Ακούστε, η γυναίκα του καίσαρα δεν αρκεί να είναι τίμια, αλλά και να το δείχνει.
Αν δε μου προωθήσουν τα εμαιλ με τα οποία απάντησαν στο Μαριότι θετικά δε πιστεύω, δυστυχώς.
Δε δέχομαι ότι ένας δάσκαλος δε θυμάται ότι πριν τρεις ημέρες είχε απαντήσει σε εμαιλ με θέμα τον Engels , και έγραφε ότι δε είχε ακούσει τίποτα για το όνομα Engels , και ξαφνικά να ανακαλύπτει οτί ναι το είχε στείλει.
ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ. ρε μεγάλε ? πόσα εμαιλ παίρνεις και στέλνεις?
Αλλά τι ψάχνω γιά δημόσιους υπαλλήλους δε συζητάμε τώρα.?.......
Σχετικά με τον Αδριανό, η προσωπική μου τηλεφωνική προτροπή, σε μέλη της ΔΕ αφορούσε αυτό, να μη δεχθούν τη παραίτηση Αδριανού και τη διαπόμπευση τους από τη παγίδα που τους έβαλε ο Μαριότι.
Αλλά ομόφωνα απαλλάχτηκε η ΔΕ από το <<βάρος>> του Αδριανού. Με τουπέ και μαγκιά.....
Α ρε τσαπού που έρχεται στις 1/2/2013
Προτάσεις για λύση στο θέμα του Engels.
-
- Μέλος του Κόμματος Πειρατών
- Επικοινωνία:
Re: Προτάσεις για λύση στο θέμα του Engels.
Οι αναρτήσεις μου είναι οι πολιτικές μου απόψεις.
!!!Be Proud to fly the Jolly Roger!!!
jamesppgr@riseup.net
!!!Be Proud to fly the Jolly Roger!!!
jamesppgr@riseup.net
James έγραψε:Ακούστε, η γυναίκα του καίσαρα δεν αρκεί να είναι τίμια, αλλά και να το δείχνει.
Αν δε μου προωθήσουν τα εμαιλ με τα οποία απάντησαν στο Μαριότι θετικά δε πιστεύω, δυστυχώς.
Δε δέχομαι ότι ένας δάσκαλος δε θυμάται ότι πριν τρεις ημέρες είχε απαντήσει σε εμαιλ με θέμα τον Engels , και έγραφε ότι δε είχε ακούσει τίποτα για το όνομα Engels , και ξαφνικά να ανακαλύπτει οτί ναι το είχε στείλει.
ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ. ρε μεγάλε ? πόσα εμαιλ παίρνεις και στέλνεις?
Αλλά τι ψάχνω γιά δημόσιους υπαλλήλους δε συζητάμε τώρα.?.......
Σχετικά με τον Αδριανό, η προσωπική μου τηλεφωνική προτροπή, σε μέλη της ΔΕ αφορούσε αυτό, να μη δεχθούν τη παραίτηση Αδριανού και τη διαπόμπευση τους από τη παγίδα που τους έβαλε ο Μαριότι.
Αλλά ομόφωνα απαλλάχτηκε η ΔΕ από το <<βάρος>> του Αδριανού. Με τουπέ και μαγκιά.....
Α ρε τσαπού που έρχεται στις 1/2/2013
Δημήτρη εάν ήσουν στην συνεδρίαση της Δ.Ε. που δόθηκαν εξηγήσεις θα άκουγες ότι 3 ήταν με επίσημο email, 2 με προσωπικό email και 1 με τηλέφωνο έγκριση.
Δημήτρη όμως θα ρίξει εσύ λίγο νερό στο κρασί σου για να τελειώνει αυτό το θέμα?
Ωστόσο όσοι λέτε για τον Ανδριανό κανείς δεν τον ανάγκασε να παραιτηθεί από μέλος του κόμματος. Μόνος του το ήθελε γιατί πιστεύει ότι δεν τον αντιπροσωπεύει πια το κόμμα πειρατών.
kailor έγραψε:Ωστόσο όσοι λέτε για τον Ανδριανό κανείς δεν τον ανάγκασε να παραιτηθεί από μέλος του κόμματος. Μόνος του το ήθελε γιατί πιστεύει ότι δεν τον αντιπροσωπεύει πια το κόμμα πειρατών.
Ε, βρε Χρήστο! Δεν πρόκειται για τα αισθήματα του Ανδριανού. Απλώς ένα κόμμα με την μορφή που έχει σήμερα και χωρίς τους Ανδριανούς δεν εκφράζει ούτε εμάς!
-
kailor έγραψε:Δημήτρη εάν ήσουν στην συνεδρίαση της Δ.Ε. που δόθηκαν εξηγήσεις θα άκουγες ότι 3 ήταν με επίσημο email, 2 με προσωπικό email και 1 με τηλέφωνο έγκριση.
