PirateLeaks και τετελεσμένες αποφάσεις(;;;)

Φίλοι και μέλη γνωριζόμαστε και συζητάμε για τα θέματα που μας απασχολούν.
theofanis1987

Re: PirateLeaks και τετελεσμένες αποφάσεις(;;;)

Δημοσίευσηαπό theofanis1987 » 06 Δεκ 2012, 11:54

Vassilis Perantzakis έγραψε:
theofanis1987 έγραψε:Γιατι εγω το ηξερα οταν εκαναν την ψηφοφορια και δεν βρεθηκα προ τετελεσμενου/Γιατι και καποια αλλα ατομα το ηξεραν και δεν βρεθηκαν και αυτα προ τετελεσμενου?Και συναντηση υπηρξε και αναρτηση υπηρξε.Και ενημερωση στο mumble υπηρξε.Και ολα. Η εσυ δεν τα βλεπεις η εμενα κανουν πουλακια τα ματια μου και βλεπω νεκρους εκει που δεν υπαρχουν. Το θεμα ειναι φιλε μου Βασιλη οτι το κομμα το νοιωθω οικογενεια μου και χαρηκα που φτιαχτηκε αυτο το κομμα.Και στηριζα τις ιδεες του πριν ακομα ιδρυθει αυτο το κομμα. Αυτες οι ιδεες τωρα εχουν γινει σταχτη απο καποιους που θελουν να εξυπηρετησουν δικα τους συμφεροντα μεσα στο κομμα και να μας διαλυσουν.. Νοιωθω οτι δεχεται απειλη η οικογενεια μου και οτι πρεπει να αντιδρασω και αντιδρω.

Αν εσενα δεχοταν απειλη η οικογενεια σου, δεν θα αντιδρουσες?Θα αντιδρουςσες.Οποτε ετσι και εγω αντιδρω. Και το ξαναλεω.Συγνωμη θα ζητησω μονο αν φυγουν συγκεκριμενα ατομα απο το κομμα που δημιουργουν προβληματα και ολοι ξερουμε ποιοι ειναι αυτοι.Πιο πριν δεν ζηταω

Όχι Θεοφάνη. Για το θέμα με τον Engels δεν υπήρχε κάτι τέτοιο. Το δέχτηκε και η ΔΕ στην απάντησή της. Αυτή τη στιγμή δέχεται απειλή η πολιτική υπόστασή μου. Δεν μπορώ να δεχτώ αποφάσεις που λαμβάνονται εν κρυπτό. Και μάλιστα κανείς δεν μπορεί να διαλύσει το κόμμα σε πληροφορώ εκτός από λάθος αποφάσεις.

Αρα λες οτι ψευδομαι? Αρα με κατηγορεις και με λες ψευτη? Αρα κατηγορεις και λες ψευτες οσους δεν βρεθηκαν προ τετελεσμενου οπως καποιοι?Πρωτη φορα με λενε ψευτη. Σε λιγο θα με πουν και δολοφονο. Μπορει να το δεχτηκε η Δ.Ε. αλλα τουλαχιστον ημουν ενας αλλα και καποιοι που το ηξεραν οτι θα γινοταν ψηφοφορια τετοια και συμφωνησαν και στην ψηφοφορια αυτη αλλα και στη προταση αυτη και δεν βρεθηκαν προτετελεσμενου.

Τελος παντων για να ληξει εδω το θεματακι φιλε και καλε μου φιλε βασιλη ξερω τι λεω και σε ποιους αναφερομαι. Αν δεν υπηρχαν συγκεκριμενα ατομα να μας ενωσουν κομμα τωρα δεν θα υπηρχε.
Και μπορουν καλλιστα να το διαλυσουν το κομμα και οι λαθος αποφασεις οπως λες πουαυτη ηταν σωστη αποφαση και οχι λανθασμενη αλλακαιατομα που θελουν να εξυπηρετησουν δικα τους συμφεροντα μεσα στο κομμα και να βαλουν δικα τους ατομα σε καιρειες θεσεις του κομματος και να παρακαμψουν και καταστατικα και τα μελη.

Αυτα τα συγκεκριμενα ατομα θελουν να γινουν χαλιφιδες στην θεση του χαλιφη και δεν θατους αφησω.

