Ερωτήσεις προς την ΔΕ.

Φίλοι και μέλη γνωριζόμαστε και συζητάμε για τα θέματα που μας απασχολούν.
Vassilis Perantzakis
Μέλος του Κόμματος Πειρατών
Επικοινωνία:

Re: Ερωτήσεις προς την ΔΕ.

Δημοσίευσηαπό Vassilis Perantzakis » 06 Δεκ 2012, 12:50

Rainmaker έγραψε:
Vassilis Perantzakis έγραψε:
Εγώ από την άλλη πλέον σε θεωρώ μυθομανή και τρολ. I will not feed you any more (=δεν θα σε ταΐσω ξανά)

συγνώμη ρε παιδιά!
γιατί πρέπει όταν κάποιος λέει κάτι που δεν μας αρέσει να τον γεμίζουμε με διάφορα "επίθετα"
και τρολ (δεν αναφέρομαι γι αυτήν την δημοσίευση αλλά για όλες αυτού του τύπου) :(

ΥΓ: άσε που το να λες κάποιον τρολ είναι έπαινος μια και ο "αρχηγός" των τρολ (ιζνο) είναι "χίλιες φορές" καλύτερος (δημοκράτης) από μας. ;)

Ο κύριος αυτός λέει συνέχεια ότι του κατεβαίνει και επιτίθεται επί προσωπικού. Αυτή είναι πλέον η γνώμη μου για αυτόν. Προσωπικά. Δεν έχω κάτι άλλο να πω. Όποιος νομίζει ότι μπορεί να συνεννοηθεί μαζί του, ας συνεννοηθεί. Εγώ δεν μπορώ.

Υ.Γ. Με τον Ιζνο συνεννοούμαι μια χαρά.
Βασίλης Περαντζάκης (Προγραμματιστής\Αναλυτής)
http://www.vasper.eu/blog/
https://www.linkedin.com/in/vassilis-perantzakis-1029b514/

Rainmaker

Δημοσίευσηαπό Rainmaker » 06 Δεκ 2012, 13:02

Rainmaker έγραψε:
Εγώ από την άλλη πλέον σε θεωρώ μυθομανή και τρολ. I will not feed you any more (=δεν θα σε ταΐσω ξανά)

συγνώμη ρε παιδιά!
γιατί πρέπει όταν κάποιος λέει κάτι που δεν μας αρέσει να τον γεμίζουμε με διάφορα "επίθετα"
και τρολ (δεν αναφέρομαι γι αυτήν την δημοσίευση αλλά για όλες αυτού του τύπου) :(

ΥΓ: άσε που το να λες κάποιον τρολ είναι έπαινος μια και ο "αρχηγός" των τρολ (ιζνο) είναι "χίλιες φορές" καλύτερος (δημοκράτης) από μας. ;)

Ο κύριος αυτός λέει συνέχεια ότι του κατεβαίνει και επιτίθεται επί προσωπικού. Αυτή είναι πλέον η γνώμη μου για αυτόν. Προσωπικά. Δεν έχω κάτι άλλο να πω. Όποιος νομίζει ότι μπορεί να συνεννοηθεί μαζί του, ας συνεννοηθεί. Εγώ δεν μπορώ.

μην τον "ταϊζεις" τότε 8-)

Vassilis Perantzakis
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό Vassilis Perantzakis » 06 Δεκ 2012, 13:12

Rainmaker έγραψε:μην τον "ταϊζεις" τότε 8-)

Ελπίζω να μην αναφέρεσαι στον Izno. Γιατί μου δίνει ιδέες όταν τον ταΐζω... :D

bucaneros A

Δημοσίευσηαπό bucaneros A » 06 Δεκ 2012, 13:25

ΣΥΜΦΩΝΩ .

Kotsos

Δημοσίευσηαπό Kotsos » 06 Δεκ 2012, 14:10

Rainmaker έγραψε:

συγνώμη ρε παιδιά!

Επιτίθεμαι επί προσωπικού σε όποιον βλέπω να κάνει λαμογιές.

Και όπως όλος ο κόσμος βλέπω τα στοιχεία (το κακό της διαφάνειας) και κρίνω τις λαμογιές.
Το κακό είναι ότι μιλάω ανοιχτά για τις λαμογιές και επιτίθεμαι στα λαμόγια και δεν προτιμάω την μη αντίδραση που ίσως να πιστεύουν άλλοι.

Έχουμε κάποιους που θέλουν να εξαλείψουν τα μέλη της ΔΕ. (Δημοσιευμένη Επικοινωνία Παππά σε Skype).
Φοβούνται τις συνδικαλιστικές επιτυχίες του Γουναρά, τις διεθνείς σχέσεις του Μαριόττι που θα τον κατσικώσει μόνιμο μέλος ΔΕ,, την Χριστίνα με την διάθεση εξωστρέφειας, τον Μιχάλη που φτιάχνει προφίλ να έχει επιτυχία στις δημοτικές που θα δείχνουν ότι αυτοί οι κάποιοι δεν είναι και τόσο σημαντικοί.

