3 λαλούν και 2 χορεύουν

Φίλοι και μέλη γνωριζόμαστε και συζητάμε για τα θέματα που μας απασχολούν.
mankasp
Μέλος του Κόμματος Πειρατών

Re: 3 λαλούν και 2 χορεύουν

Δημοσίευσηαπό mankasp » 07 Δεκ 2012, 11:31

crisal έγραψε:Βρε Μανωλη...Οκ εχεις δικαιο....ΠΟΙΟΣ ΟΜΩΣ ΘΑ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΑΙΟ, εσυ μόνος σου? ο Ανδριανός? εγώ? ο Στράτος? η Χριστινα?

=>Η βασική αρχή της διαφάνειας. Όταν κάποιος δεν το καταλαβαίνει αυτό... γίνεται επανάσταση, δεν γίνεται ψηφοφορία
=>Αν όλα υπάρχουν σωστά γραμμένα κάπου, κάνεις δεν έχει το δικαίωμα να πει πως δεν ενημερώθηκε για κάτι και να γκρινιάξει, το πετάς το link και τέλος.

crisal έγραψε:Δεν πρέπει να το αποφασίσει το ΣΩΜΑ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ απο την στιγμή που προέκυψε τοσο μεγαλο θέμα..?

=>Πως; Όταν ξεκινήσουν οι ψηφοφορίες όποιος θέλει να το βάλει και αυτό, no problem

crisal έγραψε:Παρακαλω μην σκεφτεστε μονοκοματα.. Δειτε τι εγινε. η ΔΕ με 6-1 ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟΦΑΣΗ...να την χεσω τετοια ΔΕ.
Και ποιος θα αποφασίσει οτι η απόφαση της δεν είναι σωστή? αυτοί που ανέφερα παραπάνω ή το σώμα των μελών...?

=> Αυτό δεν το συζητάω πλέον, έχουν καταλάβει την πατάτα που κάνανε επί της διαδικασίας και πολλά θα λυθούν όταν αρχίζουν να δουλεύουν με mail list με read-only πρόσβαση από τα μέλη.
https://twitter.com/e_kastrinakis

adrian

Δημοσίευσηαπό adrian » 07 Δεκ 2012, 14:10

@crisal
1) δεν πήγα εγω το θέμα στην ΕΔ. Διαολε, είχα φύγει απο το κόμμα 4 μέρες πριν την συγκεκριμένη συνεδρίαση
2) το πρόβλημα της ΔΕ δεν ήταν ότι δεν την επεισα με τα επιχειρήματα μου. Ήταν ότι, ενώ έγραψα έναν (οποιασδήποτε ποιότητας) αντιλογο, δεν έδωσαν σημασία. Και στην ανακοίνωση τους είπαν ότι δεν εκφράστηκαν ενστάσεις και αντιπροτασεις.
3) νομίζω 5 μέρες μετα παύει να είναι παρορμητικοτητα, και είναι κάτι άλλο...
https://www.youtube.com/watch?v=wuKx7AgHLes
καλύτερα ξύλινο πόδι, παρά ξύλινος λόγος - arrrr

baskin

Δημοσίευσηαπό baskin » 07 Δεκ 2012, 14:22

crisal έγραψε:Βρε Στρατο το εγραψα παραπανω...δεν συζηταω αν σωστα επραξε η οχι η ΔΕ να ψηφισει μονη της γιατ ην εκπροσωπηση μας...Δεν ειναι αυτο το θέμα.

Το θεμα είναι τι εγινε μετα...
Το αν επραξε σωστα η οχι ας το αποφασισουν ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ..Οι διαδικασιες που ακολουθηθηκαν μετα ειναι το θεμα..

ΜΕ αυτο που εγινε στην ουσία ακυρώνουμαι κάθε απόφαση της ΔΕ (που ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΑΜΕ)

Αν η ΔΕ με 6-1 ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟΦΑΣΗ και ο 1 την σερνει στην ΕΔ τότε την κάτσαμε την βάρκα...