Vassilis Perantzakis
Μέλος του Κόμματος Πειρατών
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό Vassilis Perantzakis » 06 Δεκ 2012, 11:57

theofanis1987 έγραψε:Αρα λες οτι ψευδομαι? Αρα με κατηγορεις και με λες ψευτη? Αρα κατηγορεις και λες ψευτες οσους δεν βρεθηκαν προ τετελεσμενου οπως καποιοι?Πρωτη φορα με λενε ψευτη. Σε λιγο θα με πουν και δολοφονο. Μπορει να το δεχτηκε η Δ.Ε. αλλα τουλαχιστον ημουν ενας αλλα και καποιοι που το ηξεραν οτι θα γινοταν ψηφοφορια τετοια και συμφωνησαν και στην ψηφοφορια αυτη αλλα και στη προταση αυτη και δεν βρεθηκαν προτετελεσμενου.

Τελος παντων για να ληξει εδω το θεματακι φιλε και καλε μου φιλε βασιλη ξερω τι λεω και σε ποιους αναφερομαι. Αν δεν υπηρχαν συγκεκριμενα ατομα να μας ενωσουν κομμα τωρα δεν θα υπηρχε.
Και μπορουν καλλιστα να το διαλυσουν το κομμα και οι λαθος αποφασεις οπως λες πουαυτη ηταν σωστη αποφαση και οχι λανθασμενη αλλακαιατομα που θελουν να εξυπηρετησουν δικα τους συμφεροντα μεσα στο κομμα και να βαλουν δικα τους ατομα σε καιρειες θεσεις του κομματος και να παρακαμψουν και καταστατικα και τα μελη.

Αυτα τα συγκεκριμενα ατομα θελουν να γινουν χαλιφιδες στην θεση του χαλιφη και δεν θατους αφησω.

Θεοφάνη, λες ότι η ΔΕ μας είπε ψέμματα στην απάντησή της; Τους κατηγορείς για ψεύτες; Σε παρακαλώ ξανασκέψου το. Όσο για τα υπόλοιπα που λες, με συγχωρείς αλλά οι Πειρατές δεν είναι πρόσωπα. Είναι συλλογικότητα. Δεν υπάρχουν καλοί και κακοί ή αρχηγοί και υποτακτικοί. Θα σε παρακαλέσω λοιπόν προσωπικά για τελευταία φορά να πάρεις πίσω αυτά που είπες εν θερμώ. Διαφορετικά γίνεσαι άθελά σου συνεργός αυτών που λες ότι θέλουν να διαλύσουν το κόμμα
Βασίλης Περαντζάκης (Προγραμματιστής\Αναλυτής)
http://www.vasper.eu/blog/
https://www.linkedin.com/in/vassilis-perantzakis-1029b514/

theofanis1987

Δημοσίευσηαπό theofanis1987 » 06 Δεκ 2012, 11:59

Δεν τους λεω ψευτες αλλα το ηξερα απο την αρχη αυτο. Το πως και το γιατι δεν θα κατσω να το πω εδω περα..Δεν λεω ψευτες την Δ.Ε. Αν αυτο καταλαβαινεις τοτε τι να πω?

Στο mumble το ειχε αναφερει αυτο ο Μαρριοτιι και το θυμαμαι πολυ καλα για τον Ενγκελς και συμφωνησαμε. Ειχε κανει την προταση αυτη για τον Ενγκελς. Μπορει μετα να το προτεινε και στην Δ.Ε. και να κανανε αυτο που λες. Αλλα μας ενημερωσε ο μαριοττι στο mumble. Το θυμαμαι πολυ καλα αυτο.
Τελευταία επεξεργασία από 1 και theofanis1987, έχει επεξεργασθεί 6 φορά/ες συνολικά

Vassilis Perantzakis
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό Vassilis Perantzakis » 06 Δεκ 2012, 12:00

theofanis1987 έγραψε:Δεν τους λεω ψευτες αλλα το ηξερα απο την αρχη αυτο. Το πως και το γιατι δεν θα κατσω να το πω εδω περα..Δεν λεω ψευτες την Δ.Ε. Αν αυτο καταλαβαινεις τοτε τι να πω?

