Τύφλα να 'χει η Χ.Α.

Φίλοι και μέλη γνωριζόμαστε και συζητάμε για τα θέματα που μας απασχολούν.
adrian
Μέλος του Κόμματος Πειρατών

Re: Τύφλα να 'χει η Χ.Α.

Δημοσίευσηαπό adrian » 06 Δεκ 2012, 03:12

πες μου εις g-chat
https://www.youtube.com/watch?v=wuKx7AgHLes
καλύτερα ξύλινο πόδι, παρά ξύλινος λόγος - arrrr

adrian

Δημοσίευσηαπό adrian » 06 Δεκ 2012, 03:13

εχει και πολυ διαρρευσιμο υλικο στο irc απο zio pav και hotb
https://www.youtube.com/watch?v=wuKx7AgHLes
καλύτερα ξύλινο πόδι, παρά ξύλινος λόγος - arrrr

Vassilis Perantzakis
Επικοινωνία:

Re: PirateLeaks και τετελεσμένες αποφάσεις(;;;)

Δημοσίευσηαπό Vassilis Perantzakis » 06 Δεκ 2012, 10:30

kailor έγραψε:Αλήθεια ε? να ακούμε μέλος της Ε.Δ. να λέει ότι έβγαλε καταδικαστική απόφαση πριν καλά καλά έχετε όλα τα θέματα στα χέρια σας? που είναι η αμεροληψία? Το ότι η Ε.Δ. να λέει ότι δεν το αφήνει το θέμα να περάσει, ενώ στο φόρουμ έχουμε υπάρξει άτομα που λέμε να τελειώνει το θέμα εδώ και τώρα?

Είπαν τι έγινε, αλλά απλώς δεν σας άρεσε η απάντηση. Ε τι θα κάνουμε τώρα θα περιμένουμε όλοι μέχρι να πάρετε μια απάντηση που να σας αρέσει?

Συγνώμη λόγος δεν μου πέφτει για τα άτομα που παραιτήθηκαν, είτε βαρέθηκαν, είτε δείλιασαν, είτε ήταν προσωπικοί λόγοι, έτε χίλια 2 πράγματα, δική τους απόφαση, όχι δική μου και όχι κανενός άλλου. κανένας δεν τους ανάγκασε να παραιτηθούν. Μόνοι τους το κάναν.

Δεν ενδιαφέρει κανέναν τι "νομίζουμε" ή τι "ακούμε". Δεν υπάρχει καμία "καταδικαστική" απόφαση. Βάλτε το καλά στο κεφάλι σας. Αυτό που υπάρχει είναι μια προσπάθεια να δούμε τι έχει γίνει και να βρούμε τρόπο να μην ξαναγίνει με μια ταυτόχρονη προσπάθεια της ΔΕ και μελών να "ξεχαστεί". Το θέμα δεν τελειώνει γιατί έγινε έτσι. Αλλά με το πως ΔΕΝ θα ξαναγίνει έτσι. Το καταλαβαίνουμε αυτό ή άλλα λόγια να αγαπιόμαστε;

Δεν δέχομαι κανέναν να λαμβάνει πολιτικές αποφάσεις στο όνομά μου. Αν εσύ το δέχεσαι ίσως πρέπει να επανεξετάσεις τι θεωρείς ότι πρέπει να κάνουν οι Πειρατές και να το προτείνεις στο επόμενο συνέδριο. Αλλά όσο ισχύει αυτό το καταστατικό και αυτές οι αρχές, προσωπικά θα κάνω ότι μπορώ για να σταματήσω αυτή την ανοησία.

Δεν έχω προσωπικά με κανέναν, ούτε στην ΔΕ ούτε πουθενά αλλού. Αλλά κομματικός ακόλουθος δεν είμαι. ΓΚΕΓΚΕ;
Βασίλης Περαντζάκης (Προγραμματιστής\Αναλυτής)
http://www.vasper.eu/blog/
https://www.linkedin.com/in/vassilis-perantzakis-1029b514/

kailor

Δημοσίευσηαπό kailor » 06 Δεκ 2012, 10:50

Vassilis Perantzakis έγραψε:Αυτό που υπάρχει είναι μια προσπάθεια να δούμε τι έχει γίνει και να βρούμε τρόπο να μην ξαναγίνει με μια ταυτόχρονη προσπάθεια της ΔΕ και μελών να "ξεχαστεί". Το θέμα δεν τελειώνει γιατί έγινε έτσι. Αλλά με το πως ΔΕΝ θα ξαναγίνει έτσι. Το καταλαβαίνουμε αυτό ή άλλα λόγια να αγαπιόμαστε;

Ρε Βασίλη τη γάτα με το ποντίκι παίζουμε εδώ μέσα. Είπαν ακριβώς τι έγινε. Δεν το δεχτήκατε σαν Ε.Δ. την απάντηση τους.