Το θέμα δηλαδη δεν είναι η ουσία, που αυτη ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΤΗΝ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ με μια απλη ψηφοφορία

Το θέμαι ειναι το μετά

Εγω προσωπικα δεν θέλω μια ΕΔ πάνω απο την ΔΕ. Οταν η Δε αποφασίζει (και έχει το νομιμο δικαιωμα να το κάνει) τότε τέλος. Αμφισβήτηση της ΔΕ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ. Οχι απο την ΕΔ ούτε απο Δικαστήρια.

Αυτο ήθελα να πω.

Αν η ΔΕ έπραξε σωστα η όχι και εκανε την ψηφοφορία αυτό ειναι προσωπική εκτιμηση του καθενός ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ για απόφαση.
Η διαδικασία όμως που ακολουθήθηκε μετα ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΕΡΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ...και μόνο κακό μπορεί να μας κάνει....Απλά αν συνεχιστει αυτό ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ.

Χρήστο ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙΣ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΕΣ.

Δεν κρίνεται με την ψηφοφορία η απόφαση αλλά η εγκυρότητα της. Η απόφαση ΕΙΝΑΙ ΑΚΥΡΗ ΒΑΣΗ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ. Δεν μπορείς να βάζεις το ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ σε ψηφοφορία. ΤΟ ΚΑΝΑΜΕ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ.

Αν θέλεις ένα κόμμα που με την κάθε ΜΑΛΑΚΙΑ κάποιου θα ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ, να πας να το βρεις αλλού. ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΑΥΤΟ;
Στον τάφο της Αμφίπολης είναι ο Μαυρογένης...

Vassilis Perantzakis
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό Vassilis Perantzakis » 07 Δεκ 2012, 14:26

Crisal, μάλλον δεν έχεις ενημερωθεί για το τι έχει συμβεί ή έχει μονομερή ενημέρωση.

Γεγονός: Βλέπουμε το Σαββάτο το πρωί τον Engels να μας εκπροσωπεί.

Ερώτημα 1: Ποιος αποφάσισε να μας εκπροσωπεί ο Engels και να ψηφίζεις για εμάς;
Απάντηση: Η ΔΕ
Ερώτημα 2: Έχει το δικαίωμα η ΔΕ να αποφασίσει μόνη της για την εκπροσώπηση;
Απάντηση: Μόνο αν είναι κάτι έκτακτο.
Ερώτημα 3: Είναι έκτακτο;
Απάντηση: Όχι, το γνωρίζαμε μήνες πριν.
Ερώτημα 4: Είχε αναρτηθεί πουθενά η απόφαση ή τα πρακτικά;
Απάντηση: Όχι. Δεν υπήρχαν πρακτικά και η απόφαση μεταβιβάστηκε με: 4 email από την κλειστή λίστα της ΔΕ, 2 προσωπικά και 1 τηλέφωνο.

Εξέλιξη 1: Εδώ λοιπόν αρχίζει μια παραφιλολογία με προσωπικές επιθέσεις και με μέλος της ΔΕ που προσπαθεί να σταματήσει την ΕΔ από το να βγάλει απόφαση με μία καταγγελία ενάντια σε μέλος της ΕΔ για προσωπική επίθεση και εξαίρεση από την απόφαση για την... απόφαση της ΔΕ (τι σχέση έχει με την απόφαση της ΔΕ, δε θα μάθουμε).
Εξέλιξη 2: Όταν δεν πετυχαίνει αυτό, μιλάνε για προσπάθεια εξόντωσης προσώπων από την ΕΔ. Στο ενδιάμεσο έχουν παραιτηθεί 3 άτομα που δεν συμφωνούσαν με την απόφαση της ΔΕ και το είπαν δημοσίως. Το θεώρησαν δε το σοβαρότερο πρόβλημα στο κόμμα. Αδιαφάνεια και ηγεμονική στάση.
Εξέλιξη 3: Όταν δεν πετυχαίνει ούτε αυτό βγαίνει βρώμα ότι η ΕΔ δεν δικαιούται να ενεργοποιείται μόνη της! Αντίθετα δηλαδή με το 8.3.7 που ορίζει ότι η ΕΔ μπορεί "Να αποφασίζει για την εγκυρότητα αποφάσεων της Διοικούσας Επιτροπής."
Εξέλιξη 4: Όταν δεν πετυχαίνει ούτε αυτό, μας κατηγορούν για Ανώτατο δικαστήριο, λόγο προβλήματος ερμηνείας του 6.2 του καταστατικού το οποίο όμως έχουμε ήδη συζητήσει ανοιχτά και τελικά βγάζουμε απόφαση που διαλύει το πρόβλημα δίνοντας την δυνατότητα στο σώμα των μελών να αποφασίσει για την εγκυρότητα των αποφάσεων της Ε.Δ. με απλή προσφυγή ενός μέλους.

