικά δικαιώματα και όχι δικαιώματα των πολιτών κε μεταφραστά) ;;;;;;;;

Γιατί ένα σύστημα μόνο υπάρχει; Δικαίωμά μου να θέλω την δημοκρατία αντιπροσωπευτική, που βλέπεις την σύγκρουση. Το να γίνει θέση του κόμματος σημαίνει ότι διάλεξες την άμεση δημοκρατία ως σύστημα και όχι ότι είναι το μόνο σύστημα που σέβεται τα δικαιώματά σου. Μάθε να ξεχωρίζεις έννοιες εκτός άμα έχεις γράψει και αυτό το βιβλίο.

Τα αγανακτισμενόπουλα πολιτικοί επιστήμονες της φακής συνεχίζουν να είναι σε κρίση.
Ε.Δ.Α.Π.Ε. The truth is out there.

Επιστροφή στο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 2 και 0 επισκέπτες