Τέσπα, το πιο απλό είναι το αφήνουμε να πέσει, να τελειώνει το θέμα και έτσι και ξαναγίνει αυστηρές κυρώσεις, αφαιρώντας τους το αξίωμα από την Δ.Ε.. Σου κάνει αυτή η απάντηση?

Ηδάλως ότι και να προτείνεις για να μην ξαναγίνει το ίδιο πράγμα, δεν εμποδίζει τίποτα από μέλη να το ξανακάνουν.

petrogazz
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό petrogazz » 06 Δεκ 2012, 10:56

[quote="kailor"]Τέσπα, το πιο απλό είναι το αφήνουμε να πέσει, να τελειώνει το θέμα και έτσι και ξαναγίνει αυστηρές κυρώσεις, αφαιρώντας τους το αξίωμα από την Δ.Ε.. Σου κάνει αυτή η απάντηση?

Ηδάλως ότι και να προτείνεις για να μην ξαναγίνει το ίδιο πράγμα, δεν εμποδίζει τίποτα από μέλη να το ξανακάνουν.[/quo

Καλά τα λέει ο Ανδριανός, πως μαζεύτηκαν τόσοι εδώ μέσα :!:

Vassilis Perantzakis
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό Vassilis Perantzakis » 06 Δεκ 2012, 11:34

kailor έγραψε:Ρε Βασίλη τη γάτα με το ποντίκι παίζουμε εδώ μέσα. Είπαν ακριβώς τι έγινε. Δεν το δεχτήκατε σαν Ε.Δ. την απάντηση τους.

Ποιος σου είπε ότι δεν το δεχτήκαμε; Το διαδικαστικό σε πληροφορώ αλλάζει κατά πολύ το τι σκεφτόμασταν. Τα στοιχεία συνήθως αυτή την ιδιότητα έχουν. Εσύ είδες την σχετική απόφαση και έβγαλες αυτό το συμπέρασμα; Γιατί εμείς δεν την έχουμε βγάλει ακόμα.

kailor έγραψε:Τέσπα, το πιο απλό είναι το αφήνουμε να πέσει, να τελειώνει το θέμα και έτσι και ξαναγίνει αυστηρές κυρώσεις, αφαιρώντας τους το αξίωμα από την Δ.Ε.. Σου κάνει αυτή η απάντηση?

Δεν έχουμε να αφαιρέσουμε από κανέναν το αξίωμα. Αυτό μπορεί να το κάνει μόνο το Σώμα των μελών. Αυτό που έχουμε να κάνουμε θα το δεις με την απόφαση.

kailor έγραψε:Ηδάλως ότι και να προτείνεις για να μην ξαναγίνει το ίδιο πράγμα, δεν εμποδίζει τίποτα από μέλη να το ξανακάνουν.

Δεν δέχομαι υπερεξουσίες κανενός. Μεγάλα παιδιά είμαστε, ας αντιληφθούμε τις ευθύνες μας. Αλλιώς ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ. Και αυτό είναι... απειλή!!! :lol:
Βασίλης Περαντζάκης (Προγραμματιστής\Αναλυτής)
http://www.vasper.eu/blog/
https://www.linkedin.com/in/vassilis-perantzakis-1029b514/

mf337

Δημοσίευσηαπό mf337 » 06 Δεκ 2012, 14:20

kailor έγραψε:
mankasp έγραψε:Στην ΔΕ να τα πεις αυτά. Μου φαίνεται πως δεν έχεις καταλάβει ακόμα τι έχει γίνει.
Να στα ξαναπώ;
Οχι μόνο δεν ρωτηθηκε/ενημερώθηκε το Σώμα (που με μια συγνώμη προφανώς θα λυνόταν το θεμα) αλλά γράψανε εκεί που δεν πιάνει μελάνι τον Ανδριανό όταν έκανε αντιπρόταση στην ψηφοφορία τους.
Το συμπερασμα είναι πως ή ΔΕ είναι ανίκανη να εκτελέσει το έργο της ή υπάρχουν άλλα συμφέροντα και μας τα κρύβουν. Ένα από τα δυο συμβαίνει σίγουρα. Πάντως το "κόμμα είναι όλοι μαζί" δεν συμβαίνει.

