Τύφλα να 'χει η Χ.Α.

Φίλοι και μέλη γνωριζόμαστε και συζητάμε για τα θέματα που μας απασχολούν.
James
Μέλος του Κόμματος Πειρατών
Επικοινωνία:

Re: Τύφλα να 'χει η Χ.Α.

Δημοσίευσηαπό James » 06 Δεκ 2012, 21:58

Άντε θα σπαταλήσω την 1001 ανάρτηση μου.

@Kailor
Ρε χρήστο είσαι ιδιαίτερα συμπαθής από όλους, γιατί το χαλάς? γιατί τρολάρεις και έρχεσαι ενάντια σε αυτά που πιστευεις?

@Theofanis
σου αφιερώνω πάλι το τραγούδι του εορτάζοντα Νίκου Βουρλιώτη
δε σε παίρνω στα σοβαρά, αλλά μαρέσει η έκρηξη σου.
Απλά μη πάρεις πολύ φόρα όταν έρθεις να μας τα κλάσεις.

@όλους
ναι έχω ζητήσει δημοσίως, στο φόρουμ και στο mumble την παραίτηση του μαριότι αλλά και όσων απο την ΔΕ αφέθηκε να χειραγωγηθεί από την εξέλιξη που είχε αυτή η υποθεση, γιατί αποδείξαν ότι δεν είναι άξιοι να μας αντιπροσωπεύσουν.

Σχετικά με τη συζήτηση του φλώρου και του papasadrian
Δε με ενοχλεί καθόλου, όποιος έχει τα ούμπαλα τα λέει, λεει την άποψη του, είτε δημόσια είτε ιδιωτικά.
Διαγραφή δε μπορεί να γίνει τώρα σε κανένα στο κόμμα.
ΣΤΙΣ 1/2/13 θα μπορεί..............................................
Οι αναρτήσεις μου είναι οι πολιτικές μου απόψεις.
!!!Be Proud to fly the Jolly Roger!!!
jamesppgr@riseup.net

baskin

Δημοσίευσηαπό baskin » 06 Δεκ 2012, 22:01

Μήτσο πάρε και το καινούργιο.

Θελεις μηνυση?

Αποστολή: Δεκέμβριος 6th, 2012, 8:22 pm
Από: theofanis1987
Προς: baskin
Θελεις μηνυση? Θα την εχεις............... Ναι δουμε ποιος μετα θα πρεπει να φοβαται και ποιος οχι.
Στον τάφο της Αμφίπολης είναι ο Μαυρογένης...

kailor

Δημοσίευσηαπό kailor » 06 Δεκ 2012, 22:15

James έγραψε:Άντε θα σπαταλήσω την 1001 ανάρτηση μου.

@Kailor
Ρε χρήστο είσαι ιδιαίτερα συμπαθής από όλους, γιατί το χαλάς? γιατί τρολάρεις και έρχεσαι ενάντια σε αυτά που πιστευεις?

Δημήτρη την γνώμη μου είπα. Εγώ την αποδέχτηκα την αιτιολογία - δικαιολογία της Δ.Ε. Εσύ, ο Στράτος και άλλοι δεν την αποδεχτήκατε, έχετε τη δική σας γνώμη.

Άνθρωποι είναι και θα κάνουν λάθη. Έπρεπε να υπάρχει ενημέρωση στο σώμα των μελών. Τέλος όμως.

Αλλά βλέπω από την άλλη κάποια μέλη να μην το αφήνουν να τελειώνει και να δείχνουν τον χειρότερο εαυτό τους. Βρισιές προς όλους, απειλές με διαγραφές, και άλλα.

Αλλά τελευταία σήμερα βγήκε και ότι τα μέλη υπολογίζονται με το πόσα πληρώσανε χρήματα, με το εάν είναι ιδρυτικά μέλη (που ιδρυτικά μέλη δεν είναι 7 - 10 άτομα εδώ μέσα αλλά πάνω από 200 είμαστε), και πολλά άλλα.

Δυστυχώς εάν η Δ.Ε. έκανε ένα λάθος η Ε.Δ. και κάποια μέλη εδώ μέσα (εξαιρείσαι εσύ), έχουν κάνει δεκάδες χειρότερα λάθη.

Δεν καταλαβαίνουμε όλοι μας πως ότι και να πούμε εδώ μέσα πρώτον βγάζουμε χείριστη εικόνα προς τα έξω, που θα μας περάσουν για μαλάκες και με το δίκιο τους οι άνθρωποι και δεύτερον σώμα μελών δεν είμαστε μόνο εσύ και εγώ και άλλοι 10. Είμαστε πάνω από 100. Εντάξει ενεργά μέλη σε ψηφοφορίες και συζήτηση είμαστε περίπου 25 - 40 άτομα.

