3 ΑΙΤΗΜΑΤΑ ...

Συζήτηση για πολιτικά θέματα και γεγονότα.
baskin
Μέλος του Κόμματος Πειρατών

Re: 3 ΑΙΤΗΜΑΤΑ ...

Δημοσίευσηαπό baskin » 09 Δεκ 2012, 15:15

agelos έγραψε:ασε τη εχω χρησιμοποιηση ουκ ολιγες. οι διαχειριστες δεν ενδιαφερονται...

Άγγελε η νοητή γραμμή μεταξύ λογοκρισίας και moderation είναι δυσδιάκριτη. Προσωπικά προτιμώ να μην κάνω moderation, όταν δεν υπάρχει οφθαλμοφανής λόγος, παρά να κατηγορηθώ για λογοκρισία.

Σου θυμίζω (αν δεν το ξέρεις) ότι και απλές μεταφορές όταν έχω κάνει, επειδή ανοίγονται θέματα σε λάθος κατηγορία, κατηγορήθηκα και μάλιστα με ύβρεις (άντε γ@μησου) από μέλος στο mumble.

Το moderation χρειάζεται την προστασία των μελών για να λειτουργήσει, δεν μπορούν να παίρνουν την ευθύνη πάνω τους οι διαχειριστές και να τα ακούνε και μετά, ότι λύνουν και δένουν.

Για να σου δώσω παράδειγμα: Η επιστολή Μαριόττι, ΔΕΝ έπρεπε να μπει στο "Ενημερωτικό Δελτίο". Αν την είχα μεταφέρει, φαντάζεσαι τι θα είχα ακούσει...
Στον τάφο της Αμφίπολης είναι ο Μαυρογένης...

chprokop

Δημοσίευσηαπό chprokop » 09 Δεκ 2012, 15:55

Η αποψη μου σχετικά με τα αιτηματα του Γιωργου:

1. Αναδιατυπωση αποφασης για να "αρεσει" στην ΔΕ και να μην θιγεται η "τιμη" της. Καμια σχεση με τους ΠΕΙΡ.
Εμεις θελουμε τη διακριση των εξουσιων να τη φερουμε μεσα στα κομματα. Οχι να κανουμε εισαγωγη το
φεουδοκρατικο συστημα των ελληνικων κομματων της πτωχευσης. Απο οτι βλέπω πάντως Η ΠΤΩΧΕΥΜΕΝΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ
ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΡΑΤΟΥΣΑ.

2.Κοινη συνεδρίαση δεν χρειάζεται. Ολη η ΔΕ αποτελειται απο εκλεκτους Πειρατες και μπορουν να φερουν εις περας το μικρο αυτο εργο.
Αρκει να το αποφασισουν. Επιμενω οτι ευφυης πολιτικη ΤΩΡΑ ειναι η γενναια πολιτικη. Πως θα ζητησουν αυριο απο τα μελη συμμορφωση στις αποφασεις
του κομματος (πχ επιλογη υποψηφιων βουλευτων, οικονομικη συνδρομη κλπ.)αν οι ιδιοι δεν δωσουν το παραδειγμα?

3. Η ΕΔ εχει θεσμικο ρολο. Προσωπικα τον αντιλαμβανομαι να ασχολειται με τα μεγαλα και σοβαρα που ερχονται ενωπιον της και οχι να κυνηγα τα μελη.
Ο σφιχτός έλεγχος των αδυναμων μοναδων και η ελευθερια κινησεων των ισχυρων σε υψηλο επιπεδο ειναι ΤΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΤΗΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ.
Οι ΠΕΙΡ ουτε κατα διανοια δεν πρεπει να ασπαζονται τετοιες αντιληψεις.

piratiko.org
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό piratiko.org » 09 Δεκ 2012, 16:59

baskin έγραψε: από μέλος στο mumble.

μέλος?? :roll: :lol:
Όλες οι απόψεις των post μου είναι αυστηρά προσωπικές. Οι επίσημες θέσεις βρίσκονται στο http://www.pirata.gr
My Blog: http://www.pressfree.net
Γιώργος

Κομπειλάδας
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό Κομπειλάδας » 09 Δεκ 2012, 17:20

chprokop έγραψε:Η αποψη μου σχετικά με τα αιτηματα του Γιωργου:

1. Αναδιατυπωση αποφασης για να "αρεσει" στην ΔΕ και να μην θιγεται η "τιμη" της. Καμια σχεση με τους ΠΕΙΡ.
Εμεις θελουμε τη διακριση των εξουσιων να τη φερουμε μεσα στα κομματα. Οχι να κανουμε εισαγωγη το
φεουδοκρατικο συστημα των ελληνικων κομματων της πτωχευσης. Απο οτι βλέπω πάντως Η ΠΤΩΧΕΥΜΕΝΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ
ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΡΑΤΟΥΣΑ.

