gounara έγραψε:...
Οσο περναει απο το χερι μου ( 1/7 ) δεν θα ξαναγινει ετσι .
δεν θα ξαναγινει ετσι? πως δηλαδή?
και αν το "έτσι" είναι όπως το εννοώ εγώ
τότε μένουν άλλα 6/7
και για μένα ξαναρχίζουν όλα απο την αρχή.
gounara έγραψε:...
Οσο περναει απο το χερι μου ( 1/7 ) δεν θα ξαναγινει ετσι .
Κατσιρης Διαμαντης έγραψε:ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ????
Τι ειναι αυτο !!!!!!!
gounara έγραψε:Με ανάμικτα συναισθήματα και ξεπερνώντας με μεγάλη προσπάθεια τον εκνευρισμό που προκαλεί η κατάσταση των τελευταίων ημερών βάζω όλους μας προ των ευθυνών που μας αναλογούν .
Τα πολλά λόγια είναι περιττά όπως και τα ευφυολογήματα .
Σε αυτό το ποστ παρακαλώ ας γράψουν μόνο το όνομα τους όσοι είναι διατεθειμένοι να αφήσουν πίσω τον κακό τους εαυτό και να βρούμε ένα κοινό σημείο αναφοράς για να προχωρήσουμε .
Το κόμμα δεν ανήκει σε κανέναν και κάνεις δεν έχει δικαίωμα να το μεταχειρίζεται με αυτό τον τρόπο .
Η κατάσταση αυτή ας μας κάνει σοφότερους για το μέλλον .
Δεν είναι νουθεσία είναι έκκληση προς ΟΛΟΥΣ !!!!!!!!
gounara έγραψε:gounara έγραψε:Με ανάμικτα συναισθήματα και ξεπερνώντας με μεγάλη προσπάθεια τον εκνευρισμό που προκαλεί η κατάσταση των τελευταίων ημερών βάζω όλους μας προ των ευθυνών που μας αναλογούν .
Τα πολλά λόγια είναι περιττά όπως και τα ευφυολογήματα .
Σε αυτό το ποστ παρακαλώ ας γράψουν μόνο το όνομα τους όσοι είναι διατεθειμένοι να αφήσουν πίσω τον κακό τους εαυτό και να βρούμε ένα κοινό σημείο αναφοράς για να προχωρήσουμε .
Το κόμμα δεν ανήκει σε κανέναν και κάνεις δεν έχει δικαίωμα να το μεταχειρίζεται με αυτό τον τρόπο .
Η κατάσταση αυτή ας μας κάνει σοφότερους για το μέλλον .
Δεν είναι νουθεσία είναι έκκληση προς ΟΛΟΥΣ !!!!!!!!
Η γνωμη μου ειναι οτι ολο αυτο δεν θα σταματησει
Υπαρχουν αιτιες αλλες που φαινονται και ο Εγκελς ηταν η αφορμη
Αν δεν ηταν αυτο κατι αλλο θα ηταν .
Στο ξεκαθαρισμα λογαριασμων εγω δε συμμετεχω.
gounara έγραψε:Η γνωμη μου ειναι οτι ολο αυτο δεν θα σταματησει
Υπαρχουν αιτιες αλλες που φαινονται και ο Εγκελς ηταν η αφορμη
Αν δεν ηταν αυτο κατι αλλο θα ηταν .
Στο ξεκαθαρισμα λογαριασμων εγω δε συμμετεχω.
gounara έγραψε: , δεν του ζητηθηκε , και μου κανει εντυπωση που ζητας κατι τετοιο απο τους υπολοιπους εκτος και αν επιθυμεις εσυ και μερικοι αλλοι τη διαλυση του κομματος .
gounara έγραψε:Βασιλη εισαι απο τους λιγους που εμπιστευομαι και ελπιζω πραγματικα στο ξεκαθαρισμα ..... που συντελειται μπροστα στα ματια μας να μεινεις αμετοχος και ευχομαι να το σταματησεις..
Διαμαντη ο , Αδριανος μονος του εθεσε τον εαυτο του εκτος ΔΕ και εκτος κομματος , λογω και εργω , και καταλαβαινεις πολυ καλα τι εννοω , δεν του ζητηθηκε , και μου κανει εντυπωση που ζητας κατι τετοιο απο τους υπολοιπους εκτος και αν επιθυμεις εσυ και μερικοι αλλοι τη διαλυση του κομματος .
Το ποστ αυτο ανοιχτηκε για να ενωσει οχι να ειπωθουν τα ιδια
ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΚΤΟ !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 1 και 0 επισκέπτες