gounara έγραψε:
βουντου σας εχουν κανει ?
Α, επιπλέον, αυτό το παίρνω ως προσωπική προσβολή. Υπονοεί πως δεν έχω μυαλό να κρίνω μόνη μου και πως κάποιος με χειραγωγεί.
Με κάνει να νιώθω έτσι:

gounara έγραψε:
LouisaT έγραψε:gounara έγραψε:
Α, επιπλέον, αυτό το παίρνω ως προσωπική προσβολή. Υπονοεί πως δεν έχω μυαλό να κρίνω μόνη μου και πως κάποιος με χειραγωγεί.
Με κάνει να νιώθω έτσι:
SilindeElendil έγραψε:Vassilis Perantzakis έγραψε:gounara έγραψε:Το τι δεν εχει σημασια για σενα λουιζα μπορει να εχει για εμενα![]()
Εντάξει ρε Θανάση. Να βγάλω τώρα συμπέρασμα ότι προτιμάς την κλειστή διαδικασία ανάθεσης πολιτικής δράσης στον Engels από την ανοιχτή με πρακτικά ακύρωσή της!!! Πες μου ότι δεν είναι έτσι...
Εσυ εισαι με εμας ή με τους αλλους
Αναλογως και η απαντηση
gounara έγραψε:
Δεν με ενδιαφερει ο εγκελς το παρασκηνιο με ενδιαφερει , ουτε με ενδιαφερει να επικυρωθει η ακυρωθει σας τα ειπε χθες και Μισουλης
με ενδιαφερει αυτο
[23:05:41 EEST] ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΦΛΩΡΟΣ: ola ta alla ginontai
[23:05:56 EEST] ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΦΛΩΡΟΣ: o gounaris kai o petropoulos kai o marrioti
[23:06:06 EEST] ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΦΛΩΡΟΣ: pos tha ygoun an den tous dioksei kapos
[23:06:16 EEST] ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΦΛΩΡΟΣ: kapios
[23:06:29 EEST] ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΦΛΩΡΟΣ: kai o stathis
[23:06:36 EEST] pappasadrian: καλη ερωτηση, αλλα οσο αυτοι εκφραζουν το κομμα δημοσια, δεν θελω αν βρισκομαι και εγω μαζι
[23:06:43 EEST] ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΦΛΩΡΟΣ: ok alla katse sto komma
[23:06:55 EEST] ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΦΛΩΡΟΣ: gia tin epomeni eklogiki ana metrisi
και πολλα αλλα που ακουω και βλεπω
και ξερεις κατι silenendil δεν ειμαι με κανενα και αυτο ποναει περισσοτερο οταν πρεπει να εισαι με καποιον
gounara έγραψε:που?
gounara έγραψε:Δεν με ενδιαφερει ο εγκελς το παρασκηνιο με ενδιαφερει , ουτε με ενδιαφερει να επικυρωθει η ακυρωθει σας τα ειπε χθες και Μισουλης
με ενδιαφερει αυτο
[23:06:36 EEST] pappasadrian: καλη ερωτηση, αλλα οσο αυτοι εκφραζουν το κομμα δημοσια, δεν θελω αν βρισκομαι και εγω μαζι
και ξερεις κατι silenendil δεν ειμαι με κανενα και αυτο ποναει περισσοτερο οταν πρεπει να εισαι με καποιον
Vassilis Perantzakis έγραψε:gounara έγραψε:Δεν με ενδιαφερει ο εγκελς το παρασκηνιο με ενδιαφερει , ουτε με ενδιαφερει να επικυρωθει η ακυρωθει σας τα ειπε χθες και Μισουλης
με ενδιαφερει αυτο
Αυτό πάλι πως διέρρευσε;Γρήγορα, η ιδιωτική συζήτηση με αναμμένα πνεύματα πρέπει να πάει στην Ε.Δ. ενώ η εν κρυπτό απόφαση της Δ.Ε. δεν έπρεπε να αγγιχθεί φανερά!!! Θανάση, πες μου σε παρακαλώ αν με τις δύο ανακοινώσεις που έβγαλε χθες η Ε.Δ. είδες εσύ προσπάθεια ξεκαθαρίσματος. Εγώ αυτό ΔΥΣΤΥΧΩΣ βλέπω από κάποιους σήμερα...
gounara έγραψε:αυτο εχει διαρρευσει μερες τωρα το ειδες Βασιλη ....Φανταζομαι δεν εννοεις εμενα .... η αληθεια ειναι πικρη
Vassilis Perantzakis έγραψε:gounara έγραψε:αυτο εχει διαρρευσει μερες τωρα το ειδες Βασιλη ....Φανταζομαι δεν εννοεις εμενα .... η αληθεια ειναι πικρη
Το διάβασα από την πρώτη στιγμή. Ε και; Προσωπική συζήτηση ήταν και πουθενά δεν μου δόθηκε η εντύπωση μέσα στην επιτροπή για διωγμό του Μαριότι. Μάλιστα όσο υπήρχε η εντύπωση ότι ο Μαριότι είπε 6-1 ενώ ήταν 3 Ναι, 3 αποχές και 1 όχι, ΕΓΩ είχα πει ότι θα πρέπει να εκπέσει από το αξίωμα ΑΝ ισχύει κάτι τέτοιο μέχρι το συνέδριο. Και με τον Γιώργο δεν είχα ποτέ πρόβλημα. Ούτε με εσένα, ούτε με κανέναν προσωπικά.
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 3 και 0 επισκέπτες