2.Κοινη συνεδρίαση δεν χρειάζεται. Ολη η ΔΕ αποτελειται απο εκλεκτους Πειρατες και μπορουν να φερουν εις περας το μικρο αυτο εργο.
Αρκει να το αποφασισουν. Επιμενω οτι ευφυης πολιτικη ΤΩΡΑ ειναι η γενναια πολιτικη. Πως θα ζητησουν αυριο απο τα μελη συμμορφωση στις αποφασεις
του κομματος (πχ επιλογη υποψηφιων βουλευτων, οικονομικη συνδρομη κλπ.)αν οι ιδιοι δεν δωσουν το παραδειγμα?

3. Η ΕΔ εχει θεσμικο ρολο. Προσωπικα τον αντιλαμβανομαι να ασχολειται με τα μεγαλα και σοβαρα που ερχονται ενωπιον της και οχι να κυνηγα τα μελη.
Ο σφιχτός έλεγχος των αδυναμων μοναδων και η ελευθερια κινησεων των ισχυρων σε υψηλο επιπεδο ειναι ΤΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΤΗΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ.

1. Καμία σχέση. Αντιλαμβάνεσαι ως "διάκριση των εξουσιών" να λέει η ΕΔ στην ΔΕ τι να κάνει, πως να το κάνει και ΑΝ ΔΕΝ το κάνει να της "τραβάει το αυτί"? Δηλαδή η "ΠΤΩΧΕΥΜΕΝΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ (που θεωρείς ότι) ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΡΑΤΟΥΣΑ" ιδεολογία είναι, ένα θεσμικό όργανο να "διατάζει" ένα διοικητικό όργανο!!! (αν ναι, τότε ΔΕΝ υπάρχει ανάγκη το διοικητικό όργανο να υπάρχει).

2. Πως θα λειτουργήσουμε από κοινού αν τα δυο βασικά όργανα του κόμματος δεν μπορούν να συνεργαστούν? Ειδικά όταν το κυρίαρχο όργανο ΣτΜ είναι και απλός θεατής χωρίς να έχει την δυνατότητα να μιλήσει, αφού δεν υπάρχει τρόπος να εκφραστεί η συνολική του άποψη μέσω ψηφοφοριών.

3. Έχω πει ήδη την άποψή μου σχετικά. Το αποτέλεσμα της ελεύθερης λειτουργίας του forum έχει φέρει το forum στην κατάσταση που είναι τώρα και αυτό είναι μια απλή διαπίστωση και όχι πρόταση για να μπουν αστυνομικού 'η άλλου τύπου μέτρα στην λειτουργία του. Εκτός αν θέλουμε το forum να έχει την εικόνα και την "λειτουργία" που έχει εδώ και μερικές μέρες.
здравствуйте

SilindeElendil

Δημοσίευσηαπό SilindeElendil » 09 Δεκ 2012, 17:23

Κομπειλάδας έγραψε:
chprokop έγραψε:Η αποψη μου σχετικά με τα αιτηματα του Γιωργου:

ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΡΑΤΟΥΣΑ.

1. Καμία σχέση. Αντιλαμβάνεσαι ως "διάκριση των εξουσιών" να λέει η ΕΔ στην ΔΕ τι να κάνει, πως να το κάνει και ΑΝ ΔΕΝ το κάνει να της "τραβάει το αυτί"? Δηλαδή η "ΠΤΩΧΕΥΜΕΝΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ (που θεωρείς ότι) ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΡΑΤΟΥΣΑ" ιδεολογία είναι, ένα θεσμικό όργανο να "διατάζει" ένα διοικητικό όργανο!!! (αν ναι, τότε ΔΕΝ υπάρχει ανάγκη το διοικητικό όργανο να υπάρχει).

2. Πως θα λειτουργήσουμε από κοινού αν τα δυο βασικά όργανα του κόμματος δεν μπορούν να συνεργαστούν? Ειδικά όταν το κυρίαρχο όργανο ΣτΜ είναι και απλός θεατής χωρίς να έχει την δυνατότητα να μιλήσει, αφού δεν υπάρχει τρόπος να εκφραστεί η συνολική του άποψη μέσω ψηφοφοριών.

3. Έχω πει ήδη την άποψή μου σχετικά. Το αποτέλεσμα της ελεύθερης λειτουργίας του forum έχει φέρει το forum στην κατάσταση που είναι τώρα και αυτό είναι μια απλή διαπίστωση και όχι πρόταση για να μπουν αστυνομικού 'η άλλου τύπου μέτρα στην λειτουργία του. Εκτός αν θέλουμε το forum να έχει την εικόνα και την "λειτουργία" που έχει εδώ και μερικές μέρες.

