Δεν ειχε δουλεια ο διάολος γ.....ε τα παιδιά του
Ολοι μας (και οι 7-8) που αναφερονται στο θεμα του engels κλπ έχουμε ξεφυγει εντελώς.
Πρωτα απο ολα ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ Η γλωσσα που χρησιμοποιείτε κύριοι
Το Forum είναι κάτι που το διαβαζουν όλοι.
Δηλαδη το επιπεδο σας ειναι να νιωθετε δικαιωμένοι όταν βριζετε και απειλείτε?
Ο καθένας τραβάει το μακρύ και το κοντό του.
Η δημοκρατία σας που είναι?
Ετσι την εκφράζετε όλοι σας?
Διαβάζω σε Topic οτι η ΔΕ δεν Ακουσε τον Ανδριανό. Ε καλα εκανε 6-1 ηταν η ψηφοφορία γιατι να τον ακούσει?
Πήρε μια απόφαση η ΔΕ με 6-1 προσέξτε 6-1 (μας αρέσει δεν μας αρεσει η απόφαση) γιατι επρεπε να ακούσει τον 1 και να την αλλάξει? Από την στιγμη που ο 1 δεν έπεισε καλα εκανε. (και μην μου αρχισετε εδω παρακαλω οτι η ΔΕ δεν έπρεπε να παρει τετοια απόφαση. Δεν με ενδιαφέρει στην προκειμένη και ουτε ειναι το θεμα μας εδω, με ενδιαφέρει τι εγινε ή μάλον τι δεν έγινε μετα)
Ηρθε μετα η ΕΔ και ακυρώνει την απόφαση της ΔΕ που πάρθηκε με 6-1 βρε είμαστε καλά?
ΑΝ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΔΕ καλούμε το σώμα των μελών και μόνο το σώμα(Προσέξτε το σώμα όχι κανεναν άλλον), Ψηφίζουμε και τελειώνει η Ιστορία
Εχει νόημα ο καθένας να μιλάει με τον τραμπούκικο τρόπο που μιλάτε όλοι σας εδω?
Δηλαδη νομίζετε οτι εμείς οι υπόλοιποι που μείναμε αμέτοχοι στο συγκεκριμένο θέμα θα σας φοβηθούμε και θα σας ακολουθήσουμε?
Ελεος και Ντροπή. Αυτο είναι το επίπεδο σας?
Για τον Θεοφάνη πραγματικά λυπάμαι. Στο μυαλό μου τον έχω ήδη διαγράψει.
Μην κάνετε σαν τις χήρες στο κρεβάτι που δεν ικανοποιήθηκαν
Δεν έχουν οι υπόλοιποι άνθρωποι τις ίδιες ιδέες με εσάς, ούτε σκέφτονται με τον ίδιο τρόπο.
Δεν μπορείτε να σεβαστείτε τις ιδέες των άλλων?
Δεν μπορείτε να βρείτε δημοκρατικό τρόπο (αμεσοδημοκρατικο.....κόμα είμαστε κατα τα άλλα) για να δείξετε την διαφωνία σας?
Και επειδή σας βαρέθηκα όλους μαζί και αρχίζω να αηδιάζω
ΖΗΤΑΩ ΕΠΙΣΗΜΑ ΝΑ ΑΝΟΙΧΤΕΙ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΜΕ ΘΕΜΑ ΑΝ Η ΔΕ ΕΠΡΑΞΕ Η ΔΕΝ ΕΠΡΑΞΕ ΣΩΣΤΑ
και μην μου αρχίζετε για πλατφόρμες κλπ παλαβα. ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΑΣ ΓΙΝΕΙ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΣΤΟ SKYPE στο ΤΕΑΜVIEWER στο FORUM στο ΚΕΠ της γειτονιας μας. τηλεφωνικά, με email με γράμμα με οποιονδηποτε τρόπο αρκει να γίνει να τελειώνουμε με το θέμα αυτό, να μαζέψουμε τα κοματια μας και να δουμε τι σκατα θα φαμε απο εδω και περα...