Αυτά είναι γελοιότητες Χρήστο, δεν είναι εξηγήσεις. Αν δεν το καταλαβαίνεις, δυστυχώς πάλι μία από τα ίδια θα έχουμε, οπότε στράφι ότι είπαμε μέχρι τώρα...

Στον τάφο της Αμφίπολης είναι ο Μαυρογένης...
και γω παρατήθηκα αλλά τέτοιος ντόρος με τίποτα
πρέπει να αλλάξω τον "image-maker" μου

πρέπει να αλλάξω τον "image-maker" μου

baskin έγραψε:kailor έγραψε:Δημήτρη εάν ήσουν στην συνεδρίαση της Δ.Ε. που δόθηκαν εξηγήσεις θα άκουγες ότι 3 ήταν με επίσημο email, 2 με προσωπικό email και 1 με τηλέφωνο έγκριση.
Αυτά είναι γελοιότητες Χρήστο, δεν είναι εξηγήσεις. Αν δεν το καταλαβαίνεις, δυστυχώς πάλι μία από τα ίδια θα έχουμε, οπότε στράφι ότι είπαμε μέχρι τώρα...
Εσύ δεν τα δέχεσαι, εγώ τα δέχομαι...
Δεν θα τσακωθούμε και για αυτό. Απλώς πρέπει αυτό το θέμα να τελειώνει. και να τελειώσει ήρεμα και γρήγορα. Οπότε πρέπει το ποτήρι να το νερώσουμε και μετά να βάλουμε κρασί....
-
kailor έγραψε:baskin έγραψε:kailor έγραψε:Δημήτρη εάν ήσουν στην συνεδρίαση της Δ.Ε. που δόθηκαν εξηγήσεις θα άκουγες ότι 3 ήταν με επίσημο email, 2 με προσωπικό email και 1 με τηλέφωνο έγκριση.
Εσύ δεν τα δέχεσαι, εγώ τα δέχομαι...
Δεν θα τσακωθούμε και για αυτό. Απλώς πρέπει αυτό το θέμα να τελειώνει. και να τελειώσει ήρεμα και γρήγορα. Οπότε πρέπει το ποτήρι να το νερώσουμε και μετά να βάλουμε κρασί....
Εφόσον δέχεσαι τις ασυναρτησίες σαν εξηγήσεις, δεν έχουμε πρόοδο και δεν τίθεται θέμα συνεννόησης. Γιατί εγώ είμαι διατεθειμένος να νερώσω το κρσί μου, αλλά κάποιοι όχι. Δεν θα είμαστε πάντα μαλάκες Χρήστο. Ένα συγνώμη λάθος, θα βοηθούσε. Αν δεν υπάρξει, δεν υπάρχει και κοινό σημείο. Τα υπόλοιπα είναι για παιδάκια δημοτικού όπως είπα εχθές. Εδώ δεν είναι παρεούλα, είναι κόμμα.
Όσο λοιπόν υπάρχει αυτή η παρανόηση, συνεννόηση δεν γίνεται. Είναι η πολλοστή φορά που κάποιοι δεν κάνουν πίσω (πάντα οι ίδιοι) και οι υπόλοιπο τα χάβουμε σαν μύγες...
baskin έγραψε:Εφόσον δέχεσαι τις ασυναρτησίες σαν εξηγήσεις, δεν έχουμε πρόοδο και δεν τίθεται θέμα συνεννόησης. Γιατί εγώ είμαι διατεθειμένος να νερώσω το κρσί μου, αλλά κάποιοι όχι. Δεν θα είμαστε πάντα μαλάκες Χρήστο. Ένα συγνώμη λάθος, θα βοηθούσε. Αν δεν υπάρξει, δεν υπάρχει και κοινό σημείο. Τα υπόλοιπα είναι για παιδάκια δημοτικού όπως είπα εχθές. Εδώ δεν είναι παρεούλα, είναι κόμμα.
Όσο λοιπόν υπάρχει αυτή η παρανόηση, συνεννόηση δεν γίνεται. Είναι η πολλοστή φορά που κάποιοι δεν κάνουν πίσω (πάντα οι ίδιοι) και οι υπόλοιπο τα χάβουμε σαν μύγες...
Ηρέμησε ρε Στράτο, δεν μπορούμε όλοι να συμφωνούμε σε όλα.
10 θα πουν ότι συμφωνούν και άλλοι 10 ότι διαφωνούν, δεν γίνεται όμως πάντα να τα κάνουμε μαντάρα όλα.
-
kailor έγραψε:Ηρέμησε ρε Στράτο, δεν μπορούμε όλοι να συμφωνούμε σε όλα.
10 θα πουν ότι συμφωνούν και άλλοι 10 ότι διαφωνούν, δεν γίνεται όμως πάντα να τα κάνουμε μαντάρα όλα.