1Δεν ειναι διοικητικο οργανο η ΔΕ ,εκτελεστικο ειναι.
2Ναι
3Ναι
Dura lex...Sed lex
Ότι γράφω είναι αυστηρά προσωπικές απόψεις.
'Οποιος επιθυμεί εναλλακτικούς διαύλους επικοινωνίας ας μου στείλει ένα Pm

Rainmaker

Δημοσίευσηαπό Rainmaker » 09 Δεκ 2012, 18:03

Κομπειλάδας έγραψε:

εγώ προσωπικά το προτιμώ έτσι όπως είναι τώρα παρά όπως ήταν μετά τις εκλογές (σχεδόν ένα νεκρό φόρουμ) τώρα υπάρχει ζωή με τα στραβά και τα καλά όλων των μελών.
και άμα τόσο ντροπιάζονται κάποιοι από το φόρουμ εεε!! κλείστε το να πάει στο διάολο... :evil:

bucaneros A

Δημοσίευσηαπό bucaneros A » 09 Δεκ 2012, 18:15

Γιωργο με ολη την εκτιμηση που εχω στο προσωπο σου θα δεις απο τις απαντησεις
στα ερωτηματα σου ,και τα αλλα σχολια πως αντιλμβανεται ο καθενας το ΠΕΙΡ.ΚΟΜ.
Οσεβασμος στα οργανα εγκειται απο το ποσο τα μελη των οργανων τηρουν και εφαρμοζουν
αυτα που πρεπει δηλ. ποιος ο ρολος των μελων της Δ.Ε. ΚΑΙ Ε.Δ. ?
Να εφαρμοζουν οτι λεει το καταστατικο και οι αρχες του ΚΟΜΜΑΤΟΣ.
ΑΥΤΗ τη στιγμη η μονη δυνατη λυση ειναι εκτατο ΣΥΝΕΔΡΙΟ οπου
θα αποσαφηνισει οχι μονο ιδεολογικα αλλα και πρακτικα το ποιοι ειμαστε !
Ειμαστε το διαφορετικο η κατι σαν τους αλλους με πιο γυαλιστερο περιτυληγμα ?
Υπαρχει συγκρουση μεταξυ νεου και παλιας κοματικης νοοτροπιας. ετσι το βλεπω εγω.
εκει ειναι το προβλημα.
ολα τα αλλα ειναι μπαλλωματα και στο πρωτο τσαφ θα εχουμε πιο εντονα φαινομενα.

crisal

Δημοσίευσηαπό crisal » 09 Δεκ 2012, 22:56

Διαμαντή θα συμφωνήσω μαζι σου΄σχετικά με το έκτακτο συνέδριο

Συνάντηση Πειρατων στην Θεσσαλονικη καποια στιγμη Ιανουαριο
Συναντηση Πειρατων στην Αθηνα καποια στιγμη Τελη Ιανουαρίου αρχες Φεβρουαρίου
Εκτακτο Συνεδριο Αρχες Απριλίου με θέματα...
- ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ? (Στόχος , μέθοδος επίτευξης)
- Αλλαγες στα "μαύρα σημεία" του καταστατικού
- Νεα ΔΕ και ΕΔ αν απαιτείται

Γιώργο συμφωνώ σε όλα τα σημεία μαζί σου, Πρέπει να πέσουν οι τόνοι άμεσα.

tvelocity

Δημοσίευσηαπό tvelocity » 10 Δεκ 2012, 03:18

Καλό το πνεύμα των προτάσεων του Γιώργου, το (3) θέλει όμως οπωσδήποτε αναδιατύπωση ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ. Απαράδεκτο να αφήσουμε παραθυράκια για οποιαδήποτε μορφή λογοκρισίας.
Verba volant, scripta manent

manos_

Δημοσίευσηαπό manos_ » 10 Δεκ 2012, 10:53

Σε ότι αφορά το τρίτο:
Οτιδήποτε ξεφεύγει σε προσωπική επίθεση ("είσαι τέτοιος") είναι προβληματικό και χρήζει αντιμετώπισης.
Αν έχεις να κάνεις με φανατικούς, η επισήμανση και απαξίωση της συμπεριφοράς αυτής αρκεί.
Η αγνόηση, πχ μιας ομάδας τριών, σημαίνει και αποδοχή. Υποχρεούσαι να απαντάς λοιπόν
και να μην αγνοείς το "τρολάρισμα των τριών".
Το τρολάρισμα ή το αγνοούμε ή χλευάζουμε τον φανατισμό του, αλλιώς το τρολ σπέρνει τη διάλυση.
Όμως το τρολ δεν ευθύνεται αν δεν έχει ξεκαθαριστεί το ηθικό πλαίσιο.
Και η ηθική προκύπτει από το όραμα και τις αξίες.

Επιστροφή στο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 3 και 0 επισκέπτες