***και ειλικρινά Θεοφάνη,,,τι σκεφτόσουν οταν τα έγραφες αυτά? Ληγμένα είχες βαρέσει?***
***Ανδριανε προσωπικά σε συμπαθω πολύ και σε θεωρω πολύ χρήσιμο μέλος του κόμματος αλλα στο συγκεκριμένο θέμα αφησες την παρορμητικότητα σου να γράψει***
3 λαλούν και 2 χορεύουν
-
- Μέλος του Κόμματος Πειρατών
Re: 3 λαλούν και 2 χορεύουν
Χρήστο είσαι σοβαρός άνθρωπος. Το καταστατικό προβλέπει διαδικασίες για την λήψη αποφάσεων.
Που την είδες την διαδικασία επιλογής του Engels... Μην ξαναεξηγούμε τα αυτονόητα....
Που την είδες την διαδικασία επιλογής του Engels... Μην ξαναεξηγούμε τα αυτονόητα....
Στον τάφο της Αμφίπολης είναι ο Μαυρογένης...
-
Βρε Στρατο το εγραψα παραπανω...δεν συζηταω αν σωστα επραξε η οχι η ΔΕ να ψηφισει μονη της γιατ ην εκπροσωπηση μας...Δεν ειναι αυτο το θέμα.
Το θεμα είναι τι εγινε μετα...
Το αν επραξε σωστα η οχι ας το αποφασισουν ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ..Οι διαδικασιες που ακολουθηθηκαν μετα ειναι το θεμα..
ΜΕ αυτο που εγινε στην ουσία ακυρώνουμαι κάθε απόφαση της ΔΕ (που ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΑΜΕ)
Αν η ΔΕ με 6-1 ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟΦΑΣΗ και ο 1 την σερνει στην ΕΔ τότε την κάτσαμε την βάρκα...
Το θέμα δηλαδη δεν είναι η ουσία, που αυτη ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΤΗΝ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ με μια απλη ψηφοφορία
Το θέμαι ειναι το μετά
Εγω προσωπικα δεν θέλω μια ΕΔ πάνω απο την ΔΕ. Οταν η Δε αποφασίζει (και έχει το νομιμο δικαιωμα να το κάνει) τότε τέλος. Αμφισβήτηση της ΔΕ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ. Οχι απο την ΕΔ ούτε απο Δικαστήρια.
Αυτο ήθελα να πω.
Αν η ΔΕ έπραξε σωστα η όχι και εκανε την ψηφοφορία αυτό ειναι προσωπική εκτιμηση του καθενός ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ για απόφαση.
Η διαδικασία όμως που ακολουθήθηκε μετα ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΕΡΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ...και μόνο κακό μπορεί να μας κάνει....Απλά αν συνεχιστει αυτό ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ.
Το αν επραξε σωστα η οχι ας το αποφασισουν ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ..Οι διαδικασιες που ακολουθηθηκαν μετα ειναι το θεμα..
ΜΕ αυτο που εγινε στην ουσία ακυρώνουμαι κάθε απόφαση της ΔΕ (που ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΑΜΕ)
Αν η ΔΕ με 6-1 ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟΦΑΣΗ και ο 1 την σερνει στην ΕΔ τότε την κάτσαμε την βάρκα...
Το θέμα δηλαδη δεν είναι η ουσία, που αυτη ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΤΗΝ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ με μια απλη ψηφοφορία
Το θέμαι ειναι το μετά
Εγω προσωπικα δεν θέλω μια ΕΔ πάνω απο την ΔΕ. Οταν η Δε αποφασίζει (και έχει το νομιμο δικαιωμα να το κάνει) τότε τέλος. Αμφισβήτηση της ΔΕ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ. Οχι απο την ΕΔ ούτε απο Δικαστήρια.
Αυτο ήθελα να πω.
Αν η ΔΕ έπραξε σωστα η όχι και εκανε την ψηφοφορία αυτό ειναι προσωπική εκτιμηση του καθενός ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ για απόφαση.
Η διαδικασία όμως που ακολουθήθηκε μετα ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΕΡΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ...και μόνο κακό μπορεί να μας κάνει....Απλά αν συνεχιστει αυτό ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ.
