PP-CH withdrawl
-
- Μέλος του Κόμματος Πειρατών
Re: PP-CH withdrawl
Είσαι ηλίθιος (πολιτικά) και άσχετος με τους Πειρατές. Αν θέλεις κάνε μου καταγγελία στην Ε.Δ. ή και μήνυση.
Στον τάφο της Αμφίπολης είναι ο Μαυρογένης...
-
baskin έγραψε:Είσαι ηλίθιος (πολιτικά) και άσχετος με τους Πειρατές. Αν θέλεις κάνε μου καταγγελία στην Ε.Δ. ή και μήνυση.
Να Λολα Να Ενα Μηλο.Θελεις να σε μαθω να μιλας? Τι εγινε?Δεν εχεις τι να μου απαντησεις και μου κανεις αντιγραφη και επικολληση το ιδιο και το ιδιο μυνημα? Η μηπως φοβασαι την αντιδραση των μελων? Η μηπως με φοβασαι?????????? Τι απο ολα συμβαινει? Πες μου για να καταλαβω.
ΣΕ ΠΡΟΚΑΛΩ ΓΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ. ΑΣ ΠΑΡΑΚΑΜΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ ΑΠΟ ΣΕΝΑ Ε.Δ. ΚΑΙ ΑΣ ΠΑΜΕ ΣΤΑ ΜΕΛΗ. ΘΕΛΕΙΣ Η ΟΧΙ? ΑΝ ΞΑΝΑΣΤΕΙΛΕΙΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΥΝΗΜΑ ΣΕΙΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΦΟΒΑΣΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΜΗΝ ΕΡΘΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΟΥ. ΟΠΟΤΕ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΣΕΙΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ. ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΦΙΜΩΣΕΙΣ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΑΦΗΣΩ ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΟΥΤΕ ΤΑ ΜΕΛΗ.
Και το ξαναλεω οσο σχετικος εισαι εσυ με το κομμα το σχετικος ειμαι εγω με την θεωρεια της σχετικοτητας..............
-
Είσαι ηλίθιος (πολιτικά) και άσχετος με τους Πειρατές. Αν θέλεις κάνε μου καταγγελία στην Ε.Δ. ή και μήνυση.
-
baskin έγραψε:Είσαι ηλίθιος (πολιτικά) και άσχετος με τους Πειρατές. Αν θέλεις κάνε μου καταγγελία στην Ε.Δ. ή και μήνυση.
ΓΡΑΦΙΚΟΣ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ. ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΔΕΝ ΞΑΝΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ. ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΦΟΒΑΣΑΙ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ. ΦΟΒΑΣΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΓΙΑΥΤΟ ΠΑΣ ΝΑ ΦΙΜΩΣΕΙΣ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ. ΚΑΙ ΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΣΤΕΛΝΕΙΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΣΟ ΕΣΥ ΓΙΝΕΣΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ.
-
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 0 και 0 επισκέπτες