Χρήστο, εγώ να δεχτώ ότι όλα αυτά έγιναν από λάθη και παρεξηγήσεις, ακόμα και οι δικές σου κατηγορίες που με πληγώνουν. Αυτό όμως μου δίνει μόνο μία δυνατότητα για να δεχτώ ότι έχει λήξει το θέμα. Ακυρώνεται η απόφαση όπως ακυρώθηκε και προχωράμε για να λύσουμε το πρόβλημα με τις ψηφοφορίες από το σώμα των μελών ώστε για πολιτικά θέματα να μπορούμε να πάρουμε αποφάσεις.
Βασίλης Περαντζάκης (Προγραμματιστής\Αναλυτής)
http://www.vasper.eu/blog/
https://www.linkedin.com/in/vassilis-perantzakis-1029b514/

crisal

Δημοσίευσηαπό crisal » 07 Δεκ 2012, 14:38

Απλα εχω την εντυπωση οτι δεν καταλαβατε τι ειπα.....

Μαλον δεν θελετε να καταλαβετε...

Πολυ γρηγορα...

Ολοι εσεις που απαντησατε (Ανδριανος, Μανωλης, Στρατος) ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ

Ουτε ποτε διαφώνησα με αυτα ουτε εχω σκοπο να διαφωνήσω. (και σιγουρα δεν αμφισβητω κανενα καταστατικό, ουτε εχω σκοπο να προσβαλω καποιον)

Επίσης δεν έχω καμια ορεξη να ασχοληθω με το θεμα (αυτη την στιγμη) αν εκανε καλα η ΔΕ που ψηφισε για την αντιπροσωπευση μας στο PPI χωρις να μας ενημερωσει ή όχι. Ειναι θεμα που είναι υποκειμενικό και μπορω να γραφω κατεβατα ολόκληρα υπερ και των 2 θέσεων (σωστα επραξε/λάθος έπραξε) οπως άλλωστε μπορείτε και εσεις.

Από την στιγμή όμως που το μείζον θέμα είναι αυτό δηλαδη αν εκανε σωστα την δουλειά της ή όχι Ο ΜΟΝΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΣ (συμφωνα με το καταστατικο και την κοινη λογικη) ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ είναι το σώμα των μελών. Ουτε ο Ανδριανός, ούτε ο Στράτος ούτε ο Μανωλης ούτε εγω ούτε η ΕΔ ούτε κανένας άλλος.

Αν θέλουμε να το λήξουμε το θέμα Βάζουμε ΤΩΡΑ ΣΤο ΦΟRUM Ψηφοφορία (δεν περιμένουμε ΚΑΜΙΑ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ) και τα μέλη αποφασίζουν. Δόξα τω Θεώ το forum μας εκανε την δουλειά μεχρι τώρα.

Σε αυτό όμως που διαφωνω είναι ότι ΕΑΝ, η ΟΠΟΙΑ ΔΕ εχουμε, ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΠΟΦΑΣΗ με πλειοψηφία και κάποιος (οποιοσδήποτε) την παέι στην ΕΔ τότε την κατσαμε.

Δεν πρόκειται ΠΟΤΕ να βγάλουμε άκρη και θα μείνουμε τουλάχιστον κολημένοι.

