Ερωτήσεις προς την ΔΕ.

Φίλοι και μέλη γνωριζόμαστε και συζητάμε για τα θέματα που μας απασχολούν.
Kotsos
Μέλος του Κόμματος Πειρατών

Re: Ερωτήσεις προς την ΔΕ.

Δημοσίευσηαπό Kotsos » 08 Δεκ 2012, 12:45

Vassilis Perantzakis έγραψε:Προς όλους τους kotosειδής. Διαβάστε το καταστατικό και ΚΥΡΙΩΣ τις αρχές μας και αν δέχεστε τις αποφάσεις της ΔΕ ως απόλυτη, μη ελεγχόμενη εξουσία, να την πάρετε να φτιάξετε άλλο κόμμα. Και δεν με ενδιαφέρει αν έχετε εμπειρίες από τότε που βοηθούσατε τους αστροναύτες στον Διεθνή διαστημικό σταθμό να διορθώσουν τα πειράματα μικροβαρύτητας...!!! :evil:

Προς του περαντζάκηδες.
Διαβάστε το καταστατικό και σταματήστε να το ερμηνεύεται κατά πως σας βολεύει
Εσείς θέλετε να δεχθούμε την ΕΔ την απόλυτη εξουσία.
Εσείς της ΕΔ αρχίσατε να δέχεστε την ΔΕ σαν απόλυτη, μη ελεγχόμενη εξουσία φτάνει να συμφωνεί μαζί σας και από κει σας ξέφυγε και σας γύρισε μπούμερανγκ.
Μην κλαίτε τώρα σαν τις μωρές παρθένες.

Όταν η δικαστική εξουσία, όπως νομίζετε ότι είστε, δρα με πολιτικούς όρους και παίρνει πολιτικές αποφάσεις που δεν είναι η δουλειά της, είναι λογικό ο κόσμος να υπερασπίζεται για τις την πολιτική εξουσία και όχι τους σφετεριστές.

Δυστυχώς βλέπω ότι τα πειράματα μικρό βαρύτητας, με βοηθήσαν να κρατήσω την κοινή λογική, αντίθετα , με κάποιους άλλους.

Σκέψου μόνο εσύ και οι δηκιγόροι της ΕΔ γιατί παρά την παντελή απαξία του πολιτικού συστήματος, κανένας δεν αποδέχεται την δικαστική εξουσία στην χώρα μας.
Ο νέος κόσμος έχει κάνει σαφές τι θέλει.
Κάποιον που να είναι σταθερός στη ιδεολογία του, να μην την κάνει υποκριτικά λάστιχο κατα πως τον συμφέρει και να την εκφράζει αυτή με λόγια και πράξεις αδιαφορώντας για τις συνέπειες.

baskin

Δημοσίευσηαπό baskin » 08 Δεκ 2012, 12:47

Εικόνα
Στον τάφο της Αμφίπολης είναι ο Μαυρογένης...

gounara

Δημοσίευσηαπό gounara » 08 Δεκ 2012, 12:49

κλειδωστε σε λιγο θα μεινετε 5 ανθρωποι εδω μεσα
κριμα Βασιλη , ουτε να μαθεις τι συμβαινει δεν θελεις
Θανάσης Γούναρης
6976403600,6934753640
agounar@sch.gr,thanasisgounaris@gmail.com
www.facebook.com/thanasis.gounaris

Vassilis Perantzakis
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό Vassilis Perantzakis » 08 Δεκ 2012, 12:49

Ξέρετε τι έχει περισσότερη πλάκα; Ότι αυτοί που δέχονται αντιδημοκρατικές τελείως παράνομες αποφάσεις εγκαλούν αυτούς που προσπαθούν να τα πάνε στο σώμα των μελών. Όσοι ξέρουν να διαβάσουν, μπορούν να πάνε στο Καταστατικό και να δουν τις ανακοινώσεις.

Οι Kotsoειδής είναι ανίκητοι γιατί είναι βλάκες.
Βασίλης Περαντζάκης (Προγραμματιστής\Αναλυτής)
http://www.vasper.eu/blog/
https://www.linkedin.com/in/vassilis-perantzakis-1029b514/

chprokop

Δημοσίευσηαπό chprokop » 08 Δεκ 2012, 12:50

@Kotsos

Η δικαστικη εξουσια στην Ελλαδα πιο πολυ φλυαρει, παρα ΕΝΕΡΓΕΙ. That is why.

Για να μην κανουμε τα ιδια (και καθοτι αγγλομαθης) τι λες να κανεις το 1/3 της μεταφρασης του No Safe Harbor (των Αμερικανων Πειρατών)?
Εχουμε αναλαβει τα 2/3 και το 1/3 εμεινε ορφανο. Τι λες???? (στη βραση κολλαει το σιδερο).

Vassilis Perantzakis
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό Vassilis Perantzakis » 08 Δεκ 2012, 12:50

gounara έγραψε:κλειδωστε σε λιγο θα μεινετε 5 ανθρωποι εδω μεσα

Τι συμβαίνει; Θα σου πω εγώ τι συμβαίνει. Η ΔΕ το έκανε μπουρδέλο. Τα υπόλοιπα ποσώς με ενδιαφέρουν. Αν έχεις κάτι άλλο να πεις πες το. Ρωτάω και προσωπικά από το Σαββάτο και η απάντησή σας είναι "δεν θέλω να μάθω τι συμβαίνει"; ΣΟΒΑΡΑ;

Kotsos

Δημοσίευσηαπό Kotsos » 08 Δεκ 2012, 13:01

chprokop έγραψε:@Kotsos

Η δικαστικη εξουσια στην Ελλαδα πιο πολυ φλυαρει, παρα ΕΝΕΡΓΕΙ. That is why.

