Με την παρουσα δηλωνω υπευθυνα ότι η συνταξη και υποβολη των αιτηματων που απηυθυνα στη ΔΕ και στην ΕΔ , είναι αποκλειστικο προϊον δικων μου σκεψεων, είναι αποκλειστικα δικη μου προσωπικη πρωτοβουλια για την οποια ΔΕΝ ΗΡΘΑ σε καμμια επαφη με κανενα μελος ειτε της ΔΕ ειτε της ΕΔ, ουτε με κανενα άλλο μελος του κομματος με κανενα τροπο φυσικο ή ηλεκτρονικο (mail, pm, τηλεφωνικη ή γραπτη επικοινωνια κλπ).
Την πρωτοβουλια αυτή εμπνευστηκα μετα από συζητηση που ειχαμε με μελη του γραφειου της Αθηνας στην καθιερωμενη συναντηση μας την Παρασκευη 8/12 το βραδυ στο γραφειο του κομματος. Εννοειται - αλλα το τονιζω με εμφαση για χαρη οσων ανεγκεφαλων βλεπουν παντου γυρω τους συνωμοσιες και αλλα παραμυθια - ότι κανενα απολυτως μελος του γραφειου της Αθηνας δεν γνωριζε, ουτε ενημερωθηκε , ουτε εχει καμμια απολυτως ευθυνη για την πρωτοβουλια μου αυτή, για την οποια ειμαι αποκλειστικα υπευθυνος εγω και μονο.
Αθήνα, 8 Δεκεμβριου 2012
Γιωργος Μισουλης , μελος και υπευθυνος οικονομικων του κομματος Πειρατων Ελλαδας
...ΜΙΑ ΔΗΛΩΣΗ...
...ΜΙΑ ΔΗΛΩΣΗ...
Νέες "πειρατικές" αρχές :
1. Δρυός πεσούσης πας "πειρατής" ξυλεύεται
2. Ουδείς ασφαλέστερος εχθρός από τους ευεργετηθέντες ΑΧΑΡΙΣΤΟΥΣ
3. Όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα , στο τέλος τον τρώνε οι κότες
1. Δρυός πεσούσης πας "πειρατής" ξυλεύεται
2. Ουδείς ασφαλέστερος εχθρός από τους ευεργετηθέντες ΑΧΑΡΙΣΤΟΥΣ
3. Όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα , στο τέλος τον τρώνε οι κότες
-
- Μέλος του Κόμματος Πειρατών
Re: ...ΜΙΑ ΔΗΛΩΣΗ...
omissman έγραψε:Με την παρουσα δηλωνω υπευθυνα ότι η συνταξη και υποβολη των αιτηματων που απηυθυνα στη ΔΕ και στην ΕΔ , είναι αποκλειστικο προϊον δικων μου σκεψεων, είναι αποκλειστικα δικη μου προσωπικη πρωτοβουλια για την οποια ΔΕΝ ΗΡΘΑ σε καμμια επαφη με κανενα μελος ειτε της ΔΕ ειτε της ΕΔ, ουτε με κανενα άλλο μελος του κομματος με κανενα τροπο φυσικο ή ηλεκτρονικο (mail, pm, τηλεφωνικη ή γραπτη επικοινωνια κλπ).
Την πρωτοβουλια αυτή εμπνευστηκα μετα από συζητηση που ειχαμε με μελη του γραφειου της Αθηνας στην καθιερωμενη συναντηση μας την Παρασκευη 8/12 το βραδυ στο γραφειο του κομματος. Εννοειται - αλλα το τονιζω με εμφαση για χαρη οσων ανεγκεφαλων βλεπουν παντου γυρω τους συνωμοσιες και αλλα παραμυθια - ότι κανενα απολυτως μελος του γραφειου της Αθηνας δεν γνωριζε, ουτε ενημερωθηκε , ουτε εχει καμμια απολυτως ευθυνη για την πρωτοβουλια μου αυτή, για την οποια ειμαι αποκλειστικα υπευθυνος εγω και μονο.
Αθήνα, 8 Δεκεμβριου 2012
Γιωργος Μισουλης , μελος και υπευθυνος οικονομικων του κομματος Πειρατων Ελλαδας
Κακως μπαινεις σε τετοια ατραπο.Αν ειναι να τονιζουμε και τα αυτονοητα την κατσαμε την βαρκα.Φυσικα ειναι δικαιωμα σου να το αναφερεις απλα το θεωρω γελοιο(οχι εσενα)να χανουμε την ουσια και να ασχολουμαστε με μικροπρεπειες ορισμενων που δεν μπαινουν καν στον κοπο να διαβασουν το φορουμ.Πειρατικα παντα

