Τύφλα να 'χει η Χ.Α.

Φίλοι και μέλη γνωριζόμαστε και συζητάμε για τα θέματα που μας απασχολούν.
kailor

Re: PirateLeaks και τετελεσμένες αποφάσεις(;;;)

Δημοσίευσηαπό kailor » 06 Δεκ 2012, 02:40

zio_donnie έγραψε:Εντάξει συγγνώμη αλλά αν και αυτό απαιτεί ερμηνείες και πολύωρες συζητήσεις τι να πω. Απειλεί με βια 2 άτομα. Τι άλλο πρέπει να κάνει κανείς;

και οι υπόλοιποι έχετε απειλήσει με την βία του προφορικού λόγου στην διάλυση του κόμματος, ακόμα και εάν δεν το έχετε καταλάβει.

Οι περισσότεροι θέλουμε πια να τελειώνουν αυτά τα θέματα αλλά 6 - 7 άτομα το συνεχίζετε μέχρι αηδίας πια. Δεν είστε μόνο εσείς το κόμμα και κανένα από εσάς ή εμένα.

Το κόμμα είναι όλοι μαζί. Τελειώνετε το πιά.

adrian
Μέλος του Κόμματος Πειρατών

Δημοσίευσηαπό adrian » 06 Δεκ 2012, 02:41

zio, αυτο παιρνει και νομικες διαδικασιες, αν παρατραβηξει..
εγω ειμαι μεσα, αν δεν αποσυρει τουλαχιστον τις καταγγελιες.
https://www.youtube.com/watch?v=wuKx7AgHLes
καλύτερα ξύλινο πόδι, παρά ξύλινος λόγος - arrrr

zio_donnie
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό zio_donnie » 06 Δεκ 2012, 02:42

Εμένα δεν μου κάνει τίποτα, δικηγόρο έχω. Στο ίδιο κόμμα πάντως δε νομίζω να χωράμε.
Ε.Δ.Α.Π.Ε. The truth is out there.

baskin

Δημοσίευσηαπό baskin » 06 Δεκ 2012, 02:42

kailor έγραψε:μήπως να σας στείλουμε 6 άτομα εδώ μέσα Ε.Δ. επειδή βρίζετε και λοιπά. Γιατί και άλλοι είστε που το παρακάνατε!

Χρήστο αν μου δείξεις, απειλή βίας από κάποιον, θα τον πάω εγώ στην Ε.Δ.
Στον τάφο της Αμφίπολης είναι ο Μαυρογένης...

adrian

Δημοσίευσηαπό adrian » 06 Δεκ 2012, 02:42

αιτουμαι κατ'εξαιρεση απεργοσπασια, και σπλιτ του τοπικ, να μπουν οι προσωπικες απειλες αλλου, γιατι ειναι ενα σοβαρο ξεχωριστο θεμα.
https://www.youtube.com/watch?v=wuKx7AgHLes
καλύτερα ξύλινο πόδι, παρά ξύλινος λόγος - arrrr

kailor

Δημοσίευσηαπό kailor » 06 Δεκ 2012, 02:45

baskin έγραψε:
kailor έγραψε:μήπως να σας στείλουμε 6 άτομα εδώ μέσα Ε.Δ. επειδή βρίζετε και λοιπά. Γιατί και άλλοι είστε που το παρακάνατε!

Χρήστο αν μου δείξεις, απειλή βίας από κάποιον, θα τον πάω εγώ στην Ε.Δ.

Στράτο μην βιάζεσαι, συνεχίστε αυτή την χαζομάρα που έχει επικρατήσει από 6 - 7 άτομα εδώ μέσα, και θα σου έρθουν όλες οι αιτήσεις μία - μία για το κάθε άτομο.

Περιμένω 3 - 4 ημέρες. εάν λήξει το πράγμα οκ. Ηδάλως εάν όχι θα ερθούν όλες οι αιτήσεις με πλήρως δικαιολογημένες και με συνδέσμους.

mankasp

Δημοσίευσηαπό mankasp » 06 Δεκ 2012, 02:45

kailor έγραψε:
zio_donnie έγραψε:Εντάξει συγγνώμη αλλά αν και αυτό απαιτεί ερμηνείες και πολύωρες συζητήσεις τι να πω. Απειλεί με βια 2 άτομα. Τι άλλο πρέπει να κάνει κανείς;

και οι υπόλοιποι έχετε απειλήσει με την βία του προφορικού λόγου στην διάλυση του κόμματος, ακόμα και εάν δεν το έχετε καταλάβει.

