baskin έγραψε:On topic please. Αν είναι ας ανοίξει κάποιος άλλο για τον ψηφιακό αναλφαβητισμό.
Στράτο έχεις δίκιο. Σε ότι πάντως με αφορά δεν έχω κάτι να προσθέσω από αυτά που ήδη είπα.
Δεν φταίω όμως εγώ αν μερικοί ξύνονται στη γκλίτσα του τσοπάνη.
baskin έγραψε:On topic please. Αν είναι ας ανοίξει κάποιος άλλο για τον ψηφιακό αναλφαβητισμό.
zio_donnie έγραψε:Τώρα αν απαραίτητος όρος για τη συμμετοχή μου στο κόμμα των Ελλήνων Πειρατών είναι η διαρκής ψηφιακή μου αναβάθμιση μέχρι να γίνω ... Μπιλ Γκέητς ή κάτι άλλο παρόμοιο, δηλώνω αδυναμία συμμετοχής και θα παραμείνω φανατικός ... παρατηρητής εκ του μακρόθεν
Ας πούμε ότι καταλαβαίνω την άρνηση των ψηφιακών μέσων, δεν καταλαβαίνω τι ακριβώς αντιπροτείνεις / ζητάς.
Αν το θέτεις έτσι εκβιαστικά, δηλαδή δεν ξέρεις και δεν θέλεις ούτε να μάθεις, ε τότε ναι θα μείνεις θεατής. Γιατί αν αποφασίσουμε να κάνουμε το liquid ή το mumble ή δεν ξέρω τι άλλο, επίσημη πλατφόρμα, εσύ θα μείνεις έξω εκ των πραγμάτων. Εκτός αν έχεις την απαίτηση να στέλνουμε κλητήρα κατ' οίκον και να παραλαμβάνει την ψήφο για κάθε θέμα σε σφραγισμένο φάκελο.
Προφανώς όταν μου βάλετε τόσο δύσκολα σαν κι αυτά που μου λες, μάλλον θα ... αποβιβαστώ, πράγμα που απ' ότι καταλαβαίνω εσένα τουλάχιστον θα σε ικανοποιήσει.
Δεν θυμάμαι να εκβίασα κανέναν
mankasp έγραψε: Αλήθεια ποιος ξέρει ότι το φόρουμ έχει αναλυτική βοήθεια στα ελληνικά;
zio_donnie έγραψε: Εσύ γιατί είσαι εδώ;
Μιχάλης Μαντάς έγραψε:zio_donnie έγραψε: Εσύ γιατί είσαι εδώ;
Μάλλον γιατί μπέρδεψα τους πειρατές της θάλασσας μ' αυτούς της ξηράς γιατρέ μου. Ζητώ ταπεινά συγνώμη για την παρανόηση καθώς και για όλους τους εκβιασμούς και τις απρέπειες που έχω διαπράξει κατά τη διάρκεια της θητείας μου ως πειρατής της στεριάς.
Κατσιρης Διαμαντης έγραψε:εμενα παντως μιχαλη ενα μελος της IT με εκβιαζει με διαγραφηαν δεν μαθω το openSUSE.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 9 και 0 επισκέπτες