Dura lex...Sed lex
Ότι γράφω είναι αυστηρά προσωπικές απόψεις.
'Οποιος επιθυμεί εναλλακτικούς διαύλους επικοινωνίας ας μου στείλει ένα Pm
Ότι γράφω είναι αυστηρά προσωπικές απόψεις.
'Οποιος επιθυμεί εναλλακτικούς διαύλους επικοινωνίας ας μου στείλει ένα Pm
-
- Επικοινωνία:
omissman έγραψε:Με την παρουσα δηλωνω υπευθυνα ότι η συνταξη και υποβολη των αιτηματων που απηυθυνα στη ΔΕ και στην ΕΔ , είναι αποκλειστικο προϊον δικων μου σκεψεων, είναι αποκλειστικα δικη μου προσωπικη πρωτοβουλια για την οποια ΔΕΝ ΗΡΘΑ σε καμμια επαφη με κανενα μελος ειτε της ΔΕ ειτε της ΕΔ, ουτε με κανενα άλλο μελος του κομματος με κανενα τροπο φυσικο ή ηλεκτρονικο (mail, pm, τηλεφωνικη ή γραπτη επικοινωνια κλπ).
Αθήνα, 8 Δεκεμβριου 2012
Γιώργο μου δεν είναι πολύ ΜΕΙΟΝΕΚΤΙΚΟ να πρέπει να ΠΡΟ/ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΣΑΙ για την κάθε σου κίνησή επειδή γνωρίζεις ότι η επίθεση ενάντιο σου θα είναι στα σκαριά?
για ποιους πειρατές μιλάμε??
Τελευταία επεξεργασία από 1 και piratiko.org, έχει επεξεργασθεί 9 φορά/ες συνολικά
Όλες οι απόψεις των post μου είναι αυστηρά προσωπικές. Οι επίσημες θέσεις βρίσκονται στο http://www.pirata.gr
My Blog: http://www.pressfree.net
Γιώργος
Γιώργος
Τι ώρα έφυγες από το γραφείο?
που εμπνεύστηκες το κείμενο?
υπήρχε μάρτυρας παρών την ώρα που το έγγραφες?
το καζανάκι το τράβηξες?
ΥΓ: θερμή παράκληση πάψτε να λέτε ότι τα κείμενα είναι δικά σας... δεν σας πιστεύουμε όλα είναι ένα όνειρο...

που εμπνεύστηκες το κείμενο?

υπήρχε μάρτυρας παρών την ώρα που το έγγραφες?

το καζανάκι το τράβηξες?

ΥΓ: θερμή παράκληση πάψτε να λέτε ότι τα κείμενα είναι δικά σας... δεν σας πιστεύουμε όλα είναι ένα όνειρο...

Τελευταία επεξεργασία από 1 και Rainmaker, έχει επεξεργασθεί 9 φορά/ες συνολικά
Πω πω... Πραγματικά, βαρέθηκα... Γιώργο, πες τώρα ανοιχτά και ειλικρινά, υπαινίχθη κανείς πως δεν ήταν δική σου ιδέα και πρωτοβουλία οι προτάσεις που έκανες, και πως είσαι υποκινούμενος κι εσύ; Γιατί στο τέλος θα πιστέψω πως όντως μας ψεκάζουνε δηλαδή. Με μαλακινζόλ.
-
- Επικοινωνία:
LouisaT έγραψε: υπαινίχθη κανείς πως δεν ήταν δική σου ιδέα και πρωτοβουλία
Δεν χρειάζεται. Είναι πλέον αναμενόμενο. DE FACTO

Όλες οι απόψεις των post μου είναι αυστηρά προσωπικές. Οι επίσημες θέσεις βρίσκονται στο http://www.pirata.gr
Γιώργος
Γιώργος
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 5 και 0 επισκέπτες