Αλλά τα επεισόδια εδώ μέσα γίνονται από 6 - 7 άτομα, και νομίζουν ότι επειδή δεν μιλάει κανένας άλλος σημαίνει ότι συμφωνούν μαζί τους ή τους αφήνει αδιάφορο το πράγμα. Ενώ εάν γινόταν ψηφοφορία θα βλέπαμε πραγματικά τι νομίζει ο καθένας (δηλαδή ποιός έχει δίκιο, η Δ.Ε. ή οι Ε.Δ. και τα γκρινιάρικα μέλη).

Πραγματικά δεν ξέρω που θα καταλήξει αυτό το πράγμα, και λυπάμαι να βλέπω να γίνεται τέτοιος πανικός για ένα τέτοιο θέμα ειδικά όταν το PPEU δεν υπάρχει ακόμη, είναι στην προετοιμασία και μπορεί να δημιουργηθεί και μετά το 2014 (εάν δεις mailing λίστα ppeu).

Αναμένω την απόφαση της Ε.Δ. και εύχομαι να παραμείνουν αμερόληπτοι (εάν και προσωπικά για τα μισά μέλη της αμφιβάλλω).

Rainmaker

Δημοσίευσηαπό Rainmaker » 06 Δεκ 2012, 22:25

kailor έγραψε:Άνθρωποι είναι και θα κάνουν λάθη.

Έπρεπε να υπάρχει ενημέρωση στο σώμα των μελών. Τέλος όμως.

συγνώμη πρέπει να ζητήσουν(ΔΕ)?
θα ξανασυμβεί?
σ ενδιαφέρουν αυτές οι απαντήσεις?

SilindeElendil

Δημοσίευσηαπό SilindeElendil » 06 Δεκ 2012, 22:26

kailor έγραψε:
Αναμένω την απόφαση της Ε.Δ. και εύχομαι να παραμείνουν αμερόληπτοι (εάν και προσωπικά για τα μισά μέλη της αμφιβάλλω).

Eχεις δικαιο.Εγω ειμαι διχασμενη προσωπικοτητα! :P
Dura lex...Sed lex
Ότι γράφω είναι αυστηρά προσωπικές απόψεις.
'Οποιος επιθυμεί εναλλακτικούς διαύλους επικοινωνίας ας μου στείλει ένα Pm

adrian

Δημοσίευσηαπό adrian » 07 Δεκ 2012, 02:06

@theofanis, χρωσταω μια απαντηση, γιατι προτιμησα να μην απαντησω εν θερμω.

μια υπενθυμιση για αρχη του μηνυματος του

andriane thelo na milisoume.

min me grapseis

thelo na milisoume

me poio dikaioma pas na dialyseis to komma? etsi kai to dialyseis pes to kai stous omoideates sou tha sas kynigiso mexri tin akri tou kosmou. trha sas kano kommatakia. to katalaves? mono pano apo to ptoma mou tha to dialysete.

KAI EMENA NA ME FOVASTE.DEN KSERETE TI EIMAI IKANOS NA KANO. TO AKOYSES??????????

FYGETE APO TO KOMMA GIA NA MIN DIOKSO EGW. KAI MPORO NA TO KANO AYTO ME 1000 TROPOYS.

PALIOTOMARA

KAI EINAI DIKI MOY APOPSI AYTI. PROSOPIKI MOY APOPSI.

και βεβαιως διαβαζοντας σε αυτο το νημα τα εξης:

ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ Ο ΜΑΡΙΟΤΙ, ΕΓΩ, Ο ΑΝΕΣΤΗΣ,Η ΧΡΙΣΤΙΝΑ Κ.Τ.Λ. Κ.Τ.Λ. ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑΤΕ ΚΟΜΜΑ. ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΤΕ ΚΟΜΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΛΥΣΕΤΕ.

ΚΑΙ ΑΝΔΡΙΑΝΕ ΗΣΟΥΝ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΗΛΠΙΖΑ ΝΑ ΜΗΝ ΦΕΡΘΕΙ ΕΤΣΙ.ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΗΟΣΟΥΝ ΚΑΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΑΛΙΟΤΟΜΑΡΟ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΙ. ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΜΕΤΩΠΙΚΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΜΑΖΙ ΜΟΥ.

Το κομμα το νοιωθω σαν οικογενεια μου και οποιος παει να το καταστρεψει αυτα θα εχει. Αυτοι μας νομνιζουν Χ.Α. ενω δεν ειμαστε. Καιρος να δουν πως ειναι πραγματικη Χ.Α.

Θα προσπαθησω να απαντησω σε ενα ενα, αφηνοντας το προσωπικο μηνυμα για το τελος.

