enros έγραψε:Εγώ δεν βλέπω τίποτα κακό εδώ.
Είναι φυσιολογικό εφόσον το σώμα είναι διχασμένο, να επαναληφθεί άμεσα η ψηφοφορία μέχρι να καταλήξει το σώμα.
Η επανάληψη της ψηφοφορίας προβλέπεται από τον κανονισμό.
Ναι σε 20 μέρες.
enros έγραψε:Εγώ δεν βλέπω τίποτα κακό εδώ.
Είναι φυσιολογικό εφόσον το σώμα είναι διχασμένο, να επαναληφθεί άμεσα η ψηφοφορία μέχρι να καταλήξει το σώμα.
James έγραψε:ξανά και ξανά
Αμπέ Μπαμπλόμ του κιθε μπλόμ.
«Ἀπεμπολῶν, τοῦ κεῖθεν ἐμβολῶν!!!…»
mankasp έγραψε:enros έγραψε:Εγώ δεν βλέπω τίποτα κακό εδώ.
Ναι σε 20 μέρες.
enros έγραψε:mankasp έγραψε:enros έγραψε:Εγώ δεν βλέπω τίποτα κακό εδώ.
Ναι σε 20 μέρες.
Ο τρόπος που ψηφίζει το ΣτΜ, αποφασίζεται από το ίδιο!
Άρα δεν ισχύουν οι 20 μέρες.
mankasp έγραψε:enros έγραψε:mankasp έγραψε:
Ναι σε 20 μέρες.
Ο τρόπος που ψηφίζει το ΣτΜ, αποφασίζεται από το ίδιο!
Άρα δεν ισχύουν οι 20 μέρες.
Για της αλλαγές κανονισμού υπάρχει συγκεκριμένη διαδικασία.
6.3 Οι κανονισμοί και τα εργαλεία με τα οποία λαμβάνει αποφάσεις το Σώμα των Μελών προτείνονται και αποφασίζονται από το ίδιο.
6.3.1 Προτάσεις για την αλλαγή του κανονισμού ή του εργαλείου λήψης αποφάσεων μπορούν να κατατεθούν από οποιοδήποτε μέλος στην Διοικούσα Επιτροπή.
6.3.2 Η Διοικούσα Επιτροπή οφείλει να ενημερώσει και να θέσει σε διαβούλευση 20 ημερών την πρόταση σε όλα τα μέλη του κόμματος.
6.3.3 Κατά τη διάρκεια της διαβούλευσης μπορεί οποιοδήποτε μέλος να καταθέσει άλλη πρόταση.
6.3.4 Μετά τη διαβούλευση η Διοικούσα Επιτροπή οφείλει να θέσει σε ψηφοφορία προς το Σώμα των Μελών το σύνολο των προτάσεων.
mankasp έγραψε:20 για τους κανονισμους και τα εργαλεία. Για της αποφάσεις οτι θελει το σωμα.
enros έγραψε:mankasp έγραψε:20 για τους κανονισμους και τα εργαλεία. Για της αποφάσεις οτι θελει το σωμα.
ΗΤΑΝ 20 ΜΕΡΕΣ Η ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΛΙΚΟΥΙΝΤ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
pav έγραψε:enros έγραψε:mankasp έγραψε:20 για τους κανονισμους και τα εργαλεία. Για της αποφάσεις οτι θελει το σωμα.
ΗΤΑΝ 20 ΜΕΡΕΣ Η ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΛΙΚΟΥΙΝΤ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Καλωσόρισες στο χτες. Τα μεγάλα τρολ συναντιούνται.
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 4 και 0 επισκέπτες