Ξέρουν από το καταστατικό που προβλέπει στο 9.5 όμως ότι για να παραιτήσουν την ΔΕ χρειάζονται 150 μέλη να τους στηρίξουν.

9.5 Αμφισβήτηση μέρους ή του συνόλου της Διοικούσας Επιτροπής γίνεται με αίτημα που συγκεντρώνει την υποστήριξη του ενός δεύτερου (1/2) του Σώματος των Μελών συν έναν, προς την Επιτροπή Διαιτησίας. Σε περίπτωση αμφισβήτησης του συνόλου της Διοικούσας Επιτροπής ορίζεται από την Επιτροπή Διαιτησίας τριμελές Προεδρείο, το οποίο οδηγεί το κόμμα σε έκτακτο Συνέδριο για την εκλογή νέας Διοικούσας Επιτροπής.

Ελα μου ντε που δεν τους βγαίνουν τα κουκιά.
Πόσοι είναι;;;
Ο Ζάππας, ο Ζολώτας, ο Διονύσης, κάποια μέλη της ΙΤ που με δήλωση του Στράτου τα χειρίζεται (στο mumble προφορικά), ο Πάνος από την ΕΔ άντε και κανά δύο τρείς. άλλοι μεταξύ των οποίων και εσύ που διαλέξτε στρατόπεδο για να είστε με τους νικητές.

Ξεκινήσαν ένα πόλεμο λάσπης με θέματα που ξεκινάν οι ίδιοι και οι ίδιοι συνέχεια, από την βαρκούλα της Πάτρας και μετά με σκοπό να μας δείξουν πόσο επικίνδυνοι είναι τα μέλη της ΔΕ.
Ελπίζοντας οτι ίσως μετά την 1 Φεβρουαρίου 2013 που του ξέφυγε του Ζάππα και από εσένα θα αλλάξουν οι συσχετισμόι δυνάμεων. Ελπίζουν οι περισσότεροι θα φύγουν ή αυτοί που είναι ενεργοί στο φόρουμ θα είναι οι περισσότεροι που θα πληρώσουν την συνδρομή και τα κουκία θα τους βγούν.

Και είναι τόσο αδίστακτοι πολιτικά και επιπέδου ΚΝΑΤ πολυτεχνικής σχολής που σκαρφιστήκαν και την ροζ επανάσταση του Αδριανού και κατηγορώντας την ΔΕ για αυτό για να καβατζώσουν περισσότερα κουκιά από τα άτομα που δεν τους νοιάζει τι κάνει η βαρκούλα της Πάτρας αλλά συμπαθούσαν τον Αδριανό για το χαμηλό προφίλ που διατηρούσε και το ήθος που πολύ πετυχημένα υποκρινόταν.
Δεν είναι τυχαίο που η ΕΔ και η ομάδα ΙΤ συνεχίζει το θέμα και με γελοίες πράξεις (πχ απεργία) και προφάσεις για δεύτερη συνεχή φορά.

Αν ακόμα αναρωτιέσαι γιατι σου επιτίθεμαι προσωπικά χαρακτηρίζοντας σε ιεροεξεταστή και στο Στράτο ονομάζοντάς τον εισαγγελέα εφετών Βιρνα Δράκου και τον Διονύση και τα μέλη της ΙΤ εξαπτέρυγα είναι γιατί μου έχετε αποδείξει ότι αυτό τον ρόλο παίζετε.

Αλλιώς αν διαφωνούσατε με το σκεπτικό που έκανε ανάθεση η ΔΕ στον Εγκελς θα έληγε το θέμα εδώ βγάζοντας μία απόφαση ότι σαν ΕΔ την καταδικάζετε και θα το λήγατε εκεί και θα επανερχοσασταν όταν προβλέπεται από το καταστατικό

9.2 Η Διοικούσα Επιτροπή κάνει τον απολογισμό της προς το Σώμα των Μελών κατ’ έτος (ψηφιακά) και προς το Συνέδριο στο τέλος της διετούς θητείας της.

Σταματάω να ασχολούμαι με το θέμα και με την ΕΔ γιατί βαρέθηκα να ασχολούμαι με παιδάκια που νομίζουν ακόμα ότι είναι στα αμφιθέατρα της σχολής και θέλουν να κάνουν το κόμμα το μπάχαλο της ΕΦΕΕ.
Ο νέος κόσμος έχει κάνει σαφές τι θέλει.
Κάποιον που να είναι σταθερός στη ιδεολογία του, να μην την κάνει υποκριτικά λάστιχο κατα πως τον συμφέρει και να την εκφράζει αυτή με λόγια και πράξεις αδιαφορώντας για τις συνέπειες.

pav

Δημοσίευσηαπό pav » 06 Δεκ 2012, 14:15

Kotsos έγραψε:κάποια μέλη της ΙΤ που με δήλωση του Στράτου τα χειρίζεται (στο mumble προφορικά)

Μην ανησυχείς, έχω στο χεράκι μου τον Πάπα (στο forum, γραπτώς).