Η ΔΕ στην απάντησή της είπε ότι δεν υπήρξε καμία συνεδρίαση. Καμία ανακοίνωση στο forum. Δεν μπορώ να βρω κάτι τέτοιο εγώ. Αν έχεις εσύ σύνδεσμο θα σε παρακαλούσα να μου τον δώσεις.
Βασίλης Περαντζάκης (Προγραμματιστής\Αναλυτής)
http://www.vasper.eu/blog/
https://www.linkedin.com/in/vassilis-perantzakis-1029b514/

baskin

Δημοσίευσηαπό baskin » 06 Δεκ 2012, 12:01

Αν το ήξερες Θεοφάνη εσύ και εμείς δεν το ξέραμε, ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.

Αν δεν το καταλαβαίνεις ότι το κόμμα δεν είναι η παρέα του mumble, τότε έχεις πρόβλημα...
Στον τάφο της Αμφίπολης είναι ο Μαυρογένης...

theofanis1987

Δημοσίευσηαπό theofanis1987 » 06 Δεκ 2012, 12:04

baskin έγραψε:Αν το ήξερες Θεοφάνη εσύ και εμείς δεν το ξέραμε, ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.

Αν δεν το καταλαβαίνεις ότι το κόμμα δεν είναι η παρέα του mumble, τότε έχεις πρόβλημα...

Απο την στιγμη Στρατο που το mumble ειναι ενα απο τα εργαλεια του κομματος ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΧΛΕΥΑΖΟΥΜΕ τοτε δεν υπαρχει κανενα προβλημα. Εφοσον πρεπει να χρησιμοποιουμε ολα τα εργαλεια του κομματος (liquid,forum,κουμπασο,mumble) ας ησασταν εκει να ακουγατε την προταση αυτη. Εγω φταιω?

James
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό James » 06 Δεκ 2012, 12:05

@theofanis
Ενα τραγουδάκι σου αφιερώνω http://tinyurl.com/a4empf3
Και να σου θυμήσω ότι ο τραγουδιστής του το αφιέρωσε σε ΣΥΡΙΖΑ και ΧΑ
Οι αναρτήσεις μου είναι οι πολιτικές μου απόψεις.
!!!Be Proud to fly the Jolly Roger!!!
jamesppgr@riseup.net

theofanis1987

Δημοσίευσηαπό theofanis1987 » 06 Δεκ 2012, 12:06

Και προταση για το ποια εργαλεια ηπυρξε??????ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ. Αρα μενουμε στο οτι ολα τα εργελεια πρεπει να τα χρησιμοποιουμε. Οποτε αν θελετε να κατηγορησετε καποιον κατηγορειστε τον εαυτο σας.Οχι τους αλλους.

theofanis1987

Δημοσίευσηαπό theofanis1987 » 06 Δεκ 2012, 12:07

James έγραψε:@theofanis
Ενα τραγουδάκι σου αφιερώνω http://tinyurl.com/a4empf3
Και να σου θυμήσω ότι ο τραγουδιστής του το αφιέρωσε σε ΣΥΡΙΖΑ και ΧΑ

Μνο που δεν ειμαι ουτε ΣΥΡΙΖΑ ΟΥΤΕ Χ.Α. ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ ΕΙΜΑΙ. ΑΛΛΟ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΑΥΤΟΙ.

baskin

Δημοσίευσηαπό baskin » 06 Δεκ 2012, 12:10

theofanis1987 έγραψε:Απο την στιγμη Στρατο που το mumble ειναι ενα απο τα εργαλεια του κομματος ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΧΛΕΥΑΖΟΥΜΕ τοτε δεν υπαρχει κανενα προβλημα. Εφοσον πρεπει να χρησιμοποιουμε ολα τα εργαλεια του κομματος (liquid,forum,κουμπασο,mumble) ας ησασταν εκει να ακουγατε την προταση αυτη. Εγω φταιω?

Θεοφάνη δεν θα αποδεικνύω κάθε φορά ότι δεν είμαι ελέφαντας. Το mumble δεν είναι εργαλείο ενημέρωσης και κανένας δεν υποχρεώνεται να μπαίνει για να ακούει. Είναι εργαλείο ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΝ.

Απέσυρε σε παρακαλώ τις απειλές βίας που έχεις στείλει σε ανθρώπους και κάτσε λίγο να σκεφτείς.
Στον τάφο της Αμφίπολης είναι ο Μαυρογένης...

Επιστροφή στο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 8 και 0 επισκέπτες