από Πρώτη ψηφοφορία Λικουιντ επανάληψη της 7ης ψηφοφορίας

Φίλοι και μέλη γνωριζόμαστε και συζητάμε για τα θέματα που μας απασχολούν.
enros

Re: Πρώτη ψηφοφορία Λικουιντ επανάληψη της 7ης ψηφοφορίας

Δημοσίευσηαπό enros » 20 Ιαν 2013, 14:13

pav έγραψε:Οπότε μόνη λύση η αμφισβήτηση της Δ.Ε. κι έκτακτο συνέδριο. Βασίλη περιμένω να ηγηθείς της προσπάθειας.

Συνοψίζω:
Rainmaker: Πουστιά, βγήκε το Liquid με ανάθεση. Κανείς δεν το κατάλαβε και τον ήπιαμε.
enros: Ζωντανές ψηφοφορίες, γραφή παρανόμων, ανωνυμία.
Kotsos: Ναι αλλά το πρόβατο;

Για το πρόβατο και τους λύκους που αποφασίζουν τι θα φάνε, έχει ειπωθεί πολλές φορές πως η δημοκρατία έχει λύσει το πρόβλημα.
Καταρχήν το λύνει με αξίωμα, προστατεύοντας απόλυτα την ψήφο του κάθε ψηφοφόρου, και κατά συνέπεια και την ζωή του (αφού ο νεκρός δεν ψηφίζει)
Επίσης εκτός από την πλειοψηφία, η δημοκρατία έχει και άλλες μεθόδους εξαγωγής αποτελεσμάτων από μια ψηφοφορία, κάποιους από τους οποίους προσφάτως ανέφερα εδώ.

laskaris_vasilis
Μέλος του Κόμματος Πειρατών

Δημοσίευσηαπό laskaris_vasilis » 20 Ιαν 2013, 21:09

Είναι προφανέστατα αντικαταστατική αυτή η θέση της ΔΕ, από την άλλη όμως είναι κατά την γνώμη μου σωστή.

Το ίδιο λέμε πουλάκι μου!!
(αχ βρε ekfrasi..... με κόλλησες!!!) :lol: :lol: :lol:
Αφού το LQFB έπαψε να με "ενοχλεί" (εντροπία λέγεται), παύω και εγώ να ασχολούμαι μαζί του!

adrian

Δημοσίευσηαπό adrian » 20 Ιαν 2013, 22:51

https://www.youtube.com/watch?v=wuKx7AgHLes
καλύτερα ξύλινο πόδι, παρά ξύλινος λόγος - arrrr

Kotsos

Δημοσίευσηαπό Kotsos » 20 Ιαν 2013, 23:03

pav έγραψε:.

Συνοψίζω:
Rainmaker: Πουστιά, βγήκε το Liquid με ανάθεση. Κανείς δεν το κατάλαβε και τον ήπιαμε.

Μπορείς Παύλο να αλλάξεις το πρόβατο με κάθε μειοψηφία.

Οι πειρατές πχ είναι το 0,25% το εκλογικούς σώματος. Οι εργαζόμενοι στην SONY Ελλάς μόνο που τους μισούν είναι περισότεροι.μ
Πως εξασφαλίζεις ότι οι πειρατές δεν θα πάνε φυλακή γιατί κατεβάσαν τραγουδάκια στο piratebay;;;;;;
Ο νέος κόσμος έχει κάνει σαφές τι θέλει.
Κάποιον που να είναι σταθερός στη ιδεολογία του, να μην την κάνει υποκριτικά λάστιχο κατα πως τον συμφέρει και να την εκφράζει αυτή με λόγια και πράξεις αδιαφορώντας για τις συνέπειες.

enros

Δημοσίευσηαπό enros » 21 Ιαν 2013, 00:49

Kotsos έγραψε:
pav έγραψε:.

Συνοψίζω:

Μπορείς Παύλο να αλλάξεις το πρόβατο με κάθε μειοψηφία.