Καλά ρε Χρήστο με κοροϊδεύεις; Να συμφωνήσουμε για την ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ και ότι η Δ.Ε. είναι διαδικαστικό όργανο. Τα έχουμε ΨΗΦΙΣΕΙ ΟΛΟΙ.
ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΔΕΝ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΩ ΧΡΗΣΤΟ και είμαι εξαιρετικά ήρεμος.
ΘΑ ΠΕΣΕΙ Ο ΚΩΛΟΣ κανενός καρδιναλίου αν πει ότι έκανε ΜΑΛΑΚΙΑ;
-
- Επικοινωνία:
Έχει καταλάβει η ΔΕ ότι αυτό που έκανε είναι ΕΚΤΟΣ των αρμοδιοτήτων της; Δεν μιλάμε για εκπροσώπηση. Μιλάμε για ψήφιση χωρίς να ξέρουμε καν ότι ψηφίζουμε! Και δίνουμε την ψήφο μας σε τρίτο χωρίς να ενημερωνόμαστε.
ΟΧΙ. Μέχρι να μας πει η ΔΕ ότι κάτι τέτοιο ΔΕΝ θα ξαναγίνει, δεν μπορώ να ηρεμήσω. Δεν δέχομαι αρχηγικές συμπεριφορές από κανέναν. Δεν υπάρχουν μεγάλοι και μικροί. Δεν υπάρχουν λιγότερο και περισσότερο Πειρατές.
Τα έχω πάρει στο κρανίο με τις μαλακίες μερικών. Και η ΔΕ έκανε ΟΜΑΔΙΚΩΣ χοντρή μαλακία. Το καταλαβαίνουμε; Αν ναι, καλώς να ηρεμήσουμε και να συνεχίσουμε. Αν όχι, δεν θα ηρεμήσουμε.
Έχω στείλει προσωπικά μηνύματα (εδώ και στο facebook) σε 3 από τα μέλη της ΔΕ, τις τελευταίες 3 μέρες, λέγοντάς τους ήρεμα την άποψή μου και ζητώντας τους να κάνουν κάτι για να τελειώσει το θέμα. Και αυτοί είναι ΑΦΑΝΤΟΙ. Ομαδικώς, φοβούνται να βγουν και περιμένουν να περάσει η μπόρα. Ε εγώ ορκίζομαι ότι η μπόρα ΔΕΝ θα περάσει μέχρι να βγουν και να πουν ότι έκαναν μαλακία και δεν θα ξαναγίνει.
Δεν είναι δυνατόν κάποιοι να μας στέλνουν αιτήματα στην ΕΔ για να μην πάει ο Στάθης να μιλήσει 3 λεπτά σε συνέδριο των Οικολόγων και να δέχονται ασυζητητί το delegation του Engels από την ΔΕ! Τι σόι ανοησίες είναι αυτές;
ΟΧΙ. Μέχρι να μας πει η ΔΕ ότι κάτι τέτοιο ΔΕΝ θα ξαναγίνει, δεν μπορώ να ηρεμήσω. Δεν δέχομαι αρχηγικές συμπεριφορές από κανέναν. Δεν υπάρχουν μεγάλοι και μικροί. Δεν υπάρχουν λιγότερο και περισσότερο Πειρατές.
Τα έχω πάρει στο κρανίο με τις μαλακίες μερικών. Και η ΔΕ έκανε ΟΜΑΔΙΚΩΣ χοντρή μαλακία. Το καταλαβαίνουμε; Αν ναι, καλώς να ηρεμήσουμε και να συνεχίσουμε. Αν όχι, δεν θα ηρεμήσουμε.
Έχω στείλει προσωπικά μηνύματα (εδώ και στο facebook) σε 3 από τα μέλη της ΔΕ, τις τελευταίες 3 μέρες, λέγοντάς τους ήρεμα την άποψή μου και ζητώντας τους να κάνουν κάτι για να τελειώσει το θέμα. Και αυτοί είναι ΑΦΑΝΤΟΙ. Ομαδικώς, φοβούνται να βγουν και περιμένουν να περάσει η μπόρα. Ε εγώ ορκίζομαι ότι η μπόρα ΔΕΝ θα περάσει μέχρι να βγουν και να πουν ότι έκαναν μαλακία και δεν θα ξαναγίνει.
Δεν είναι δυνατόν κάποιοι να μας στέλνουν αιτήματα στην ΕΔ για να μην πάει ο Στάθης να μιλήσει 3 λεπτά σε συνέδριο των Οικολόγων και να δέχονται ασυζητητί το delegation του Engels από την ΔΕ! Τι σόι ανοησίες είναι αυτές;
Βασίλης Περαντζάκης (Προγραμματιστής\Αναλυτής)
http://www.vasper.eu/blog/
https://www.linkedin.com/in/vassilis-perantzakis-1029b514/
http://www.vasper.eu/blog/
https://www.linkedin.com/in/vassilis-perantzakis-1029b514/
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: 10 και 0 επισκέπτες