zio_donnie έγραψε:Και εγώ βαρέθηκα να σας διαβάζω. Ουσιαστικά ότι σύστημα ψηφοφοριών και να περάσει όχι λέτε. Ο kailor κατέβασε το θέμα και τώρα δεν του αρέσει ο τρόπος. Ο rainmaker ούτε καν ασχολήθηκε και τώρα θέλει να το ακυρώσει. Ο άλλος λέει πως δεν συμφωνεί γιατί δεν είναι καταστατικό παρόλο που το συμφωνήσαμε όλοι και το ενέκρινε η Δ.Ε. Και μέσα σε όλα ταίζετε και το τρολ.
Ήμαρτον μωρά είστε; Ή θα ψηφίζουμε μέχρι να περάσει το δικό σας; Σε κάθε περίπτωση τι κλαίγεστε κατόπιν εορτής;
εγώ δεν ασχολήθηκα εσείς που ασχοληθήκατε δεν είδατε ότι η ψηφοφορία είναι απαράδεκτη απο πολλές απόψεις
η λύση που προτείνω δεν αναιρεί καμιά ψηφοφορία για να δημιουργεί πρόβλημα απλά ορίζει την πρώτη επίσημη ψηφοφορία του λίκουιντ σιγά το σπουδαίο πράγμα που ενοχληθήκατε και μου έχετε αραδιάσει τόση ώρα καταστατικά και κανονισμούς λες και δεν βλέπουμε όλοι τις "τρύπες" όλων όσων έχουμε και όλα αυτά εις βάρος της κοινής λογικής που στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι μια δίκαια ψηφοφορία για όλες τις προτάσεις.