Οι πειρατές πχ είναι το 0,25% το εκλογικούς σώματος. Οι εργαζόμενοι στην SONY Ελλάς μόνο που τους μισούν είναι περισότεροι.μ
Πως εξασφαλίζεις ότι οι πειρατές δεν θα πάνε φυλακή γιατί κατεβάσαν τραγουδάκια στο piratebay;;;;;;

To θέμα δεν είναι αν θα πάνε φυλακή, το θέμα είναι πόσες μέρες φυλακή θα πάνε.
ΚΑι φυσικά στην δημοκρατία των συγκρούσεων, θα πάνε 1 χρόνο φυλακή οι πειρατές, αλλά θα πάνε και οι εργαζόμενοι της δισκογραφικής κανα μήνα σίγουρα.
Έχουν ειπωθεί αυτά, ΟΛΑ ΕΞΑΡΤΩΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΘΟΔΟ ΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ.
Και ξαναλέω, δεν είναι η πλειοψηφία η μόνη αποδεκτή δημοκρατική μέθοδος, υπάρχει και ο μεσος όρος, υπάρχουν και τα χρονοδιαγράμματα, υπάρχουν και τα δημοκρατικά δέντρα αποφάσεων.
Όλα αυτά τα υποθετικά σενάρια θα τα δοκιμάζαμε στην πράξη, αν τα μέλη της ΙΤ δεν είχαν ύπουλα εξαφανίσει το Pirategov1.

baskin

Δημοσίευσηαπό baskin » 21 Ιαν 2013, 09:50

pav έγραψε:Οπότε μόνη λύση η αμφισβήτηση της Δ.Ε. κι έκτακτο συνέδριο. Βασίλη περιμένω να ηγηθείς της προσπάθειας.

:lol:
Στον τάφο της Αμφίπολης είναι ο Μαυρογένης...

baskin

Δημοσίευσηαπό baskin » 21 Ιαν 2013, 10:01

Βασίλη σου βρήκα και δεύτερο μέλος για την κίνηση αμφισβήτησης της Δ.Ε.

Προς την Διοικούσα Επιτροπή
και για την ενημέρωση του Σώματος των Μελών
του Κόμματος Πειρατών Ελλάδας

Μετά από το μήνυμα μου σε εσάς σχετικά με την ένσταση μου για την ψηφοφορία 07/2013 που έχει σχέση με το LQFB και με την ευρεία έννοια και για όλες τις υπόλοιπες αντί-καταστατικές ψηφοφορίες [καθότι δεν προέρχονται από την Διοικούσα Επιτροπή (καταστατικό §6.3.1 §6.3.2 §6.3.4)], προσθέτω ακόμα και την παρακάτω ένσταση:

Να μην επιτραπεί άλλη ψηφοφορία που να έχει σχέση με άλλο/καινούργιο εργαλείο διαβούλευσης και ψηφοφορίας
μέχρι το επόμενο συνέδριο, λόγο του ότι:

1. Σύμφωνα με την ψηφοφορία στο forum, έχουμε ήδη εργαλείο διαβούλευσης και ψηφοφοριών.

2. Μετά το τέλος της άκυρης και αντί-καταστατικής ψηφοφορίας 07/2013, το αποτέλεσμα είναι πασιφανές, δεν υπάρχει ευρεία αποδοχή του LQFB, ως επίσημο εργαλείο.

3. Μετά από το ερωτηματολόγιο και το αίτημα 54 μελών για εκμάθηση του LQFB, είναι αδύνατο να αποκλειστούν αυτοί οι πειρατές και να μην μπορούν να δώσουν την ψήφο τους σε μείζοντα θέματα του κόμματος μέσα στο LQFB.

4. Για να είναι έγκυρη και αποδεχτή από το ΣτΜ μια ψηφοφορία που να αφορά, το επίσημο εργαλείο του κόμματος, πρέπει να γίνει μια σειρά από ψηφοφορίες.
Όπως για παράδειγμα:
1η. FORUM με LQFB
2η. FORUM με LQFB/ανάθεση
3η. Μόνο FORUM
4η. Μόνο LQFB

5. Ως Διοικούσα Επιτροπή έχετε την ευθύνη να δείτε την τάση των μελών και σε ποιο εργαλείο στρέφονται και αποδέχονται. Μερικά στοιχεια πάνω σε αυτό:

A. Τα μέλη θεωρούν ότι είναι επαρκείς οι πλατφόρμες που ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ (57 μέλη), ενώ άλλοι θέλουν και να μειωθούν (23 μέλη), μονο 6 μέλη θέλουν να αυξηθούν. (Ερωτηματολόγιο: Απαντήσεις στην Ερώτηση 9)

B. Το Forum χρησιμοποιείτε ΤΑΚΤΙΚΑ από 68 πειρατές ενώ το LQFB από 26. (Ερωτηματολόγιο: Απαντήσει στην Ερώτηση 10)

C. Μονο 5 πειρατές θεωρούν ΕΥΧΡΗΣΤΟ το LQFB ενώ το Forum 31! (Ερωτηματολόγιο: Απαντήσεις στην Ερώτηση 11)

D. Μονο 12 χρειάζονται εκμάθηση του Forum ενώ για το LQFB χρειάζονται 54! (Ερωτηματολόγιο: Απαντήσεις στην Ερώτηση 12)

Αυτή η ένσταση μου, αλλα και η προηγουμενη που είχα αποστείλει στην Maililinglist, βρίσκεται στην δικαιοδοσία σας, ως Διοικούσα Επιτροπή.
Eάν διαπιστωθεί και παρέκκλιση από το καταστατικό να προωθηθεί περαιτέρω και στην Επιτροπή Διαιτησίας.