Για να μην κανουμε τα ιδια (και καθοτι αγγλομαθης) τι λες να κανεις το 1/3 της μεταφρασης του No Safe Harbor (των Αμερικανων Πειρατών)?
Εχουμε αναλαβει τα 2/3 και το 1/3 εμεινε ορφανο. Τι λες???? (στη βραση κολλαει το σιδερο).

Η δικαστική εξουσία στην Ελλάδα ακυρώνει τους νόμους που δεν την εξυπηρετούν προσωπικά (πχ μισθολόγιο δικαστικών) και για τις άλλες βρίσκει χιλιάδες δικαιολογίες για να τις κρίνει συνταγματικά σωστές (πχ μνημόνιο 1και 2)

Σου θυμίζει κάτι από την επιτροπή Διαιτησίας;;;;;

Όσο και να προσπαθείς να το βαφτίσεις αλλιώς για να βρείς ερίσματα στην πειρατική ιδεολογία, οι περισσότεροι θα μυρίζουν την καμαρίλα και θα βλέπουν τα συντροφικά μαχαιρώματα ανάμεσα στην ΕΔ και στην ΔΕ για το ποιός κάνει κουμάντο σε αυτό το κόμμα.
Ο νέος κόσμος έχει κάνει σαφές τι θέλει.
Κάποιον που να είναι σταθερός στη ιδεολογία του, να μην την κάνει υποκριτικά λάστιχο κατα πως τον συμφέρει και να την εκφράζει αυτή με λόγια και πράξεις αδιαφορώντας για τις συνέπειες.

Vassilis Perantzakis
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό Vassilis Perantzakis » 08 Δεκ 2012, 13:03

Artificial intelligence is no match for natural stupidity. (CONFIRMED)

gounara

Δημοσίευσηαπό gounara » 08 Δεκ 2012, 13:30

Vassilis Perantzakis έγραψε:

Τι συμβαίνει; Θα σου πω εγώ τι συμβαίνει. Η ΔΕ το έκανε μπουρδέλο. Τα υπόλοιπα ποσώς με ενδιαφέρουν. Αν έχεις κάτι άλλο να πεις πες το. Ρωτάω και προσωπικά από το Σαββάτο και η απάντησή σας είναι "δεν θέλω να μάθω τι συμβαίνει"; ΣΟΒΑΡΑ;

Προσπαθω να σου εξηγησω με τροπο και οχι αμεσα γιατι δεν εχω αποδειξεις οταν εχω θα τις αναρτησω . Εσυ ομως επικοινωνησε με οποιο τροπο θελεις με καποιους απο τους πιο παλιους που δεν αναρωτηθηκες γιατι μπηκαν στο ψυγειο .... και ναι το εκανε αυτο που λες αλλα '' εσεις'' ανοιξατε αλλα 10 .
ΜΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ---δεν ξερω πως ---- ιισως μπορει να σωσει την κατασταση αλλιως λυπαμαι αντι να εισαι μερος της λυσης του προβληματος εγινες μερος του προβληματος
Θανάσης Γούναρης
6976403600,6934753640
agounar@sch.gr,thanasisgounaris@gmail.com
www.facebook.com/thanasis.gounaris

Vassilis Perantzakis
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό Vassilis Perantzakis » 08 Δεκ 2012, 13:34

gounara έγραψε:
Vassilis Perantzakis έγραψε:

Προσπαθω να σου εξηγησω με τροπο και οχι αμεσα γιατι δεν εχω αποδειξεις οταν εχω θα τις αναρτησω . Εσυ ομως επικοινωνησε με οποιο τροπο θελεις με καποιους απο τους πιο παλιους που δεν αναρωτηθηκες γιατι μπηκαν στο ψυγειο .... και ναι το εκανε αυτο που λες αλλα '' εσεις'' ανοιξατε αλλα 10 .
ΜΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ---δεν ξερω πως ---- ιισως μπορει να σωσει την κατασταση αλλιως λυπαμαι αντι να εισαι μερος της λυσης του προβληματος εγινες μερος του προβληματος

Δεν έχεις αποδείξεις ΟΤΙ ΤΙ; Σε παρακαλώ Θανάση. Το μόνο θέμα που υπάρχει είναι μια παράνομη -σύμφωνα με το καταστατικό- απόφαση της ΔΕ. Βγάλτε σε ψηφοφορία την απόφαση της Ε.Δ. και τελειώσαμε. Δεν ενδιαφέρομαι για σχιζοφρενικές θεωρίες συνωμοσίας. Η ΕΔ σας έδωσε έναν τρόπο να το λήξετε το θέμα. Το μόνο που βλέπω είναι ότι δεν σας αρέσει ούτε αυτός. Δεν έχω κάτι άλλο να σου πω.

Επιστροφή στο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 2 και 0 επισκέπτες