Αλλο λοιπόν η απόφαση της ΔΕ και άλλο το τι εγινε μετά. Η απόφαση της ΔΕ είναι ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΡΕΣΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ όχι υπό την αίρεση του Μανώλη,Χρήστου,Στράτου, Ανδριανού και ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΧΙ ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΡΕΣΗ ΤΗΣ ΕΔ

Αλλιώς καταργείται η ΔΕ, τον ρόλο της τον αναλαμβάνει η ΕΔ και τελείωσε το παιχνίδι (και μετα την Εδ ποιος θα την ελέγξει?)

Ελπίζω να κλαταλάβατε τον προβληματισμό μου.

2 θέματα - 2 λύσεις
1) Σε ψηφοφορία εαν η ΔΕ έπραξε σωστα (εαν Ναι το βουλώνουμε και προχωράμε - εαν οχι τους παλουκώνουμε και ησυχάζουμε)
2) Ποια θα είναι η στάση που πρέπει να κρατήσει η ΕΔ σε τέτοιες περιπτώσεις? Ανακατεύεται ή Δηλώνει ΑΝΑΡΜΟΔΙΑ και στέλνει το θέμα στο σώμα των μελών? (αυτη κατα την αποψη μου είναι η σωστη στάαη αλλιώς τον ρόλο της ΔΕ τον αναλαμβάνουν άτομα ΠΟΥ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΔΕ)

Vassilis Perantzakis
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό Vassilis Perantzakis » 07 Δεκ 2012, 14:43

crisal έγραψε:2 θέματα - 2 λύσεις
1) Σε ψηφοφορία εαν η ΔΕ έπραξε σωστα (εαν Ναι το βουλώνουμε και προχωράμε - εαν οχι τους παλουκώνουμε και ησυχάζουμε)
2) Ποια θα είναι η στάση που πρέπει να κρατήσει η ΕΔ σε τέτοιες περιπτώσεις? Ανακατεύεται ή Δηλώνει ΑΝΑΡΜΟΔΙΑ και στέλνει το θέμα στο σώμα των μελών? (αυτη κατα την αποψη μου είναι η σωστη στάαη αλλιώς τον ρόλο της ΔΕ τον αναλαμβάνουν άτομα ΠΟΥ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΔΕ)

Χρήστο, διάβασε τι γράφω εγώ:

Vassilis Perantzakis έγραψε:Crisal, μάλλον δεν έχεις ενημερωθεί για το τι έχει συμβεί ή έχει μονομερή ενημέρωση.

Γεγονός: Βλέπουμε το Σαββάτο το πρωί τον Engels να μας εκπροσωπεί.

Ερώτημα 1: Ποιος αποφάσισε να μας εκπροσωπεί ο Engels και να ψηφίζεις για εμάς;
Απάντηση: Η ΔΕ
Ερώτημα 2: Έχει το δικαίωμα η ΔΕ να αποφασίσει μόνη της για την εκπροσώπηση;
Απάντηση: Μόνο αν είναι κάτι έκτακτο.
Ερώτημα 3: Είναι έκτακτο;
Απάντηση: Όχι, το γνωρίζαμε μήνες πριν.
Ερώτημα 4: Είχε αναρτηθεί πουθενά η απόφαση ή τα πρακτικά;
Απάντηση: Όχι. Δεν υπήρχαν πρακτικά και η απόφαση μεταβιβάστηκε με: 4 email από την κλειστή λίστα της ΔΕ, 2 προσωπικά και 1 τηλέφωνο.