Δεν βλέπω κάποιο μέλος να ζητάει παραίτηση μέλος της Δ.Ε.??? Πόσο άλλα μέλη να το υποστηρίζουν την παραίτηση μέλους από τη Δ.Ε..

Εγώ που είμαι ένας απλός παρατηρητής, θα ρωτήσω το εξής πολύ απλό: έχουν γνώση ΌΛΑ τα μέλη για το τι ακριβώς έχει γίνει; Αν εγώ ήμουν μέλος (σκοπεύω να γίνω στο μέλλον) θα ζητούσα την παραίτηση τους.

Kotsos

Δημοσίευσηαπό Kotsos » 06 Δεκ 2012, 14:23

mf337 έγραψε:
kailor έγραψε:
mankasp έγραψε:Στην ΔΕ να τα πεις αυτά. Μου φαίνεται πως δεν έχεις καταλάβει ακόμα τι έχει γίνει.
Να στα ξαναπώ;
Οχι μόνο δεν ρωτηθηκε/ενημερώθηκε το Σώμα (που με μια συγνώμη προφανώς θα λυνόταν το θεμα) αλλά γράψανε εκεί που δεν πιάνει μελάνι τον Ανδριανό όταν έκανε αντιπρόταση στην ψηφοφορία τους.
Το συμπερασμα είναι πως ή ΔΕ είναι ανίκανη να εκτελέσει το έργο της ή υπάρχουν άλλα συμφέροντα και μας τα κρύβουν. Ένα από τα δυο συμβαίνει σίγουρα. Πάντως το "κόμμα είναι όλοι μαζί" δεν συμβαίνει.

Δεν βλέπω κάποιο μέλος να ζητάει παραίτηση μέλος της Δ.Ε.??? Πόσο άλλα μέλη να το υποστηρίζουν την παραίτηση μέλους από τη Δ.Ε..

Εγώ που είμαι ένας απλός παρατηρητής, θα ρωτήσω το εξής πολύ απλό: έχουν γνώση ΌΛΑ τα μέλη για το τι ακριβώς έχει γίνει; Αν εγώ ήμουν μέλος (σκοπεύω να γίνω στο μέλλον) θα ζητούσα την παραίτηση τους.

Ξεκίνα νήμα τώρα όπως προβλέπει το καταστατικό και αν μαζέψεις 150 άτομα υποστηρικτές κάντο.

Τι σε εμποδίζει;;;
Ο νέος κόσμος έχει κάνει σαφές τι θέλει.
Κάποιον που να είναι σταθερός στη ιδεολογία του, να μην την κάνει υποκριτικά λάστιχο κατα πως τον συμφέρει και να την εκφράζει αυτή με λόγια και πράξεις αδιαφορώντας για τις συνέπειες.

LouisaT

Δημοσίευσηαπό LouisaT » 06 Δεκ 2012, 14:26

Ρε Κώστα, περιμένουμε να δούμε τί συμπέρασμα θα βγάλει η Ε.Δ., που υποτίθεται θα έχει καλύτερη πληροφόρηση από εμάς. Μετά, βλέπουμε τί θα γίνει.

mf337

Δημοσίευσηαπό mf337 » 06 Δεκ 2012, 14:29

Kotsos έγραψε:
mf337 έγραψε:Εγώ που είμαι ένας απλός παρατηρητής, θα ρωτήσω το εξής πολύ απλό: έχουν γνώση ΌΛΑ τα μέλη για το τι ακριβώς έχει γίνει; Αν εγώ ήμουν μέλος (σκοπεύω να γίνω στο μέλλον) θα ζητούσα την παραίτηση τους.

Ξεκίνα νήμα τώρα όπως προβλέπει το καταστατικό και αν μαζέψεις 150 άτομα υποστηρικτές κάντο.

Τι σε εμποδίζει;;;

Τι σχέση έχουν οι υπόλοιποι 150; Εγώ είπα πως αν ήμουν μέλος θα ζητούσα την παραίτηση τους. Απλά τα πράγματα. Και φαντάζομαι πως και οι περισσότεροι που συμμετέχουν στους Πειρατές το ίδιο θα έκαναν αν γνώριζαν. Εκτός αν είστε κλίκες εδώ μέσα...

Επιστροφή στο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 2 και 0 επισκέπτες