Σοβαρά, όμως, θα ήθελα μερικές διευκρινίσεις περί τούτου.

Vassilis Perantzakis
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό Vassilis Perantzakis » 06 Δεκ 2012, 14:20

pav έγραψε:
Kotsos έγραψε:κάποια μέλη της ΙΤ που με δήλωση του Στράτου τα χειρίζεται (στο mumble προφορικά)

Μην ανησυχείς, έχω στο χεράκι μου τον Πάπα (στο forum, γραπτώς).

Σοβαρά, όμως, θα ήθελα μερικές διευκρινίσεις περί τούτου.

Για κάποιους λαμόγιο είναι όποιος διαφωνεί με τις εμπειρίες που έχουν συλλέξει ενώ μάζευαν στις ζούγκλες της Άπω Ανατολής, ψητά λουκάνικα από τους εκεί θάμνους.

Rainmaker

Δημοσίευσηαπό Rainmaker » 06 Δεκ 2012, 21:51

Kotsos έγραψε:Έχουμε κάποιους που θέλουν να εξαλείψουν τα μέλη της ΔΕ. (Δημοσιευμένη Επικοινωνία Παππά σε Skype).
Φοβούνται τις συνδικαλιστικές επιτυχίες του Γουναρά, τις διεθνείς σχέσεις του Μαριόττι που θα τον κατσικώσει μόνιμο μέλος ΔΕ,, την Χριστίνα με την διάθεση εξωστρέφειας, τον Μιχάλη που φτιάχνει προφίλ να έχει επιτυχία στις δημοτικές που θα δείχνουν ότι αυτοί οι κάποιοι δεν είναι και τόσο σημαντικοί.

Ξέρουν από το καταστατικό που προβλέπει στο 9.5 όμως ότι για να παραιτήσουν την ΔΕ χρειάζονται 150 μέλη να τους στηρίξουν.

9.5 Αμφισβήτηση μέρους ή του συνόλου της Διοικούσας Επιτροπής γίνεται με αίτημα που συγκεντρώνει την υποστήριξη του ενός δεύτερου (1/2) του Σώματος των Μελών συν έναν, προς την Επιτροπή Διαιτησίας. Σε περίπτωση αμφισβήτησης του συνόλου της Διοικούσας Επιτροπής ορίζεται από την Επιτροπή Διαιτησίας τριμελές Προεδρείο, το οποίο οδηγεί το κόμμα σε έκτακτο Συνέδριο για την εκλογή νέας Διοικούσας Επιτροπής.

Ελα μου ντε που δεν τους βγαίνουν τα κουκιά.
Πόσοι είναι;;;
Ο Ζάππας, ο Ζολώτας, ο Διονύσης, κάποια μέλη της ΙΤ που με δήλωση του Στράτου τα χειρίζεται (στο mumble προφορικά), ο Πάνος από την ΕΔ άντε και κανά δύο τρείς. άλλοι μεταξύ των οποίων και εσύ που διαλέξτε στρατόπεδο για να είστε με τους νικητές.

Ξεκινήσαν ένα πόλεμο λάσπης με θέματα που ξεκινάν οι ίδιοι και οι ίδιοι συνέχεια, από την βαρκούλα της Πάτρας και μετά με σκοπό να μας δείξουν πόσο επικίνδυνοι είναι τα μέλη της ΔΕ.
Ελπίζοντας οτι ίσως μετά την 1 Φεβρουαρίου 2013 που του ξέφυγε του Ζάππα και από εσένα θα αλλάξουν οι συσχετισμόι δυνάμεων. Ελπίζουν οι περισσότεροι θα φύγουν ή αυτοί που είναι ενεργοί στο φόρουμ θα είναι οι περισσότεροι που θα πληρώσουν την συνδρομή και τα κουκία θα τους βγούν.

Και είναι τόσο αδίστακτοι πολιτικά και επιπέδου ΚΝΑΤ πολυτεχνικής σχολής που σκαρφιστήκαν και την ροζ επανάσταση του Αδριανού και κατηγορώντας την ΔΕ για αυτό για να καβατζώσουν περισσότερα κουκιά από τα άτομα που δεν τους νοιάζει τι κάνει η βαρκούλα της Πάτρας αλλά συμπαθούσαν τον Αδριανό για το χαμηλό προφίλ που διατηρούσε και το ήθος που πολύ πετυχημένα υποκρινόταν.
Δεν είναι τυχαίο που η ΕΔ και η ομάδα ΙΤ συνεχίζει το θέμα και με γελοίες πράξεις (πχ απεργία) και προφάσεις για δεύτερη συνεχή φορά.