Τελευταία επεξεργασία από 1 και crisal, έχει επεξεργασθεί 7 φορά/ες συνολικά
crisal έγραψε:ΖΗΤΑΩ ΕΠΙΣΗΜΑ ΝΑ ΑΝΟΙΧΤΕΙ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΜΕ ΘΕΜΑ ΑΝ Η ΔΕ ΕΠΡΑΞΕ Η ΔΕΝ ΕΠΡΑΞΕ ΣΩΣΤΑ
Να τελειώσει με αυτό;
-
Ανάλογα με το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας κάνουμε το επόμενο βήμα. Αν η ψηφοφορία βγάλει οτι ναι επραξε σωστα το βουλώνουμε και παμε παρακάτω. Αν βγαλει οτι εκανε λάθος τοτε βλέπουμε ποιο θα ειναι το επόμενο μας βημα.
Σε κάθε όμως περίπτωση ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΜΕΛΗ θα αποφασίσουμε ούτε η ΕΔ ούτε ο Ανδριανός ούτε κανένας άλλος μονος του η με την παρέα του.
Σε κάθε όμως περίπτωση ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΜΕΛΗ θα αποφασίσουμε ούτε η ΕΔ ούτε ο Ανδριανός ούτε κανένας άλλος μονος του η με την παρέα του.
-
Είναι πολιτικό το θέμα Χρήστο. Η ΔΕ δεν έχει το δικαίωμα και δεν πρέπει πότε να αποφασίζει για οποιοδήποτε θέμα. Για επείγοντα, που αυτό δεν ήταν, οφείλει να ενημερώνει τουλάχιστον τα μέλη πριν την εφαρμογή της απόφασης.
Πάλι τα ίδια λέμε...
Πάλι τα ίδια λέμε...
https://twitter.com/e_kastrinakis
crisal έγραψε:Βρε Στρατο το εγραψα παραπανω...δεν συζηταω αν σωστα επραξε η οχι η ΔΕ να ψηφισει μονη της γιατ ην εκπροσωπηση μας...Δεν ειναι αυτο το θέμα.
Το θέμαι ειναι το μετά
Αυτο ήθελα να πω.
+1
Θανάσης Γούναρης
6976403600,6934753640
agounar@sch.gr,thanasisgounaris@gmail.com
www.facebook.com/thanasis.gounaris
6976403600,6934753640
-
Βρε Μανωλη...Οκ εχεις δικαιο....ΠΟΙΟΣ ΟΜΩΣ ΘΑ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΑΙΟ, εσυ μόνος σου? ο Ανδριανός? εγώ? ο Στράτος? η Χριστινα?
Δεν πρέπει να το αποφασίσει το ΣΩΜΑ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ απο την στιγμή που προέκυψε τοσο μεγαλο θέμα..?
Παρακαλω μην σκεφτεστε μονοκοματα.. Δειτε τι εγινε. η ΔΕ με 6-1 ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟΦΑΣΗ...να την χεσω τετοια ΔΕ.
Και ποιος θα αποφασίσει οτι η απόφαση της δεν είναι σωστή? αυτοί που ανέφερα παραπάνω ή το σώμα των μελών...?
Δεν πρέπει να το αποφασίσει το ΣΩΜΑ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ απο την στιγμή που προέκυψε τοσο μεγαλο θέμα..?
Παρακαλω μην σκεφτεστε μονοκοματα.. Δειτε τι εγινε. η ΔΕ με 6-1 ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟΦΑΣΗ...να την χεσω τετοια ΔΕ.
Και ποιος θα αποφασίσει οτι η απόφαση της δεν είναι σωστή? αυτοί που ανέφερα παραπάνω ή το σώμα των μελών...?
crisal έγραψε:Βρε Στρατο το εγραψα παραπανω...δεν συζηταω αν σωστα επραξε η οχι η ΔΕ να ψηφισει μονη της γιατ ην εκπροσωπηση μας...Δεν ειναι αυτο το θέμα.
Το θέμαι ειναι το μετά
Αυτο ήθελα να πω.
+1
crisal Αναζητησε 1/2/2013
Θανάσης Γούναρης
6976403600,6934753640
6976403600,6934753640
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 5 και 0 επισκέπτες