Εξέλιξη 1: Εδώ λοιπόν αρχίζει μια παραφιλολογία με προσωπικές επιθέσεις και με μέλος της ΔΕ που προσπαθεί να σταματήσει την ΕΔ από το να βγάλει απόφαση με μία καταγγελία ενάντια σε μέλος της ΕΔ για προσωπική επίθεση και εξαίρεση από την απόφαση για την... απόφαση της ΔΕ (τι σχέση έχει με την απόφαση της ΔΕ, δε θα μάθουμε).
Εξέλιξη 2: Όταν δεν πετυχαίνει αυτό, μιλάνε για προσπάθεια εξόντωσης προσώπων από την ΕΔ. Στο ενδιάμεσο έχουν παραιτηθεί 3 άτομα που δεν συμφωνούσαν με την απόφαση της ΔΕ και το είπαν δημοσίως. Το θεώρησαν δε το σοβαρότερο πρόβλημα στο κόμμα. Αδιαφάνεια και ηγεμονική στάση.
Εξέλιξη 3: Όταν δεν πετυχαίνει ούτε αυτό βγαίνει βρώμα ότι η ΕΔ δεν δικαιούται να ενεργοποιείται μόνη της! Αντίθετα δηλαδή με το 8.3.7 που ορίζει ότι η ΕΔ μπορεί "Να αποφασίζει για την εγκυρότητα αποφάσεων της Διοικούσας Επιτροπής."
Εξέλιξη 4: Όταν δεν πετυχαίνει ούτε αυτό, μας κατηγορούν για Ανώτατο δικαστήριο, λόγο προβλήματος ερμηνείας του 6.2 του καταστατικού το οποίο όμως έχουμε ήδη συζητήσει ανοιχτά και τελικά βγάζουμε απόφαση που διαλύει το πρόβλημα δίνοντας την δυνατότητα στο σώμα των μελών να αποφασίσει για την εγκυρότητα των αποφάσεων της Ε.Δ. με απλή προσφυγή ενός μέλους.

Χρήστο, εγώ να δεχτώ ότι όλα αυτά έγιναν από λάθη και παρεξηγήσεις, ακόμα και οι δικές σου κατηγορίες που με πληγώνουν. Αυτό όμως μου δίνει μόνο μία δυνατότητα για να δεχτώ ότι έχει λήξει το θέμα. Ακυρώνεται η απόφαση όπως ακυρώθηκε και προχωράμε για να λύσουμε το πρόβλημα με τις ψηφοφορίες από το σώμα των μελών ώστε για πολιτικά θέματα να μπορούμε να πάρουμε αποφάσεις.

Επίσης ο μόνος τρόπος να γίνει ψηφοφορία για την απόφαση της ΔΕ είναι να πει η ΕΔ ότι ακυρώνεται η απόφαση και να επικληθεί το άρθρο 6.2 για την απόφαση της Ε.Δ> με την ερμηνεία που έχουμε δώσει. Αλλιώς ΔΕΝ γίνεται όπως έχουμε κάνει το καταστατικό.

Τώρα το θέμα του πως θα ψηφίσουμε φαίνεται να έχει ξεκαθαριστεί, αλλά η σχετική πληροφορία δεν έχει πάει σε όλους. Θα προτείνω εγώ έναν τρόπο στην ΕΔ να το λύσουμε. Δεν πιστεύω να μας πείτε πάλι ότι ανακατευόμαστε χωρίς να μας ζητήσουν, έτσι;

LouisaT

Δημοσίευσηαπό LouisaT » 07 Δεκ 2012, 14:54

crisal έγραψε:Απλα εχω την εντυπωση οτι δεν καταλαβατε τι ειπα.....

Μαλον δεν θελετε να καταλαβετε...

Πολυ γρηγορα...

Ολοι εσεις που απαντησατε (Ανδριανος, Μανωλης, Στρατος) ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ

Ουτε ποτε διαφώνησα με αυτα ουτε εχω σκοπο να διαφωνήσω. (και σιγουρα δεν αμφισβητω κανενα καταστατικό, ουτε εχω σκοπο να προσβαλω καποιον)

Επίσης δεν έχω καμια ορεξη να ασχοληθω με το θεμα (αυτη την στιγμη) αν εκανε καλα η ΔΕ που ψηφισε για την αντιπροσωπευση μας στο PPI χωρις να μας ενημερωσει ή όχι. Ειναι θεμα που είναι υποκειμενικό και μπορω να γραφω κατεβατα ολόκληρα υπερ και των 2 θέσεων (σωστα επραξε/λάθος έπραξε) οπως άλλωστε μπορείτε και εσεις.