Αν ακόμα αναρωτιέσαι γιατι σου επιτίθεμαι προσωπικά χαρακτηρίζοντας σε ιεροεξεταστή και στο Στράτο ονομάζοντάς τον εισαγγελέα εφετών Βιρνα Δράκου και τον Διονύση και τα μέλη της ΙΤ εξαπτέρυγα είναι γιατί μου έχετε αποδείξει ότι αυτό τον ρόλο παίζετε.

Αλλιώς αν διαφωνούσατε με το σκεπτικό που έκανε ανάθεση η ΔΕ στον Εγκελς θα έληγε το θέμα εδώ βγάζοντας μία απόφαση ότι σαν ΕΔ την καταδικάζετε και θα το λήγατε εκεί και θα επανερχοσασταν όταν προβλέπεται από το καταστατικό

Kotsos Παίρνω το σενάριο να έχεις δίκιο γι αυτά που λες, μπορείς να μου πεις (επειδή απο τα λεγόμενά σου αντιλαμβάνομαι ότι επιθυμείς την άμεση δημοκρατία αν το έχω αντιληφθεί λάθος άκυρο όσα λέω)

1) Αν θα έπρεπε ο Μαριότι να προκύψει "εκπρόσωπος του κόμματος" από ψηφοφορία των μελών? (θα περίμενα από τον ίδιο σύμφωνα με τα προεκλογικά λεγόμενά του να επιδιώξει την ψηφοφορία)

2) Αν θα έπρεπε να ρωτηθεί το σώμα των μελών για το αν θα έπρεπε να "κλείσει" (όχι τελείως ξέρεις) το φορουμ?

Είναι δύο θέματα που προκύψαν σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα και που μπορεί κάποιος να υποθέσει την συνέχεια... :(

James
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό James » 06 Δεκ 2012, 22:06

@kotsos
δε μου ξέφυγε τίποτα, δημοσίως τα λέω όλα.
Σχετικά με την 1/2/13 δεν υποστηρίζω ότι θα διώξουμε ή θα διώξω κάποιον, απλά ότι θα έχουμε την δυνατότητα να μπορούμε να παίρνουμε αποφάσεις από το σώμα των μελών.
Και αν δε κάνω λάθος και εσύ φώναζες στην αρχή γιά το θεμα Engels.
και κάτι άλλο, όλοι κρινόμαστε μη το ξεχνάς, ο κολοτούμπας δε παέι μπροστά.
Οι αναρτήσεις μου είναι οι πολιτικές μου απόψεις.
!!!Be Proud to fly the Jolly Roger!!!
jamesppgr@riseup.net

Kotsos

Δημοσίευσηαπό Kotsos » 06 Δεκ 2012, 22:27

Οπως έχω δηλώσει αλλά και αν δείς την πρότασης μου πως θα έπρεπε να λειτουργεί το κόμμα, πιστεύω ότι και για κατούρημα να πάνε τα όργανα του ΠΕΙΡ πρέπει να πάρει έγκριση από το σώμα.

Αυτό που με κάνει να εκνευρίζομαι είναι ότι οι δημόσιοι κατήγοροι δεν το πιστεύουν και είναι όψιμη η αντίδρασή τους για μικροκομματικούς λόγους.

Οπότε αν έχω να διαλέξω ανάμεσα στη σκύλα και την χαρυβδη, δεν διαλέγω κανένα.
Αλλά σιχαίνομαι τους δελφίνους που τους θεωρώ πιο επικίνδυνους από τους κουτοπόνηρους και φοβάμαι τις πράξεις τους γιατί είναι αδίστακτοι και δεν έχουν τύψεις να διαλύσουν το κόμμα αν δουν ότι δεν υπάρχει πιθανότητα να πάρουν την εξουσία.

Είναι σαν να βρίσκεσαι σε ένα δίλημμα. Να στηρίξω την ΧΑ γιατί διαφωνώ με την κοινοβουλευτική δημοκρατία ή όχι;;;

Αν έχεις τα ίδια πιστεύω με εμένα, είμαι σίγουρος ότι αντιλαμβάνεσαι την θέση μου.

Λήξης με το θέμα. Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να πούμε κάτι άλλο.
Ο νέος κόσμος έχει κάνει σαφές τι θέλει.
Κάποιον που να είναι σταθερός στη ιδεολογία του, να μην την κάνει υποκριτικά λάστιχο κατα πως τον συμφέρει και να την εκφράζει αυτή με λόγια και πράξεις αδιαφορώντας για τις συνέπειες.

Επιστροφή στο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 8 και 0 επισκέπτες