1) Και μονο το οτι σκεφτηκες οτι βρισκεσαι στην ιδια κλαση με τον μαριοττι, την χριστινα, και τον ανεστη, ειναι χοντρη προσβολη προς αυτους, αλλα και προς τους ακροατες-γνωστες της ιστοριας του κομματος.
2) Το οτι χωρις εσενα δεν θα υπηρχε το κομμα, δεν θα το σχολιασω. και χωρις εσενα υπαρχει. τι κομβικο εκανες που οδηγησε στην ιδρυση του?
3) Ετσι η αλλιως, η πειρατικη ιδεα δεν περιμενει ατομα για να παρει υποσταση. ειναι μια ιδεα και μια αναγκη της εποχης. θα ερχοταν και χωρις κανεναν απο εμας, απο αλλους.
4) Τα περι προσπαθειων διαλυσης του κομματος θα τα αφησω στην κριση του αναγνωστη
5) Θελω να πιστευω οτι ειμαι καλος ανθρωπος. Ισως να κανω λαθος. Ισως να εχεις καλυτερη ικανοτητα να με ψυχολογησεις, απο τον ιδιο μου τον εαυτο. Με ξερεις αλλωστε πολλα χρονια, και κανουμε παρεα καθημερινα...
6) Το περι "παλιοτομαρων" επισης το αφηνω στην κριση του αναγνωστη.

7) Το κομμα το νοιωθεις σαν οικογενεια σου. Χμμ... Διαισθανομαι προσπαθειες να αντικαταστησεις την οικογενειακη θαλπωρη με κατι αλλο. Μηπως σε εδερναν μικρο?
8) Ας δουμε πως ειναι η Χ.Α.. Δεν την εχουμε γνωρισει αρκετα ακομα, ας την καλωσορισουμε και στο κομμα. Welcome, theofanis.

9) Σχετικα με "ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΜΕΤΩΠΙΚΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΜΑΖΙ ΜΟΥ", " tha sas kynigiso mexri tin akri tou kosmou. trha sas kano kommatakia. to katalaves? mono pano apo to ptoma mou tha to dialysete.", "KAI EMENA NA ME FOVASTE.DEN KSERETE TI EIMAI IKANOS NA KANO. TO AKOYSES?", κλπ
challenge accepted. come at me, bitch
τ'αρχιδια θα μου κλασεις
αλλωστε, αν το δουμε και πολυ down the line, εισαι μιση μεριδα. και εγω εναν ογκο τον εχω. θα πας να δωσεις μπουνια και θα κανεις γκελ.

Επιφυλασσομαι για καθε νομιμο δικαιωμα μου εναντιον της λεκτικης βιας και των απειλων που δεχθηκα.
Καλω και προσκαλω και προκαλω το Σωμα των Μελων να αποβαλλει απο το κομμα καθε φασιστικη και μισαλλοδοξη αποψη, και τους εκφραστες των.
https://www.youtube.com/watch?v=wuKx7AgHLes
καλύτερα ξύλινο πόδι, παρά ξύλινος λόγος - arrrr

gounara

Δημοσίευσηαπό gounara » 07 Δεκ 2012, 02:14

pappasadrian έγραψε:@theofanis, χρωσταω μια απαντηση, γιατι προτιμησα να μην απαντησω εν θερμω.

μια υπενθυμιση για αρχη του μηνυματος του

andriane thelo na milisoume.

min me grapseis

thelo na milisoume

me poio dikaioma pas na dialyseis to komma? etsi kai to dialyseis pes to kai stous omoideates sou tha sas kynigiso mexri tin akri tou kosmou. trha sas kano kommatakia. to katalaves? mono pano apo to ptoma mou tha to dialysete.

KAI EMENA NA ME FOVASTE.DEN KSERETE TI EIMAI IKANOS NA KANO. TO AKOYSES??????????

FYGETE APO TO KOMMA GIA NA MIN DIOKSO EGW. KAI MPORO NA TO KANO AYTO ME 1000 TROPOYS.

PALIOTOMARA

KAI EINAI DIKI MOY APOPSI AYTI. PROSOPIKI MOY APOPSI.

και βεβαιως διαβαζοντας σε αυτο το νημα τα εξης:

ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ Ο ΜΑΡΙΟΤΙ, ΕΓΩ, Ο ΑΝΕΣΤΗΣ,Η ΧΡΙΣΤΙΝΑ Κ.Τ.Λ. Κ.Τ.Λ. ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑΤΕ ΚΟΜΜΑ. ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΤΕ ΚΟΜΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΛΥΣΕΤΕ.

ΚΑΙ ΑΝΔΡΙΑΝΕ ΗΣΟΥΝ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΗΛΠΙΖΑ ΝΑ ΜΗΝ ΦΕΡΘΕΙ ΕΤΣΙ.ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΗΟΣΟΥΝ ΚΑΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΑΛΙΟΤΟΜΑΡΟ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΙ. ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΜΕΤΩΠΙΚΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΜΑΖΙ ΜΟΥ.

Το κομμα το νοιωθω σαν οικογενεια μου και οποιος παει να το καταστρεψει αυτα θα εχει. Αυτοι μας νομνιζουν Χ.Α. ενω δεν ειμαστε. Καιρος να δουν πως ειναι πραγματικη Χ.Α.

Θα προσπαθησω να απαντησω σε ενα ενα, αφηνοντας το προσωπικο μηνυμα για το τελος.

1) Και μονο το οτι σκεφτηκες οτι βρισκεσαι στην ιδια κλαση με τον μαριοττι, την χριστινα, και τον ανεστη, ειναι χοντρη προσβολη προς αυτους, αλλα και προς τους ακροατες-γνωστες της ιστοριας του κομματος.
2) Το οτι χωρις εσενα δεν θα υπηρχε το κομμα, δεν θα το σχολιασω. και χωρις εσενα υπαρχει. τι κομβικο εκανες που οδηγησε στην ιδρυση του?
3) Ετσι η αλλιως, η πειρατικη ιδεα δεν περιμενει ατομα για να παρει υποσταση. ειναι μια ιδεα και μια αναγκη της εποχης. θα ερχοταν και χωρις κανεναν απο εμας, απο αλλους.
4) Τα περι προσπαθειων διαλυσης του κομματος θα τα αφησω στην κριση του αναγνωστη
5) Θελω να πιστευω οτι ειμαι καλος ανθρωπος. Ισως να κανω λαθος. Ισως να εχεις καλυτερη ικανοτητα να με ψυχολογησεις, απο τον ιδιο μου τον εαυτο. Με ξερεις αλλωστε πολλα χρονια, και κανουμε παρεα καθημερινα...
6) Το περι "παλιοτομαρων" επισης το αφηνω στην κριση του αναγνωστη.

7) Το κομμα το νοιωθεις σαν οικογενεια σου. Χμμ... Διαισθανομαι προσπαθειες να αντικαταστησεις την οικογενειακη θαλπωρη με κατι αλλο. Μηπως σε εδερναν μικρο?
8) Ας δουμε πως ειναι η Χ.Α.. Δεν την εχουμε γνωρισει αρκετα ακομα, ας την καλωσορισουμε και στο κομμα. Welcome, theofanis.

9) Σχετικα με "ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΜΕΤΩΠΙΚΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΜΑΖΙ ΜΟΥ", " tha sas kynigiso mexri tin akri tou kosmou. trha sas kano kommatakia. to katalaves? mono pano apo to ptoma mou tha to dialysete.", "KAI EMENA NA ME FOVASTE.DEN KSERETE TI EIMAI IKANOS NA KANO. TO AKOYSES?", κλπ
challenge accepted. come at me, bitch
τ'αρχιδια θα μου κλασεις
αλλωστε, αν το δουμε και πολυ down the line, εισαι μιση μεριδα. και εγω εναν ογκο τον εχω. θα πας να δωσεις μπουνια και θα κανεις γκελ.

Επιφυλασσομαι για καθε νομιμο δικαιωμα μου εναντιον της λεκτικης βιας και των απειλων που δεχθηκα.
Καλω και προσκαλω και προκαλω το Σωμα των Μελων να αποβαλλει απο το κομμα καθε φασιστικη και μισαλλοδοξη αποψη, και τους εκφραστες των.

ειπε ο γαιδαρος τον πετεινο κεφαλα
Θανάσης Γούναρης
6976403600,6934753640
agounar@sch.gr,thanasisgounaris@gmail.com
www.facebook.com/thanasis.gounaris

adrian

Δημοσίευσηαπό adrian » 07 Δεκ 2012, 02:16

i'll pretend i understood that

mhmmm

gounara

Δημοσίευσηαπό gounara » 07 Δεκ 2012, 02:20

pappasadrian έγραψε:i'll pretend i understood that

mhmmm

I'll pretend that you do not understand :!:
Θανάσης Γούναρης
6976403600,6934753640
agounar@sch.gr,thanasisgounaris@gmail.com
www.facebook.com/thanasis.gounaris

adrian

Δημοσίευσηαπό adrian » 07 Δεκ 2012, 02:21

εγω δεν ειμαι στο κομμα, δεν εχει κατι να να μου πει εμενα το σωμα των μελων, αν εννοεις αυτο.

Επιστροφή στο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 8 και 0 επισκέπτες