Η προηγούμενη πρόταση μου στην Mailinglist της Διοικούσας Επιτροπής έχει κιόλας αποσυρθεί από μη-μέλος της Διοικούσας και έχει κλείσει και η διαβούλευσή της στο forum.
- Για ποιο λόγο αποσύρθηκε χωρίς να εξεταστεί από την Δ.Ε.;
- Ποιος έχει την δικαιοδοσία να μου απαντήσει θετικά ή αρνητικά;
- Μη-μέλος της ΔΕ εισηγήται την απόσυρση της πρότασής μου. αυτό αντί-καταστατικό;
- Αποσύρθηκε λόγο του ότι γνώριζαν ότι είναι αντί-καταστατική η ψηφοφορία αυτή και ο τρόπος σύνταξης της;
- Εάν είναι νόμιμη και "καθαρή" για ποιον λόγο τότε αποσύρθηκε;
- Για ποιον λόγο μέλη της Επιτροπής Διαιτησίας πήραν κιόλας θέση πάνω σε αυτό το θέμα και ποτε έγινε η συνεδρίαση τού;
- Που είναι τα πρακτικά τους και η επίσημη απάντηση τους που αφορά την ένσταση μού;

Με τιμή

Γιάννης Μοτσάκος

Πόσο γελοίος μπορείς να είσαι που περίμενες το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας.... Έλεος.
Στον τάφο της Αμφίπολης είναι ο Μαυρογένης...

mankasp

Δημοσίευσηαπό mankasp » 21 Ιαν 2013, 17:50

Θανάση, σύμφωνα με το καταστατικό επειδή η ψηφοφορία αφορά κανονισμούς και εργαλεία πρέπει να στείλεις το αίτημα στην Δ.Ε. κατά προτίμηση με email ώστε να να έχεις απόδειξη πως το έχουν δει όλα τα μέλη της. Μέχρι να πει η Δ.Ε. το ΟΚ για να μπει σε ψηφοφορία εγώ ως διαχειριστής δεν μπορώ να την βάλω.
https://twitter.com/e_kastrinakis

laskaris_vasilis

Δημοσίευσηαπό laskaris_vasilis » 21 Ιαν 2013, 17:56

Επειδή αποφάσισα να φτάσω όλη αυτή τη γελοιότητα στα άκρα:
baskin: Είσαι ο χειρότερος υβριστής που συνάντησα στην ζωή μου!!!
Το ζητούμενο δε: Είσαι υβριστής αφ` εαυτού σου ή κατά παραγγελία;;;;
Αφού το LQFB έπαψε να με "ενοχλεί" (εντροπία λέγεται), παύω και εγώ να ασχολούμαι μαζί του!

enros

Δημοσίευσηαπό enros » 21 Ιαν 2013, 18:00

mankasp έγραψε:Θανάση, σύμφωνα με το καταστατικό επειδή η ψηφοφορία αφορά κανονισμούς και εργαλεία πρέπει να στείλεις το αίτημα στην Δ.Ε. κατά προτίμηση με email ώστε να να έχεις απόδειξη πως το έχουν δει όλα τα μέλη της. Μέχρι να πει η Δ.Ε. το ΟΚ για να μπει σε ψηφοφορία εγώ ως διαχειριστής δεν μπορώ να την βάλω.

Αυτό που λες δεν ισχύει, και το έχουμε αποδείξει με αναφορά ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΔΕ, ότι από εδώ και μπρος, με εντολή της ΔΕ, δεν παρεμβάλεται η ΔΕ για τα νέα εργαλεία και κανονισμούς.
Αν από την άλλη ισχύει αυτό που λες, τότε η ψηφοφορία με την οποία επιλέχτηκε το λικουιντ είναι άκυρη, εφόσον ο χρόνος διαβούλευσης για το λικουιντ δεν ήταν, σύμφωνα με το καταστατικό, ακριβως 20 μέρες.
Τελευταία επεξεργασία από 2 και enros, έχει επεξεργασθεί 21 φορά/ες συνολικά

Επιστροφή στο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 3 και 0 επισκέπτες