Από την στιγμή όμως που το μείζον θέμα είναι αυτό δηλαδη αν εκανε σωστα την δουλειά της ή όχι Ο ΜΟΝΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΣ (συμφωνα με το καταστατικο και την κοινη λογικη) ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ είναι το σώμα των μελών. Ουτε ο Ανδριανός, ούτε ο Στράτος ούτε ο Μανωλης ούτε εγω ούτε η ΕΔ ούτε κανένας άλλος.

Αν θέλουμε να το λήξουμε το θέμα Βάζουμε ΤΩΡΑ ΣΤο ΦΟRUM Ψηφοφορία (δεν περιμένουμε ΚΑΜΙΑ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ) και τα μέλη αποφασίζουν. Δόξα τω Θεώ το forum μας εκανε την δουλειά μεχρι τώρα.

Σε αυτό όμως που διαφωνω είναι ότι ΕΑΝ, η ΟΠΟΙΑ ΔΕ εχουμε, ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΠΟΦΑΣΗ με πλειοψηφία και κάποιος (οποιοσδήποτε) την παέι στην ΕΔ τότε την κατσαμε.

Δεν πρόκειται ΠΟΤΕ να βγάλουμε άκρη και θα μείνουμε τουλάχιστον κολημένοι.

Αλλο λοιπόν η απόφαση της ΔΕ και άλλο το τι εγινε μετά. Η απόφαση της ΔΕ είναι ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΡΕΣΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ όχι υπό την αίρεση του Μανώλη,Χρήστου,Στράτου, Ανδριανού και ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΧΙ ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΡΕΣΗ ΤΗΣ ΕΔ

Αλλιώς καταργείται η ΔΕ, τον ρόλο της τον αναλαμβάνει η ΕΔ και τελείωσε το παιχνίδι (και μετα την Εδ ποιος θα την ελέγξει?)

Ελπίζω να κλαταλάβατε τον προβληματισμό μου.

2 θέματα - 2 λύσεις

Μαζί μιλάμε και χώρια καταλαβαίνουμε, νομίζω τελικά.

Δεν μας ενδιαφέρει πόσοι ψήφισαν θετικά και πόσοι αρνητικά στην Δ.Ε. βρε Χρήστο! Και δεν μας ενδιαφέρει γιατί δεν ακολούθησαν τις διαδικασίες που προβλέπει το καταστατικό για να κάνουν αυτήν την ψηφοφορία. Ως εκ τούτου, αυτομάτως, η απόφασή τους είναι άκυρη. Η Ε.Δ. είναι εκεί για να ελέγχει την νομιμότητα των κινήσεων των οργάνων. Κι αυτή η ψηφοφορία ήταν παράνομη. Τί δεν καταλαβαίνεις;;;

crisal

Δημοσίευσηαπό crisal » 07 Δεκ 2012, 15:20

Τελευταια φορα που γραφω για το θέμα.

Βασίλη Σωστα όλα αυτα που λες , το ξαναείπα δεν είναι εκεί το θέμα μου.Οι "κατηγορίες" μου είναι ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΛΩΣΑ και τον Τσαμπουκα που οι περισσοτεροι εχουν χρησιμοποιήσει στο συγκεκριμένο θέμα.
Δεν μπήκα ΟΥΤΕ ΣΤΙΓΜΗ στην ουσία επειδή απλά θεωρώ τον εαυτό μου αναρμόδιο και εντελώς υποκειμενικό για να κρίνω την κατάσταση.
Φυσικά και έχω προσωπική γνώμη αλλα η γνώμη αυτή ΕΙΝΑΙ ΙΣΑΞΙΑ με την γνωμη οποιουδήποτε άλλου μέσα σε αυτό το κόμμα.

Λουίζα τι δεν καταλαβαίνω? Να σου απαντήσω.