Οι περισσότεροι θέλουμε πια να τελειώνουν αυτά τα θέματα αλλά 6 - 7 άτομα το συνεχίζετε μέχρι αηδίας πια. Δεν είστε μόνο εσείς το κόμμα και κανένα από εσάς ή εμένα.

Στην ΔΕ να τα πεις αυτά. Μου φαίνεται πως δεν έχεις καταλάβει ακόμα τι έχει γίνει.
Να στα ξαναπώ;
Οχι μόνο δεν ρωτηθηκε/ενημερώθηκε το Σώμα (που με μια συγνώμη προφανώς θα λυνόταν το θεμα) αλλά γράψανε εκεί που δεν πιάνει μελάνι τον Ανδριανό όταν έκανε αντιπρόταση στην ψηφοφορία τους.
Το συμπερασμα είναι πως ή ΔΕ είναι ανίκανη να εκτελέσει το έργο της ή υπάρχουν άλλα συμφέροντα και μας τα κρύβουν. Ένα από τα δυο συμβαίνει σίγουρα. Πάντως το "κόμμα είναι όλοι μαζί" δεν συμβαίνει.
https://twitter.com/e_kastrinakis

petrogazz
Επικοινωνία:

Δημοσίευσηαπό petrogazz » 06 Δεκ 2012, 02:47

mankasp έγραψε:
kailor έγραψε:και οι υπόλοιποι έχετε απειλήσει με την βία του προφορικού λόγου στην διάλυση του κόμματος, ακόμα και εάν δεν το έχετε καταλάβει.

Στην ΔΕ να τα πεις αυτά. Μου φαίνεται πως δεν έχεις καταλάβει ακόμα τι έχει γίνει.
Να στα ξαναπώ;
Οχι μόνο δεν ρωτηθηκε/ενημερώθηκε το Σώμα (που με μια συγνώμη προφανώς θα λυνόταν το θεμα) αλλά γράψανε εκεί που δεν πιάνει μελάνι τον Ανδριανό όταν έκανε αντιπρόταση στην ψηφοφορία τους.
Το συμπερασμα είναι πως ή ΔΕ είναι ανίκανη να εκτελέσει το έργο της ή υπάρχουν άλλα συμφέροντα και μας τα κρύβουν. Ένα από τα δυο συμβαίνει σίγουρα. Πάντως το "κόμμα είναι όλοι μαζί" δεν συμβαίνει.

Πέστα ρε Μανώλη γιατί θα μας τρελάνει αυτό μου φαίνεται :?

kailor

Δημοσίευσηαπό kailor » 06 Δεκ 2012, 02:50

mankasp έγραψε:Στην ΔΕ να τα πεις αυτά. Μου φαίνεται πως δεν έχεις καταλάβει ακόμα τι έχει γίνει.
Να στα ξαναπώ;

Δεν βλέπω κάποιο μέλος να ζητάει παραίτηση μέλος της Δ.Ε.??? Πόσο άλλα μέλη να το υποστηρίζουν την παραίτηση μέλους από τη Δ.Ε..

Η Ε.Δ. γιατί αντί να βοηθάει το κόμμα να αποκαταστήσει την ισοροπία του τα κάνει χειρότερα τα πράγματα?

Τα άλλα μέλη που απλώς φωνάζουν εδώ μέσα και εμφανίζονται μόνο όταν είναι για καβγά, γιατί δεν κάνουν κάποιο αίτημα? Μήπως τους συμφέρει αυτή η κατάσταση?

baskin

Δημοσίευσηαπό baskin » 06 Δεκ 2012, 02:52

kailor έγραψε:Δεν βλέπω κάποιο μέλος να ζητάει παραίτηση μέλος της Δ.Ε.??? Πόσο άλλα μέλη να το υποστηρίζουν την παραίτηση μέλους από τη Δ.Ε..?

Έχει ζητήσει δημοσίως ο Ζάππας.
Στον τάφο της Αμφίπολης είναι ο Μαυρογένης...

Επιστροφή στο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 6 και 0 επισκέπτες