από Πρώτη ψηφοφορία Λικουιντ επανάληψη της 7ης ψηφοφορίας

Φίλοι και μέλη γνωριζόμαστε και συζητάμε για τα θέματα που μας απασχολούν.
SilindeElendil
Μέλος του Κόμματος Πειρατών

Re: Πρώτη ψηφοφορία Λικουιντ επανάληψη της 7ης ψηφοφορίας

Δημοσίευσηαπό SilindeElendil » 21 Ιαν 2013, 18:00

laskaris_vasilis έγραψε:Επειδή αποφάσισα να φτάσω όλη αυτή τη γελοιότητα στα άκρα:
baskin: Είσαι ο χειρότερος υβριστής που συνάντησα στην ζωή μου!!!
Το ζητούμενο δε: Είσαι υβριστής αφ` εαυτού σου ή κατά παραγγελία;;;;

Τον πληρωνω εγω......Σε ειδος....... :D

Και λιγο τυρακιhttps://pirateparty.gr/forum/viewtopic.php?f=162&t=3005 με τις παπαρδελες ισως;
Τελευταία επεξεργασία από 1 και SilindeElendil, έχει επεξεργασθεί 21 φορά/ες συνολικά
Dura lex...Sed lex
Ότι γράφω είναι αυστηρά προσωπικές απόψεις.
'Οποιος επιθυμεί εναλλακτικούς διαύλους επικοινωνίας ας μου στείλει ένα Pm

mankasp

Δημοσίευσηαπό mankasp » 21 Ιαν 2013, 18:01

enros έγραψε:
mankasp έγραψε:Θανάση, σύμφωνα με το καταστατικό επειδή η ψηφοφορία αφορά κανονισμούς και εργαλεία πρέπει να στείλεις το αίτημα στην Δ.Ε. κατά προτίμηση με email ώστε να να έχεις απόδειξη πως το έχουν δει όλα τα μέλη της. Μέχρι να πει η Δ.Ε. το ΟΚ για να μπει σε ψηφοφορία εγώ ως διαχειριστής δεν μπορώ να την βάλω.

Αυτό που λες δεν ισχύει, και το έχουμε αποδείξει με αναφορά ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΔΕ, ότι από εδώ και μπρος, με εντολή της ΔΕ, δεν παρεμβάλεται η ΔΕ για τα νέα εργαλεία και κανονισμούς.
Αν από την άλλη ισχύει αυτό που λες, τότε η ψηφοφορία με την οποία επιλέχτηκε το λικουιντ είναι άκυρη, εφόσον ο χρόνος διαβούλευσης για το λικουιντ δεν ήταν, σύμφωνα με το καταστατικό, ακριβως 20 μέρες.

Η διαβούλευση ξεκίνησε στις 6 Δεκεμβρίου.
https://twitter.com/e_kastrinakis

enros

Δημοσίευσηαπό enros » 21 Ιαν 2013, 18:03

mankasp έγραψε:
enros έγραψε:
mankasp έγραψε:Θανάση, σύμφωνα με το καταστατικό επειδή η ψηφοφορία αφορά κανονισμούς και εργαλεία πρέπει να στείλεις το αίτημα στην Δ.Ε. κατά προτίμηση με email ώστε να να έχεις απόδειξη πως το έχουν δει όλα τα μέλη της. Μέχρι να πει η Δ.Ε. το ΟΚ για να μπει σε ψηφοφορία εγώ ως διαχειριστής δεν μπορώ να την βάλω.

Αυτό που λες δεν ισχύει, και το έχουμε αποδείξει με αναφορά ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΔΕ, ότι από εδώ και μπρος, με εντολή της ΔΕ, δεν παρεμβάλεται η ΔΕ για τα νέα εργαλεία και κανονισμούς.
Αν από την άλλη ισχύει αυτό που λες, τότε η ψηφοφορία με την οποία επιλέχτηκε το λικουιντ είναι άκυρη, εφόσον ο χρόνος διαβούλευσης για το λικουιντ δεν ήταν, σύμφωνα με το καταστατικό, ακριβως 20 μέρες.

Η διαβούλευση ξεκίνησε στις 6 Δεκεμβρίου.

Και η ψηφοφορία ξεκίνησε ποτε; Οχι πάντως στις 26/12. Άρα υπάρχει παραβίαση του καταστατικού. Με ποιό δικαίωμα η ΔΕ παράτεινε τον χρόνο διαβούλευσης;

Τον παράτεινε γιατί απλά η ΔΕ αποφάσισε (ενάντια στο ηλίθιο καταστατικό) οτι ΟΛΑ ΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ, θα πηγαίνουν πια μέσω του προσωρινού κανονισμού του φόρουμ, ή και μεσω του επόμενου κανονισμού ή εργαλείου που θα προκύψει από τον προσωρινό κανονισμό του φόρουμ. Μέσα σε αυτά τα πλαίσια ψηφίστηκε και πρέπει να εφαρμοστεί το λικουιντ, αλλά και με τα ίδια πλαίσια πρέπει να καταργηθεί. Το καταστατικό και συγκεκριμένα το άρθρο 6.3.χ παροπλίστηκε, και αυτό δεν έγινε καν τώρα με την επιλογή του λικουιντ, έχει ήδη γίνει η καταστατική εκτροπή αφού και ο ίδιος ο προσωρινός κανονισμός του φορουμ είναι και αυτός αντικατατατικός εφόσον επιλέχτηκε χωρίς να ακολουθηθεί η διαδικασία 6.3.χ (γιαυτό και τον ονομάσανε προσωρινό άλλωστε)
Τελευταία επεξεργασία από 8 και enros, έχει επεξεργασθεί 21 φορά/ες συνολικά

laskaris_vasilis

Δημοσίευσηαπό laskaris_vasilis » 21 Ιαν 2013, 18:03

SilindeElendil έγραψε:
laskaris_vasilis έγραψε:Επειδή αποφάσισα να φτάσω όλη αυτή τη γελοιότητα στα άκρα:

Τον πληρωνω εγω......Σε ειδος....... :D

Και λιγο τυρακιhttps://pirateparty.gr/forum/viewtopic.php?f=162&t=3005 με τις παπαρδελες ισως;

Προφανώς!!!!
Το αντίτιμο;;;;
Αφού το LQFB έπαψε να με "ενοχλεί" (εντροπία λέγεται), παύω και εγώ να ασχολούμαι μαζί του!

baskin

Δημοσίευσηαπό baskin » 21 Ιαν 2013, 20:54

Και πάμε πάλι για ενισχυμένη δράση:

Εικόνα

Προσοχή: Η χρήση του σκευάσματος, οδηγεί σε απώλεια μνήμης (ποιος έδωσε τα email των μελών στην πλατφόρμα ning;) και άρνηση αποδοχής αποτελέσματος ψηφοφορίας που δεν μας αρέσει (γιατί ας μην ξεχνάμε είμαστε αμεσοδημοκράτες).

Περιμένω το αίτημα σου ΜΑΪΝΤΑΝΕ για την παραδειγματική τιμωρία του Σίμου, τον οποίο εμπιστεύτηκε η Ομάδα ΙΤ σαν διαχειριστή της βάσης δεδομένων των email για την αποστολή newsletter. Επίσης μπορείς να καταγγείλεις και το μέλος της Δ.Ε. που πληρώνει με λεφτά από τους φίλους του κόμματος την πλατφόρμα στην οποία μπήκαν αυτά τα email.
Στον τάφο της Αμφίπολης είναι ο Μαυρογένης...

enros

Δημοσίευσηαπό enros » 21 Ιαν 2013, 21:01

Μαιντανέ, όχι δε θα πω το ναι
Μαιντανέ, φίλε μακρινέ

Κάθε δειλινό κοιτώ τον Μαιντανό,
τον πρασινωπό
κι ακούω μια φωνή,
καμπάνα γιορτινή
να με παρακινεί

laskaris_vasilis

Δημοσίευσηαπό laskaris_vasilis » 21 Ιαν 2013, 21:13

baskin έγραψε:

Και πάμε πάλι για ενισχυμένη δράση:

Εικόνα

Προσοχή: Η χρήση του σκευάσματος, οδηγεί σε απώλεια μνήμης (ποιος έδωσε τα email των μελών στην πλατφόρμα ning;) και άρνηση αποδοχής αποτελέσματος ψηφοφορίας που δεν μας αρέσει (γιατί ας μην ξεχνάμε είμαστε αμεσοδημοκράτες).

Περιμένω το αίτημα σου ΜΑΪΝΤΑΝΕ για την παραδειγματική τιμωρία του Σίμου, τον οποίο εμπιστεύτηκε η Ομάδα ΙΤ σαν διαχειριστή της βάσης δεδομένων των email για την αποστολή newsletter. Επίσης μπορείς να καταγγείλεις και το μέλος της Δ.Ε. που πληρώνει με λεφτά από τους φίλους του κόμματος την πλατφόρμα στην οποία μπήκαν αυτά τα email.

Ότι πεις χλιμίντζουρα!!!!
Αλλά......... Παραμένεις ΒΛΑΚΑΣ, αν και προσπαθούν οι "υποτελείς" σου να σε εξυψώσουν!!
Η "λάσπη" παραμένει "λάσπη", όση "χρυσόσκονη" και να την πασαλείψεις;
Αφού το LQFB έπαψε να με "ενοχλεί" (εντροπία λέγεται), παύω και εγώ να ασχολούμαι μαζί του!

baskin

Δημοσίευσηαπό baskin » 21 Ιαν 2013, 21:18

Σε διάφορα μεγέθη μπας και αξιωθείς ποτέ να μιλήσεις για την ουσία.
Στον τάφο της Αμφίπολης είναι ο Μαυρογένης...

enros

Δημοσίευσηαπό enros » 21 Ιαν 2013, 21:20

baskin έγραψε:
Σε διάφορα μεγέθη μπας και αξιωθείς ποτέ να μιλήσεις για την ουσία.

Το μέγεθος δεν μετράει! Όταν απευθύνεσε σε μαϊντανούς πρέπει να τα βάφεις και με γραμματοσειρά πράσινη! :mrgreen:

SilindeElendil

Δημοσίευσηαπό SilindeElendil » 21 Ιαν 2013, 21:23

Βaskin TV και μαιντανοι ολα τα καθαρματα δουλευουν μαζι.
Dura lex...Sed lex
Ότι γράφω είναι αυστηρά προσωπικές απόψεις.
'Οποιος επιθυμεί εναλλακτικούς διαύλους επικοινωνίας ας μου στείλει ένα Pm

Επιστροφή στο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 4 και 0 επισκέπτες