Το καταστατικό μας λέει ότι η ΕΔ μπορεί να αναιρεί αποφάσεις της ΔΕ.
ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ είναι ότι αυτο θα είναι η καταστροφή μας.. Και μάλον το καταλαβαίνετε ΟΛΟΙ ΣΑΣ απο το πρόβλημα που δημιουργήθηκε.
Προσωπική μου άποψη είναι ότι η ΕΔ σε τέτοιες περιπτώσεις πρέπει να δηλώσει αναρμόδια και να παει στο σώμα των μελών.

Πάντα προσωπικές μου απόψεις.....

Μόνο μία τελευταία ερώτηση. Τι είναι αυτό που σας ενοχλεί όλους σας και δεν θέλετε να θέσουμε ΑΜΕΣΑ το θέμα σε ψηφοφορία?
Θέλετε δηλαδη η ΕΔ να Αποφασίζει και να διατάζει? Ανώτατος κριτής των πάντων?
Αν αυτό θέλετε τότε όλα οκ.......Δεν έπρεπε να ψηφίσουμε ΔΕ σε αυτη την περίπτωση . Ψηφίζαμε ΕΔ ή Αλλιώς Ανώτατο Αρχοντα και τελειώναμε....
Νομίζετε δηλαδή ότι τα 5 μέλη της ΕΔ μπορούν να αποφασίσουν για το σύνολο του κόμματος?

Μα και πάλι το καταστατικό δεν λέει οτι τα μελη του κόμματος μπορούν να ακυρώσουν απόφαση της ΕΔ?
Ε γιατι να μην γίνει ΑΜΕΣΑ χωρις να ανακατευτεί η ΕΔ και να εχουμε όλοι μας το κεφάλι μας ήσυχο και να μην σκοτωνόμαστε...

Το καταστατικό έτσι όπως έγινε έχει κάποια λάθη. Ενα απο αυτά είναι (κατά την γνώμη μου) και το συγκεκριμένο.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ μου αποψη είναι οτι για το καλό του κόμματος πρέπει η ΕΔ σε αυτες τις περιπτωσεις να κανει πισω και να αποφασίζουμε ΑΜΕΣΑ ΟΛΟΙ.

Αυτα και κλείνω. Αφήστε με να μην εχω καταλάβει και ας συνεχίσουμε όπως ξεκίνησε το συγκεκριμένο θέμα....Σε 2 μήνες θα δούμε που θα είμαστε...

baskin

Δημοσίευσηαπό baskin » 07 Δεκ 2012, 15:24

Ότι να' ναι Χρίστο. Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν. Κάναμε τα αυτονόητα ΣΗΡΙΑΛ.
Στον τάφο της Αμφίπολης είναι ο Μαυρογένης...

Vassilis Perantzakis
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό Vassilis Perantzakis » 07 Δεκ 2012, 15:24

crisal έγραψε:Τελευταια φορα που γραφω για το θέμα.

Βασίλη Σωστα όλα αυτα που λες , το ξαναείπα δεν είναι εκεί το θέμα μου.Οι "κατηγορίες" μου είναι ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΛΩΣΑ και τον Τσαμπουκα που οι περισσοτεροι εχουν χρησιμοποιήσει στο συγκεκριμένο θέμα.
Δεν μπήκα ΟΥΤΕ ΣΤΙΓΜΗ στην ουσία επειδή απλά θεωρώ τον εαυτό μου αναρμόδιο και εντελώς υποκειμενικό για να κρίνω την κατάσταση.
Φυσικά και έχω προσωπική γνώμη αλλα η γνώμη αυτή ΕΙΝΑΙ ΙΣΑΞΙΑ με την γνωμη οποιουδήποτε άλλου μέσα σε αυτό το κόμμα.

Λουίζα τι δεν καταλαβαίνω? Να σου απαντήσω.

Το καταστατικό μας λέει ότι η ΕΔ μπορεί να αναιρεί αποφάσεις της ΔΕ.
ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ είναι ότι αυτο θα είναι η καταστροφή μας.. Και μάλον το καταλαβαίνετε ΟΛΟΙ ΣΑΣ απο το πρόβλημα που δημιουργήθηκε.
Προσωπική μου άποψη είναι ότι η ΕΔ σε τέτοιες περιπτώσεις πρέπει να δηλώσει αναρμόδια και να παει στο σώμα των μελών.

Πάντα προσωπικές μου απόψεις.....

Μόνο μία τελευταία ερώτηση. Τι είναι αυτό που σας ενοχλεί όλους σας και δεν θέλετε να θέσουμε ΑΜΕΣΑ το θέμα σε ψηφοφορία?
Θέλετε δηλαδη η ΕΔ να Αποφασίζει και να διατάζει? Ανώτατος κριτής των πάντων?
Αν αυτό θέλετε τότε όλα οκ.......Δεν έπρεπε να ψηφίσουμε ΔΕ σε αυτη την περίπτωση . Ψηφίζαμε ΕΔ ή Αλλιώς Ανώτατο Αρχοντα και τελειώναμε....
Νομίζετε δηλαδή ότι τα 5 μέλη της ΕΔ μπορούν να αποφασίσουν για το σύνολο του κόμματος?

Μα και πάλι το καταστατικό δεν λέει οτι τα μελη του κόμματος μπορούν να ακυρώσουν απόφαση της ΕΔ?
Ε γιατι να μην γίνει ΑΜΕΣΑ χωρις να ανακατευτεί η ΕΔ και να εχουμε όλοι μας το κεφάλι μας ήσυχο και να μην σκοτωνόμαστε...

Το καταστατικό έτσι όπως έγινε έχει κάποια λάθη. Ενα απο αυτά είναι (κατά την γνώμη μου) και το συγκεκριμένο.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ μου αποψη είναι οτι για το καλό του κόμματος πρέπει η ΕΔ σε αυτες τις περιπτωσεις να κανει πισω και να αποφασίζουμε ΑΜΕΣΑ ΟΛΟΙ.

Αυτα και κλείνω. Αφήστε με να μην εχω καταλάβει και ας συνεχίσουμε όπως ξεκίνησε το συγκεκριμένο θέμα....Σε 2 μήνες θα δούμε που θα είμαστε...

Αν αυτό κατάλαβες Χρήστο από όλα αυτά που είπαμε...

Η ΔΕ έβγαλε μια παράνομη, σύμφωνα με το καταστατικό, απόφαση. ΕΚΕΙ είναι το θέμα. Και δεν μπορεί να πάει στο σώμα των μελών αν δεν υπάρχει απόφαση της ΕΔ ή δεν το κάνει η ίδια η ΔΕ όπως είχε υποχρέωση.

Διάβασε σε παρακαλώ ΞΑΝΑ τι γράφω και πες μου ΠΟΥ διαφωνείς, γιατί θα τρελαθούμε εδώ...!!!

Και ποιος σου είπε ότι δεν θέλουμε να πάει άμεσα σε ψηφοφορία; Κάναμε ολόκληρη συζήτηση για να βγάλουμε άκρη με το 6.2 ώστε να ΜΠΟΡΕΙ να πάει σε ψηφοφορία.

Το καταστατικό ΔΕΝ λέει πουθενά για ψηφοφορίες πάνω σε αλλαγή αποφάσεων της ΔΕ, εκτός αν είναι έκτακτες και τότε τις πάει η ΔΕ σε ψηφοφορία. ΕΙΔΕΣ εσύ την ΔΕ να την πάει σε ψηφοφορία την απόφαση; ΠΟΤΕ; Ε θα την πάει η ΕΔ ακυρώνοντάς την. Που ΜΠΟΡΕΙ να το κάνει σύμφωνα με το 8.3.7.

Τελικώς ποιος έβαλε την ΔΕ ανώτατο πολιτικό άρχοντα; Υπάρχει η ΕΔ που αποφασίζει για τα λάθη και στο τέλος τα κρίνει το σώμα των μελών με μία και μόνη κλήση από μέλος.
Τελευταία επεξεργασία από 3 και Vassilis Perantzakis, έχει επεξεργασθεί 7 φορά/ες συνολικά

Επιστροφή στο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 6 και 0 επισκέπτες